Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Warnung an Vermieter und Dienstleister im Baumaschinenbereich

Wir haben mit der Firma Z.O.N. Speciale Producten en Diensten B.V., Overasselt (NL) über mehrere Projekte in Deutschland zusammengearbeitet und Baumaschinen vermietet.

Trotz ordnungsgemäßer Leistungserbringung, mehrerer Rechnungen, Teilzahlungen zu Beginn und mehrfacher Fristsetzungen sind bis heute erhebliche Beträge offen. Auf wiederholte Zahlungsaufforderungen erfolgte keine Reaktion mehr. Dazu kommt, dass die Maschinen massiv beschädigt sind, wodurch sich die offenen Forderungen noch weiter vergrößern.

Der Fall wird inzwischen rechtlich verfolgt.

Diese Bewertung dient dazu, andere Unternehmen für mögliche Zahlungsausfälle zu sensibilisieren. Wir empfehlen dringend, hier nur mit klaren Sicherheiten, vollständiger Vorkasse oder gar nicht zusammenzuarbeiten.

1 November 2025

Pas op voor Jos Wolbrink

Ik wil iedereen waarschuwen voor de praktijken van de eigenaar van deze bedrijven. Twee jaar geleden had hij een bouwbedrijf, Vakmediairs, en veroorzaakte aanzienlijke schade. Mijn vader heeft door dit bedrijf €50.000 schade geleden. Er was beloofd dat een aanbouw snel zou worden gerealiseerd, maar afspraken werden herhaaldelijk niet nagekomen, wat resulteerde in een winter zonder adequate behuizing. De constructie had ernstige gebreken: een te krappe fundering, een te zwakke draagbalk zonder de juiste berekeningen, wat tot verzakking leidde, lekkage op het punt waar de aanbouw het huis raakte, een ontbrekende spouwmuur waardoor vocht binnenmuren aantastte, en niet-functionerende openslaande deuren. De eigenaar gebruikte excuses zoals ziekte of onkundig personeel om zijn verantwoordelijkheden te ontlopen. Recentelijk heb ik vernomen dat hij onder nieuwe bedrijfsnamen weer actief is: Wolbrink B.V., Z.O.N. Ambachten B.V., Z.O.N. Ambachten Holding B.V., en Z.O.N. Speciale Producten en Diensten B.V., alle gevestigd op Worsumseweg 10, OVERASSELT. Hij faalt herhaaldelijk in het nakomen van afspraken, gebruikt smoezen, stuurt vaak te laat betaalde buitenlandse bouwvakkers die soms na een uur weer vertrekken, of in andere gevallen onervaren klussers die snel geld willen verdienen. Wees voorzichtig en doe grondig onderzoek voordat u met deze ondernemingen in zee gaat.

15 May 2023

Een grote boevenbende

Een grote boevenbende. Zou altijd "straks" of "morgen" komen. Kwam 9 van de 10 keer niet opdagen. Heeft pui verwijderd wetende dat er geen nieuwe pui was. En ons maandenlang laten dobberen. Eind van het liedje was dat we 9 maanden lang(!!!) een osb achterkant van het huis hadden. Een goed bedrijf heeft het uiteindelijk voor ons opgelost. Wij deden zaken met zijn vorige bedrijf, vakmediair, dat failliet is gegaan en faillissement opgeheven wegens gebrek aan baten.

21 July 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ga niet in zee met Jos Wolbrink!!!

Dit bedrijf, net zoals vele andere louche bedrijven van Jos Wolbrink, waaronder Vakmediair BV (inmiddels failliet i.v.m. onbehoorlijk bestuur), is onbetrouwbaar, bouwt niet volgens voorschriften, komt afspraken niet na, levert slecht werk, etc. etc.
Kortom, trap er niet in en vermijdt deze man zoveel mogelijk.

13 May 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look