Jeg har haft et rigtigt godt og på alle måder frugtbart forløb hos AnneMette Thøgersen. Annemette er fagligt meget dygtig, skarp og kreativ, samtidig lyttende og nysgerrig i sin kontakt og behand... See more
See what reviewers are saying
Jeg har døjet med stærke smerter i hofte og knæ efter operationer begge steder. 10 x fysioterapi efterfølgende hjalp nærmest ikke. Lasse har fået løsnet op og givet mig øvelser til at styrke områderne... See more
Kan absolut anbefale Lasse. Fra i 20 år at have haft en fastlåst lænd trods løbende Osteopatbehandlinger. Prøvede jeg Lasse som på få uger fik løsnet/låst min ryg op. Så jeg har ikke behov for behan... See more
Company details
Written by the company
Klinik for Osteopati & Fysioterapi i Valby Vi tilbyder Osteopati, Fysioterapi, massage, laserbehandling og akupunktur.
Contact info
Valby Langgade 23, 1 tv, 2500, Valby, Denmark
- Lasse@krop360.dk
- www.krop360.dk
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jeg har haft et rigtigt godt og på alle…
Annemette er fagligt meget dygtig, skarp og kreativ, samtidig lyttende og nysgerrig i sin kontakt og behandling.
Hermed de bedste anbefalinger.
Professionel og nærværende behandling hos Trine ved Krop360
Jeg er netop startet hos Krop360 hos Trine, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra det øjeblik jeg mødte Trine, gav hun mig en grundig og seriøs gennemgang af hele min krop. Hendes tilgang er utrolig professionel, og hun er sindssygt grundig – jeg opdagede smerter, jeg ikke engang vidste, jeg havde!
Det, der virkelig gør en forskel, er, at Trine ser og hører mig. Efter adskillige kræftforløb, hvor jeg ofte har følt mig overset, er det en enorm lettelse at være i hænderne på en behandler, der virkelig tager sig tid til at forstå min krop og mine behov.
Allerede efter blot to behandlinger føler jeg, at Trine er på rette spor, og at hun faktisk kan hjælpe mig med at få løst nogle af mine mange skavanker. Jeg er så glad for, at hun er min behandler, og jeg ser frem til den fortsatte proces hos Krop360.
Jeg kan varmt anbefale Trine til alle, der har brug for en dygtig og omsorgsfuld behandler!
Vil varmt anbefale Krop360 og Lasse!
Jeg har gået hos Lasse med smerter efter en hjernerystelse. En fantastisk behandler og en skøn klinik. Der er rent og pænt, der er god service på mail og sms, der er et rart og afslappet miljø, så man føler sig komfortabel og tryg.
Jeg vil til enhver tid anbefale Lasse til andre der har smerter efter en hjernerystelse såvel om alle andre smerter.
Dygtige behandlere!
Dygtige behandlere med høj faglig kompetence i trygge rammer. Både Lasse og Trine har været en stor hjælp. Lasse har succesfuldt fjernet min spændingshovedpine gennem få behandlinger og Trine er dygtig til at finde problemområder og rådgive om løsninger. En varm anbefaling herfra!
Højt professionel og behagelig behandling.
Lasse er fantastisk god til at spotte hvad og hvor der er problemer i kroppen. Han er fagligt meget dygtig og meget behagelig. Han har været i stand til at hjælpe mig med mine kropsproblemer og jeg kan på det varmeste anbefale ham. Han har også hjulpet dem jeg har sendt videre til ham.
Lasse Brønsted er empatisk
Lasse Brønsted er empatisk, fagligt dygtig og utrolig kompetent.
Tusind tak Trine 🙏🏾
Jeg kan ikke anbefale Trine nok og fortælle gerne alle hvor dygtig og professionel hun er til sit arbejde.
Min ryg har drillet mig mange gange hvor jeg ikke kunne bevæge mig og kiropraktorer ikke kunne hjælpe mig behandling efter behandling. Trine var den eneste som kunne hjælpe mig og allerede efter den første behandling kunne jeg gå selv og tilbage på arbejde.
Tak Trine 💕
Meget seriøs og grundig
6 måneder uden migræne
Jeg kontaktede Trine for at få hjælp til min migræne. Det får jeg 1-2 gange om måneden. Jeg har nu gået hos Trine 9 måneder og har kun haft migræne 2 gange i den periode, og sidste gang var 6 mdr siden. Jeg kan varmt anbefale hende. Hun er topprofessionel, behagelig som person, og har et helhedstilgang til personen der bliver behandlet. Så ud over migrænen er væk har hun afhjulpet mine ømme knæ og ryg.
