Ja jeg vil som de fleste kun give 1 stjerne, og folk har ret, bliv væk her fra, man kan ikke vinde på deres maskiner, de står til en meget meget lille udbetalings procent, f. eks jeg spiller på xxxsta... See more
See what reviewers are saying
har netop afsluttet onsdag cashdrop på maskinen fruit multi hold, spillede for kr. 500 fik cashdrop 2 gange 25 kr., derudover var maskinen stillet, således at frispil, ikke fandtes, havde 2 scatter ti... See more
Jeg har flere gange vundet penge hos bet25 og siden oprettelsen har jeg lavet et rimeligt overskud. Jeg har fået udbetalt penge flere gange med korte mellemrum og jeg har ikke på noget tidspunkt... See more
Her blev jeg så gennem nogle år skuffet skuffet og ..altså de så fulde af fup ...det helt sikkert næsten hvor pip lægger sig helt bagerst så rød25 det der næstsidste det har simpelt hen ikke den powe... See more
Mariane Thomsens Gade 2F, 8000, Aarhus C, Denmark
- support@bet25.dk
- bet25.dk
Replied to 20% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Har brugt bet25
Har brugt bet25, i lang tid og har aldrig oplevet nogle problemer. Det er et kæmpe udvalg af odds på det danske marked, og der er ofte nogle fede kampagner og specialvæddemål .
Kundeservice i top, og har kun haft positive oplevelser med denne side.
Super udbud på danske odds i…
Super udbud på danske odds i serierækkerne.
Mange specialodds man ikke ser andre steder.
Mange tilbud og kampagner
OG! Det er dansk!
Bet25 er skrald og det er mildt sagt
Bet25 er skrald og det er mildt sagt! Først fremmest tage 10 sek før man kan lave et bet når tiden er gået så ændre de oddsen. Det fair nok når det liveodss, men så vil man placere den samme bet igen så ændre sig igen okay det er "cool" men så sker det igen og igen og igen og igen hvornår må man spille tænker man når man er "risikovillige". Når oddsen ændre sig konstant til sidst bliver gevinsten så lille at det ikke mening at lave ens bet
Useriøst bettingfirma
Kan på ingen måde anbefale bet25.dk!!!
Mere useriøst bettingfirma skal man da lede længe efter!.
Først annullerer de væddemål med begrundelsen, at det var fejlodds, hvilket først sker efter kampen er færdigspillet, og endda med den begrundelse at oddset var sat for lavt på den vindende part.
Jeg gad godt vide, om dem der havde spillet på den tabende part ligeledes fik deres penge retur - tror jeg næppe!
Derudover argumenterer de for at serieodds er et hyggeligt underholdningsprodukt, så der kan ske fejl. Jeg er sådan set ligeglad med om det er en seriekamp eller Barcelona-Real Madrid, det er svindel, når man annullere et vindende odds efter en færdigspillet kamp.
Mvh.
Michael

Reply from Bet25
Jeg har aldrig oplevet problemer med …
Jeg har aldrig oplevet problemer med udbetalinger som kommer hurtigt, og kundeservicen er også venlig og informativ - alt i alt har dét været meget positivt.
Når jeg kun giver tre stjerner, er det fordi, der bare er store mangler ift. andre bookmakere, hvad angår udbuddet af spil. Ikke sjældent har jeg prøvet at sidde og researche til en kamp kun for at finde ud af, at Bet25 ikke har den lavere liga. På den måde er det lidt som at sammenligne sin lokale købmand med et kæmpe varehus - der er bare forskel i diversiteten.
Men som tidligere nævnt - også mange positive oplevelser ved at spille der.

manglendes bonus
har prøvet at opnå en af de manges bonus muligheder, som de reklameree med med det kan ikke lade sig gøre... tvivler på at deres forretning er lovlig

Uopnåelige bonusser
De reklamerer med en masse bonusser der lyder rigtigt fint, men det er ikke muligt at tilmelde dem og har prøvet det med adskillelige af deres såkaldte "bonusser" som de kalder det. Kunne ikke tilmelde deres annoncerede bonusser hverken via IPhone, IPad eller alm. PC.

