Hotel Søparken Reviews

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Den helt perfekte beliggenhed for vores 3 dages udflugt Vi blev mødt med kaffe og kage efter at have fået vore 4 værelser ved siden af hinanden men en var dårligt gående og fik vi hurtigt byttet... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi har fra d. 17/8 til 18/8 været på et ophold hos Hotel Søparken. Dette var dog et meget skuffende ophold for os.  Værelset var beskidt med brune pletter op af væggene, hår på fliserne i badevæ... See more

Rated 3 out of 5 stars

Hotellet ligger ved en hyggelig lille sø. Men der er en stor mangel på personale. Gulvtæppet på værelset trængte til en ordentlig gang støvsugning. Receptionen var sjældent bemandet. Restauranten var... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Hotellet svarer ikke til forventningene. Rommet gir en følelse av å være skittent. Det var mye edderkopper på rommet. Wc var det brune render i, dusjen har svartmugg, det var ikke en behagelig oppleve... See more

Company details

1. Hotel
  2. Conference and Meeting Room Service
  3. Danish Restaurant
  4. Function Room Facility

Written by the company

Velkommen til Hotel Søparken – oplev Nordjylland og vågn op i idylliske omgivelser med vandudsigt, til Søparken i Aabybro. Hotel Søparken er det perfekte udgangspunkt for udflugter i Nordjylland, uanset om det er et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie, arbejdstur eller golfferie. Fra Hotel Søparken er der ikke langt til Vendsyssels største attraktioner; tag på familieudflugt til Fårup Sommerland, gå en frisk gåtur ved Vesterhavet og besøg Nordens Paris, Aalborg for fantastiske shopping- og kulturoplevelser. Et ophold på Hotel Søparken byder på en hyggelig base, med afslapning og lækker mad på hotellets restaurant, som har udsigt til søen. Vores lille by, Aabybro, har en dejlig bymidte med butikker og er omgivet af den smukke, nordjyske natur, som bare skal opleves. Vi er også et oplagt valg for firmafester, den runde fødselsdag, samt kurser og møder. Vi håber, at du som gæst på Hotel Søparken får en rigtig god oplevelse under besøget.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

20 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Dårlig morgenmad

Middel hotel. Efter 1 1/2 time var der ikke mere morgenmad, så de gæster, der kom derefter måtte nøjes med yoghurt. Selvom personalet så det, blev der ikke hentet mere mad. Der var fyldt med myrer i juicemaskinen

18 June 2020
Rated 2 out of 5 stars

De to stjerner går til udsigten (vi…

De to stjerner går til udsigten (vi havde betalt ekstra for havudsigt) og til de smukke omgivelser.

-Værelset fremstod ikke rent (støv) og med kraftige lugtgener (højst sandsynligt gulvtæppet)
-Gangen op til værelset var ikke støvsuget (Store støvklumper i hjørnerne)
-Der var ingen shampoo
-Altanmøblerne var rustne

31 May 2020

Værelset var ok

Værelset var ok. Maden der imod er et kapitel for sig selv. Jeg har fået bedre kantinemad. Mega kedeligt og uden nogen former for smag ud over rigelig salt.
De viste ikke vi kom trods bestilling over mail.
Ingen info fra medarbejderne ved ankomst.
Jeg kommer aldrig på dette hotel igen

11 March 2020
Rated 1 out of 5 stars

Kun restauranten som jeg har besøgt

Har kun besøgt restauranten (her til aften), så det er kun den del jeg forholder mig til. Og den kan absolut ikke anbefales.
Vi startede med at blive ignoreret flere gange i receptionen af personalet der passerede forbi og først efter ca. 10 minutter fik vi kontakt med én. Maden bestod af en 3 retters menu som blev serveret som buffet.
Forretten var dampet laks, som var tør.
Hovedretten bestod af kalveculotte som var sej og overdænget med peber. Der var grønsager (som var ok), kartofler og skysauce til. Jeg hører langt fra til dem der salter min mad, men det var godt nok nødvendigt her, for overhovedet at få lidt smag frem.
Desserten var æblekage - det vil sige at der blev stillet en skål med knuste makroner, en skål med æblegrød og en skål med flødeskum ind på bordet. Behøver jeg sige at vi ikke turde hoste, selvom det var svært at undgå med det tørre stads i munden?

