Ik ben zeer goed en respectvol behandeld door Jan. Wilde mijn complete eetkamerset opnieuw laten stofferen. Alles doorgenomen en zoals afgesproken werd het ook uitgevoerd. Prijs was goed zeker met de... See more
See what reviewers are saying
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over Butselaar. Mijn leolux eetkamer stoelen zijn prachtig gestoffeerd en ook voorzien van nieuw schuim in de zitting. Als volgend jaar mijn ban... See more
We hebben onze loungebank door dit bedrijf opnieuw laten stofferen. Een groot drama. Slechte kwaliteit, heel slordig werk, duur en nul service. Zo zijn de kussens onjuist opgevuld, zijn er verschill... See more
Mijn tuinkussens opnieuw gestoffeerd en ze zien er weer prachtig uit! Ze kunnen er weer een paar jaar tegenaan. Super mooi geworden.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Tevreden Leolux stoelen stofferen
Twee Leolux stoelen laten stofferen. Heel tevreden. Vakwerk!
Komt afspraken na, prettige communicatie.
Negatief
Negatief! Dat is de ervaring. Vlotte babbel van butselaar sr. Bank laten stofferen (leer) en nieuwe veren. Door de veren al 2*heen gezakt, bij normaal gebruik. Leer rimpelt waar je zit en bank kwam terug met deels andere poten. Mail heeft geen zin, bellen evenmin. (Meerdere keren) Kansloos!
Chesterfield look-a-like bank
Chesterfield look-a-like bank: afspraak was nieuwe vulling in de kussens, vering zou gerepareerd worden, lederen/stoffen bekleding zou gereingd/behandeld worden…voor €750,-..zonder factuur.
Bank al na 1werkdag retour(eerder werd 2weken geschat), betaald en jongens weg. Tijdens plaatsen van de bank mijn nieuwe zeil door hen beschadigd. Kussens zijn keihard en te weinig gevuld, waardoor de stof al na 1dag ging rimpelen. Achterkant-binnen is iets kapot gemaakt, waardoor gecapitoneerde knopen er bij 1zitting slap bijhangen. Vering is niets mee gedaan. Bekleding is niets mee gedaan. Ik heb zelf een klein vlekje moeiteloos verwijderd. Gereclameerd en na tussenkomst van vader Butselaar overeen gekomen dat, in ruil voor vervallen ‘garantie’ ik de helft, dus €375,-, retour kreeg. Vader vertelde dat werk door zijn zoons wordt uitbesteed!!
ENORM SPIJT, want karakter van de bank(o.a. de gecapitoneerde knopen) is verziekt. Reviews op hun website/facebook worden verwijderd, vandaar hier de waarschuwing: wil je nog langer van je zitmeubel genieten, laat NIET bij Van Butselaar Meubelstoffeerderij opknappen, want het wordt een afknapper,
The Trustpilot Experience