Den helt perfekte beliggenhed for vores 3 dages udflugt Vi blev mødt med kaffe og kage efter at have fået vore 4 værelser ved siden af hinanden men en var dårligt gående og fik vi hurtigt byttet... See more
See what reviewers are saying
Vi har fra d. 17/8 til 18/8 været på et ophold hos Hotel Søparken. Dette var dog et meget skuffende ophold for os. Værelset var beskidt med brune pletter op af væggene, hår på fliserne i badevæ... See more
Hotellet ligger ved en hyggelig lille sø. Men der er en stor mangel på personale. Gulvtæppet på værelset trængte til en ordentlig gang støvsugning. Receptionen var sjældent bemandet. Restauranten var... See more
Company replied
Hotellet svarer ikke til forventningene. Rommet gir en følelse av å være skittent. Det var mye edderkopper på rommet. Wc var det brune render i, dusjen har svartmugg, det var ikke en behagelig oppleve... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til Hotel Søparken – oplev Nordjylland og vågn op i idylliske omgivelser med vandudsigt, til Søparken i Aabybro. Hotel Søparken er det perfekte udgangspunkt for udflugter i Nordjylland, uanset om det er et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie, arbejdstur eller golfferie. Fra Hotel Søparken er der ikke langt til Vendsyssels største attraktioner; tag på familieudflugt til Fårup Sommerland, gå en frisk gåtur ved Vesterhavet og besøg Nordens Paris, Aalborg for fantastiske shopping- og kulturoplevelser. Et ophold på Hotel Søparken byder på en hyggelig base, med afslapning og lækker mad på hotellets restaurant, som har udsigt til søen. Vores lille by, Aabybro, har en dejlig bymidte med butikker og er omgivet af den smukke, nordjyske natur, som bare skal opleves. Vi er også et oplagt valg for firmafester, den runde fødselsdag, samt kurser og møder. Vi håber, at du som gæst på Hotel Søparken får en rigtig god oplevelse under besøget.
Søparken 1, 9440, Aabybro, Denmark
- info@soparken.dk
- www.soparken.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Meget! Slidt og tarveligt sted
Meget!! Slidt sted
Elendig mad og tarvelig morgenmad
Et badeværelse med sorte fuger og klinker der er i stykke
Nusset gulvtæppe
Et vindue der havde set bedre dage
Spild af penge
Helt udmærket hotel
Vi har lige haft en deal overnatning med middag på hotel Søparken, og det var fint. Godt værelse med sofa, sofabord, arbejdsbord og TV og maden var fin både til middag og morgenmad.
Betjeningen var venlig, så det kan ikke gøres bedre prisen taget i betragtning. Vi kan anbefale hotellet, selv om man skulle betale normalpris.
Slidt gammelt hotel uden charme ...
Slidt gammelt hotel uden charme ....
Oplevelser på selve hotellet, Kan man spiller pool som det eneste.... det er inkluderer en billard stave der er gået helt i stykker. Der mangler selvfølgelig også halvdelen af kuglerne !
Værelse er gamle og slidte , uden billeder, uden minibar, uden farver..
Der serveres kedelig winerbrød med tynd kaffe ...
Der er sauna men ingen swimmingpool !!!
Sidste gang vi er der !
Brugt & Beskidt☹️
Den ene stjerne 🌟, gis udelukkende, for den goe mad, og den skaldede tjener - BUM 👊.. - resten er da til at lukke op, og gøre ét eller andet i..
Spindelvæv hang ned fra loftet, ud-klaskede insekter på væggen, skal jeg være flink, at kalde receptionisten (ejeren tror jeg), for ikke specielt servicemindet, og resten farede egentlig bare forvirret rundt...
"ikke flere æggebægre", stod der på skiltet ved morgen buffeten - jamn, så start dog for H......, opvaskemaskinen, eller find en fornuftig løsning, tænker jeg.. 💭
Er mig en GÅDE, at stedet er så flittigt besøgt, men det må folk heldigvis selv rode med..
Ét godt råd : bare lad badebukserne blive hjemme - poolen blev brækket ned, for flere år siden..
Vi har lige haft et fint ophold på…
Vi har lige haft et fint ophold på Hotel Søparken, eneste minus var vejen, der lå tæt på. Det var meget varmt, så vi var nødt til at have vinduerne åbne om natten, så det var svært at sove.
Fint værelse, dejlig mad, både morgen og aften, og dejlige omgivelser.
