LRP Advokater Reviews 71

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg er i dag, ifølge Advokatwatch, blevet bekræftiget i min tidligere særdeles dårlige oplevelse med advokat Ole Møller Jespersen ansat hos LRP advokater i Horsens. Pas på hvis du løber ind i ham som... See more

Rated 1 out of 5 stars

jytte smidstrup går fuldstændig all in på sin klient også selv om hun ved denne person feks har begået mord så går hun ind for denne person eventuelt skulle have forældremyndighed over et barn. Hun er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig professionel og ordentligt arbejde af Annette Bendixen og ikke mindst hendes super kompetente sekretær Malene. Jeg har en arbejdsskadesag, som de har hjulpet mig utrolig godt igennem.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos LRP Advokater og særligt med Frederikke Askov Skaaning. Hun har hjulpet mig gennem en meget vigtig sag, hvor jeg stod alene i en svær situation. Hun har vær... See more

Company details

1. Legal Services
  2. Administrative Attorney
  3. Family Law Attorney
  4. Law Firm
  5. Personal Injury Attorney
  6. Real Estate Attorney

Written by the company

LRP er med sine mere end 60 medarbejdere, og heraf 24 jurister, Horsens største advokatvirksomhed. Vi yder en omfattende juridisk rådgivning til et bredt spektrum af erhvervsklienter indenfor alle områder af erhvervsretten, ligesom vi yder rådgivning til diverse offentlige institutioner og private organisationer. Vi yder endvidere rådgivning til private klienter indenfor alle privatretlige områder. Virksomhedens medarbejdere har hver på deres felt en specialistviden, der vedligeholdes og udbygges gennem kontinuerlig uddannelse og konsekvent sparring medarbejderne imellem. Vores overordnede mål er at yde en rådgivning, der er effektiv, hurtig og juridisk højt kvalificeret. Vi er LRP - De Rette

2.9

1-star

Replied to 16% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Spildte påene på bobestyrer

Jeg har, på intet tidspunkt oplevet at jeg, som hovedarving (15/16% af forskellen mellem aktiver og passiver) overhovedet er blevet hørt! Jeg har aldrig haft på fornemmelsen, at det dog, trods alt, er mit hjem gennem mere end 30 år, “vi” snakker om! Jeg måtte “købe” de dele af mine ejendele, som var fællesarv og som den ene arving mente, skulle op i pris. Bobestyrer havde, ved hjælp, af en pensioneret dyrlæge, vurderet mine ponyer til 0 kroner, (alder, blind hoppe og gigt) men efter et bomøde, hvor det blev fastsat, uden problemer mht arvinger, at ponyernes handelsværdi var 0 kroner, mente arving pludselig, ved det efterfølgende bomøde, at dem ville han gerne byde på, (han bor i et parcelhus og har ikke plads, eller brug for ponyerne) så jeg måtte KØBE mine egne ponyer hjem igen. De har aldrig været en del af driften, der er aldrig trukket moms ud af foderomkostninger og de har altid været MINE. Jeg pointerede på mødet, at det her var ren chikane! Bobestyrer var total passiv. Jeg måtte også købe min afdøde mands bil og min egen bil “tilbage” af boet. Så min egen bil har jeg først købt af forhandleren og bagefter af “boet”???? Danmarks dyreste bil! Så hvis du er længstlevende og behøver en bobestyrer, så vil jeg sige, at har du lyst til at det trækker ud i uendeligheder, koster det grønne ud af ørerne og at du, i den grad, bliver sat ud på et sidespor, så er LRP det rette valg. Men de får ikke min anbefaling. Mage til sylteri og træghed skal man nok lede længe efter!

5 November 2024

Kære Jessie

I bobestyrerboer skal alle arvinger høres i alle væsentlige spørgsmål, inden beslutning tages.

I tilfælde af uenighed drøftes spørgsmålet på et bomøde, hvor alle arvinger har ret til deltage og udtale sig om spørgsmålet.

Opnås der ikke enighed på mødet, er det bobestyreren, der afgør, hvordan spørgsmålet skal løses.

En arving, der kun skal arve en mindre del af boet, har samme ret som den, der skal arve mest i relation til spørgsmål om f.eks. værdiansættelse af de aktiver, der er i boet.

