Sydfynsk Håndværk A/S Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nye vinduer på 2 dage. Tak til de dygtige og hurtige håndværkere der skiftede alle vores 10 gulv til loftsvinduer og indstallerede ny glasdør på kun 2 dage. Det er blevet super flot og vi sparer penge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig i trygge hænder fra a-z! Jeg fik skiftet bindingsværk og muret nye tavl på mit gamle hus. Jeg vil særligt fremhæve den gode og grundige vurdering og vejledning inden jeg bestilte Sy... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sydfynsk Håndværk har lagt nyt tag inkl. nye spær på en ældre bygning hos Faaborg Camping. En udfordrende opgave som de klarede super flot. Tak Henrik for rigtig god rådgivning og tak for dygtige ko... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har gjort brug af Sydfynsk Håndværk A/S til ombygning af badeværelse, bryggers og baggang. Det har været en fantastisk oplevelse med dygtige, energiske og kreative håndværkere, der var meget ra... See more

Company details

1. Carpenter
  2. Chartered Surveyor
  3. Consultant
  4. Fire Protection Service
  5. General Contractor
  6. Heritage Building

Information provided by various external sources

Hos Sydfynsk Håndværk A/S har vi mere end 30 års erfaring med bolig- og byggeprojekter i Svendborg og på Fyn. Vi garanterer god kvalitet og individuelle løsninger, vi rådgiver og leverer tømrerarbejdet eller står for totalentreprisen - og har altid kunden i fokus hele vejen i forløbet.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

stråtag repareret

Mit stråtag blev repareret. Det ser godt ud! Mange tak! Meget venlig og professionel! Jeg anbefaler dette firma og vil med glæde arbejde sammen med dig igen. Lara

9 March 2022

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Mange tak for tilbagemelding :-)

Hurtigt service

Hurtigt service, høj faglighed og flot arbejde.

2 March 2022

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Tak for tilbagemelding, det værdsætter vi :-)

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Henrik var både imødekommende og bød ind med gode idéer. Resultatet af min lille, men meget omfattende hus renovering er bedre pga det. Helt tilfreds.

8 February 2022

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Kære Rodney, Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber du bliver glad for din nye bolig.

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik tækket vores hus i 1993 af det…

Vi fik tækket vores hus i 1993 af det bedste firma og har ALTID været ovenud tilfreds både med udførte arbejder, men også rigtig god rådgivning gennem de mange år. Vi vil aldrig vælge andet, og er helt tryg i Henrik og co’s hænder 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Vi ved de sætter en ære i godt håndværk.
Jeg ville aldrig betænke mig med at vælge dem til fremtidige opgaver

16 December 2021

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Mange tak for den fine anmeldelse fra en god og trofast kunde - det er vist tæt på 30 år :-)

God rådgivning

God rådgivning, god betjening. Fair priser.
Ledelsen er til at få i tale.
Som regel hyggeligt.

16 November 2021

Tak Danny :-)

Alt i skønneste orden

Redigerer lige min forrige anmeldelse -da jeg tror jeg misforstod opkrævningen - regningen var åbenbart for det arbejde som Edmund løbende har udført- og da han har været meget hjælpsom og tålmodig efteråret igennem - så må det blive fem stjerner i stedet.
Beklager misforståelsen
Mvh
Martin

3 October 2021

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Kære Martin, Der er leveret en dags arbejde af en tækker, som bestilt af lokal tømrermester, med det formål at udbedre de værste huller i det meget store og nedslidte stråtag. Dette i et forsøg på at undgå yderligere vandskader på din ejendom, som trænger til nyt tag. Du er velkommen til at ringe til mig igen, hvis du har yderligere spørgsmål til afdækning eller tilbud på nyt stråtag. Mvh Henrik

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende stykke arbejde til en…

Fremragende stykke arbejde til en fornuftig pris.

1 October 2021

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Kære Jan, Tak for den fine anmeldelse, dejligt du er tilfreds med bindingsværket. Mvh Henrik

Rated 5 out of 5 stars

Fik udskiftet en bundrem i mit…

Fik udskiftet en bundrem i mit bindingsværk og repareret stolper.
Arbejdet blev udført rigtigt pænt og til aftalt tid og pris

1 October 2021

Tusind tak Torben, du siger bare til en anden god gang. Mvh Henrik

Godt arbejde

Venlig betjening, realistisk tilbud, realistisk bud på ventetid

30 September 2021

Tak for anmeldelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Har brugt Sydfyns Håndværk til… udskiftning af Døre, vinduer og almindeligt tømrerarbejde

Har brugt Sydfyns Håndværk til udskiftning af vinduer, døre, Velux vinduer og træbeklædning i hele huset, arbejdet er udført næsten til perfektion. Altid omhyggelige medarbejdere, der altid er i mødekommende. Alle gangene har der været ryddet op efter arbejdet og intet efterladt.
Kan kun anbefale firmaet, Henrik (ejer) har altid været en god repræsentant for firmaet og samtidig en god sparringspartner.

Vh Svenne

20 September 2021
Unprompted review

Tak Svenne, I er altid velkommen👌

Godt håndværk

Dygtige og kompetente håndværker.
Vi er meget tilfredse med resultatet.👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

21 August 2021
Unprompted review