5 Stjerner til Søparken🌟🌟🌟🌟🌟
Vi har haft en super god oplevelse med ledelse og personale på Søparken.
Vi havde en dejlig konfirmation hvor alt var perfekt og maden super god, her manglede ikke noget!
Vores tjener havde styr på det hele og kom med sange osv som aftalt.
En rigtig god oplevelse hele vejen igennem!
Manglende info i forbindelse med…
Manglende info i forbindelse med ankomst. Havde knap tid til at modtage og indformere om hvor middagen skulle foregå.
Vi var 2 piger der havde set på Søparkens hjemmeside der var mulighed for et bad/svømmetur, men da vi vi forhørte os hvor svømmebadet var, fik vi at vide at den ikke havde eksisteret de sidste 4 år. 😬 Og at det ikke var muligt at fjerne billederne fra hjemmesiden! Vi havde endda booket 2 overnatninger af samme grund. Det er ikke ok.
Venlig og imødekommende tjenere, der gjorde sit til en god oplevelse.
Miljøtillæg er lidt overraskende
Miljøtillæg er lidt overraskende, men fint og tilfredsstillende. Sød og smilende betjening.
God oplevelse
God oplevelse. Pæn og rent værelse. Dejlig 3 retters menu. Fin morgenmad. Venlig betjening, selvom de havde meget travlt. Dog skal man være opmærksom på at selv om det lyder billig med et par overnatninger, så kommer der en del ekstra omkostninger bl.a weekend tillæg, miljøgebyr, og ret dyr vin. Vi kommer gerne igen.
Vi anbefaler gerne Hotel Søparken til andre gæster
Vi havde købt en deal til Hotel Søparken. Vi ankom midt på eftermiddagen og fik en varm velkomst. Umiddelbart herefter var der kaffe med kringle - selvbetjening, men det er ok fra vores side. Om aftenen fik vi veltillavet og velsmagende dansk mad. Morgenbordet var meget varieret og vi savnede ikke noget. Værelserne var store og lyse og badeværelset var fint. Rent og pænt. Vi anbefaler gerne stedet til andre.
pris og kvalitet følges ad
pris og kvalitet følges ad, det må man sande, og egentlig burde jg selv have kunnet tænke mig om ta Selv bord til 67,00 kr, det er for billigt, men jeg håbede at det var en special pris i en død vintermåned, så man måske fik lidt ekstra for de 67,00 kr.
Forret hvidvins dampet laks og tun mousse, salat og købeflutes fra dybfrost.
Hovedret, kalveculotte og skinke, mere skinke end kalveculotte, skåret eller delt i stykker, så man ikke tog for meget kød, hertil brun sauce og kartofler.
Til afslutning var der hjemmelavede tærter, så tørre og kedelige at selv et 8 år barn kunne have bagt dem bedre og creme fraiche. Vi skyllede tærterne ned med en kop kaffe, så det gik an., men hvor ville jeg gerne have give noget mere for en mere velsmagende menu og rene duge på bordene. For selt ikke at tale om de få tjenere, som søgte at servicere alle gæsterne, selv om vi alle kunne se det var en umulig opgave med de få tjenere som var til stede.
Jeg brugte hotellet som forsøg, inden jeg skal holde en brunch for 25 damer, men må nok sige, at det tør jeg ikke,
Tænk hvis jeg betaler for dyre kuverter og mad og service Hotel Søparken igen ikke lever op til mine forventninger, et hotel af den standard som Hotel Søparken har burde kunne finde et bedre tilbud som reklame for deres evner og produkter
30. september
Fint hotel i forhold til antal stjerner. Man får hvad man betaler for. Jeg fik et værelse i den nye fløj, som var helt godt. Jeg var der i forbindelse med fest. Maden var super god, og betjeningen rigtig god. Gode rammer for en fest.
Nej, bare nej!
Vi havde bestilt værelse til 4 personer.
der var to MEGET brugt senge (fjedre kunne mærkes) og en "sovesofa" til de resterende to der var slidt, hullet og bene pil skæve.
Det ene vidue var halvt smadret (glasset knust)
Værelset lugtede konstant af fugt og det var som en sauna selvom man luftede ud.
ingen udluftning på badeværelset, og servietholderen var ikk fyldt op.
Der blev ikke gjort værelse rent den weekend (fredag til søndag) vi var der, hverken fyldt op af servietter, toiletpapir, redt seng eller tømt skraldespand.
