BalconylivingReviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hej, Jag skriver till er här Balcony Living, då det verkar vara enda kanalen ni svarar på. Jag la en order 25 maj, skrev till er samma dag och upplyste om en ändring på mått. Fick aldrig något sva... See more

Rated 1 out of 5 stars

Soffan som levererades hade kraftigt defekta ben. Jag har skickat in en reklamation och ändrar min recension till ett betyg som reflekterar reklamationsupplevelsen så fort ärendet lösts. I övr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu totalt tre fästen för parasoll på vårt lilla balkongräcke 🥲 Fästena är rejäla, ett mindre som vi hade först roterade hela tiden, och blåste tillslut ned. Fästena är tyvärr ganska fula, men... See more

Company replied

4. Furniture Accessories
  5. Home Goods Store
  6. Sofa Store

Written by the company

Välkommen till Balconyliving Sverige Balconyliving är ett familjeägt företag med uppdrag att ge alla människor tillgång till ett estetiskt och rekreativt frirum utanför hemmets fyra väggar. Vi tror att friluftsliv och livskvalitet går hand i hand – oavsett om det sker i eller utanför staden. Sedan mor, far och dotter, startade Balconyliving 2012 har vi specialiserat oss på design och försäljning av kvalitetsmöbler, accessoarer och innovativa lösningar för balkonger och små uteplatser. Med vårt eget varumärke - Balcony Living - tar vi utgångspunkt i estetiken och materialet i klassisk dansk design, blandat med den hållbarhet och funktionalitet som krävs av möbler med lång livslängd ute i det fria. Med nära kundkontakt med våra fantastiska kunder har vi – tillsammans – lyckats göra Balconyliving till Danmarks ledande universum inom balkong- och friluftsliv – och uppdraget har bara börjat. Sedan 2017 har Balconyliving varit verksamma med försäljning till Sverige. Vi ser fram emot att välkomna dig utanför! Bästa hälsningar från - Mie, Hans & Trine

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 28% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Levererade trasig soffa

Soffan som levererades hade kraftigt defekta ben.

I övrigt fina möbler.

26 June 2026

Kontakt?

Jag skriver till er här Balcony Living, då det verkar vara enda kanalen ni svarar på. Jag la en order 25 maj, skrev till er samma dag och upplyste om en ändring på mått. Fick aldrig något svar. Jag har nu försökt få tag på er via mail, svårt med telefonkontakt, men inte fått någon respons. Hur får jag kontakt med er?
Överväger att annullera min order om jag inte hör något inom kort.
Vänligen Helene

22 June 2026

Horribel kundservice

Horribel kundservice. Trots att jag läste om andras upplevelse med deras kundservice så gjorde jag misstaget att beställa från dem.

Glöm deras löften om att de "svarar inom 24 timmar på vardagar". Efter att ha reklamerat varor som förstördes under leveransen så har jag på två och en halv vecka endast fått ett fåtal glesa och förhalande svarsmail, men fortfarande ingen lösning.

Håll er borta och stöd inte den här typen av verksamheter.

2 June 2026
Rated 2 out of 5 stars

Esther balkonglåda släpper färg

Köpte Esther balkonglådor och den enda var defekt med skrapmärken på. Reklamerade och fick en ny. Nu några år senare släpper färgen och de blir fula så rekommenderar inte Esther balkonglådor om ni vill ha ett alternativ som håller i längden.

23 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Undvik detta företag helt och hållet.

Leverans fungerade inte som förväntat. Lång tid för Postnord att returnera. Återbetalning har inte skett trots utfästelse. Kundservice svarar inte på e-post. Undvik att beställa från detta företag. Ej trovärdigt.

20 May 2026

Hej Krister,

Tack för din recension.

Jag vill gärna ge lite bakgrund till ärendet, eftersom jag har svårt att se vad vi hade kunnat göra annorlunda.

* Vi skickade dina varor med PostNord, enligt ditt önskemål. Tyvärr blev leveransen försenad med en dag jämfört med den beräknade leveranstiden. På grund av denna försening valde du att inte längre ta emot leveransen. Det är självklart helt okej, och vi informerade dig om att du antingen kunde neka mottagandet eller invänta att försändelsen automatiskt returnerades till oss.
* Du valde att invänta den automatiska returen. När PostNord genomför en sådan retur är tyvärr inget vi kan påverka. Om du hade nekat mottagandet direkt hade paketet kunnat skickas tillbaka omgående.
* Varorna kom tillbaka till oss och vi genomförde återbetalningen 14 dagar efter mottagandet, helt enligt våra normala rutiner.