Skider på Android kunder
Efter de har lavet ny side, som kører utrolig dårlig har jeg mistet alt for dem.
Prikken over i'et kom da de lavede konkurrence for deres Apple kunder, i stedet for at lave en for alle kunder. Håbløst+

alt er galt
drop denne bookmaker alt er galt, de annullere bet uden grund os.v. de har de sygeste undskyldninger, iøvrigt bliver man limited hvis man vinder for meget...
Amatøragtig
Først og fremmest er der ofte tekniskeproblemer. Deres App fungerer mere eller mindre slet ikke, og hjemmesiden er ofte nede og kører meget langsomt. Samtidig har jeg ved flere lejligheder oplevet, at der ikke er meget service over deres kundeservice. Af og til får man decideret provokerende svar tilbage fra deres live chat.
Bet25 forekommer mig som et ekstremt uprofessionelt firma.
Snyder med bonus
Jeg kunne få 50kr bonus hvis jeg downloadede deres app og slog push beskeder til.. Gjorde begge dele, men fik ingen bonus fordi de ikke mente jeg havde gjort det..
Kundeservice er en by i Rusland
Bet25 kan bestemt ikke anbefales..
Uprofessionelt
De har ikke styr på deres forsinkelse i forhold til livebetting. Oplevede at få en notifikation fra resultat.dk, om at der var blevet scoret i en kamp, som jeg lige netop havde sat penge på. I samme sekund som der bliver scoret, accepteres væddemålet. Dette kan være et helt igennem utrolig, næsten uvirkelig tilfældighed. Meeen, det virker bare amatøragtigt.
Useriøst firma
Har haft præcis samme oplevelse som mange af de øvrige anmeldere; Bet25 sætter lynhurtigt limits, hvis du er det mindste succesfuld og annullerer uden tøven væddemål, der er gået hjem, med diverse vage begrundelser og under henvisning til vilkårene, som i princippet fratager dig alle rettigheder. Bet25 kan under ingen omstændigheder anbefales og selvom der er mange brådne kar i bookmaker branchen, har jeg aldrig stødt på noget så grelt som Bet25.
Sætter block på basket bets
Når man begynder at vinde på basket sætter bet25 beløbsgrænse på ens betting størrelse.
De ønsker ikke at fortælle hvorfor, men det er vist indlysende. De fortæller, at de ikke behøver at fortælle hvorfor der er sat block på
Bedste service
Et dejligt sted at spille, de lavede en fejl og skrev til dem og gjorde opmærksom på det, 30 minutter senere, havde de svaret og rettet fejlen. Takker for god service
Tyveri på højlys dag - HOLD JER VÆK!!!
Hold jer langt væk fra Bet25.dk. Det er en fuldstændig uacceptabel drift af virksomhed, som de har gang i.
Først annullerer de væddemål med begrundelsen, at det var fejlodds - TIL TRODS for at alle deres konkurrenter kørte samme odds. Men ikke nok med det, så er det kun væddemålene med udsigt til gevinst, der blev annulleret. Samme kamp, men hvor jeg tabte, annullerede de ikke.
Derefter er deres kundeservice en ikke-eksisterende del af deres foretagende. Der er ingen, der kan give et svar på noget som helst, og når man spørger efter at blive sendt videre, kan ingen af de inkompetente medarbejdere give en reference. "Der er ikke noget at gøre," som de siger.
Der mangler virkelig en lovgivning på dette område. Den måde at snyde og fuske på har jeg aldrig nogensinde oplevet før. Hvis der havde været en dårligere karakter, så havde de fået den.
Hold jer væk, de stjæler åbenlyst jeres penge. HOLD JER VÆK!
Mvh.
Morten
Udbetaler ikke deres bets
De skal lære af, at deres bets skal udbetales, også selvom de har lavet en fejl.
De udbetaler ikke, og indrømmer ikke deres fejl.
De er arrogante og nogle elendige fuskere.