Manden fredag var nærmest uspiseligt, det var som om peberbøssen var blevet tabt ned i maden, lige fra sovs til kød og selv kartoflerne. brødet var ikke bagt færdigt, og hvis man bad om smør kunne det ikke forefindes.
Morgenmaden kunne gå an, men der blev ikke fyldt op eller fjernet service fra bordene, dugene var MØG beskidte og ikke indbydende at sætte sig ved.
Maden lørdag kunne gå an, det kunne da spises (dessert, risalamande var til gengæld god! Hurra!)
vi havde læst der skulle være en tv-stue og andet rum man kunne opholde sig i. 1. tv.stue var åbenbart ikke et sted med et tv.. 2. det poolbord der var manglede der 4 kugler til.. osv.
det væreste ved det hele er næsten prisen for drikkevare vi skulle betale ved afrejse.
en øl på 30 cl = 60kr!!
sodavand 25. cl = ca. 35 kr!!
Det er helt godnat, og så endda til det skide ringe mad ..
anbefalder IKKE dette hotel til andre.
Ikke helt som reklameret
Skuffet over at der ikke var swimmingpool mere, som der er billeder af på deres hjemme side. Fik oplyst at den var lukket for flere år siden, men billederne var endnu ikke taget af hjemmesiden. Drikkevarer automaten blev ikke fyldt op i de 2 dage vi var der. Vindue på vores værelse var ikke lydisoleret, så der hørtes TYDELIG traffikstøj det meste af natten.
Ikke anbefalingsværdigt
Havde købt en deal, for et ophold til 2, i inkl. velkomstdrink, 3 retters menu og morgenmad.
I og for sig var det fint, men ikke noget at råbe hurra for.
Fin betjening i receptionen, da vi ankom. Vi havde kun vores deal på mail på telefonen, da der ikke stod nogen steder, at de ønskede at få den i papirsform, så de bad os sende dem til deres mail - fin service, og intet problem der.
Værelserne er kedelige. På vores værelse, kunne vi se, at der havde været forsøg på indbrud, da ruderne var gået i stykker, dog ikke så der var hul og kom vind ind. Der var ingen hårtørre, køleskab, minibar eller ligende, som på de fleste andre hoteller. Der var to enkeltsenge, fremfor en dobbeltseng, som gjorde det træls, hvis man er et par, og gerne vil ligge sammen.
Der var utrolig varmt på badeværelset, uden at man kunne regulere varmen.
Om aftenen havde vi glædet os til en stille, hyggelig og romantisk middag, men dette blev det ikke rigtig til. Der var kun 2 kokke den aften, hvilket gjorde at vores tre-retters menu, blev lavet om til ta-selv-bord.
Forretten var kedelig og der var ikke kød nok til, at alle kunne få, uden at man skulle vente i rigtig lang tid. Der var kogende hedt i restauranten, som mere minder om et cafeteria end en restaurant.
Vi ville gerne have været i poolen, men den havde de lukket, da der ikke var nok der brugte den, uden at skrive noget om dette. Pool-bordet kunne heller ikke bruges, da der manglede flere kugler og køerne var i stykker.
Det kunne tydeligt høres, at der var et bordfodboldbord på 1 sal, da det konstant lød som en efterskole, med råben og skrigen fra børn og unge.
Hyggeligt i den forstand, at vi selv bare slappede af på væreslet. Selve hotellet er ikke anbefalingsværdigt.
Super deal 👍
Købte sidste år en deal til hotellet med en enkelt overnatning for 2, som vi brugte for en uge side.
Og vi blev absolut ikke skuffede...
Dejlige værelser, høflig og hjælpsom betjening, og det lækreste mad.
Vi kommer gerne igen 😊
Kortklubtur
Har lige været på forlænget weekend på Søparken, og det var en dejlig oplevelse. Flot beliggenhed, pænt og rent, gode værelser, god mad og et godt morgenbord
Så Mega skuffende !!!
Så Mega skuffende !!!!
Jeg havde købt en Deal til min kæreste, for at fejre vores 3' års dag.
Allerede da jeg ringede derop for at høre om dealen og bestille værelse, var der dårlig service.
Nå, men det blev d 15 og min kæreste og jeg kørte fra Århus og glædede os til at komme op til Nordjylland og hygge.
Da vi ankom til hotellet kl 16, var der ingen i receptionen, vi ringede med klokken og efter lidt tid kom der så en.
