MEGTE lidt bonus spil der er iforhold til andre sider.. jeg lavede faktisk en god anmelde men eftersom der er så lidt bonus spil og den sommetider næsten ikke giver noget er det ikke ok. Man kan se... See more
See what reviewers are saying
har netop afsluttet onsdag cashdrop på maskinen fruit multi hold, spillede for kr. 500 fik cashdrop 2 gange 25 kr., derudover var maskinen stillet, således at frispil, ikke fandtes, havde 2 scatter ti... See more
Find et andet sted at spille!!! Ægte fusker side, du kan aldrig være sikker på at din odds er vundet, før pengene er på din konto, de ser deres mulighed for at snyde ved at beskrive odds’ene på mærke... See more
Company replied
At Danske Spil og Unibet vælger at vise storsind og annullere/ sætte odds på Dk kampen til 1.0 er virkelig flot. ( og forventeligt) Bet25 skrev selv i går at de overvejede det, men på daværende tids... See more
Company replied
Company details
Mariane Thomsens Gade 2F, 8000, Aarhus C, Denmark
- support@bet25.dk
- bet25.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 16% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Sætter block på basket bets
Når man begynder at vinde på basket sætter bet25 beløbsgrænse på ens betting størrelse.
De ønsker ikke at fortælle hvorfor, men det er vist indlysende. De fortæller, at de ikke behøver at fortælle hvorfor der er sat block på
Bedste service
Et dejligt sted at spille, de lavede en fejl og skrev til dem og gjorde opmærksom på det, 30 minutter senere, havde de svaret og rettet fejlen. Takker for god service
Tyveri på højlys dag - HOLD JER VÆK!!!
Hold jer langt væk fra Bet25.dk. Det er en fuldstændig uacceptabel drift af virksomhed, som de har gang i.
Først annullerer de væddemål med begrundelsen, at det var fejlodds - TIL TRODS for at alle deres konkurrenter kørte samme odds. Men ikke nok med det, så er det kun væddemålene med udsigt til gevinst, der blev annulleret. Samme kamp, men hvor jeg tabte, annullerede de ikke.
Derefter er deres kundeservice en ikke-eksisterende del af deres foretagende. Der er ingen, der kan give et svar på noget som helst, og når man spørger efter at blive sendt videre, kan ingen af de inkompetente medarbejdere give en reference. "Der er ikke noget at gøre," som de siger.
Der mangler virkelig en lovgivning på dette område. Den måde at snyde og fuske på har jeg aldrig nogensinde oplevet før. Hvis der havde været en dårligere karakter, så havde de fået den.
Hold jer væk, de stjæler åbenlyst jeres penge. HOLD JER VÆK!
Mvh.
Morten
Udbetaler ikke deres bets
De skal lære af, at deres bets skal udbetales, også selvom de har lavet en fejl.
De udbetaler ikke, og indrømmer ikke deres fejl.
De er arrogante og nogle elendige fuskere.
Enormt dårlig kundeservice
De har nogle fine odds, som godt kan matche konkurrenterne men så heller ikke mere.
Desværre har jeg nu været udsat - at de skriver et bet, men ikke giver den korrekte info.
Hvis man ser på standarden i branchen, vil dette bet inkluderer en detalje, hvis det er af en særlig grad. Dette gør Bet25.dk IKKE, som den eneste i hele branchen.
Jeg havde betted på NBA Eastern Conference vinder og tænker hermed at det er vinderen af sæsonen. Hvordan skal man tro andet? Det som Bet25 ikke lige gider at fortælle er, at det faktisk er NBA Eastern Conference vinder INKL. playoffs. Dette gad de dog ikke lige flette ind, da det jo gør betted langt mindre attraktivt.
Desværre ønsker de ikke at annullere mit bet, til trods for at de er glade for min feedback samt at der er mange måneder til det bliver afgjort. Så igen bliver man skidt ned af ryggen af deres kundeservice (deres kundeservice har vist sig ringe i andre tilfælde også).
Så hold jer langt væk fra dem. Hvis i ønsker god kundeservice skal man være hos DanskeSpil og hvis man ønsker det bedste site skal man gå til Bet365.
Ikke fem fordi...