En bobestyrer skal ikke følge flertallets ønske, hvis det strider mod nogens ret.

Disse regler orienteres der om i et bobestyrerbo, og der orienteres også om, at man kan klage til skifteretten, såfremt man ikke er enig i bobestyrerens beslutninger.

Rated 5 out of 5 stars

eg har haft et par sager som er blevet…

Top professionelt!
Jeg har haft et par sager som er blevet behandlet meget professionelt og på meget fornuftige vilkår.

1 July 2024

Kære Per,

Tak for den fine anmeldelse. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med andre og har brug tid på at skrive en anmeldelse.

Rated 1 out of 5 stars

Hvis du hader dine arvinger, er du det rigtige sted.

Hvis du hader dine arvinger og gerne vil trække dem gennem en 20 mdr. bodelingen, forærer advokaten 25% plus diverse af arven, så er du det helt rigtige sted.
Fra dag et fik vi at vide det var en bodelingen, ingen information om forskellen på bodelingen og alm. dødsbo var 25% af arven skulle gå til bobestyrer, og iøvrigt kunne han trække sagen lige sålænge han ville.
Så 20 mdr. ( trods vi var alle enige ) samt en regning på 350.000 kr var resultatet af at vi ikke var informeret.. det er det noget af det mest pinefulde jeg i mit liv har oplevet..

1 September 2024

Hej Pay

Vi har læst din anmeldelse. Ud fra det, du skriver, har vi svært ved at genkende en sag, der skulle have kørt i vores system.

Vi vil meget gerne høre, hvilken sag det drejer sig om. Du er velkommen til at kontakte os på mail@lrp.dk med dine bemærkninger og et sagsnummer, så skal vi vende tilbage over for dig.

Rated 1 out of 5 stars

Chokerende hvor ringe advokater er i…

Chokerende hvor ringe advokater er i Danmark.
Fik en gratis gennemgang af sag med snyd af renter fra Nordea/Lowell
Sender tydelige dokumenter som viser at jeg bliver snydt med med min gæld.
Svar fra advokat,
- du skal selv tale med banken om renterne 😑
Undskyld mig, det er jo derfor jeg har brug for advokat da de IKKE er til at snakke med, de kommer med ny forklaring hver gang jeg ringer og alle forsøger at vaske hænderne rene.
Er du ikke en del af Eliten, så glem alt om advokat.
Enten er de for inkompetente eller også gider de bare ikke bruge tid på Alm mennesker!
Dette bliver taget videre til jounalister.

22 May 2024

Hej Nadia

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du ikke føler, du har fået en ordentlig vurdering af din sag. Vi bestræber os altid på at yde en faglig og kompetent juridisk vurdering af en sag.

Du ønskes en god dag.

Rated 5 out of 5 stars

LRP Horsens Jens Glavind har været…

LRP Horsens Jens Glavind har været vores foretrukne sparrings partner i form af deres speciale i rådgivning og sparring indenfor advokat mæssige formål. Vi har været yderst tilfreds med deres professionel rådgivning.

Klart anbefaling herfra både i privat regi og erhverv 👍

3 May 2024

Arvesag

Fra dag 1 var der fejl! Først skal man betale en revisor for at gennemgå boet for om der var evt. skat der skulle betales, FORDI ADVOKATEN VAR USIKKER!!! Dette er en proces som SKAT også foretager senere i arvesagen - helt automatisk!!! Og sjovt nok er det samme resultat????
Så bliver der skrevet en ting, sagt noget andet og gjort noget tredje.
Firmaet laver hele tiden fejl man som kunde bliver mere og mere irriteret over.
I skrivende stund (28/12) har vores arvesag varet i 10 måneder! Fik mail d. 21/12 om at arven ville blive udbetalt i løbet af de nærmeste dage. Det er endnu ikke sket! Og ringer man til advokatkontoret er de gået på juleferie! FLOT!
Jeg vil IKKE anbefale nogen at tage dette firma til en arvesag!

28 December 2023

Kære Trine,

Jeg har nu haft lejlighed til at undersøge sagen.