Vi fortalte vi havde købt en Deal, og havde det hele på telefonen (som man nu har nu til dages!!)
Det var åbenbart ikke godt nok, og vi skulle derfor sende den til hotellets mail. Vi får så udleveret en nøgle og et stykke papir med deres mail på.
Vi prøvede så at finde den mail vi havde modtaget om dealen, men uden held. Vi går derfor ned for at snakke med dem om hvad vi gør (da hotellet ellers ikke kunne få deres penge) - vi ringer igen med klokken og en ung pige kommer ud og siger hun ikke ved noget og vi bare skal snakke med receptionisten om det når vi tjekker ud igen - og så går hun bare.
Jamen okay så.
Så vil vi have den kaffe/thé og kage som var med i vores Deal. Men der var så ikke mere tilbage.
Vi vender så tilbage til vores værelse, som heller ikke var noget at råbe hurra over..
Da det så bliver tid til aftensmad kan vi ikke finde ud af hvor vi skal sidde, vi går rundt i 2 forskellige sale for at finde vores nummer, som var skrevet på et stykke revet papir.
Da vi endelig finder vores bord er der ikke dækket op og der er kun én stol og krummer på bordet.
Der var så et ældre par som heller ikke kunne finde deres bord, som havde fået at vide de kunne sætte sig ved et 6-mands bord inde i restauranten. Jamen der sætter vi os så.
Der kommer ingen ned for at præsentere maden eller sige hvor vi skal finde den.
Det måtte vi selv.
Vi går så ud og finder en skål kedelig suppe og kedelig salat med lyst brød.
Vi tænker vi så får noget at drikke (som der også stod i vores Deal, velkomst drink)
Men nej.
Vi beder tjeneren komme med noget at drikke da vi var halvvejs færdige med forretten, men nej.
Vi rejser os for at finde en tjener for at bede hende komme med noget, nu er vi gået igang med hovedretten som bestod af kedelige netto kartoffler og tørt kød med saltet sovs.
Vi har nu ventet i 20 minutter, da den ældre mand selv måtte gå ud i køkkenet og finde en kande vand.
Jeg rejser mig for 3 gang og river fat i samme tjener og beder hende komme med noget at drikke, hvor hun siger "ja" og kigger den anden vej.
Vi har nu ventet 30 minutter og er snart færdige med hovedretten da min kæreste får nok og går ud og tager fat i en anden tjener, hvor han kommer svedende ned med en hel flaske vin, stiller den på bordet og går igen.
Jamen vi skulle bare have vores velkomstdrink, og så en cola og en øl?
Vi får ham kaldt tilbage og får så endelig det rette at drikke, til vores dessert.
Skuffende skuffende skuffende !
Senere på aftenen besluttede vi os for at spille lidt pool, men toppene på "køllerne" var faldet af og den hvide kugle var væk. Kunne vi så heller ikke.
Vi går tilbage på vores værelse, og da jeg så vil rulle gardinerne for ser jeg de er gået i stykker. Det kunne vi så heller ikke.
Vi går i seng og håber på at morgenmaden i det mindste er god.
Der var morgenmad imellem 8-10, og vi kommer kl 9.
Da vi kom var al maden væk, der var ikke mere youghurt tilbage og kun lyst brød.
Der stod havregryn mm på bordet, men ingen mælk eller vand til.
Det ender med vi må spise det lyse tørre brød med smør på, da der hverken var mere syltetøj eller pålæg.
Dårlig service igen da vi skulle tjekke ud.
Vi var kede af det og skuffet, da vi troede vi rigtig skulle hygge og fik som lovet på dealen.
Vi kommer aldrig igen.
Mangelfuld
Beskidt over alt. Visne blomster på bordene. Ventetid overalt især i receptionen hvor vi måtte ringe på klokken 5 gange uden held og måtte til sidst ud at lede efter personale. Maden ok men med tjenere som er overbebyrdet idet de kun var 2 som var på arbejde og de 2 skulle fungere som receptionist, opvasker og tjenere 😡de stakler. Ikke en særlig god oplevelse
Et meget skuffende besøg
Et meget skuffende besøg. Værelset var møgbeskidt. Det lugtede fra badeværelset. Personalet var ikke særlig hjælpsomme. Maden var rester fra diverse fester der blev holdt. Morgenmaden var mangelfuld. Et ophold i telt i en øde skov havde været mere luksus.