Super flot side, og meget overskuelig, samt generelt rigtig gode odds. Med et mega fedt koncept, i form af free bet og at 25% af ens tabte beløb går til ens klub. Herved synes jeg selve siden er langt bedre end de andre jeg har prøvet (bet365, Unibet etc.). Deres support fungere også og svare på ens spørgsmål med det samme. Jeg mødte dog problemer i dag, da jeg ønskede at trække lidt penge ud til nytår (5000 kr.) Her skulle jeg indsende billeder af mit kørekort og dankort. Det kunne jeg ikke se logikken i. Så jeg kontaktede supporten. Der var intet at gøre de skulle havde disse informationer, og kaldte det et rutinemæssigt tjek. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg skal bruge så lang tid på at verificere mig selv igen. Men det er også det eneste negative ved et eller super fedt koncept.
Tager røven på dig!
Jeg havde i dag lavet et odds. 3 målscorer i 3 kampe. De to første gik hjem og i den sidste kamp havde jeg spillet på en spiller, der ikke engang blev udtaget til kampen. Den valgte Bet25 selvfølgelig at notere, som 'Tabt'. Jeg ved ikke om de regner med at en spiller kan score uden at blive udtaget til en kamp, men servicen hos dette selskab er til grin. Det er ikke første gang jeg oplever sådan noget!
Jeg har også oplevet at spille på en kamp, hvor de havde lavet en fejl, hvor det ikke var det rigtige hold, der spillede. Det brokkede jeg mig over efter jeg havde fundet ud af det. Deres svar var: "Du skal selv vide hvilke kampe du spiller på".
Kan ikke afmelde SPAM nyhedsbrev uden at logge ind med nemID.
Det dur ikke!
Gøglerfirma par excellence
Jeg kan på ingen måde anbefale Bet25.
Firmaet har et serviceniveau, der ligger langt under, hvad man kan forvente af et bettingfirma, der er godkendt af de danske spilmyndigheder.
Jeg lavede i dag en trippel, det vil sige spillede på tre resultater, hvoraf det ene var, at AGF skulle slå Hobro med to mål i Landspokalturneringen. Altså at et hold fra 1. division skulle slå et tophold fra Superligaen med minimum 2 mål. Oddset lød 4,55.
Få timer efter var væddemålet annulleret, da Bet25's servicemedarbejder mente, at det var et fejlodds. Altså oddset var for højt. Problemet er bare, at andre bookmakere lå på same linje, da jeg spillede ved middagstid. Efterfølgende er det kommet frem, at Hobro stiller med reserverne, men det er information, som hverken jeg eller bookmakeren havde. Derfor var oddset rigtigt på det tidspunkt, jeg spillede.
Bet25 burde have reguleret oddset på deres hjemmeside og have ladet alle indgåede bets stå, men i stedet vælger de at annullere. Jeg tror ikke, at de har rettet oddset for de spillere, der har valgt at lægge penge på Hobro til et for lavt odds ud fra Bet25 devise om, at det var fejl odds. Det vil sige, at firmaet udelukkende annullere/retter odds, der er i deres favør.
Bet25's servicemedarbejder påstår, at gennemsnittet for mit spil var odds 2,5, da jeg satte mit spil. Alligevel udbød Bet25 samme spil til odds 2,9 op til kampstart. Danske Spil lå i øvrigt på cirka 4,5 for spillet ved middagstid.
Det er helt klart, at markedet har ændret sig i løbet af dagen, men det skal ikke skade spillerne. Det er netop gamet. Nogle gange vinder man, andre gange taber man. Hvis en bookmaker ikke er med på det spil, skal man ikke være i den branche.
Jeg har lige bedt Bet25 om at slette min konto.
Noget andet er deres hjemmeside, der er tung og tæt på ubrugelig, men det er en ande snak. Andre anmeldere har været gennem det.
PS: Jeg spillede for et beløb, der normalt kun kan give en stor fadøl på en café, men det er ikke vigtigt, da det handler om troværdighed fra bettingfirmaets side.
Elendigt, forvirrende og langsom side.
Hjemmesiden er langsom, vildt uoverskuelig og deres spil er forvirrende opsat.
Fx gælder der forskellige regler for samme kampe, som man er nødt til at læse sig til i et langt specialreglement. Useriøs og dårligste bettingfirma til dato.
Fiduser
Har nu igennem nogen tid brugt denne side til tider og må sige deres tilbud og "samlet odds" boost osv er helt ok. Kundeservicen kunne dog forbedres.