See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De boekings site neemt veel werk uit handen, klanten vinden hem heel fijn in gebruik en wat voor mij heel belangrijk is ,is dat een probleem heel snel opgepakt wordt en ook opgelost. De app wordt ook... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dit boekingssysteem scheelt echt zoveel administratieve handelingen, Ik zat soms hele dagen achter de planning. Dus meer tijd voor de lessen of ander leuks! Het team van Kennelcare geeft ondersteu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goede uitleg, fijne communicatie en hulp. Toen wij met het systeem gingen werken moesten we nog een afspraak inplannen om de uitleg te krijgen. Door drukte hier omdat een ander hotel ermee stopte... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het gebruik van Aniday neemt heel veel werk uit handen voor de hondenschool. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Maar ook de medewerkers van Aniday zijn erg behulpzaam en denken goed met je mee o... See more

Company details

1. Software Company

Written by the company

Je dagelijkse partner voor boekingen en planning. Stroomlijn je planning, boekingen, rapportages en administratie terwijl je klanten genieten van een makkelijk online boekingsportaal - de ultieme tool voor dierprofessionals!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Ik werk nu bijna een jaar met Aniday en…

Ik werk nu bijna een jaar met Aniday en helaas is mijn situatie redelijk uniek blijkt nu al een tijdje:

Een hondendagopvang met twee locaties en alleen abonnementen die voorafgaand aan de maand voldaan dienen te worden.

Op voorhand leek dat dit programma goed/perfect bij mijn bedrijfsvoering zou aansluiten maar helaas is dit niet helemaal het geval.
De medewerkers van Aniday zijn erg vriendelijk maar ik heb nog nooit zo vaak een planprogramma moeten raadplegen met vragen. Dit komt enerzijds doordat ik geen held ben met dit soort programma's anderzijds heeft geen 1 klant gezegd dat zij dit programma duidelijker vinden dan het vorige dus ergens zal het toch ook niet heel erg overzichtelijk zijn.

Ik denk dat ik iedere week wel vier keer contact met ze moet opnemen voor zaken. Dat is jammer. Dit programma heeft mij tot heden niet geholpen in minder tijd bezig zijn met mijn planning. De facturatie is redelijk oke maar dat ging bij mijn vorige programma DoggyDoggy sneller omdat ik daar alle facturen in 1x kon selecteren en verzenden en ik kon instellen dat klanten met een 2e hond o.i.d. automatisch korting krijgen. Dit moet ik bij Aniday iedere maand weer handmatig erin zetten.
Je kunt geen verschillende abonnementsprijzen erin zetten. Bijvoorbeeld een standaard korting geven voor een kleinere hond of in mijn geval een speciale prijs voor klanten die ik korting wil geven.
Ik moet wijzigingen/annuleringen die mensen doen nog steeds accorderen. Ik kan dit niet automatisch laten gaan en klanten kunnen geen notitie maken bij hun boeking/wijziging van waarom hun hond niet komt dus dat appen zij mij allemaal nog steeds dat hun hond ziek is/hun auto het niet doet etc waardoor ik nog steeds mega veel appcontact heb met mijn klanten. Iets dat juist de bedoeling was minder te worden ;)..
Automatische incasso kan niet bij de manier hoe ik met abonnementenwerk wat klanten erg 'aware' maakt van wat zij betalen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

De opmaak van het programma is wel een stuk beter en overzichtelijker dan bijvoorbeeld SuperSaas en de medewerkers van Aniday werken wel hard om dingen te verbeteren en door te voeren. Er vinden vaak updates plaats en ik geloof zeker dat het komende jaar weer verbeteringen gaat brengen waar ik ook wat aan zal gaan hebben zoals een wachtlijst voor dagen!

Als het programma passender zou zijn voor mij zou dat mij zeker meer geld opleveren.

26 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Kennelcare is voor ons een onmisbaar…

Kennelcare is voor ons een onmisbaar product met name voor de planning van verblijven in onze VIPkennel. Klanten vullen zelf de gegevens in bij het aanmelden, hetgeen ons veel tijd bespaart. Veel functionaliteiten zijn meer bestemd voor grote dierenpensions en gebruiken wij minder. Wij factureren ook niet via Kennelcare, maar via ons boekhoudpakket Snelstart. Geen maatwerk voor een kleine opvang, maar wel betaalbaar en zeer bruikbaar. Via de online chat is het aangeven en oplossen van problemen snel geregeld. Problemen komen niet heel veel voor. Het platform is lekker stabiel en onlangs nog flink versneld.

