BalconylivingReviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hej, Jag skriver till er här Balcony Living, då det verkar vara enda kanalen ni svarar på. Jag la en order 25 maj, skrev till er samma dag och upplyste om en ändring på mått. Fick aldrig något sva... See more

Rated 1 out of 5 stars

Soffan som levererades hade kraftigt defekta ben. Jag har skickat in en reklamation och ändrar min recension till ett betyg som reflekterar reklamationsupplevelsen så fort ärendet lösts. I övr... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Köpte Esther balkonglådor och den enda var defekt med skrapmärken på. Reklamerade och fick en ny. Nu några år senare släpper färgen och de blir fula så rekommenderar inte Esther balkonglådor om ni vil... See more

Company details

1. Garden Furniture Shop
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Fitted Furniture Supplier
  4. Furniture Accessories
  5. Home Goods Store
  6. Sofa Store

Written by the company

Välkommen till Balconyliving Sverige Balconyliving är ett familjeägt företag med uppdrag att ge alla människor tillgång till ett estetiskt och rekreativt frirum utanför hemmets fyra väggar. Vi tror att friluftsliv och livskvalitet går hand i hand – oavsett om det sker i eller utanför staden. Sedan mor, far och dotter, startade Balconyliving 2012 har vi specialiserat oss på design och försäljning av kvalitetsmöbler, accessoarer och innovativa lösningar för balkonger och små uteplatser. Med vårt eget varumärke - Balcony Living - tar vi utgångspunkt i estetiken och materialet i klassisk dansk design, blandat med den hållbarhet och funktionalitet som krävs av möbler med lång livslängd ute i det fria. Med nära kundkontakt med våra fantastiska kunder har vi – tillsammans – lyckats göra Balconyliving till Danmarks ledande universum inom balkong- och friluftsliv – och uppdraget har bara börjat. Sedan 2017 har Balconyliving varit verksamma med försäljning till Sverige. Vi ser fram emot att välkomna dig utanför! Bästa hälsningar från - Mie, Hans & Trine

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 28% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Jätte nöjd

Jätte nöjd, bra service då jag fick en vara som inte funkade som den skulle. Jätte trevlig och bra service, snabb återkoppling och löste sig jätte snabbt och smidigt. Mycket bra!!

13 June 2023

Tack för ditt omdömme.
Vi är glada för att du är nöjd med vår service.

Mvh Nadja Balconyliving

Rated 3 out of 5 stars

Dåligt att fästen ej ingår

Fint parasoll men dåligt att inte fästen till balkongen ingår, särskilt eftersom det är ett balkongparasoll och de på bilderna sitter monterade på räcket. Det står förvisso ”köp till fästen” långt ner i produktbeskrivningen, men tycker det är lite vilseledande ändå. Dessutom snålt med tanke på priset!

28 May 2023

Hej Emma

Alla balkonger är olika, och det är balkongräcken också. Därför är det bäst att köpa ett fäste separat. Så får man ett fäste som passar precis till sin balkong, istället för att få ett fäste man inte kan använda. Vi har 15 olika balkongfästen att välja mellan, som passar till olika balkongräcken.

Mvh Nadja / Balconyliving

Urusel betalningslösning

Urusel betalningslösning, lyckades betala på sista försöket annars hade jag köpt av konkurrenten

13 May 2023

Hej Kenth
Jag kan se att du har en order hos os, som vi glädjer oss till att skicka. Tråkigt at det var krångligt med betalningen. Kan du vänligen förklara vad som var problematiken, så vi kan se på det och rätta ifall det är nåogt som inte är som det skall.
Mvh Nadja / Balconyliving

Fäste för balkongräcke

Vi har nu totalt tre fästen för parasoll på vårt lilla balkongräcke 🥲 Fästena är rejäla, ett mindre som vi hade först roterade hela tiden, och blåste tillslut ned. Fästena är tyvärr ganska fula, men tycker ändå att det är värt att de känns stabila, och att ha så många för att smidigt kunna smidigt kunna flytta parasollet över dagen, haha! Fick även bra hjälpa av kundtjänst 😊

6 May 2023

Reply from Balconyliving

Tusen tack för ditt fina omdöme. Gläjder oss att välkomna dig åter till oss på Balconyliving.

Rated 5 out of 5 stars

PostNord hade klantat sig rejält och…

PostNord hade klantat sig rejält och klämt sönder ett stag på ett Sunroof.
Linda hjälpte mig och svarade med nära på vändande e-post och förklarade allt på ett omtänksamt och kompetent sätt
PostNord levererade sedan perfekt på kort tid och om Balconyliving fått sina pengar för reklamationen gick allt bra.

9 February 2023

Reply from Balconyliving

Tusen tack för ditt fina omdöme. Så fint att allt löste sig. Vi gläjder oss att välkomna dig åter till oss på Balconyliving.

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans kan rekommendera .

Martin

24 January 2023

Reply from Balconyliving

Stort tack för ditt fina omdöme. Gläjder oss att välkomna dig åter till oss på Balconyliving.