17 February 2020
Rated 5 out of 5 stars

Vi er netop hjemvendt fra et ophold på…

Vi er netop hjemvendt fra et ophold på Hotel Søparken Aabybro. Alt har bare været rigtig godt, lige fra modtagelse. De kunne se, at den ene af os ikke var godt gående, og fik derfor tilbudt et værelse, hvor vi ikke skulle benytte trapper.
Der var kaffe ved ankomst, og begge dage 3 retter mad, og begge dage fint morgenbord. Her får man rigtig meget for pengene.
Hvor er der synd for hotellet, at mange skriver en dårlig anmeldelse, det har hotellet ikke fortjent.
J. Dalsgaard

21 November 2019

Venindetur

Venindetur

Værelser rigtig fine og rene. Ok wifi. Maden egentlig ok til prisen men service var der mangel på. Det virkede ikke som om personalet havde styr på noget.
Aftensmaden var ok men der var mangel på service. Personalet var dog smilende. Men man skulle Selv spørge om opfyldning og drikkevarer.
Ved morgenmaden var der mangel på opfyldning. Og hvis man ville gøre opmærksom på det skulle man kigge langt efter personale. Der blev ikke ryddet af eftermorgenmaden. Så der stod borde med masser af porcelæn. Ikke tilfredsstillende. Et barn kom til at tabe et glas. Personalet stod ved siden af men gjorde intet. Faderen skulle selv spørge og rende efter en kost og feje op. God service ville være hvis personalet ville være imødekommende og smilende. Så far og dreng ikke skulle føle sig forkert og til besvær. Morgenmad personalet var hverken smilende eller imødekommende. Virkede nærmest træt af gæsterne. Da vi tjekkede ud blev der ikke spurgt om vi havde haft en dejlig opholde eller fortsat god dag. ( måske hun var bange for svaret)
Deal var ok til prisen, men tror dog jeg vil prøve noget andet en anden gang. Ærgerligt, da de kunne skrue op for standarden uden større indsats.

4 November 2019
Rated 4 out of 5 stars

Alt i alt bestemt acceptabelt.

Vi havde købt en "Take Offer" - deal for 1000 kr. - 2 dages ophold med eftermiddagskaffe og kage ved ankomst - bestemt ikke ophidsende, men aftenmaden (buffet) og morgenmad var absolut i den acceptable ende - selvfølgelig ikke Fakkelgården standard - men det var prisen heller ikke.

27 October 2019
Rated 1 out of 5 stars

Øv for en dårlig oplevelse

Øv, for en dårlig oplevelse

Vi valgte desværre at holde barnedåb på Søparken. Det hele tegnede godt til at starte med, men vi blev hurtigt klogere. Vi havde valgt brunchbuffet med efterfølgende kage og kaffe og sodavand/øl. Kage havde vi fået lov til selv at medbringe - god service. Jeg havde i forvejen på mail spurgt til opbevaring og fik skriftlig bekræftelse på, at jeg kunne komme med den dagen forinden og få den på køl hos dem - god service! Da jeg ankommer med kagen, kan dette ikke lade sig gøre alligevel og jeg må skuffet tage kagen med hjem og selv finde en løsning. Øv.
På selve dagen var servicen utrolig ringe. Fraværende betjening, ingen vand på bordene, havde glemt bacon til æggene, ryddede brunchen væk efter én time - dvs. før end gæsterne var færdige. Meget skuffende kvalitet af maden. Glemte at stille den ene slags kage ind til kaffen.
Vi fik fornemmelsen af at være i vejen og at vi var et selskab, der ikke blev regnet for noget. Dette på trods af, at vi var det eneste selskab de havde den dag.
På hjemmesiden reklamerer de med, at de kvitterer selskaber med et gavekort på et weekendophold, det har vi heller ikke fået - og dog heller ikke spurgt efter, da vi ikke følte os hverken velkomne eller tilfredse.

