Jeg er i dag, ifølge Advokatwatch, blevet bekræftiget i min tidligere særdeles dårlige oplevelse med advokat Ole Møller Jespersen ansat hos LRP advokater i Horsens. Pas på hvis du løber ind i ham som... See more
See what reviewers are saying
jytte smidstrup går fuldstændig all in på sin klient også selv om hun ved denne person feks har begået mord så går hun ind for denne person eventuelt skulle have forældremyndighed over et barn. Hun er... See more
Virkelig professionel og ordentligt arbejde af Annette Bendixen og ikke mindst hendes super kompetente sekretær Malene. Jeg har en arbejdsskadesag, som de har hjulpet mig utrolig godt igennem.... See more
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos LRP Advokater og særligt med Frederikke Askov Skaaning. Hun har hjulpet mig gennem en meget vigtig sag, hvor jeg stod alene i en svær situation. Hun har vær... See more
- Legal Services
- Administrative Attorney
- Family Law Attorney
- Law Firm
- Personal Injury Attorney
- Real Estate Attorney
Written by the company
LRP er med sine mere end 60 medarbejdere, og heraf 24 jurister, Horsens største advokatvirksomhed. Vi yder en omfattende juridisk rådgivning til et bredt spektrum af erhvervsklienter indenfor alle områder af erhvervsretten, ligesom vi yder rådgivning til diverse offentlige institutioner og private organisationer. Vi yder endvidere rådgivning til private klienter indenfor alle privatretlige områder. Virksomhedens medarbejdere har hver på deres felt en specialistviden, der vedligeholdes og udbygges gennem kontinuerlig uddannelse og konsekvent sparring medarbejderne imellem. Vores overordnede mål er at yde en rådgivning, der er effektiv, hurtig og juridisk højt kvalificeret. Vi er LRP - De Rette
Løvenørnsgade 17, 8700, Horsens, Denmark
- mail@lrp.dk
- www.lr-p.dk
Replied to 16% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Uprofessionel advokatbistand
Meget useriøs advokatbistand. Dels har jeg stort set selv klaret alt korrespondance i min sag, hvor LRP blot har sat min korrespondance ind på deres brevpapir. Ved indsendelse af papirerne har de ikke engang ulejliget sig med at give filen et sigende navn, så dokumentet blot hedder "standardXXXX". Har selv måtte sikre mig at deadlines i forbindelser med min sag blev overholdt, da de ellers blev overskredet. Har modtaget mails fra firmaet med både LRP som afsender, men også mail fra andet Horsens advokat kontor, så jeg formoder min advokat dobbelt-jobber.
Dårlig rådgivning og meget lidt engagement.
Jeg har i lys af ovenstående skiftet til andet advokatfirma, hvor jeg har oplevet en helt anden og professionel tilgang, samt meget større juridisk viden på området omkring boligret.
LRP har fremsendt en ublu faktura for deres arbejde, som ikke står mål med deres indsats hvorfor jeg dog også har forsøgt at kontakte advokaten med henblik på at få en tilbagemelding omkring rimligheden i deres faktura. Dette har advokaten dog undladt at vende retur på.

Reply from LRP Advokater
STOR anbefaling til Simone Glavind fra…
STOR anbefaling til Simone Glavind fra LRP advokaterne i Horsens. Hun arbejder utrolig effektivt, god service og møder en i øjenhøjde
Fremtidsfuldmagt .
Vi fik en umådelig god behandling af dem da vi skulle have lavet en Fremtidsfuldmagt , behagelige personer lige fra start til slut , fik også en god oplysning om at få lavet en lægeerklæring til samme om min konet tilstand !

Reply from LRP Advokater
Vi vil vælge samme hjælp næste gang!
