Meget positiv oplevelse, at bestille Georg Jensen øreringe. Varen kom hurtigt, godt beskyttet af 2 smykkeæsker. Derudover var æskerne pakket ind i fin gavepapir. Jeg fik derudover en sød hilsen på et... See more
See what reviewers are saying
Super fin service både på webshoppen og i butikken. Gave modtaget flot og hurtigt pr. post. Byttede uden problemer og HURTIGT om til anden vare via webshoppen/post. Og ved efterfølgende besøg i b... See more
Company replied
Jeg har fået ældre smykker repareret, ringstørrelser ændret på flere ringe, connections-kæde omtrukket, smykker ændret efter mit behov og fået uundværlig vejledning. Jeg er umådeligt tilfreds og glæ... See more
Selvom der var nogle "misforståelser" i min bestilling, får i 5 stjerner af mig, for jeg har aldrig prøvet at bestille noget online, hvor man får så hurtig skriftlig svar på mail, som hos jer, samtidi... See more
Company details
Information provided by various external sources
Guldsmed Bræmer-Jensen har eksisteret siden 1912 og er dermed en af Danmarks ældste guldsmedeforretninger med over 100 år i branchen. Vi har altid sat en ære i at betjene vore kunder på højt niveau med både kompentent og personlig service. Vi sætter pris på at kunne tilbyde et bredt udvalg af gode kvalitetsvarer indenfor eklusive smykker/ure, smarte modesmykker og andre guld- og sølvvarer af god kvalitet.
Torvegade 2, 8900, Randers C, Denmark
- webshop@braemer-jensen.dk
- braemer-jensen.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
God pris, fantastisk service
God pris, hurtig levering, flot indpakning - og en fin, håndskrevet hilsen + en lille “sød” overraskelse. Meget fin service.
Virkelig fint smykke jeg har fået til…
Virkelig fint smykke jeg har fået til en vanvittig god pris. Den ankom med det sødeste kort og en pose bolcher🍭 Tak for en god service og hurtig levering🙏🏼♥️ -Maya
Super hurtig levering og god service.
Super hurtig og venlig respons
Super hurtig respons og afsendelse af varer. Havde sendt et sødt kort med. Jeg havde købt et vedhæng og en kæde (separat) og de havde gjort sig den umage at sætte vedhænget på kæden. Vil gerne handle der igen.
De var lynhurtige til at ekspederer ordren.
Og så var der et sødt håndskrevet kort med.
Godt produkt og hurtig lebering
Super service samt rådgivning og søde…
Super service samt rådgivning og søde venlige ekspedienter.
Hurtig svar på mail ved forespørgsel omkring smykket jeg købte mm.
Kan kun anbefale Bræmer Jensen Randers
Mega god service og søde og hjælpsomme…
Mega god service og søde og hjælpsomme personale.
Jeg havde tabt min ene ørenring og fik…
Jeg havde tabt min ene ørenring og fik hurtig respons på mailkontakt, om hvorvidt det var muligt at købe den mistede. Jeg kunne dog kun købe et nyt helt par, hvilket jeg så gjorde. Men jeg oplevede en meget hurtig og god service, ligesom mine nye ørenringe kom i løbet af 2 dage☺️
Hurtig levering, og så var der vedlagt lækker chokolade sammen med det flotte smykke. Kan varmt anbefales at handle hos guldsmed Bræmer-Jensen
Har kun de bedste anbefalinger og roser…
Har kun de bedste anbefalinger og roser at skrive om Bræmer-Jensen - Jeg søgte et bestemt Ole L smykke og fandt det her. Talte med en service minded sælger der forstod, hvad en god handel er for både en køber og en sælger. 👍
Jeg skulle have varen tilsendt og var lidt betænkelig herved. Det havde jeg ej behøvet at være. Smykket er modtaget idag 👍smukt indpakket og jeg er en glad og tilfreds kunde. 😍Handler absolut gerne her igen. Man er tryg fra start til slut. De bedste anbefalinger
Tusind tak for god service
Tusind tak for god service
Gaven var endda pakket ind!
Håndskrevet personligt kort
Super
Hurtig levering og sød hilsen i pakken
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Første pakke forsvandt under forsendelsen, men de sendte straks en ny, så julegaven kan leveres på rette dato 👍🏻