Godt overbliks-dækning og mange dybe historier. Elsker. Har haft Zetland i 4-5 år nu som mit main nyhedsmedie. Journalister er virkeligt godt stemmetrænede, de er skarpe og sjove, og det føles som om... See more
See what reviewers are saying
Nogenlunde journalistik. Chefredaktøren påstår at deres medarbejdere MÅ ikke få mere i løn end de fik i deres tidligere job, og at arbejdspladsen skal være en kult. Hun spiser ogs middage med Jordan P... See more
Jeg er så glad for Zetland. Jeg anbefaler Zetland til alle jeg kender. Dybdegående og spændende journalistik. Man får næsten et "personligt"forhold til de journalister man følger, fordi man kan få læs... See more
Jeg gir 5 stjerne fordi jeg støtter innovativ journalistik, og det er Zetland! Men jeg fortryder lidt mit års abonnement. Var ikke klar over at indholdet i Zetland appen er så tynd... små 1-2 artikler... See more
Information provided by various external sources
Zetland er en digital avis for nysgerrige mennesker, der ønsker at forstå den verden, de er en del af. Vi fortæller udelukkende om tidens vigtigste begivenheder og strømninger. Her får du det, du har brug for at vide – men ikke mere, end du kan nå at læse.
Vesterbrogade 26, 1620, København, Denmark
- zetland.dk
No history of asking for reviews
Elsker min fredagsopdatering
Elsker min fredagsopdatering. Spændende nyheder der giver et godt overblik.
Afbestilt rettidigt, men jeg bliver alligevel opkrævet, nu to gange.
Jeg accepterede at se Zetland gratis i to uger.
Da jeg bestemt ikke var tilfreds med de "nyheder", jeg fik, afbetilte jeg den før de to uger.
Alligevel blev jeg opkrævet 99 kr den 13.3. Jeg protesterede straks og krævede mine 99 kr tilbage.Det fik jeg ikke, men tænkte, at jeg ikke ville bruge mere tid på 99 kr.
Og nu, 16.4, så jeg, at der igen er trukket 99 kr.
Derfor denne anmeldelse, da det åbenbart ikke virker at afbestille. Men afbestillingen er åbenbart modtaget, for jeg har ikke modtaget nyheder i mere end en måned.
skrev
Ikke dårligt, men
Syntes desværre det er en tynd omgang. Foretrækker WA, hvor der er mere viden og faglig tyngde i især udenrigsdelen.
Et fantastisk nyhedsmedie!
Et fantastisk nyhedsmedie!! I indhold såvel som i form. Lige hvad jeg savnede. Det er ynglingstid at lytte til Zetland.
Zetland er et fantastisk nyhedsmedie !
Jeg har været medlem af Zetland i ca. et år, og jeg er overordentligt tilfreds med de få, daglige og dybdegående artikler, der er på sitet. Siden jeg blev medlem, har Zetland været mit primære nyhedsmedie, og jeg har på ingen måde fortrudt mit medlemskab !
Plads til forbedring
Da jeg syntes rigtig godt om konceptet, besluttede jeg mig for et prøveabonnement (14 dage), som jeg valgte at opsige nogle dage efter. Produktet er egentlig helt ok, om end indholdet veksler en del i kvalitet, men jeg besluttede alligevel at opsige prøveabonnementet, for så at overveje om hvorvidt jeg skulle blive betalende medlem senere.
For at sikre mig, at jeg havde opsagt korrekt, skrev jeg til kundeservice, der hurtigt svarede tilbage, at jeg havde opsagt korrekt og rettidigt. Alligevel blev jeg trukket for en periode, efter mit abonnement var ophørt. Jeg sendte en mail og bad dem tilbageføre pengene - intet svar.
Edit; Zetland har kontaktet mig og oplyst, at de arbejder på at løse problemet og jeg har tiltro til, at det lader sig gøre.
Som medie fungerer Zetland helt udmærket. Og med en styrkelse af kundeservice og bedre mulighed for at kontrollere sit abonnement, vil Zetland være klart anbefalelsesværdigt.
Bondefangeri
Jeg bad om et prøvemedlemskab, der ville fortsætte i et abonnement, hvis jeg (underforstået var tilfreds).
Men da jeg slet IKKE var tilfreds med kvaliteten opsagde jeg efter en uge, men Zetland mente at jeg skulle betale for et fortsat medlemskab, idet de har skrevet til mig:
"Der er ingen binding, og vi giver de første 14 dage gratis. Herefter 99 kroner om måneden eller betal årligt og spar 16 %."Ved oprettelsen af dit medlemskab har du således også accepteret disse vilkår for, at du efter 14-dages gratis prøveperiode går over til et medlemskab til 99 kr. om måneden.
Acts prøve abonnement et bare for at lokke og kan ikke slettes. Det kalder jeg for BONDFANGERI. Skam jer
Spot on!
Spot on! Overskueligt og nemt at få overblik over dagens vigtigste nyheder!