Company replied
Bestellen en snelheid levering prima binnen 10 dgn (latex matras 120 x 200). Matrashoes had vieze vlekken, verpakking gescheurd. Na enige tijd merkte ik iets hards op aan een kant van het matras, na... See more
Written by the company
Businesspark Friesland-West 7, 8447 SL, Heerenveen, Netherlands
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We zijn ontzettend goed geholpen voor een nieuw matras in onze camper. Alle opties worden doorgenomen en je krijgt een goed advies voor een matras op maat. Het matras was snel klaar! Daarnaast heeft de medewerker geholpen met het matras is de camper leggen en werd de oude door hun afgevoerd. Wij komen zeker terug!

Reply from Matras Factory
Echt een fenomenaal 100% natuurlatex matras gekocht. Het koste wat, maar dan heb je ook wat. Nog nooit zo lekker geslapen en kijk elke avond weer uit om op dit matras te mogen slapen. Service en showroom was ook goed.
Tip om de klant iets meer op de hoogte te houden over het gehele proces, van productie tot levering en wanneer wij het matras kunnen verwachten. Hier zijn vast digitale systemen voor beschikbaar om dit (deels) automatisch te doen.
Zeer vakkundig geadviseerd door medewerkster. Vervolgens nette prijsopgaaf ontvangen en binnen anderhalve week klaar en mooier dan verwacht.
Twee op maat gemaakte caravanmatrassen voor mijn Kip caravan zijn keurig en vlot geleverd.
Zijn er blij mee.
Millenaar
Nieuwe Pekela
Ik kon snel terecht met mijn niet standaard maten en de levering was uitermate snel en correct.
De verhouding kwaliteit service en financieel is goed in verhouding.
De levering was uiteindelijk sneller als aangegeven en dat was een extra leuke verrassing!
De materialen die ik mee kreeg waren van hoge kwaliteit en zeer goed afgewerkt in detail .
Mijn ervaring met Matras Factory was bijzonder teleurstellend. De Talalay topper die ik ontving vertoonde bij levering al duidelijke afwerkingsfouten (losse stiksels). Dit werd door Matras Factory erkend als een fabricagefout en viel onder garantie.
Wat echter zwaarder woog, is dat de topper vanaf de eerste nacht klachten gaf: zonder topper lag het bed aantoonbaar beter! Dit heb ik al na vijf dagen gebruik gemeld. Desondanks werd de verdere afhandeling uitsluitend vanuit voorwaarden benaderd, zonder oog te hebben voor een oplossing die voor beide partijen redelijk was. Ik zocht naar een win-win situatie.
Ik heb meerdere redelijke voorstellen gedaan, waaronder omruil naar een ander product met bijbetaling. In plaats van inhoudelijk mee te denken, kreeg ik vooral formele en onpersoonlijke reacties. In een telefonisch gesprek werd bovendien een denigrerende en kwetstende opmerking gemaakt, wat ik als onprofessioneel heb ervaren.
Uiteindelijk kon ik het product alleen retourneren met 25% waardevermindering, in plaats van 30%, ondanks zeer kort gebruik en een erkende productfout. Dat betekent dat ik honderden euro’s moest betalen om dit af te ronden.
Tot slot viel mij op dat er op de website reviews staan met een duidelijke negatieve inhoud, terwijl daar toch 5 sterren aan gekoppeld zijn. Dit roept vragen op over de betrouwbaarheid van het beoordelingssysteem en heeft mijn vertrouwen verder geschaad.
Matras Factory is mogelijk formeel correct, maar de service mist empathie en echte klantgerichtheid.
Voor mij geen herhaalaankoop.

Reply from Matras Factory
Vriendelijk geholpen; snelle service en een redelijke prijs!
Heel fijn matras gekocht bij Matras Factory, we zijn er enorm blij mee. De bezorging verliep ook goed. We werden de week ervoor gebeld om een afspraak te maken. De bezorger was er netjes op het afgesproken tijdstip.
Past precies, en is heel zacht, nu is mijn topmatras weer als nieuw.
Duidelijk precies op tijd geleverd en most important we slapen geweldig.