Boet blev, efter forudgående drøftelser vedrørende valg af skifteform, udleveret til privat skifte i henhold til arvingernes fælles ønske herom. Skiftefuldmagterne blev sendt til jer den 30. maj 2023, og anmodningen til skifteretten blev indleveret den 1. juni 2023. Boet blev udleveret fra skifteretten den 29. juni 2023, og proklamafristen i boet udløb den 26. august 2023. Boet er derefter afsluttet hurtigt ved at udfærdige åbningsstatus og boopgørelse som det samme dokument, hvilket skete den 4. september 2023, og denne boopgørelse blev godkendt af alle arvinger. Herefter har vi afventet godkendelsen fra Skat og skifteretten. Skat har godkendt boopgørelsen den 3. november 2023, og skifteretten endeligt den 22. december 2023, hvorefter vi udloddede arv til alle arvinger inden juleferien. Desværre var der indsneget sig en fejl i det kontonummer, du havde oplyst. Der er nu lavet en straksoverførsel til dig.

Jeg kan forstå, at du som arving synes, at det har taget lang tid, men faktisk er der tale om en hurtig ekspedition af boet i forhold til det arbejde, der skal laves, og det forhold at man skal afvente godkendelser fra Skat og skifteretten.

Vedrørende Skat er det desværre ikke muligt at få svar fra Skat. Skat forholder sig ikke til de værdiansættelser, man anvender i dødsboet. Skat tager først stilling til værdiansættelserne, når de skal godkende boopgørelsen.

Hvis du har spørgsmål til sagen, er du velkommen til at kontakte mig.

Theresa Dam Andersen, Partner

Rated 1 out of 5 stars

LRP fuldstændig useriøs advokat firma

LRP fuldstændig useriøs advokat firma, taget flere år at klare udbetalingen til aktionærene i Billund travbane, helt til grin 😥 stjernen er kun for at kunne skrive

8 December 2023

Kære Kim

Vi er helt med på, at det har været en lang proces, men der er nogle tidskrævende processer, man skal igennem i en likvidation som denne, og vi kan forsikre dig om, at det ikke er os, der har trukket processen ud.

Vi har forsøgt at orientere aktionærerne undervejs i processen, men har du nogle spørgsmål, som du mener ikke er blevet besvaret undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Lars Wind-Johannesen
Advokat

Rated 1 out of 5 stars

Skulle give 1 stjerne selvom de ikke fortjener det.

Vi har i dag fået afslag på at byde på en andelsbolig, grundet man var gået videre med en anden køber.
Forløbet er som følger.
Der bliver en andelsbolig til salg i byen hvor vi bor, vi har længe ønsket en bolig i denne forening, vi er henne og se boligen og kan se nogle muligheder der, andelsbeviset bliver dog sat for højt i forhold til boligens stand, det fortæller vi LRP d 18.09.2023 men samtidig oplyser vi at vi er interesserede i at afgive et bud, hvis ikke nogle vil give det fulde beløb. Dette får vi bekræftet og får at vide at vi vil høre nærmere. 28.09.2023. skriver jeg en mail til Advokaten og spørger ind til om der sker noget med omtalte andelsbolig, om den går til mægler eller evt i budrunde.
02.10.2023 får jeg en mail fra advokatsekretæren at arvingerne er gået videre med en køber der ville give et højere bud. Højere bud end hvad, vi havde slet ikke fået lov at afgive et bud endnu, og fik det heller ikke, måske blev disse arvinger snydt for 100.000 ??? jeg syntes at det virker som en rigtig dårlig rådgivning for arvingerne, og selvfølgelig føler vi os snydt da vi slet ikke fik lov at byde på boligen.

I forhold til jeres svar 04.10.2023. vil jeg gerne knytte en ekstra kommentar.

Mailkorrespondance ang Tonrå 45

D.18.09.2023 skriver jeg dette.
Hej Advokater
Vi er interesseret i Tonrå 45.
Vi syntes dog at indskuddet i boligen er temmelig højt, i forhold til stand, vi var henne og se Tonrå 37 som er samme størrelse, det blev solgt i 2020 det var i lidt bedre stand end nr. 45 og der var oveni en carport, der var mægler på dette men det blev solgt for 574.000. hvis huset ikke bliver solgt til prisen vil vi gerne byde på det, evt være med i en budrunde hvis det bliver aktuelt.

