Efter at have købt bil hos Tang Biler i Holstebro ophørte al service. Pludselig er helt normale ting som vinduesviskere og sprinklervæske ikke med i serviceaftalen og da jeg opsiger skal jeg b... See more
See what reviewers are saying
Tak Tang biler Holstebro for den høje faglighed i at løse problemer. Jeres professionalisme og fornemme service får kunden til at holde sig til at handle med jeres virksomhed under alle omstændighede... See more
Company replied
Købte en helt ny i Hyundai Kona af en utrolig flink og forstående sælger i december måned. Forleden dag bimlede den og bamlede pga. af opdateringer og manglende dæktryk. Personalet var så flinke til... See more
Company replied
Køber en bil til 400.000 og få den serviceret ved Tang biler i Ringkøbing af flere omgang. Og denne blev så den sidste. Reservedels priser, der ligger minimum 4 gange over dyreste pris fundet... See more
Company details
- Car Dealer
- also in
- Auto Market
Written by the company
Bilforhandler Nybo Bakke 1, Holstebro, Denmark +45 96 10 51 51 salg@tang-as.dk tangbiler.dk/med-holstebro
Nybo Bakke 1, 7500, Holstebro, Denmark
- salg@tang-as.dk
- www.tangbiler.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
God service hos hyundai/Suzuki holstebro
Bilen var færdig til tiden, støvsuget og vasket.

God betjening ved Suzuki & Hyundai Holstebro
Jeg har haft min bil til service ved Suzuki & Hyundai i Holstebro, og det var en positiv oplevelse. Jeg blev taget godt i mod af et meget venlig og imødekommende personale, som også gav mig en god gennemgang af bilen da den var færdig. Det er et sted hvor man føler sig velkommen, og prisen på servicet kunne jeg heller ikke sige noget til.

virkelig dårlig oplevelse
virkelig dårlig oplevelse
i start september køber min kæreste en bil af en brugtvognshandler , men bilen har kun en nøgle , han siger han bestiller en ny nøgle ved tang biler i holstebro , efter et par uger ringer jeg til dem, de siger ja den er kommet , vi kører derud , så er nøgle væk . vi prøver igen . denne gang er det en forkert nøgle . vi prøver igen . bestiller tid . ham de har der kan det har fri da vi kommer der . vi prøver igen .nøgle er igen væk . vi prøver igen i går , han siger det er ok vi kan hente den om 2 timer . fint tænker jeg , efter en time ringer en og siger ham der kan har fri . ok vi aftaler at den er færdig i dag kl 0800 fint tænker jeg , vi kommer 830 og bilen står udenfor helt urørt . jeg beder om at få orginal nøgle og så må vi køre et andet sted hen , han siger så at det er pga deres port er frossen , men der havede nu kørt 2 biler igennem den kunne jeg se i sneen , alt i alt nok 20 opkald og 5 besøg bare for at få en ny nøgle , min tålmodighed er ikke til det

bedste service jeg har fået før
bedste service jeg har fået før
jeg kom ind mega stresset fordi min bil var helt i stykker
men kom tilbagde en uge efter hvor de gav mig den sprit ny igen.
+de gav mig nye måtter helt gratis

God servic
Tak for god behandling vi har købt vores 3 bil af kendt . De er prof til finger spidserne.
Rigtig god gennem gang af bilens funktion, har lige hentet vores nye Hyundai Kona
En rigtig god oplevelse.
En rigtig god oplevelse.
Jeg skriver normalt aldrig en Trustpilot anmeldelser, men Tang Biler fortjener en anmeldelse.
Kent (sælgeren) insisterede på at levere den bil som vi købte, ny serviceret og nysynet.
En rigtig god behandling hele vejen igennem.
Tang Biler Ringkøbing
Denne anmeldelse omhandler kun Tang Biler i Ringkøbing.
Service i topklasse. Man bliver mødt af et super kompetent og imødekommende team. Man bliver altid taget godt imod og og man kan virkelig mærke at folkene bag Tang Biler Ringkøbing brænder for det de laver.
Jeg er ihvertfald super tilfreds med købet af min Kona og den efterfølgende service
Har du handlet en gang ved Tang Biler Ringkøbing, så handler du ikke andre steder.
Køb af multivan
Vi ringede til Laust Tirsdag og spurgte efter en bil. Og om den kunne være klar fredag eftermiddag. Da vi stod akut uden en bil. Laust kørte denne handel i hus og levering var helt perfekt ! Det var klasse og mega god service ! Der er helt sikkert ikke sidste gang vi køre fra Aalborg til Holstebro og kigger og evt køber bil ! Tak for god services ! Og tak for handlen
God service i Lemvig afdelingen
Fik god service i Lemvig afdelingen hvor jeg fik opgraderet software med sikkerhedsopdateringer og øvrige sikkerhedsopdateringer på garantien og til med gratis lånebil oven i.
Serviceeftersyn.
Havde min Suzuki S Cross hybrid årg. 2021 til 40.000 serviceeftersyn hos Tang Biler - i følge serviceskema var viskerblade checket og fundet Ok - jeg vidste at de skulle skiftes da de var slidte og revnede - men dette blev overset - undrer mig da det regnede den dag og under deres prøvekørsel burde de have set det da ruderne ikke blev visket rene. Håber ikke at de har været lige så sløset med deres gennemgang af alle de andre servicepunkter.
Ingen service hos Tang Biler mere fra min side.
Bh J.M.

