Krop360 Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft et rigtigt godt og på alle måder frugtbart forløb hos AnneMette Thøgersen. Annemette er fagligt meget dygtig, skarp og kreativ, samtidig lyttende og nysgerrig i sin kontakt og behand... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har døjet med stærke smerter i hofte og knæ efter operationer begge steder. 10 x fysioterapi efterfølgende hjalp nærmest ikke. Lasse har fået løsnet op og givet mig øvelser til at styrke områderne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan absolut anbefale Lasse. Fra i 20 år at have haft en fastlåst lænd trods løbende Osteopatbehandlinger. Prøvede jeg Lasse som på få uger fik løsnet/låst min ryg op. Så jeg har ikke behov for behan... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har efter et liv med kroniske smerter forsøgt mig hos alverdens behandlere, bare for at lindre lidt, alle uden resultater. For en del år siden fik jeg anbefalet Krop360, og jeg tænkte why not. Og... See more

Company details

1. Osteopath
  2. Physical Therapist

Written by the company

Klinik for Osteopati & Fysioterapi i Valby Vi tilbyder Osteopati, Fysioterapi, massage, laserbehandling og akupunktur.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg blev anbefalet Krop360 for…

Jeg blev anbefalet Krop360 for afhjælpning af min ryg. Behandlingen har levet op til mine forventninger. Jeg finder behandleren kompetent med gode råd og vejledning. Jeg går nu til forebyggende behandling, og jeg bruger gerne 1 1/2 time i transport hver vej. Jeg vil gerne undgå, at ende der, hvor jeg startede. Det er lige som servicering af bilen, så starter den hver gang ;-)

15 May 2024

Kan absolut anbefale Lasse

Kan absolut anbefale Lasse. Fra i 20 år at have haft en fastlåst lænd trods løbende Osteopatbehandlinger. Prøvede jeg Lasse som på få uger fik løsnet/låst min ryg op. Så jeg har ikke behov for behandling.
Da jeg fik hjernerystelse fik han også hurtigt fjernet alle efterfølger og har ingen senfølger.
Kæmpe anbefaling herfra😍🤩

26 October 2023

Magiske Lasse

Magiske Lasse - Lasse har fixet flere år gamle skader, nye skader og skader man ikke vidste man havde.
Og jeg har både sendt min datter, mine veninder og kollegaer forbi ham, alle med samme gode resultater.

5 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Lasse er så professionel og giver sig…

Lasse er så professionel og giver sig rigtig god tid til at finde ud af hvad der er galt. Andre behandleder stresser meget med tiden og det gør han på ingen måde⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og jeg har haft ondet i lænden i flere år , og gået til 100 forskellige behandler og ikke noget hjalp men efter kort tid hos Lasse er det stort set væk . Så Det kan anbefales👌👌

6 January 2023
Rated 5 out of 5 stars

Hjemme hos os bliver Lasse kaldt for…

Hjemme hos os bliver Lasse kaldt for mirakelmanden 🙏 både min kæreste, jeg og min mor går hos ham, og han har simpelthen fået os fri fra de værste smerter vi har haft, efter kun 1 behandling, som ingen andre behandlere har kunne hjælpe med 🙏 han er så forstående, god til at forklare og han finder grunden til problemet. Man kan tydeligt høre at han ved alt om kroppen. Han er meget ærlig, og fortalte os at hvis vi ikke kunne mærke forskel efter 1-2 behandlinger, så skulle vi ikke komme igen. Han kan virkelig anbefales!

5 January 2023

Bedste anbefalinger herfra

Bedste anbefalinger herfra

Lasse har hjulpet mig af med svimmelhed og andre følger efter et temmelig gammelt piskesmæld (som jeg ikke vidste at jeg havde haft). Før jeg konsulterede Lasse havde jeg mange år været hos både kiropraktor og fysioterapeaut - uden hjælp.

18 November 2020

Bedste anbefalinger herfra!

Jeg har efter en voldsom fødsel som endte med fuldnarkose og akut kejsersnit, haft en del smerter i skulder, bryst, nakke og ryg. Jeg opsøgte Lasse efter at have forsøgt med kiropraktorer, fysioterapeuter og massører. Hans behandling virkede allerede efter første gang, og der var for første gang en forklaring på mine smerter. Jeg er efter 5 gange næsten smertefri.

Jeg kan helt klart anbefale krop360!

(ps. Priserne er lidt høje, men sådan er det jo en gang bare)

29 January 2020

Take a closer look