Som sagt har jag svårt att se vad vi hade kunnat göra annorlunda i detta ärende. Jag kan däremot bekräfta att ärendet är avslutat och att återbetalning har skett för de returnerade produkterna.

Vi önskar dig en riktigt härlig sommar på balkongen ☀️

Med vänliga hälsningar
Casper / Balcony Living Cph

Dålig kundservice

Slutade svara på kundservice när jag ville reklamera mitt måttbeställda balkongskydd

25 February 2026

Hej Sussie,

Tack för ditt meddelande.

Jag är ledsen att behöva avslå din reklamation. Jag avslog den flera gånger med beskedet att vi självklart mycket gärna ville hjälpa dig att få ditt balkongskydd reparerat om du önskade det.

Det ändrar dock inte det faktum att du hade monterat ditt balkongskydd bristfälligt och att det hade utsatts för en extraordinärt kraftig vindpåverkan. Dessa omständigheter tillsammans innebär att balkongskydd med tiden kommer att slitas på de utsatta punkterna. Du borde ha insett att den infästning du hade gjort inte skulle hålla och därför ha tagit ner skyddet innan det gick sönder, samt kontaktat oss för att få fler fästpunkter.

Jag avslutade korrespondensen eftersom du inte återkom angående huruvida du önskade få ditt skydd reparerat.

Med vänliga hälsningar
Casper / Balcony Living Cph

Rated 5 out of 5 stars

Bra produkter och serviceinriktad kundtjänst

Då det var fel på den första parasollfoten så skickade de en ny. Kommunikationen med Balconyliving.se har varit mycket bra och trots lite krångel med retur så har deras agerande varit mycket vänligt och professionellt. Jag är mycket nöjd.

5 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Insåg att min order var fel precis…

Insåg att min order var fel precis efter att jag lagt den. Skrev till företaget att jag valt fel dimension på parasoll fästet. Fick som svar att det inte gick att ändra utan att jag fick skicka tillbaka och byta. Sen visade det sig att man får betala för retursedeln, nästan halva kostnaden mot vad fästet kostar. Gjorde det och åkte iväg till schenker ombud, där funkar inte retursedeln, skriver till balconyliving som då skickar en ny fast för postnord.
Kan tillägga att parasollet vi också beställde har vi väntat på nu i tre veckor, i och för sig inte balconylivings fel då postnord tappat bort paketet.

Balkongfäste har vi nu köpt från Mio, kostar 79kr och passar flera dimensioner. i jämnfört mot balconyliving som låg runt 300kr med bestämda mått.

18 June 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ångrade mitt köp en minut efter…

Ångrade mitt köp en minut efter beställning. Dom kunde inte ta bort beställningen utan skickar den till mig o jag ska returnera den och betala retutavgiften. Oroligt dålig kundservice och otrevlig

11 April 2024

Tack för feedback.
Vi är ledsna att det att vi är så snabba på att skicka en order resulterar i ett dåligt omdöme. Vi gör det för att göra våra kunderna glada så dom kan få glädje av det dom har beställt.

Vänliga hälsningar
Balcony Living

Rated 5 out of 5 stars

Snabba svar när man hade frågor

Snabba svar när man hade frågor. Bord och krukor i mycket bra material och snygga, känns rejäla. Mycket snabb leverans av en del som var deffekt. Jag kan verkligen rekommendera detta företag.

27 August 2023
Rated 1 out of 5 stars

Först fick jag en parasoll som knappast…

Först fick jag en parasoll som knappast gick att fälla upp. Jag klagade och Balcony living beställde en ny åt mig. Denna nya parasoll har fastnat i GLSs leveranskedje sedan 5 juli. Dåligt!

13 July 2023

Hej
Din parasoll har legat hoss ditt ombud sedan den 5. juli.
Spårnummer: XXX hoss Schencker. Vi har även skickat det på mail till dig.
Du skulle blot skrivit till oss så ville vi ha hjälpt dig ifall du hadde missat mailen.

Mvh Balcony Living

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look