Dette er en anmeldelse af personalet ifm med køb af en importeret Audi, og der må jeg sige at der hjælpsomhed med spørgsmål og afklaringer som kommende el bil ejer har været til 5+ stjerner. De bruger... See more
Company replied
Ikke tilfredsstillende service - helt i mod forventning. Familien har været kunde i flere år og hidtil været yderst tilfreds med både kvalitet og service. Havde denne gang bestilt 5+ service o... See more
Grundet en misforståelse i vores lille familie, så var vores Up meget tæt på at misse sidste udkald for syn og ville få klippet pladerne. Værkstedet var fuldt booket, da vi forhørte os, men i stedet f... See more
Company replied
Hos Volkswagen Højbjerg er det den gode oplevelse, der er i fokus. Vi ønsker nemlig at skabe det lille ekstra, du ikke forventer og som betyder, at du som kunde bliver YDERST tilfreds. Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe de bedste rammer for dig og dine behov. Du bliver mødt med et smil, personlig kontakt og personale der uddannes løbende, så vi lever op til de højeste krav i branchen.
Øster Parkvej 12-16, 8270 Højbjerg, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg oplevede at min skadevurdering blev unødvendigt omfangsrig og løsningen dyr (15000 kr). Efter taksator kom på blev regningen kun 5500 kr. Umiddelbart kunne jeg godt være bange for at VW Højbjerg forsøger at prakke en dyr løsning på.
Derudover meget lang behandlingstid.
Ved afhentning af bilen ville ingen af medarbejderne fortælle "hvad der var blevet lavet på bilen" (præsenteret på en meget forkert og arrogant måde). Dette gjorde det jo meget svært at holde dem op på deres initiale tilbud på ca. 15000 kr?
Har haft min Passat fra 2012 på deres skadesservice værksted i 1 uge, hvor en skade på kofanger og bagklap skulle udbedres, efter en uge afhenter jeg min bil hvor en "vw konsulent" og jeg konstatere at reparationen er ringe udført, man kan stadig se bulen på bagklappen og kofanger havde nogle lak fejl + ridser (Nylakeret 2 dage inden afhentning) ydermere var den ene stænk klap ikke korrekt monteret og et stykke til at holde inderskærmen på plads falder af, vi aftaler at vi skal komme med den igen dagen efter igen for at skadesservice kan se fejlene da de var gået hjem.
Vi møder derfor op dagen efter for at vise dem manglerne og fejl, og bliver mødt med samme ligegyldighed som man gør ved VW i Risskov, jeg bliver godt irriteret og snakker med ham bilen blev indskrevet ved, samt en rød håret mekaniker, de prøver at baketeliseret det hele og får smøren om at der må være x antal "sandkorn pr A4 størrelse på lakken, og efter lidt snakken frem og tilbage blev vi enige om at maleren skal prøve at udbedre fejlene (da de ikke var der før den blev malet) derefter falder snakken på den løse del på kofangeren og den sjuskede montering af stænkklappen, og der er jeg ikke i tvivl om hvem der har monteret det da den rød hårede mekaniker tager det ret personligt og gerne vil diskutere, han retter stænklappen efter ha sagt at den var u originalt udstyr, men bilen er født med den (dem) og de er i deres Originale reservedele katalog men, han vil ikke høre, og går derefter igennem værkstedet imens jeg snakker med manden ved indskrivningen, hvorved han og en kollega højlydt igen og igen siger at det er u originalt og derfor det ikke passede bedre, komisk nok tog jeg et billede dagen inden af den hvor sjovt nok passede fint. Så min oplevelse med dem og deres mekaniker er arrogance og ligeglade for ikke sige arrogante... Så nu sidder jeg og tænker hvor og hvad han ellers er sprunget over, og den dårlige attityde fra makanikkeren.. Det er hvad man får ud af at være loyal kunde og bruge Autoriseret VW. Så hvis du er ligeglad med behandlingen af dig og din bil syntes jeg du skal køre til VW Højbjerg, jeg sætter aldrig mine ben der igen..
22/3-15: har idag konstateret flere fejl fra mekanikerens side, som manglende skruer og dele der er klampet sammen.
VW Højbjerg har stadig ikke formået at få en afklaring på en relativ simpel problem.
Nedenstående er et udtræk af sagforløbet:
D. 23/04-2014 bliver min bil afleveret til serviceeftersyn dagen efter.
D. 24/04-2014 omkring kl. 15:00 bliver jeg ringet op om at bilen ikke bliver færdig.
D. 25/04-2014 jeg kommer for at afhente min bil efter serviceeftersyn, og opdager at værkstedet har ødelagt alle fire fælge, hvilket de også har anerkendt. Da Servicerådgiverne er taget hjem, bliver jeg lovet et opkald mandag d. 28/04-2014.
D. 28/04-2014 da jeg kl. 11:00 ikke har hørt fra Servicerådgiveren ringer jeg til VW Højbjerg. Vi aftaler at jeg skal sende billeder af skaderne, og at de vil vende tilbage dagen efter, med information om fælgene skal lakeres eller skiftes til nye.
D. 30/04-2014 ringer jeg til VW højbjerg kl. 13:30 da jeg ikke hørt fra VW Højbjerg. Jeg får at vide at de har vurderet af de fire fælge skal lakeres. Vi aftaler at de melder tilbage samme dag og senest dagen efter, med en merpris for at skifte fælge fremfor lakering.
D. 01/05-2014 ringer jeg til VW Højbjerg kl. 15:00 da jeg ikke har hørt fra dem. Jeg får at vide at lageret skal indover og at jeg vil blive ringet op efter 5 minutter. Kl. 17:00 og jeg har intet hørt, og har stadigvæk ingen afklaring på de fælge de har beskadiget.
Jeg sender derfor en mail til Forretningschefen, da jeg forventer at ledelsen vil tage affære.
D. 02/05-2014 modtager jeg en mail fra Forretningschefen, om at han nok skal følge op på tingene.
D. 07/05-2014 sender jeg en mail til Forretningschefen da jeg intet har hørt fra VW Højbjerg.
D. 08/05-2014 sender jeg yderligere en mail til Forretningschefen, da jeg stadig intet har hørt fra VW Højbjerg.
Forretningschefen svare tilbage pr. mail at han beklager, og at han garantere et svar dagen efter.
D. 09/05-2014 da jeg kl. 16:00 ikke har intet har hørt fra VW Højbjerg, sender jeg en mail til Forretningschefen.
Handlede bil med Ulrik, kanon god service, pris og vejledning... Kan varmt anbefale at handle bil dette sted !!!!
5 store stjerner !!!
Kører gerne helt til Højbjerg selvom jeg bor på Sjælland næste gang næste gang der skal handles bil !!!
Mvh.
Frank Qvist