Sydfynsk Håndværk A/S Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nye vinduer på 2 dage. Tak til de dygtige og hurtige håndværkere der skiftede alle vores 10 gulv til loftsvinduer og indstallerede ny glasdør på kun 2 dage. Det er blevet super flot og vi sparer penge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig i trygge hænder fra a-z! Jeg fik skiftet bindingsværk og muret nye tavl på mit gamle hus. Jeg vil særligt fremhæve den gode og grundige vurdering og vejledning inden jeg bestilte Sy... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sydfynsk Håndværk har lagt nyt tag inkl. nye spær på en ældre bygning hos Faaborg Camping. En udfordrende opgave som de klarede super flot. Tak Henrik for rigtig god rådgivning og tak for dygtige ko... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har gjort brug af Sydfynsk Håndværk A/S til ombygning af badeværelse, bryggers og baggang. Det har været en fantastisk oplevelse med dygtige, energiske og kreative håndværkere, der var meget ra... See more

Company details

1. Carpenter
  2. Chartered Surveyor
  3. Consultant
  4. Fire Protection Service
  5. General Contractor
  6. Heritage Building

Information provided by various external sources

Hos Sydfynsk Håndværk A/S har vi mere end 30 års erfaring med bolig- og byggeprojekter i Svendborg og på Fyn. Vi garanterer god kvalitet og individuelle løsninger, vi rådgiver og leverer tømrerarbejdet eller står for totalentreprisen - og har altid kunden i fokus hele vejen i forløbet.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig dygtige og proffesionelle…

Virkelig dygtige og proffesionelle håndværkere. Meget kompetent og venlig rådgivning. Kan kun anbefales.
Hilsen
Lene/ Beth’s Hus

9 February 2023

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Mange tak Lene - og tak for samarbejdet. Fantastisk projekt, som du har stået i spidsen for og som vi vil følge mange år frem. Vi ses.

Fik repareret stråtag

Fik repareret stråtag. Sydfynsk Håndværk er kompetente mennesker med passion for det gode håndværk.

30 November 2022

Takker. Mvh Henrik

Rated 4 out of 5 stars

Nyt stråtag på nordsiden af Huset

Fik lagt nyt stråtag på nordsiden af huset, det gik hurtigt og professionelt, arbejdet blev lavet før og hurtigere end forventet. Håndværkerne var gode til at få tingene til at glide, samt foreslå ændringer til arbejdet som var fornuftige og til vores fordel.

15 November 2022

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Mange tak for anmeldelsen. Godt I er tilfredse :-)
Mvh Henrik

Rated 5 out of 5 stars

I trygge hænder fra a-z!

Man føler sig i trygge hænder fra a-z!
Jeg fik skiftet bindingsværk og muret nye tavl på mit gamle hus.

Jeg vil særligt fremhæve den gode og grundige vurdering og vejledning inden jeg bestilte Sydfynsk Håndværk til opgaven, den korte arbejdsproces, hvor tingene skred frem hver dag, rare håndværkere og et virkelig flot resultat.

9 July 2022

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Tusind tak for den fine anmeldelse, vh Henrik

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig godt sammenarbejde med at få…

Rigtig godt sammenarbejde med at få bygget vores nye hus hos HC. Henrik kørte byggeriet fra start til slut med sikker rådgivning som byggesagkyndig, overfor HC og os !

6 May 2022

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi håber I er glade for huset. Vh Henrik

Rated 5 out of 5 stars

Det er mit klare indtryk at firmaet…

Det er mit klare indtryk at firmaet besidder alle de gode faglige kompetencer man kan ønske sig af et tækkefirma. Flot arbejde.

3 May 2022

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vh Henrik :-)

Rated 5 out of 5 stars

Vores forventninger blev overgået.

Vores forventninger blev overgået.
Meget professionelt, hurtigt og godt udført.
De var virkelig søde fyre.

Vi kan kun anbefale dem.

Mange tak for vores nye stråtag

14 April 2022

Tusind tak til jer :-)

Rated 5 out of 5 stars

Tilfreds kunde det er os

Tilfreds kunde det er os - igen og igen! Godt solidt håndværk, hurtig respons og overholdelse af aftaler.

1 April 2022

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den er vi glad for :-)

Hurtig udrykning

Hurtig udrykning, kompetente løsninger og på alle måder aldeles gode medarbejdere.

31 March 2022

Reply from Sydfynsk Håndværk A/S

Mange tak for de 5-stjerner :-)

Take a closer look