De online webshop geeft duidelijke informatie over de bureaustoelen. Je keuze kun je eenvoudig bestellen. Vanwege de feestdagen was de bezorging later dan normaliter maar dat was ook duidelijk gemeld... See more
Company replied
SmartSit Denver 24 uurs Bureaustoel Mirage Stof Wat een super stoel! Ik ben al jaren lang verschillende bureaustoelen aan het proberen. Omdat ik veel tijd doorbreng achter mijn PC, hierom is een c... See more
Company replied
Levertijd viel in eerste instantie tegen maar na telefonisch contact was er meer duidelijkheid. Stoel is inmiddels in gebruik en bevalt goed. Wieltjes rollen wel wat stroef ondanks de harde gladde on... See more
Company replied
Ondanks dat ik er niet in slaagde de voor mij ideale stoel te vinden, wil ik graag enkele punten benoemen waarin Bureaustoelshop naar mijn mening uitblinkt: - uitstekende communicatie; - proefpe... See more
Company replied
Al meer dan 15 jaar de specialist in zitten. Bureaustoelen voor thuis en op kantoor.
Noord Brabantlaan 303, 5657GB, Eindhoven, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Overzichtelijke website waardoor het bestellen heel gemakkelijk verloopt.
Bij vraag via de mail kreeg ik een snel en adequaat antwoord.
De aflevering verliep prima. Goed verzorgd.

Zeer tevreden van de Bureaustoelshop:
- vlotte bestelling
- korting vergeten bij de bestelling, en met mailtje rechtgezet, toppie
- snelle levering, maar helaas, verkeerde stoel geleverd. na contact met klantendienst, snelle omruiling geregeld
- bureaustoel is nu eindelijk in gebruik, en voldoet perfect aan de verwachtingen
Conclusie: 2x rechtzetting door Bureaustoelshop, zo hoort het. Top klantenservice !!!

Klantenservice en Levertijd
Hoewel de levertijd langer was dan op de website aangegeven, werd ik snel benaderd door Lennart van Bureaustoelshop naar aanleiding van mijn e-mail. Hij bood direct zijn excuses aan voor de vertraging en zorgde voor een passende oplossing. Dit soort service is iets waar veel andere bedrijven nog iets van kunnen leren.
Productkwaliteit en Levering
Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe Velto / Interstuhl LX118 bureaustoel, die keurig gemonteerd en netjes werd afgeleverd. De Duitse kwaliteit is uitstekend en bovendien werd de stoel zelfs drie weken eerder geleverd dan uiteindelijk werd verwacht.
Website en Prijsstelling
De website van Bureaustoelshop is overzichtelijk en biedt een enorme keuze aan producten. Daarbij zijn de prijzen zeer concurrerend. Al met al een betrouwbaar top bedrijf!

Reply from Bureaustoelshop
De website van Bureaustoelshop vond ik overzichtelijk, duidelijke beschrijvingen, handige filters en de mogelijkheid om producten te vergelijken. Het bestelproces was eenvoudig en er werd kort na de bestelling contact opgenomen om een afleverdag te bespreken. De stoel werd netjes conform afspraak geleverd, gemonteerd en goed verpakt.
Helaas bevatte mijn stoel een defecte hendel. Deze heb ik dezelfde avond nog per mail gemeld waarna ik de volgende dag werd gebeld met excuses en de vraag of ze dag erna de stoel konden komen omruilen. En zo geschiedde; er werd een nieuwe stoel geleverd en het defecte exemplaar ging mee retour. Superfijne en snelle service dus!

Reply from Bureaustoelshop
Ben eerst op bezoek geweest bij bureaustoelshop voor advies en kreeg daar goede informatie. Stoel werd daarna snel en probleemloos geleverd tegen een concurrerende prijs.

Reply from Bureaustoelshop
Via de website besteld, netjes gebeld dat de order is ontvangen en een afspraak gemaakt wanneer de stoel gemonteerd afgeleverd kon worden. Op de afgesproken dag en tijdslot is de stoel afgeleverd. De stoel voldoet aan mijn verwachtingen.

Reply from Bureaustoelshop
Super ardig, snel contact makkelijke levering en natuurlijk 8 lekkere stoelen voor op kantoor :)

Reply from Bureaustoelshop
Goede en deskundige informatie bij aankoop stoel voor in de werkplaats

Reply from Bureaustoelshop
De bestelde kruk voldeed niet voor het gebruik door persoon van 50 kg. Hij ging wel omhoog,maar niet terug naar de lage stand. Dhr. M. Willems heeft zijn uiterste best gedaan om een oplossing te vinden.Echter vooralsnog zonder resultaat.Jammer! De kruk werd zonder problemen weer opgehaald.

Reply from Bureaustoelshop
Redelijk snelle levering. Het lijkt me wel handiger om te communiceren via email dan bellen. Ik moest 1 dag vantevoren in een tijdsblok van 1 uur bellen om te vragen hoe laat de bestelling werd geleverd. Dat had ook in een mailtje gekund.

Reply from Bureaustoelshop
De bureaustoel die ik hier heb gekocht zit erg comfortabel en was gemakkelijk in elkaar te zetten. Echt topkwaliteit!
Ik had initieel wat onaangenaamheden bij de levering. Naar aanleiding van een klacht heeft het bedrijf hier adequaat op gereageerd en hebben ze uitstekend hun best gedaan om het recht te zetten. Uiteindelijk kijk ik met een positieve blik terug op mijn ervaring en zou ik anderen wel adviseren om hier een bureaustoel te halen.

- uitstekende communicatie;
- proefperiode om aan de stoel te wennen;
- een grote vriendelijkheid en mate van meedenken;
- zeer coulant met betrekking tot retouren.
Ik heb de indruk gekregen dat het bij dit bedrijf veel meer gaat om tevreden klanten dan om pure verkoop. Dat was vroeger nogal eens het geval, maar inmiddels met een lantaarntje te zoeken. Mijn complimenten dus aan dit bedrijf, en hartelijk dank voor de genomen tijd en moeite.

Reply from Bureaustoelshop
Zeer vriendelijke medewerker en kreeg goede informatie! Goede prijzen en levering op tijd! Bestelling zag er zeer goed uit, wij zijn zeer tevreden!

Reply from Bureaustoelshop
Aankoop was vlot gedaan en de stoel was sneller geleverd dan verwacht.