21 August 2019

stay away,

Ved bestiling via telefon kunne jeg ikke få en bekræftelsens mail, blev bedt om at sende en mail til dem som de så ville bekræfte, det gjorde jeg så og modtog: Bekræftet.
Ved ankomst til hotellet blev vi modtaget af en sød pige i receptionen efter at vi havde trykte på ringe knappen.
Hun kiggede i en blok bagved disken og så lidt ud som om at vi ikke havde bestilt noget.
Da jeg havde printet vores bekræftelse ud og havde lagt den på disken kunne hun jo godt se at vi havde bestilt et værelse.
Hun “fandt” os på listen og gav os en nøgle.
Vi åbnede døren til værelset og det så godtnok ikke ud som om det var gjordt rent, men bare en hurtig opredning...
Gulvet havde i værtfald ikke set en støvsuger i lang tid.
Rummet var slidt, badeværelset havde sorte streger i loftet af fugt.
Så var det tid til aftensmad “buffet”
Tørt oksekød og stegeben serveret på samme fad, en sovs med smag af estragon og meget tynd.
Kartofler, og et fad med nogle blandede grønsager som vi undlod at smage.
Noget fintskåret mørkt kød, måske italiensk røret skinke slasket op på et fad...
vi er på rundtur i danmark og dette hotel skraber bunden af værelses kvalitet og ligeledes det dårligste mad.
Havde vi dog bare besøgt trustpilot inden vi havde booket dette værelse.
Vi skulle kun overnatte en enkelt nat, så vi undlod at klage, men til alle andre så kan indgå en dårlig oplevelse, hold jer væk fra dette hotel med mindre i selv har mad med og ellers er ligeglade med rengøring.
Trust me, stay away!

21 July 2019
Rated 5 out of 5 stars

Fint sted for en miniferie.

Kom hjem onsdag fra tre dejlige dage på Hotel Søparken. Værelset var stort og rummeligt og rengøringen upåklagelig. De to aftensmåltider med tre retter var lækre, morgenmaden udmærket og betjeningen meget venlig. Alt i alt et sted min kone og jeg kan anbefale på det varmeste.
Mogens Bang.

12 July 2019
Rated 1 out of 5 stars

Vil overhovedet ikke anbefale dette…

Vil overhovedet ikke anbefale dette hotel.
rengøringen er ringe eller mangelfuld.
Maden er ikke særlig god og morgenmaden er dagsgammelt brød.
Der er ikke ret mange af personalet der er service mindet.
Den pool der står de har er nedlagt.
Pool bordet virker ikke.
Der er intet at foretage sig på hotellet ud over at glo tv men det kan man jo ligeså godt gøre der hjemme.
Og de har ikke styr på tingene og man skal hive oplysningerne ud af dem.
Så der kommer vi ikke mere.

16 June 2019

Ikke anbefalelsværdigt

Forret bestående af torskerulle - lavet den før og fyldt med spidse ben.
Hovedret ok - det var tyk sovs
Dessert betående af islagkage, der skulle have været chokoladeskåle med is og frugt. Islagkage var god, da den havde stået i 10 min - umulig at skære sig igennem. Direkte fra fryser til bord.
Natmad: Høns i asparges - med brusk :-(

Betjening meget uproffesionel

Hele 4 konfirmationer på en gang - dette kunne stedet ikke magte.

Ikke anbefalelsværdigt.

8 May 2019

Meget hverdagsagtigt

Meget hverdagsagtigt, afløb i badet kumme ikke trække vandet, altså vand i hele badeværelse, hvorefter dårlig lugt.
Fri internet, men virkede kun 50 % af tiden.
Ikke gjort noget ud af dessert, en kæmpe klump is overhældt med lidt chokoladesovs.Flutes til hovedretten var kolde og havde nærmest ikke set en ovn. Sejt oksekød.

3 April 2019

Ok til dealpris

Slidte værelser dog rene.
Havde morgenmad, eftermiddagskaffe, 3 retters aftenmenu incl.
Morgenmad og eftermiddagskaffe var kedeligt med typisk bake off brød ,kedeligt tørt pålæg lunken kaffe i termokander og youghurt står i købekartonger .
Aftensmad var rimelig men dog ingen oplevelse
Ingenting at foretage sig på stedet..
Det kan gå an som en billig deal
For dyrt med hotellets normalpris for overnatning.
Vil ikke komme igen

27 February 2019
Rated 4 out of 5 stars

Hotel Søparken er et OK hotel

Hotel Søparken er efter min mening et OK hotel. Min hustru og jeg har været der på deal ophold i efterhånden en del år og agter også at vende tilbage i det nye år.
Hotellets priser er rimelige og maden er god og i orden, men man kan selvfølgelig ikke forvente gourmet mad, hvilket Søparken heller ikke stiller gæsterne i udsigt! Nogle værelser er i bedre stand end andre, men alle har, hvad man som almindelig gæst har brug for.
Personalet er flink og imødekommende med en uformel tilgang til gæsterne. Alt i alt et godt hotel, som jeg kun kan anbefale andre at besøge!

