See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wasmachine lijkt wel frisser te ruiken! Ik heb de indruk dat het product milieuvriendelijk is, dus ik ga dit wel vaker gebruiken. De kosten vind ik heel acceptabel, voor een behandeling van eens per m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd en makkelijk in gebruik. Echt fijn en een schone was. Daarna in de droger met de tegelijk aangeschafte drogerballen; wat een gemak allemaal en wat een fris resultaat, ik ben fan!

Rated 5 out of 5 stars

Al enkele wasjes gedaan en ben heel tevreden, ga niet meer veranderen, dus aan mij heb je vaste klant, groetjes

Company details

1. Cleaning Products Supplier

Written by the company

Pure Laundry Club levert innovatieve wasstrips en wasparfum die de traditionele wasmiddelen vervangen. Onze wasstrips zijn gemaakt van plantaardige ingrediënten, hypoallergeen en perfect voor elk type was. Plasticvrije verpakking, krachtige reiniging – de slimme keuze voor een duurzame wasroutine!

Contact info

1-star

Replied to 83% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super heerlijke wasstrips

Ik had poosje geleden een keer de wasstrips Berry besteld om te proberen. Ben nu helemaal fan en heb weer 3 dozen besteld deze keer. Het was heel goed schoon, ruikt heerlijk als het uit je maschine komt. Ook als je bijv dan weer je beddegoed op bed legt dan ruiken je lakens nog steeds heerlijk. En wat ook mooie bijkomstigheid is dat je geen vieze wasrubbers meer hebt omdat de strip volledig oplost. Ik zou zeggen, probeer het een keer en ik weet zeker dat je bent verkocht

6 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Geen fris ruikende was na gebruik

Snelle verzending dat is prima. Maar de parfumvrije wasstrips zijn niet prettig om te gebruiken. Dacht goede bijdrage aan t milieu te leveren. Door deze (dure) strips aan te schaffen. Helaas ruikt je was echt niet fris na gebruik. Zoals bij normale vloeibaar wasmiddel uit de bekende plastic flessen wel het geval is. Deze klacht gemaild naar het bedrijf. Maar wordt niets mee gedaan, oplossing volgens hen wasmachine keer op hoge temperatuur draaien, wasmiddel bakje schoonmaken. Nou mijn machine is keurig onderhouden heeft geen vieze rubbers of aangekoekt wasmiddelbakje! En ophogen temperatuur draaien doe ik voor onderhoud al regelmatig. Conclusie is dat helaas 29 euro uitgegeven heb aan wasstrips die totaal niet voldoen. Mogelijk dat de geparfumeerde wel zorgen voor een frisse was. Maar voor deze bedragen ga ik dat niet nogmaals proberen zeker niet bij een bedrijf wat alleen wil verkopen. Maar klacht niet serieus neemt.

10 March 2026
Pure Laundry Club logo

Reply from Pure Laundry Club

Beste Berna, dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat je dit zo hebt ervaren, zeker ook dat je het gevoel hebt dat je klacht niet serieus is genomen.

Wat betreft de geur: onze parfumvrije wasstrips bevatten geen geurstoffen. Daardoor ruikt je was vooral neutraal en schoon, in plaats van sterk “fris geparfumeerd” zoals bij veel traditionele wasmiddelen. We begrijpen dat dit als minder fris kan worden ervaren als je dat gewend bent.

Dat neemt niet weg dat jij een andere verwachting had, en dat begrijpen we goed. We hadden dit duidelijker kunnen toelichten, en daar nemen we je feedback zeker in mee.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je tevreden bent. Zou je nog een keer contact met ons op kunnen nemen via info@purelaundryclub.nl ?

Mogelijk val je nog onder onder de 60 dagen tevredenheidsgarantie, in dat geval kan je het product gewoon gratis retourneren en dan storten we het volledige bedrag terug.

Rated 5 out of 5 stars

Snel geleverd en makkelijk in gebruik.

Snel geleverd en makkelijk in gebruik.

17 April 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look