20.09.2023 får jeg dette svar fra advokatsekretæren

Hej Poul-Erik,

Mange tak for jeres mail – jeres interesse er noteret.

Jeg vender tilbage til jer snarest.

I mellemliggende periode 28.09.2023 spørger jeg ind til hvad der sker med Tonrå 45 om den går til mægler eller der bliver en budrunde.

02.10.2023 får jeg dette svar fra advokatsekretæren
Hej Poul Erik,

Arvingerne har ønsket at gå videre med en anden interesserede køber, som ville betale en højere pris.

Mon der er nogen udover jer der kan være i tvivl om at vi gerne havde budt på tonrå 45, jeg syntes også når man får besked om at i vender snarest tilbage, tænker jeg ikke, at det først er når huset er solgt.
Jeg syntes stadig at det er dårlig rådgivning fra jeres side, selvom i repræsenterer arvingerne. Jeg har på intet tidspunkt indikeret hvad vi ville give for boligen, kun at værdiansættelsen var for høj i min optik.
Jeg ved ikke hvad huset er solgt til, men syntes det havde klædt jer at spørge ind til hvad vi ville byde.
Dette kunne i så have forelagt arvingerne, ville de derefter stadig sælge til anden side, ville det have været helt ok.

2 October 2023

Kære Poul Erik

Vi har læst din anmeldelse af LRP Advokater.

Du har henvendt dig til LRP Advokater, fordi du var interesseret i at købe en andelsbolig, hvor vi repræsenterede sælgere, som var et dødsbo – og dermed repræsenterede vi arvingerne i dødsboet.

Det er altid op til sælger – i dette tilfælde boet - at beslutte, hvem de ønsker at sælge til, og de er blevet forelagt den interesse, der har været for boligen, herunder også dine ønsker og det prisniveau, som du signalerede.

Arvingerne har på det oplyste grundlag valgt at sælge til anden side, og ikke ønsket at der skulle foretages yderligere i forhold til din henvendelse.

Kan kun anbefales.

Endnu engang har jeg fået en fantastisk behandling. Jytte var været super. Hun udfordre en, iforhold til ens sag. På en god og lærerig måde.
Selvfølgelig har hun haft en fantastisk hjælp fra Sekretæren- som altid har haft styr på tingene.
Eneste råd til andre: lyt til advokaten.

27 June 2023

Kæmpe anbefaling

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Anna Jensen fra LRP Advokaterne. Jeg skulle igennem en sag, som var svær for mig at overskue på egen hånd, og der hjalp Anna mig igennem det hele. Jeg har følt mig tryg og oplyst under hele forløbet, og har opnået et rigtig fint resultat.

Hvis jeg kunne give mere end 5-stjerner, så havde jeg gjort det!
Kæmpe anbefaling herfra, og stort tak til Anna og resten af teamet:D

17 March 2023
Rated 2 out of 5 stars

Salamimetoder

Børnesag:
Efter at have brugt lige knap 60 tkr, så fik jeg ikke rigtig noget for pengene, udover jeg mistede alt. Hvergang modpartens advokat begyndte at modarbejde, så blev der set spøgelser. Det kom frem for lukket døre, at man anvender salamimetoder/ufine metoder. Sagen har resulteret i, at der nu er 5 advokater som ikke vil hjælpe, uden de skal bryde deres termer til trods for jeg ser børnene udenfor det fastlagte samvær og at jeg skal arbejde ekstra hver anden weekend. Efter korte drøftelser med en myndighed, uden at have bemyndigelse, så skal jeg blot stikke relevante medarbejder i Familieretshuset eller retssystemet en klage.

28 February 2023

Fejl på vinduer

Jeg havde en generel fejl på mine vinduer, som kun er 4 år gamle, og fabrikken ville give mig nye vinduer, men de ville ikke skifte dem på deres regning, hvilket jeg mente var forkert. Lang historie kort, så handler det om, at jeg tidligere havde reklameret over denne fejl, og begge mine reklamationer er således indenfor fristen for reklamationer jvf. købeloven.