Vi har netop købt ejendom i København og i den forbindelse fået anbefalet at kontakte LRP - og med god grund. Vi har været i kontakt med Gitte og Henrik som har hjulpet os hele vejen igennem køb. Ikke blot med papirarbejdet, men gode råd og anbefalinger. Vi har været rigtig glade for at bruge dem og vil til hver en tid anbefale Henrik og Gitte til alle vi kender. Tusind tak for en stor og tryg hjælp.
Jeg søgte hjælp i forhold til en sag
Jeg søgte hjælp i forhold til en sag, hvor et et firma havde snydt mig for betaling i forbindelse med en samarbejdsaftale.
Fra første kontakt og samtale har jeg oplevet professionel og kompetent rådgivning og sagsbehandling fra advokat Jens Glavind.
På intet tidspunkt tvivlede han på min sag og ret, og i retten gjorde han et kompliceret samarbejde uhyre enkelt, så ingen længere tvivlede på mit krav.
Jeg giver gerne LRP og Advokat Jens Glavind mine bedste anbefalinger
Tog henvendelse til advokat Fra LRP Horsens
Tog henvendelse til en advokat fra lrp, må ikke nævne navn ..for at få en profesionel vurdering/ rådgivning i erstatningssag . Han mente godt min % sats kunne hæves, fra hvad forsikringsselskab tilbød. Sagde ja til at han måtte gå videre , men endte med at gå ned i % sats Pga . Dårlig rådgivning og vejledning fra advokat . Følte han kun tænkte på sit eget salær og ikke min sag.. husk det kun er et skøn advokat kommer med og ikke en rådgivning eller vejledning , så undgår de egne fejlvurderinger i sager...underligt når de kalder det for et rådgivende førende firma..
Lærte det på den hårde måde...ved at tro på en profesionel advokat...
Der er ingen dialog , de vil ikke anderkende at de har lavet en fejl i min vurdering..
Mvh.
Flemming Ravn

Reply from LRP Advokater
Behagelig hjælp til at søge erstatning.
Jeg skulle have hjælp til at søge erstatning hos mit forsikringsselskab, og jeg havde grundet min situation ikke selv overskud til at kommunikere med dem.
Theresa Andersen hjalp mig gennem telefonen med alle mine spørgsmål og forberedte mig godt til de undersøgelser jeg skulle igennem. Hun var let at få fat på og vendte hurtigt tilbage på emails.
Kompetent, effektiv og behagelig advokat
I forbindelse med boligkøb benyttede vi LRP. Jytte Smidstrup leverede et solidt og grundigt stykke advokatarbejde, og der har ikke været en finger at sætte på samarbejdet. Jytte sørgede for gennemgå alle relevante dokumenter med os, så vi kunne købe boligen med en rigtig god mavefornemmelse. Kan kun give mine bedste anbefalinger - 5 stjerner!
At blive forstået og hjulpet professionelt i en svær situation
Helt eminent håndtering af Anne Koch - af hjertet tak! Kunne ikke have ønsket mig bedre hjælp til en grim skilsmisse - forstandige råd og saglig vejledning samt ærlig forståelse og snak og helt igennem i orden - kan kun anbefale Anne Koch på det kraftigste. /KH
Klar tale.
Heldigvis har vi i vores butik meget sjældent brug for advokatbistand.
Når det denne sjældne gang er nødvendigt, så er det en stor hjælp - og betryggende, at vi aldrig har været i tvivl om, hvordan sagen står - vi har fået tydelige råd og go´ vejledning - som også holder i landsretten.
Vi anbefaler meget gerne Ladegaard, Rasmussen & Partnere til alle, der har brug for effektiv og ordentlig retshjælp.
Aage Jørgensen
Yacht Basen ApS.
Solgt min Forretning
Jeg syntes jeg vil dele min historie hvis andre skulle være i tvivl om hvordan man køber eller sælger sin forretning.
Jeg ville i forbindelse med salg af min forretning selv lave papirer vedrørende salget, jeg syntes så alligevel ikke det var så nemt, jeg fik LRP Christian Anker Hansen til at lave papirer, det var faktisk billigt i forhold til hvad vi regnede med, jeg delte udgifter med køber.