Kæmpe anbefaling
Jeg har gået hos Lasse i flere år nu. Startede fordi jeg døjede med en hjernerystelse, som han lettede for mig. Nu er Lasse den første jeg bestiller en tid hos, når min krop gør ondt.
Kæmpe anbefaling.
Jeg har været rigtig glad for Lasse som…
Jeg har været rigtig glad for Lasse som jeg blev anbefalet af min kollega.
jeg blev mødt med forståelse og empati han er lidt af et wikipedia.
jeg har gået længe hos ham pga. kronisk skade, sportsskader, og pludselig opstået smerter.
han har helbredt det meste, det kroniske kan afhjælpes for en tid og så man igen tage et besøg ind i mellem så det kan holdes nede.
men jeg kan på det varmeste anbefalet ham til alle.
Marianne
Bedste behandler
Jeg har været meget meget glad for at komme hos Lasse. Efter et par gange føltes min krop helt "flyvende", uden samme grad af smerter. Min bror er også kommet hos Lasse, og sagde efterfølgende, at han havde fået nyt håb om et liv uden smerter.
De varmeste anbefalinger herfra.
Rigtig kompetente
Rigtig kompetente.
Kommer her jævnligt, da man er i trygge hænder hos dygtige behandlere…
Den bedste Osteopat jeg har tilset
Lasse’s behandling gjorde at jeg begyndte at få det bedre efter jeg slog hovedet op i en skabslåge, hvor nakken blev skævt bøjet bagover, hvor lægerne diagnosticerede til en Hjernerystelse.
Han har styr på symptomer, kroppens skævheder og funktioner.
Jeg har anbefalet over 20 personer til Lasse- alle har været begejstret.😀
Lasse er en ren mirakelmager
Lasse er en ren mirakelmager, der har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg har fået langt mindre smerter. Og er gået fra at have migræne hver 3-4. måned til at have haft det 1 gange på 2 år! Jeg har fået større tillid til min krop og en større forståelse for hvad der er på spil. Lasse ved især meget om nakkeproblemer og hjernerystelse. Men med hans fantastiske forståelse for hele kroppen vil jeg anbefale ham til alle - og har også gjort det :-)
Jeg har efter et liv med kroniske…
Jeg har efter et liv med kroniske smerter forsøgt mig hos alverdens behandlere, bare for at lindre lidt, alle uden resultater. For en del år siden fik jeg anbefalet Krop360, og jeg tænkte why not. Og sikke en forskel det gjorde. At jeg rent faktisk kan mærke en lindring hver gang er mere end fantastisk.
Lasse er yderst professionel og meget sympatisk og jeg føler mig altid i super gode hænder. Han husker mig og mine tidligere behandlinger, selv efter flere års fravær (hvilket min egen læge/tandlæge ikke engang gør), det er en vidunderlig følelse. Lasse har en unik indsigt i hvordan kroppen hænger sammen og gør virkelig en forskel. Jeg kører gerne tværs over Sjælland for behandling når tid/behov er der.
Jeg bruger Krop360 fast
Jeg bruger Krop360 fast, personalet er meget kompetent og jeg har fuld tiltro, til at jeg får den korrekte behandling.
Lasse - min redning gennem graviditet
Lasse har været min redning gennem min seneste graviditet!! Jeg er SÅ glad for, at jeg startede med at “gå” hos Lasse da jeg var ca halvvejs i min graviditet. Han har afhjulpet mange skavanker undervejs og jeg er dybt imponeret over hans evne til hurtigt og præcist at finde frem til de rette “punkter”. Jeg bliver helt klart ved med at komme hos Lasse😊
Der findes ikke bedre end Lasse!
Lasse er ud over det almindelige!
Han har hjulpet mig i mange år nu, med diverse problematikker og skavanker som jeg har haft fået efter en lang ‘karrierer’ indenfor ridning, og nu en stor passion for styrkeløft. der har mange gange været nogle skavanker med kroppen som har drillet, men det får han altid rettet op på! Lasse er ikke bare en behandler, men en meget sympatisk person, som ikke bare udreder mine problematikker med kroppen men også lytter på et personligt plan. Bedre behandler skal man lede længe efter, hvis det altså overhovedet findes. Tak til dig Lasse hvis du læser denne besked! Mange tusinde tak!
Unik behandler
Lasse finder altid årsagen til problemer med kroppen. Og får det løst. Lasse har en unik indsigt i kroppen
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.