Jeg kunne ikke selv komme videre med noget, så jeg skulle finde en advokat, og selvom jeg har egen virksomhed, så har jeg ikke tidligere haft behov for advokathjælp, så hvem skulle jeg vælge ?? Hmmm... Jeg brugte Google, og her dukkede LRP Advokaterne op. De har mange ansatte, og jeg kiggede på fotos af de forskellige, og umiddelbart kunne jeg finde på at vælge en kvinde, som "ser godt ud", men jeg måtte hellere tænke mere fornuftigt, og jeg bladrede videre.
Her dukker Mads op, og han ligner en, som er kvik og ikke lige typen, der giver op. Jeg tænkte faktisk, at han kunne være sådan en, der lige bider sig fast i lægmusklen, og så bliver han hængende :-)

Og det skulle vise sig, at jeg havde valgt helt rigtigt! Jeg ringede til Mads, og jeg fik hans telefonsvarer, og indenfor en time havde jeg ham i røret. Vi snakkede kort om sagen, og han havde en fornemmelse af, at det ville være en "lige til" sag, så jeg sendte ham alle mailkorrespondancer til og fra vinduesfirmaet.
Kort efter var der mail retur fra Mads, og vi var igang.

Der kører lidt mails frem og tilbage mellem Mads og vinduesfirmaet, og der er ikke meget at være i tvivl om. Kort, præcist og direkte sprog, og der var ikke noget at misforstå.

Hele sagen varer 40 dage, og jeg har fra vinduesfirmaet nu fået den betaling, jeg er berettiget til, og det er Mads' fortjeneste. "Jamen, er sådan en advokat ikke kostbar?" Jamen jo, det er da ikke gratis, men det er heller ikke ublu, og som jeg ser det, så kunne jeg have valgt at tage derned selv og begynde at slå på direktøren med mine bare næver, og det må man jo heller ikke... Det havde nok heller ikke været gratis, og i sidste ende ville jeg nok også få brug for en advokat der :-)

Men ville jeg så vælge LRP og måske Mads igen ? JA !! Til hver en tid... Så mangler du en advokat, som har nyslebne tænder, så er der mine varmeste anbefalinger herfra.

28 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

5 store stjerner til Anne Koch.

Kan kun anbefale Anne Koch.
Hun er den bedste advokat man kan få.
Vælger man Anne Koch. Får du:
- professionelt rådgivning
- advokat med rigtig god erfaring
- ærlighed
- hun er imødekomme.
Til sidste for man stor tryghed. Hun +sekretær har styr på alt.

Jeg fik Anne anbefalet af professionel personale

29 August 2022

Skyld i uretfærdigt tab på 30.000

Havde via et murerfirma købt og betalt 30.000 kr. for mursten hos Steff byg i Esbjerg. Da murerfirmaet gik konkurs anerkendte Steff byg i første omgang at det naturligvis var mine mursten da de havde modtaget betaling og de stod pakket og klar til mig, men fik så en mail fra kurator at en advokat fra LRP havde konfiskeret mine helt lovligt købt og betalte mursten fordi murerfirmaet skyldte Steff byg penge i andre handler. Simpelthen en skandale at give en 3. part der ikke skylder Steff byg penge og er den rette ejermand til disse mursten et tab på 30.000 kr.,og endda helt uden dokumentation for denne handling, så det ligner mere selvtægt og tyveri fra privat mand 😡😡🤮🤮
Svar til svaret: svaret 5 gange ja, men ikke svaret på mit spørgsmål: hvem ejede de sten som murerfirmaet havde købt og betalt for da jeg købte dem af murerfirmaet??? Og du vil jo sjovt nok heller ikke vise det modregningsberretiget krav du har sendt til kurator, hvorfor mon 🤔
Da advokater altid er vindere ved en konkurs, tager jeg ikke din afgørelse til efterretning da du har en økonomisk interesse i at holde sagen kørende, selv om du ikke har ret i det du skriver 😉
Det sidste nye er så at advokaten nu påstår at mine mursten aldrig har været pakket med antal og min adresse på, men det er simpelthen løgn, for både teglværk, murerfirmaet og Steff byg har alle oplyst at der var 5440 sten pakket til mig og jeg har endda faktura og rekvision nr. der beviser at advokaten lyver 🤮🤮🤮
Advokaten og Steff Byg er nu meldt til politiet for selvtægt og tyveri, og politiet giver mig ret og kører nu en berigelse sag.
Da jeg søgte aktindsigt i politiets efterforskning kunne jeg se at advokaten kom med endnu flere urigtige oplysninger, nemlig at stenene ikke var betalt hos Steff byg, samt at min betaling bare var forudbetaling, men nej, det var betaling for de mursten som advokaten ulovligt har konfiskeret.
Sagen har nu været i retten, og dommen var at jeg skulle have kompensation for mine mursten.