Der er så efterfølgende kommet en tvist omkring nogle specifikke punkter som endte i retten, jeg henvendte mig til LRP og blev henvist til en advokat der hed Tim Haarbo, på mødet med ham blev jeg klædt på til retten som jeg overhovedet ikke havde erfaring med, jeg følte mig klædt på i retten men ikke tryg, jeg gjorde som vi havde aftalt og det gik meget nemmere en jeg havde frygtet, Tim Haarbo var utrolig kompetent og veltalende, og tingene blev lagt frem præcis som de var.
Det er måske ikke så vigtigt men jeg vandt min sag, fik alle mine penge plus renter og en overbevisning om jeg var utrolig heldig at vælge det rigtige advokat kontor,
Flemming Hansen
Rådgivning Statsforvaltning og samværsaftale
Anne Koch er super nærværende og kontruktiv. Hun er rigtig god til at skære tingene ud i pap og se de muligheder og begrænsninger, der er i en given situation.
Selvom sagen ikke endte, som jeg ønskede mig, så skylder jeg hende en kæmpe tak for at sidde tilbage med en følelse af, at jeg gjorde ALT, hvad jeg kunne for børnene.
Kompetent og personlig sparring og rådgivning
Jeg har benyttet advokat Anne Koch i forbindelse med skilsmisse med barn involveret samt bodeling.
Jeg oplevede en yderst kompetent og faglig dygtig advokat, som jeg følte mig 100% tryg ved. Let at komme i kontakt med, og var der når jeg havde behov for sparring. De varmeste anbefalinger herfra!!
Professionel rådgivning, som vi er 100% tilfredse med - OG selvfølgelig vil benyttes os af næste gang, vi har behov. Der er udvist vældig fin forståelse af netop vores virksomhed fra Adv. Peter Agentoft Nielsens side. Dette har gavnet os på den måde, at vi har fået præcis den rådgivning og de løsninger, som vi havde behov for. Vi kan ABSOLUT anbefale ham som rådgiver til andre virksomheder.
Kompetent - behagelig - fair!
De få gange jeg har haft brug for advokatbistand, har der været en ekspert i huset inde for det område jeg havde brug for. Alle sager er blevet behandlet i et behageligt og kompetent miljø, og afregningerne har været fair! Anbefaler altid andre LRP!
Ærlige og troværdige
Jeg har Brugt LR-P både privat og i firma regi. og er altid blevet mødt af kompetente mennesker. De er rigtig gode til at give den relevante rådgivning ifht. den situation man står i. Derudover er de gode til at tale til en i øjenhøjde. Hurtige til at vende tilbage hvis man ringer til dem. Vil til enhver tid anbefale dette firma.
Kompetent og nærværende rådgivning
Jeg har brugt LR-p både til hushandel ( Jens Glavind ) og udarbejdelse af testamente ( Anne Koch ).
Rådgivningen har været yderst kompetent og ikke mindst nærværende i forhold til de problemstillinger, der er ved testamente i en sammenbragt familie.
Sparring og rådgivning på højt niveau
Jeg/vi har modtaget rådgivning og sparing ifm. private og erhvervsmæssige dispotioner. Der er ingen tvivl om at vi vælger LRP til at effektuere disse juridisk.
Dygtige jurister i øjenhøjde
Jeg har arbejdet sammen med LR-P i flere sammenhænge.
Har altid oplevet LR-P som dygtige juridisk og samtidig i øjenhøjde med deres kunder.
Prismæssigt er det fornuftigt - uden at kunne kaldes billigt.
Professionelle, pålidelige og punktlige..
Jeg har gennem det seneste år gjort brug af LR &P' s mange kompetencer, privat som i erhvervsmæssig øjemed. Alle opgaver er løst med lige stor professionalisme, og til stor glæde og fordel for min virksomhed og jeg. Jeg giver LR&P min største anbefaling.
Mvh
Christian Ravn