Jeg købte en Audi Q4 e-tron af Johnny, og det har været en kæmpe fornøjelse – både bilen og hele oplevelsen med Johnny :) Jeg har aldrig oplevet så stor fleksibilitet og imødekommenhed i forbinde... See more
See what reviewers are saying
Da jeg hentede bilen havde de intet lavet. Da de fik den for anden gang ringede jeg til dem flere gange forud for afhentning for at få konfirmeret at den var færdig, men de tager ikke telefonen. VW's... See more
Der er tale om et virkelig uprofessionelt værksted. Har købt en ny ID.4 og skulle have en nummerplade holder på, med deres logo. Ved afhentning kunne jeg se, at der var boret huller uden for holderen... See more
Holmensvej 10, 3600, Frederikssund, Denmark
- marketing@semlermobility.dk
- www.vw-frederikssund.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
People also looked at
🌟🌟🌟🌟🌟 God service 🌟🌟🌟🌟🌟
🌟🌟🌟🌟🌟Kom ind med en forsikringsskade hvor alt forløb som forventet. Jeg spurgte ind til, hvad jeg skulle stille op med den smule rust der var dannet på min bils bagklap, og endte med at få den skiftet kvit og frit på VWs initiativ!! Det er sgu god service!! 🌟🌟🌟🌟🌟
Service
Endnu en gang har jeg været udsat for dårlig service hos jer, havde aftalt, at min bil skulle repareres hos jer i dag, jeg afleverer min bil som aftalt, og 2 timer efter at bilen er blevet afleveret, bliver jeg ringet op, om at I desværre havde fået bestilt forkert reservedel hjem. Det er bare ikke ok, og som tidligere skrevet i denne anmeldelse er det ikke første gang, at det er sket!!!!
Kan anbefales! :-)
Super flinke medarbejdere, som altid er klar både med god rådgivning og lidt hyggesnak om fremtiden for bilerne. Priserne synes jeg generelt også er konkurrencedygtige, hvor jeg plejer at sammenligne med andre og ender med at bruge dem.
Jeg vil gerne lige personligt fremhæve Andreas, som altid husker ens navn og altid byder ind på en frisk og god måde uden at der går totalt sælger i den. Han er virkelig et aktiv for forretningen og en drivkraft for at man kommer igen år efter år.
Gode priser + God service = PERFEKT
Jeg har handlet min seneste brugte bil hos VW Frederikssund og er yderst tilfreds med den service de lægger for dagen..