Fantastiske medarbejdere
Fantastiske medarbejdere hos Tang Biler Holstebro. Det gælder både i salg og på værkstedet. Er SÅ glad for at det var der jeg købte min bil.
Super god service
Super god service, altid smilende, informativ og gør alt for at jeg som kunde skal få en god oplevelse.
Mange tak
Altid hurtig og god service!
Super fin og venlig behandling ved Tang Biler
Har netop været ude og handle bil ved Tang Biler i Holstebro. Vi blev betjent af salgschef Jimmy Iversen. Han var meget venlig og imødekommende.
Vi endte med at købe en brugt Hyundai i20, som var til en fornuftig pris, ligesom vi fik en fair pris for vores brugte bil.
Da vi hentede Hyundaien gav Jimmy sig god tid til at gennemgå alt vedr. handlen og alle bilens funktioner.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, og vil meget gerne handle der igen.
Forsikring på lånebilen
Havde bilen ind til reparation som er købt helt nyt hos dem og fik en lånebil som aftalt. Kan ikke klage over udført arbejde eller service, MEN jeg har aldrig haft en omkostning på lejebilen før denne gang.
Måske er det bare mig, men havde en anden bil på værksted i Århus for nylig og der skulle jeg ikke af med noget for lånebilen.
Hos Tang Biler skal i regne med 240kr oven i forsikring ved lånebiler.
“Fantastisk oplevelse at handle hos…
“Fantastisk oplevelse at handle hos Tang Biler - Særlig tak til Kenneth, som virkelig har været opmærksom på vores ønsker, og har givet os en fin instruktion - også efterfølgende, når vi har været i tvivl om noget” - hilsen mine gamle forældre, Alice & Herluf Kallesøe, som ikke selv er på nettet.
useriøst latterlig Værksted HUSK ventiler
jeg har torsdag d 26 været inde ved Tang biler med et fælge med dæk som de skulle montager og afbalancere jeg betaler for ud da det er min kæreste der skulle hente dem da hun kommer ca. kl. 1620 spørger de om hun har ventiler med for de havde ikke nogen hun vælger og ringe til mig og jeg får så værkfører som spørger om jeg har dem hvor jeg svare om det ikke er meget normalt et værksted montager dem men det havde han ikke lige tænkt på og han havde ikke en mulighed for og få nogle hjem da alt havde lukket så han kunne først om mandagen men jeg får så mine dæk og fælge med kæresten hjem og får pengene retur hvis det var fordi man var bange for om montager dem så sig det istedet for og lukke en gang munddiarré ud
P.S. til dig der skal have sat dæk på dine fælge husk selv ventiler afbalancering`s klodser det er nok ikke med i prisen mangen til useriøst værksted første eneste og sidste gang jeg bruger det
de har vel om mærket haft dækene og fælgene fra kl 10:00 og skulle sættes på om eftermiddagen og de havde ikke lige mit nr som de havde fået
Gode nok biler, ringe service
Jeg har månedslejet en bil igennem Skoda Holstebro, en sprit ny Superb. Generelt oplevede jeg at sælgeren var meget lidt imødekommende og meget lidt service-minded. Da tiden var inde til, at jeg skulle have en ny bil, fik jeg at vide, at de ikke havde flere. Da jeg dog afleverede bilen, kunne jeg se, at de så rent faktisk havde flere. Det undrede mig meget og jeg har stadig ikke fundet ud af, hvorfor sælgeren var så negativt stemt. Det endte med, at jeg købte en BMW hos Bayern Autogroup. Det lader til, at når man køber en bil i premium-segmentet, så får man også premium-service og når man køber en Skoda så får man Skoda-service.
Snyd med regningen
Havde bilen på værksted, for at få lavet rust i bagklappen, samt udskiftning af en defekt gumme tætning i en af bagdørene. Fik efterfølgende en regning på hvorpå de samtidig havde udskiftet de forreste viskerbladene. Dette var ikke aftalt og i øvrigt var det ikke nødvendigt da både forrude og viskerblade var udskiftet 3 mdr. tidligere.
Tangbiler undersøgte derfor bilens historik (De må åbenbart ikke have tillid til det kunderne fortæller dem) og fandt frem til at de ikke havde udskiftet forrude og viskerblade på den. Måtte derfor sende dem en beskæftigelse på at Danglas havde udført opgaven. Min tillid til Tankbiler kan ligge på et meget lille sted. Kommer ikke mere hos Tangbiler og har dermed droppet beslutningen om at vores nye Tiguan skal købes hos dem.
Kæmpe ros til personalet hos Tang Biler …
Kæmpe ros til personalet hos Tang Biler Ringkøbing for lynhurtig behandling af en fejlleverance af et par vinterhjul og udbedring af en fejl på bilens advarselssystem. Som ekstra bonus monterede de vinterhjulene uden beregning.