2 October 2023

Mooi systeem

Mooi systeem, veel mogelijkheden en contact met kennelcare gaat vlot.
Jammer dat 1 ontwikkeling erg traag verloopt, wacht al meer dan een jaar op.

Rated 4 out of 5 stars

Ook voor een digibeet te doen

Voor een digibeet als ik is niets makkelijk onder de knie te krijgen en ik ben mij dan ook bewust dat bepaalde obstakels meer aan mijzelf liggen i.p.v. het systeem. Ik ben gewoon verschrikkelijk onhandig waar het gaat om computers en het hele digitale gebeuren. Het team van Kennel Care heeft er veel tijd en moeite in gestoken zodat zelfs ik, een echte dummy op computer gebied met het systeem kan werken en er veel gemak van heb. Ik ben dus een van de lastige bewerkelijke klanten. Ik weet zeker dat er nog veel meer handige mogelijkheden in zitten dan dat ik er nu uithaal maar voor iemand met gemiddelde computer skills zal dit geen probleem zijn. Ik maak dagelijks gebruik van de planning, het dashboard, in en uitchecken, de klanten bestanden, handige dierkaarten met alle gegevens van het dier voor op het verblijf, facturering, betaling, reservering en zelfs weer terug storten bij annulering. Ik vind het wel jammer dat er nog steeds geen goede beschikbaarheidskalender voor klanten is wanneer zij reserveren waarbij zij precies kunnen zien wat er op welke datum beschikbaar is. Dit zou veel telefonisch verkeer en dus tijd schelen.

Rated 5 out of 5 stars

Het boekingsprogramma van deze tijd

Kennelcare is een heel fijn boekingsprogramma, die vooral helemaal van deze tijd is. Klanten kunnen zelf online hun gegevens toevoegen, reserveringen maken en facturen inzien. Makkelijk in gebruik en werkt iets niet dan staat het team van Kennelcare meteen klaar om er iets aan te doen

Rated 1 out of 5 stars

Een regelrechte ramp

Wij zijn bij KennelCare weggegaan door aanhoudende problemen. Maanden later krijgen onze klanten nog steeds mails, kunnen ze nog steeds inloggen en willen ze het probleem maar niet oplossen. Na ontelbare keren telefonisch contact beloven ze keer op keer terug te bellen of het op te lossen, zonder dat ze dit echt doen. Per mail worden we compleet genegeerd.

Absoluut geen aanraden!

15 February 2023
Aniday logo

Reply from Aniday

Beste Jelte,

Allereerst willen we onze excuses aanbieden voor de frustraties en het ongemak dat is veroorzaakt door de problemen met ons systeem. Wij begrijpen volkomen dat de situatie rond de aanhoudende mails na beëindiging van onze samenwerking zeer storend was. Dit was nooit onze intentie en we vinden het erg vervelend dat dit is gebeurd.

Graag lichten we toe dat het probleem met de herinneringsmails te wijten was aan een hardnekkige fout in ons systeem. We hebben meerdere keren geprobeerd deze fout op te lossen en hebben uiteindelijk, rond de tijd van uw review, een definitieve oplossing geïmplementeerd. Sindsdien hebben we bevestigd dat er geen ongewenste mails meer worden verstuurd. Wij betreuren het ten zeerste dat onze communicatie hierover naar je niet duidelijk genoeg is geweest.

Wij streven naar constante verbetering van onze dienstverlening en de ervaringen van onze klanten. Je feedback is hierbij essentieel en wordt zeer serieus genomen.

Nogmaals onze excuses voor de ontstane situatie en het ongemak.

Rated 5 out of 5 stars

Super blij dat aan ik voor Kennelcare…

Super blij dat aan ik voor Kennelcare…
Super blij dat aan ik voor Kennelcare gekozen heb.
Iedere vraag wordt direct opgepakt, de service is geweldig.

Een absolute aanrader om je gehele administratie overzichtelijker te krijgen en vooral te houden :-)

Iedere dag HAPPY met Kennelcare!!