24 November 2018
Rated 2 out of 5 stars

Desværre en lidt dårligere oplevelse…

Desværre en lidt dårligere oplevelse hvor vi burde have kigget her på Trustpilot inden. Fugtige værelser der i den grad trænger til vedligehold, jeg tror vinduet ville falde ud hvis vi prøvede at åbne det.
Vi boede oven på køkkenet hvilket gav en del støj.
Aftensmaden stod meget tæt så kun én person kunne tage mad ad gangen hvilket fav lang kø i buffeten.
Efter aftensmaden var der ikke mange andre muligheder på hotellet end at gå til køjs, ingen lounge eller bar hvor man lige kunne slutte aftenen af.
Dog vil jeg rose personalet for at forsøge på at gøre opholdet til en god oplevelse og for at være meget venlige. Maden smagte godt og vi gik ikke sultne derfra.
Fruen og jeg grinte lidt af det hele og så er det prøvet.
Vi kommer ikke igen.

12 November 2018
Rated 1 out of 5 stars

ALDRIG IGEN PÅ HOTEL SØPARKEN I AABYBRO!!!!!!!!

Det dårligste hotel vi indtil videre har været på, og vi har været på mange.

Vi havde en opredning på værelset, og den var elendig, en meget hård slå-ud-briks. Et meget lille værelse, når man har bedt om en opredning.

En hængsel var faldet af vinduet, bruseforhænget var decideret ulækkert.
Der var 1 1/2 rulle toiletpapir på værelset til 3 mennesker fra fredag til søndag.

Maden var ekstrem dårlig, startede med tør tør drømmekage til eftermiddagskaffe, den var i hvert fald nogle dage eller fem gammel.

Aftensmaden var vild dårlig og kedelig, aften 2 valgte vi at bestille pizza, fordi man kan ikke servere så dårlig mad på et hotel, som hotel søparken gør.
Den første og eneste aften vi fik aftensmad der, var der ikke kød nok og folk måtte stå i kø i laaang tid for at vente på, der blev fyldt op. Det er mærkeligt, de ikke er på forkant, når de ved, hvor mange der overnatter der og skal spise der. Morgenmaden var en anelse bedre end aftensmaden, men igen var det noget bras, rundstykkerne var varm-op rundstykker det meste var flutes.

Der var ingen service eller information omkring opholdet eller noget fra personalet, da vi ankom, det har der været alle de andre steder, vi har været på ophold.
Og vi har været på ophold til samme pris som dette her, men det har aldrig været SÅ ringe før!!

Hende der tjekkede os ud var det eneste positive ved opholdet, hun var sød og venlig. Men ellers total skod og spild af penge.

ALDRIG IGEN PÅ HOTEL SØPARKEN I AABYBRO!!!!!

21 October 2018

Sløv

Sløv, sløvere, Hotel Søparken.
Kan ikke som sådant anmelde hotel Søparken, da jeg aldrig kom der!!
Havde skriftligt anmodet om et 2-dages ophold midt i november 2018, men har efter mere end 3 døgn - og såvel telefonisk som skriftlig erindring - intet hørt fra stedet. Derfor har jeg nu måttet gøre brug af min fortrydelsesret over for udstederen af mit værdibevis (TAKE OFFER), da jeg næppe har ærinde i Vendsyssel igen inden udgangen af marts.

18 October 2018

Lækkert ophold på hotel Søparken

Vi har lige været på et deal ophold med ankomst den 13. september på hotel søparken i Åbybro. Det var en positiv oplevelse fra start til slut og vi kan slet ikke forstå den kritik som nogle giver hotellet, men ok der vil desværre altid være nogle få der brokker sig over alt og alle.
Ved ankomst var der 2 slags kage og kaffe. Vi havde set en skrive at der kunne være vejstøj på nogle værelser, så da vi tjekkede ind ved en ung meget venlig person bad vi om at få et roligt værelse og fik så nøglen med den besked gå nu op og kik og er det ikke ok så kommer i bare ned igen. Men det var et helt igennem roligt samt rent og pænt værelse og som en sjældenhed på mange hoteller var der et velfungerende tv med mange kanaler. Klokken 18.00 gik vi ned og spiste og der var 3 veltilberedte retter i rigelige mængder og hurtig opfyldning når fadene var tomme, det hele klaret af to unge mennesker der da havde travlt, men ikke mere end der var tid til et par venlige ord. Efter overnatningen som forløb fint var der et dejligt morgenbord med rigeligt af alt. Til slut afregning til en ligeledes venlig pige i receptionen, så et sted vi helt sikkert kan anbefale og det hele til en særdeles attraktiv pris.
Mvh. Kirsten og Leif

17 September 2018