Tydlig sajt

Tydlig sajt. Kompetent och vaken support. Snabb leverans. Snyggt!

6 October 2022

Mycket fint bord

Mycket fint bord. Bästa servicen från kundtjänst!

8 September 2022

Reply from Balconyliving

Hej! Tusen tack för att du tagit dit tid att dela ditt omdöme. Hoppas du får mycket glädje av produkterna. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.se

Rated 5 out of 5 stars

Bra kvalitet på parasollet jag köpte

Bra kvalitet på parasollet jag köpte. Lika snyggt som på bilderna. Supernöjd.

22 August 2022

Jätte nöjd

Bra utbud av produkter, snabb och smidig leverans. Super nöjd.

19 July 2022

Reply from Balconyliving

Hej! Vad glada vi blir att höra. Tusen tack för att du tagit dit tid att dela ditt omdöme. Hoppas du får mycket glädje av produkterna. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.se

Bästa kundservicen

Bästa kundservicen. Alltid snabba svar och bra lösningar varje gång jag ringt. Snabbt och bra agerande när företaget som skulle leverera tappat bort det jag beställt. Nya varor skickades direkt. Så nöjd!

19 July 2022

Reply from Balconyliving

Tusen tack för att ni tagit er tid att dela er upplevelse. Det glädjer vi oss riktigt mycket av. Ni är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.se

Fina och smarta produkter

Fina och smarta produkter, snabb leverans. Allt är utmärkt och jag är supernöjd!

12 July 2022

Reply from Balconyliving

Hej! Tusen tack för du tagit dig tid att dela ditt omdöme. Glädjer oss att du är nöjd och att allt gick som det skall. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.se

Snabb leverans och gediget

Snabb leverans och gediget, stabilt parasoll. Utmärkt!

11 July 2022

Reply from Balconyliving

Hej! Tusen tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss att du gillar ditt parasoll. Hoppas sommaren kommer på allvar så du får mycket glädje av det. Välkommen åter till oss på Balconyliving.se

Leveransen snabb som utlovat

Leveransen snabb som utlovat
Parasollet utmärkt på min lilla balkong
Stabilt till skillnad från ”billigare” alternativ

27 May 2022

Reply from Balconyliving

Det är vi riktigt glada att höra att du är glad för din parasoll. Tusen tack för att du tagit dig tid att dela med dig av ditt omdöme. Hoppas du får riktigt mycket glädje av det och att vädret är med oss. Hoppas få önska dig välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och fin parasoll.

Snabb leverans och fin parasoll.
Är mycket nöjd.!

27 May 2022

Reply from Balconyliving

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse. Glädjer oss att du gillar parasollen. Hoppas du får mycket glädje av den. Du är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

Rated 4 out of 5 stars

Balkonglådor

Färgen på levererade balkonglådor motsvarade inte alls färgen på bilden på hemsidan; det som såg ut som matt kopparfärg visade sig vara lackad, blank brunfärg. Men till det priset kan en ju inte få riktig koppar... Gillar falsen för upphängning, den är väldigt snygg och passar perfekt för mitt räcke. Har tidigare aldrig köpt balkonglådor p.g.a. de fula upphängningsanordningarna.

24 May 2022

Reply from Balconyliving

Tusen tack för att ni tagit er tid att ge oss ditt omdöme. Det uppskattar vi verkligen. Det är en målad zinklåda och man försöker efterlikna koppar så nära det bara går. Det är ju inte riktig koppar, då hade priset varit något helt annant precis som ni påpekar.

Beklagar om färgnyanserna upplevts som något missvisande. Men är glad du gillar designen och hoppas du får mycket glädje av dem. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka till oss på Balconyliving.

Snabb service och leverans

Snabb service och leverans. Råkade boka för många produkter av misstag och det rättades utan problem.

23 May 2022

Reply from Balconyliving

Tusen tack för ditt fina omdöme och att du tagit dig tid att dela med dig av dina erfarenheter. Vi hoppas få välkomna dig åter till oss på Balconyliving.

Grym service

Grym service, snabba svar och ser till kundens bästa. Pålitligt företag.

21 May 2022

Reply from Balconyliving

Tusen tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss alla på Balconyliving. Vi hoppas få önska dig välkommen tillbaka till oss igen.

Funkade finfint

Funkade finfint, snabb leverans och kvalitetsvara (balkongparasoll).

11 May 2022

Reply from Balconyliving

Det blir vi riktigt glada av att höra. Tusen tack för att du tagit dig tid att bedöma oss på Balconyliving. Hoppas du får mycket glädje av parasollen och att vädret är med oss. Du är alltid välkommen tillbaka till oss!

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra vara i utmärkt skick tack…

Mycket bra vara i utmärkt skick tack vare god emballage, leverans till dörren efter god info. Mycket nöjd!

11 May 2022

Reply from Balconyliving

Tusen tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme om oss. Är glad att du gillar din produkt. Nu håller vi tummarna att vädret är med oss. Ni är alltid välkommen tillbaka till oss på Balconyliving.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look