Efter at have købt bil hos Tang Biler i Holstebro ophørte al service. Pludselig er helt normale ting som vinduesviskere og sprinklervæske ikke med i serviceaftalen og da jeg opsiger skal jeg b... See more
See what reviewers are saying
Tak Tang biler Holstebro for den høje faglighed i at løse problemer. Jeres professionalisme og fornemme service får kunden til at holde sig til at handle med jeres virksomhed under alle omstændighede... See more
Company replied
Købte en helt ny i Hyundai Kona af en utrolig flink og forstående sælger i december måned. Forleden dag bimlede den og bamlede pga. af opdateringer og manglende dæktryk. Personalet var så flinke til... See more
Company replied
Køber en bil til 400.000 og få den serviceret ved Tang biler i Ringkøbing af flere omgang. Og denne blev så den sidste. Reservedels priser, der ligger minimum 4 gange over dyreste pris fundet... See more
- Car Dealer
- also in
- Auto Market
Written by the company
Bilforhandler Nybo Bakke 1, Holstebro, Denmark +45 96 10 51 51 salg@tang-as.dk tangbiler.dk/med-holstebro
Nybo Bakke 1, 7500, Holstebro, Denmark
- salg@tang-as.dk
- www.tangbiler.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Køb aldrig den nye Vitara diesel
Køb aldrig den nye Vitara diesel. Bilen står mere på værksted end den kører.
Lige pt har den stået på værksted i 4 uger pga defekt partikelfilter, og skal regne med 2-3 uger endnu før den kan køre.
Ikke lige det man regner med når man leaser en sprit ny bil.
Skod service, og vælger ALDRIG ZUZUKI/TANG biler igen.
Små misforståelser men det blev fixet …
Små misforståelser men det blev fixet mest til købers fordel, klart et plus.
Efterfølgende god service og info mht service på bilen.
Kan ikke klage over servicen for der er ingen
Var ude for at ville købe en ny vw up. Gik rundt i butikken i længere tid uden at en eneste sælger sagde goddag og velkommen eller spurgte om de kunne hjælpe os, da de havde merete avle med at snakke med hinanden. Kørte igen uden at have snakket med nogen.
Kørte derefter til Herning afdelingen hvor vi vil handle bil.
Altid dyrere regninger
Deres regninger er altid højere end hvad der er aftalt på forhånd. Har oplevede det før, og lagde dem den gang på pause. Har så valgt at give dem en chance igen, i forbindelse med reparation af en Punto i Fiat Holstebro.
Jeg bliver ringet op af værkfører, som fortæller mig hvad det vil koste for hhv. de 2 opgaver, og jeg godkender. Alligevel er regningen næsten 20% højere da jeg modtager den, hvilket jeg selvfølgelig henvender mig til værkføreren for at få forklaret. Der bliver givet en forklaring, at det er en bestemt reservedel som ikke er taget er med, og som koster de 700 kr mere! "Det er nok mig som ikke forstod det rigtigt". Undre mig over hvordan vi kan gå forbi hinanden, når han har sagt over telefonen hvad det præcist kostede - en pris der i øvrigt var i overensstemmelse med hvad salgsafdelingen havde fortalt mig med det ca. ville koste. Jeg vil ikke anbefale andre at bruge deres værksted, da jeg endnu ikke har oplevet at regningerne blev som aftalt - hvilket jeg oplever andre godt kan! Der er altid en undskyldning som får det til at fremstå som om det er en selv der er "dum" og jeg burde forstå hvorfor det koster mere... Så kan det være ligegyldigt hvor flinke de er inde i butikken - en aftale er en aftale.
ikke helt tilfreds med dem denne gang
jeg har købt en ny vitra 2015 og har fået dirverse ting i. har ventet på bilen i lang tid men er også okay. vi har lige fået skærme i nakkestøtten men de er ikke til at se på da de hælder ind over føresædet så man ser skævt. og lyden den hakker i det har prøvet nye dvder og gamle det hakker helt vildt . og det har man givet 10000 kr og så får man mærket kenwood er lidt skuffet den her gang
Arrogant værkfører
Har købt en brugt Suzuki Alto, der blot havde kørt 38.000 km.
Blæseren var begyndt at støje med en frygtelig larm, så jeg henvendte mig til sælgeren. Han gav mig ret, og rensede den, men efter en uge var det det samme. Han foreslog herefter, at jeg tog hen til Tang Biler, da der stadig var fabriksgaranti på bilen.
Han advarede mig dog om, at det ikke var sikkert at de ville "indrømme", at den afgav støj, da han havde prøvet det.
Mekanikeren hos tang mente, at der skulle ses nærmere på det, men efter at værkføreren skulle høre på det, var sagen en anden.
Vi startede en af deres prøvebiler og her var der en ganske svag lyd, når bilen var kold, men efter den blev varm, var den bare en alm. blæselyd.
Men han mente, at sådan skulle min bil lyde,og sådan ville de andre også lyde når de havde kørt det samme.
Han begynde endvidere at ævle om, at det var støj fra dækkene. Han NÆGTEDE ALT, og opførte sig ganske arrogant ved at sige at det ikke var fordi han ikke ville høre det.....men det var det sku da, NÅR ALLE ANDRE END HAM KUNNE HØRE DET.
Jeg kørte derfor igen, for sådan en idiot, fik man jo ikke meget ud af at prøve at snakke med.
Jeg henvendte mig derfor til SUZUKI DANMARK, for det ville jeg ikke finde mig i.
Hos dem var der derimod service at hente, for de henviste mig til et andet autoriseret Suzuki værksted der ligger i Snejbjerg.
Værkføreren her hørte på blæseren i blot få sekunder og sagde, at sådan skulle den ikke lyde og den skulle selvfølgelig skiftes.
Så nu har jeg efter lange køreture fået skiftet min elendige blæser. Det er godt at min lille bil kører langt på literen ;o)
Så jeg undrer mig over, hvordan værkføreren hos Tang Biler har fået sin titel, når han ikke har forstand på biler fra Suzuki........det er da ikke særlig betryggende.
Jeg køber ikke her mere, selvom jeg før har købt bil her. Har før fået arrogant behandling, så nu er det slut.
Skulle godt nok kun ha repareret en gammel bil, men endte med at købe en ny. God behandling og et engageret personale, som sætter kunden i fokus. Og det kan jo godt betale sig :-D
Grøn glæde
Har lige købt min første sprit nye bil, en Skoda Citigo!
God service, smilende personale
Køber sikkert min næste bil hos dem!
Super
Købte en brugt Fiat 500 der havde gået 50.000 km. Ingen problemer ud over at jeg opdagede at varmestriberne i bagruden ikke fungerede. Ny bagrude isat uden problemer. God service ;-)