23 May 2022

Kære Dan,

Du har kontaktet LRP 9 gange. Vi har svaret dig 5 gange, hvor vi alle 5 gange har fastholdt vores synspunkt og i øvrigt henvist dig til at kontakte kurator i den konkursramte virksomhed, som du har handlet med.

Da vi ikke ville acceptere dit krav, truede du med politianmeldelse og proklamerede: ”…har jeg nu ingen anden udvej end en anmeldelse, medier, Facebook og trustpilot.” Selv om du nu har effektueret din trussel, får det os ikke til at ændre mening.

Desværre er det sådan, at der ofte kommer nogen i klemme i en konkurssituation – og i denne her sag blev du desværre en af dem. Vi skal således atter opfordre dig til at kontakte konkursboet kurator. Alternativt at du søger selvstændig juridisk rådgivning, så du kan få din egen rådgivers ord for, at LRP’s ageren i denne sag er i overensstemmelse med gældende ret. Du kan også prøve den lokale retshjælp og høre om der er nogen med insolvensretlig indsigt, som kan hjælpe dig videre.

Mvh Morten fra LRP Advokater

Rated 1 out of 5 stars

Meget dårlig advokat og høj regning.

Jeg søgte hjælp til en civil retsag (erstatning) ved LRP advokater Horsens. Ja det blev en dyr oplevelse og advokaten tænkte kun på sin betaling. Samme tid så brugte han vores forskellige leveringsfrister af materiale til retten, til at presse betalingerne sine egne regninger. Og ud fra de mangelfulde arbejde han leverede er jeg rystet over regningen. Jeg måtte flere gange rette advokaten i oplysninger og det virkede som om at han ikk rigtig gad at bruge tid på det.
Jeg nægtede at betale og så ender det jo i fogedretten, hvor jeg tabte. Så det lærte jeg på den hårde måde.
Kan på ingen måder anbefale dem!!!
Mvh
Jacob Olesen

15 May 2022

Hej Jacob
Tak for din anmeldelse, selvom vi naturligvis er meget ærgerlige over at læse den. Vi bestræber os altid på at give vores kunder en specialiseret og professionel rådgivning, der er tilpasset til den enkeltes behov. Derfor er det også beklageligt, at du ikke har følt, at du har fået dette i denne sag. Vi har nu gennemgået sagen nøje igen, og vi må meddele, at vi ikke kan genkende din beskrivelse af forløbet. Vi har faktureret halvdelen af, hvad vores oprindelige overslag lød på, og der er ikke begået nogen faglige fejl under sagens behandling. Som nævnt telefonisk er du altid velkommen til at ringe eller skrive direkte til os, hvis du har spørgsmål til din sag eller håndteringen af denne.
Mvh Lars fra LRP Advokater

Rated 1 out of 5 stars

Mage til mere elendig advokat hjælp…

Mage til mere elendig advokat hjælp skal man godt nok lede længe efter - personen som skulle foregå at hjælpe - er ikke længere i firmaet !!
Prøvede flere gange at få kontakt for at få en forklaring på hans adfærd - og pris der blev oplyst til beskedne 1000 er kroner - til regningen kom på næsten 20000kr er der langt !!
Et skrifligt tilbud var ikke muligt - trods en rimelig enkel sag !!
Generelt meget fortvivlet foretagende skal man lede længe efter !!
Aldrig om jeg anbefaler dem til nogen !!

12 December 2021

Hej Kalle,
Jeg er meget ærgerlig over den oplevelse du beskriver her, det lyder bestemt ikke godt.
For at forstå hvad det handler om, og forholde mig til det, så vil jeg gerne bede dig om at kontakte mig på telefon 25321418 eller mail ras@lrp.dk

Rasmus Salling
Direktør