Direct de waterdichte matrashoes getest (onvrijwillig maar dat geeft niet). Andere hoezen en beschermers lekken na verloop van tijd door. Daardoor deed ik geen oog dicht om maar 'alert' te blijven en snel te handelen bij een ongelukje. Dit geeft zo veel rust! Bed afhalen, doekje er over, bed weer opmaken en rustig doorslapen alsof er niets is gebeurd, zelfs als enige tijd verstrijkt tussen plas en wakkerworden drukt het niet door. Geen doorweekte topper en matras meer, hoera!
Het personeel heeft verstand van zaken , denkt mee met de klant en geeft goede adviezen.
Reële prijzen voor de op maat gemaakte prijzen en snel klaar.
We kwamen voor een topdek en zijn goed geadviseerd. Onze keuze viel op de Vita Talatay topdek. We wilden niet in het weekend komen en kwamen op dinsdag vanuit Noord Holland, lekker rustig en de keuze was snel gemaakt.
Week later werd het keurig bezorgd. Wij zijn tevreden 😊
A. Hes
Matras binnen de veertien dagen geleverd, zeer goed slaapcomfort voor de panthera medium zachtheid van 16 cm . Ikzelf 82 en de vrouw 72 kg.
Prima winkelervaring.
Goede en overzichtelijke website, nette prijzen en goede communicatie.
Fijn product, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Persoonlijk contact over het matras , goede begeleiding om tot het juiste matras te komen .
Het matras past perfect en ligt super lekker.
Ook het vervoer van het matras super goed geregeld.
Top bedrijf
Ik had via de chat contact gehad met het bedrijf met de vraag wat hun zachtste matras was en ik heb dus besteld wat mij aanbevolen werd. Mijn bestelde matras beviel niet omdat ik het te hard vond (ik heb reuma klachten). Kan gebeuren nietwaar?
Op de website van het bedrijf stond vermeld dat het matras binnen 14 dagen geretourneerd mocht worden, vandaar dat ik het aangedurfd had om via een website te bestellen.
Helaas heb ik verzuimd om de kleine lettertjes gelezen waarin stond dat het matras niet mocht worden gebruikt om een nachtje op te slapen. De bezorger had de plastic verpakking meegenomen en was eveneens een reden waarom ik het matras niet na 5 dagen mocht retourneren. Die 14 dagen bedenktijd is een wassen neus, want het matras mag niet uitgeprobeerd worden.
Maar ik mocht wél 100 dagen proefslapen. Dat wilde ik niet omdat mijn schouder en heupen pijn deden van het liggen op het matras. Ik kon echter niet retourneren , omdat je er tenminste 30 dagen op moest liggen "om te wennen". Ik had vreselijke pijn, dus ik wilde z.s.m. van het matras verlost worden. Tenslotte mocht ik na een boel gesoebat het matras alleen omruilen..... voor een matras dat nóg harder was. Nogmaals: lees de Voorwaarden!
Na enige mailwisseling die nogal onaangenaam werd, mocht ik tenslotte het matras laten ophalen waarbij er 20% van de aankoopkosten van het betaalde bedrag werd ingehouden. Bovendien moest ik €145,00 vervoerskosten betalen.
Omdat ik geen alternatief had, ben ik hiermee akkoord gegaan. Het matras is gisteren opgehaald.
Het matras is kennelijk vandaag bij het bedrijf aangekomen, waarna ik een mail ontving met het verwijt dat ik 'het matras niet verpakt had'......
(Weet je nog: de bezorger had het verpakkingsmateriaal meegenomen en dat heb ik herhaalde geschreven tijdens de mailwisseling).
Al met al heb een vervelende ervaring met dit bedrijf. Laat ik zeggen: meedenken met een persoonlijke situatie is niet hun sterkste kant.
Maar het is ook mijn eigen schuld omdat ik niet alle voorwaarden goed heb bestudeerd.
Hierbij waarschuw ik daarom iedereen:
Lees de Voorwaarden, Retour en Garantie zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Reply from Matras Factory
Snelle levering, goede prijs. Ook lange maten beschikbaar. Ligt heerlijk. Geen geur.
Product geleverd zoals gevraagd.
Een dag later maar daar werd ik persoonlijk over geïnformeerd.
Learn more about other kinds of reviews.