Kowalski Butik Reviews 30

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Buty zostały wysłane z prawie miesięcznym opóźnieniem,pogniecione,bo wysłane w miękkiej kopercie,bez kartonu. Jakość obuwia jest zadowalająca, nadrabia marną jakość obsługi.

Rated 3 out of 5 stars

Kurtka dotarła później niż zapowiadano a opakowanie było dość zwyczajne. Jakość jest akceptowalna ale bez efektu wow. jeszcze się zastanowię.

Rated 2 out of 5 stars

Zamówiłam sukienkę dla córki w listopadzie na studniówkę. Niestety nigdy jej nie otrzymałam. Od kilku miesięcy walczę i zwrot pieniędzy niestety bezskutecznie. Otrzymuje maile pisane przez jakiegoś Ke... See more

Rated 4 out of 5 stars

Zamówienie przyszło kompletne ale informacje o śledzeniu pojawiły się z opóźnieniem. Produkt nadrabia jakością. Pewnie jeszcze wrócę.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Zamówiłam 2 sukienki... Brak możliwości zwrotu.

Zamówiłam 2 sukienki 8 marca. Paczka dotarła 20 marca i odrazu zwróciłam się o pomoc. Po otrzymaniu jedna chciałam zwrócić... Pisałam kilkaaaaaa e-maili w tej sprawie jednak bez żadnego odzewu. Czekałam , pisałam kolejne i zero odpowiedzi. A jest napisane że dopiero po uzgodnieniu można zwrócić towar bo w innym przypadku nie będzie zwrotu pieniędzy. Nie polecam ... Sukienki nie były takie tanie żeby teraz bez użytecznie leżały. W żaden sposób nie można skontaktować się ze sprzedawcą.
Zero gwiazdek przyznaję....

20 March 2026

ODRADZAM TO SĄ OSZUŚCI!!

ODRADZAM TO SĄ OSZUŚCI!!
Podają sie za prestiżowy, modny butik a prawda jest taka, że to czysta fikcja na którą łatwo sie nadziać. Ubrania nie są z dobrej jakości tkaniny tylko z poliestru z SHEIN na którym znalazłam sukienke kupioną wcześniej w tym butiku. Zamówiłam tę sukienke i do dziś jej nie dostałam a po pieniądzach ślad zniknął. Sukienke którą na tej stronie kupiłam za 210zł znalazłam na SHEIN za 45 zł. Żenada. Nie bądźcie jak ja i patrzcie na opinie bo można sie bardzo przejechać i BŁAGAM nie kupujcie nic z takich stronek. Z mojej strony to wszystko🩷

3 April 2026
Rated 3 out of 5 stars

Buty zostały wysłane z prawie…

24 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Zwykła ściema,odzież reklamowana jako…

Zwykła ściema,odzież reklamowana jako prestiżowa z lokalnego krakowskiego rynku a w rzeczywistosci marnej jakosci chińszczyzna za duze pieniadze, kupilam pelerynke z wełny a dostalam wymietą szmate 95 % poliester i 5 % spandex,szło to z Holandii prawie 10 dni,stanowczo odradzam i sama wiecej nic nie kupie

17 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

ODRADZAM zakupy w sklepie Kowalski…

ODRADZAM zakupy w sklepie Kowalski Butik.Towary widniejące na zdjęciach (pięknie i solidnie wyglądające za naprawdę wysoka cene) w zeczywistosci są zwykłymi bublami nic nie mającymi wspólnego towarem reklamowanym na zdjęciach w internecie.Jakosc jest poniżej krytyki nie warta nawet 1/4 ceny zakupu. A jeśli ktoś myśli że zwróci towar to też się rozczaruje gdyż po długiej wymianie maili z nagabywaniem żeby odstąpić od zwrotu towaru ,dowiadujemy się w końcu że zwroty kierowane muszą być do Chin i muszą przejść cala procedurę wysyłki łącznie z przejściem przez clo.Nie muszę mówić że wysyłka nie jest tania a cała procedurą może potrwać bardzo długo a na koniec może się okazać że towar zawieruszył się w którymś magazynie.Jeszcze raz ostrzegam przed zakupami w tymsklepie .

8 March 2026
Rated 4 out of 5 stars

Top wygląda okej

Top wygląda okej, ale materiał jest cieńszy niż się spodziewałem. Raczej do noszenia pod coś niż solo. Wysyłka przeciętna, bez zaskoczeń. Nie jest to hit ale spełnia swoją rolę. Za tę cenę może być.

14 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zamówiłam kurtkę bez wielkich…

Zamówiłam kurtkę bez wielkich oczekiwań, bardziej z ciekawości. Przyszła trochę później niż zapowiadano, a opakowanie było zwyczajne. Sama jakość jest okej, choć nie ma efektu wow. Na spacery i codzienne wyjścia w sam raz. Jeszcze się zastanowię czy zamówić coś więcej

20 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Nie kupujcie oszuści i złodzieje

Nie kupujcie oszuści i złodzieje. Zdjęcia nie oddają stanu realnego zamówienia,w niczym to nie przypomina męskiego dresu,który zamawialam(254zł!).Przysłali po miesiącu jakiś cienki, poliestrowy szrot w drobna kratkę!! Zwroty??!!Zapomnijcie!Chiński badziew!!

3 February 2026

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look