1 August 2022

Darling Dogcenter uit Zwiggelte

Darling Dogcenter uit Zwiggelte. Wij hebben een hondenopvang voor dagopvang en vakantie opvang zonder kennels. Daarnaast een online en fysieke hondenwinkel en we zochten een systeem wat de boekingen voor de dagopvang voor de hondenopvang gemakkelijker zou maken. Via een collega in friesland werden we geattendeerd op KennelCare. Na een proefperiode van 2 weken waarin we veel uitleg kregen zijn we gestart. Het was even wennen en we liepen soms tegen vragen aan. Maar de hulp die we kregen zorgde ervoor dat we al snel het systeem steeds beter gingen snappen. Wanneer we een vraag hebben worden we snel en goed geholpen. Super fijn. En wanneer we er niet uitkomen kunnen we bellen. Echt de service is UITSTEKEND en dat maakt het systeem enorm handig. Wij zijn om! een echte aanrader. Het neemt ons veel tijd uit handen.

4 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

Hondenschool / Hondenpension Dussboel.

Hondenschool / Hondenpension Dussboel.
Wij zijn echt meer dan zeer tevreden met Kennelcare. We hebben een Hondenschool en Hondenpension. Deden nog erg veel met de " hand" voor de administratie, dit koste echt veel tijd. We zien nu zelf hoeveel tijd het was achteraf. We hebben nu tijd voor extra dingen, zowel voor het bedrijf als privé. Wat echt top is aan Kennelcare, heb je een vraag, dan krijgt je snel antwoord, zit de oplossing nog niet in Kennelcare zelf, dan gaan ze hiermee aan de slag en maken ze het programma zo persoonlijk gericht op je bedrijf. Dat we dit niet eerder gedaan hebben, dat is de enige spijt....
We zijn dus blij Kennelcare gevonden te hebben.

22 April 2022

Super en fijn!

Een fijn programma en heel gebruiksvriendelijk. Zeer belangrijk een super goede support desk.

30 March 2022

Top Team…

Super fijn systeem waar we al een tijd gebruik van maken, makkelijk in het gebruik en als je iets niet snapt dan staat er een super team klaar om je altijd te helpen. Fantastisch bedrijf waar ik heel blij mee ben!

29 March 2022
Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn maar een 'klein' pension

Wij zijn maar een 'klein' pension: 20 honden en 15 katten.... maar het wordt wel gerund door 4 verschillende medewerkers. Daarom hadden we een goed platform nodig waar we alle gegevens kunnen centraliseren en iedereen vlot mee kon werken. Dit hebben we gevonden bij Kennelcare! Zeer goed en intuïtief programma, met een hele goede service achter. Wij worden stilaan nieuwsgierig naar de andere modules (wij gebruiken nu enkel 'pension') om te zien dat daar voor ons ook geen toepassingen van dienst kunnen zijn.

31 January 2022

Zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk

Zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk. Heel vaak updates en aanpassingen die het programma nog beter maken. Indien we een vraag hebben, kunnen we deze snel stellen via de chat en wordt er snel op gereageerd.
Het maakt het boeken en regelen van het pension veel gemakkelijker!

29 January 2022

Kennelcare is erg klantvriendelijk

Kennelcare is erg klantvriendelijk, bespaart mij veel papier werk. De klant vult alle eigen gegevens en van de hond in .. en dat allemaal zonder al te veel problemen. Het programma is erg klantvriendelijk, voor gebruiker en de klant.
Overzichtelijk en duidelijk.

28 January 2022
Rated 3 out of 5 stars

Voor mij als hondenschoolhouder fijn om minder bezig te hoeven zijn met inplannen

Voor mij als hondenschoolhouder fijn om te gebruiken. De lijntjes zijn kort als ik vragen heb. Ik krijg van mijn cursisten tot nu toe wel nog steeds te horen dat het voor hen wat minder logisch is. Ze hebben er echt moeite mee. Mijn ervaring is wel dat, zodra ik het aangeef bij het team van Kennelcare, ze steeds proberen om er iets aan te doen. Het grootste struikelblok is het plusje bovenin met daarbij : nieuwe boeking. Men denkt dat ze daarmee een nieuwe les boeken, maar het is dan iedere keer een strip met lessen. Waar men de data gewoon kan bijboeken is een stuk minder logisch, at vergt nogal wat stappen.
Een handleiding/ stappenplan voor cursisten zou een hele mooie aanvulling zijn. Misschien voor in de toekomst.

17 January 2022

Dierenhotel Chelsy

Wij zijn super tevreden van KennelCare, dit programma is onmisbaar voor ons. Snelle Service, behulpzaam, vriendelijk. Niet twijfelen maar gewoon kiezen voor KennelCare.

12 January 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look