See what reviewers are saying
To chyba moja ulubiona bluza — miękka, wygodna i fajnie leży w ramionach. Kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciu, ale wygląda nawet lepiej.
Uniwersalna, pasuje prawie do wszystkiego. Materiał lekki i całkiem trwały. Po rozpakowaniu była pognieciona, ale szybko się wyprostowała.
Company replied
Zamówiłem 2 koszule "jedwabne". Coś przyszło. Nie wiadomo co, ponieważ metki poucinane. Śmierdzą gumą. Przez brak metek nie wiadomo jak traktować ten materiał - czymkolwiek jest.
Company replied
Replied to 58% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oszustwo,
Oszustwo,
towar z Chin najniższej jakości ( plastik), cena nieadekwatna , rozmiarówka chińska .
Oszustwo
Oszustwo. Towar z Chin, dramatycznie niskiej jakości. Firma nie zwraca pieniędzy, do Chin trzeba wysłać na własny koszt, a tam kolejna niespodzianka- nikt nie odbierze waszej paczki- więc nie dostaniecie zwrotu pieniędz, wymigują się, że opłaty na celnym należą do klienta
Czy ma ktos jeszcze meila z krokami odesłania towaru, bo potrzebne mi do reklamacji w banku
Odradzam i przestrzegam przed kupnem…
Odradzam i przestrzegam przed kupnem czegokolwiek w sklepie Noriski.Towar kompletnie inny niż prezentują na zdjęciach i w opisie.Ogólnie sam bubel który jest taki sam na Temu i jedna trzecia ceny tańszy.Jeśli chodzi o zwrot to trzeba wysyłać do Chin.
Kurtka skórzana wygląda kompletnie…
Kurtka skórzana wygląda kompletnie inaczej niż na zdjęciu, metek żadnych nie ma ani o składzie ani o pielęgnacji, zatem zakładam ,że jednak nie jest ze skóry naturalnej choć na ich stronie jest napisane inaczej. Informacja o zwrocie na koszt nabywcy nie jest umieszczona nigdzie na widoku, a żeby ją uzyskać trzeba było troszeczkę pogrzebać po stronie. Dwie gwiazdki tylko dlatego że kontakt z obsługą klienta odbył się całkiem sprawnie a zamiast zwrotu towaru została zaproponowana alternatywa, choć wymagała "niewielkiej dopłaty".
Oszustwo
Produkty totalnie różnią się od tych na zdjęciach. Ponadto oszustwo- produkty wysyłane z Chin nie z Europy. Po bardzo zawyżonych cenach. Nic się tam nie zgadza. Omijać szerokim łukiem.
Oszustwo
Oszustwo. Towar z Chin, dramatycznie niskiej jakości. Firma nie zwraca pieniędzy, do Chin trzeba wysłać na własny koszt, a tam kolejna niespodzianka- nikt nie odbierze waszej paczki- więc nie dostaniecie zwrotu pieniędzy…
brak środków za zwrot
Zamówiłam koszulę z długim rękawem męską, przyszła koszula z krótkim rękawem. Dokonałam zwrotu zgodnie z regulaminem firmy, od 30.12.3025 do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu za odesłany towar. Bardzo nierzetelna firma! Absolutnie nie polecam i przestrzegam!
Noirski , Alaric luksusowa torba marynarska z prawdziwej skóry płatność blik
Kolejno strona firmy,zakup,płatnosc sprawnie i na tym się kończy.Oczekiwanie na dostawę i ogromne rozczarowanie. Produkt ni jak się ma do tego co kupujesz co widzisz na stronie na prezentowanych zdjęciach i opisie. Po prostu jedno wielkie oszustwo. Odradzam jakiekolwiek zakupy w tej firmie. Nieuczciwe praktyki polegające na wykorzystaniu narzędzi internetowych i zaufaniu klientów. Produkt który nabyłem za ponad 300 zł to miała być"luksusowa skórzana torba podróżna". Dramat. W latach PRL babcie z targu w takich woziły jaja na stragan. Zarówno materiał,fason jak i jakość.
Dodam że na stronie widnieje rejestracja firmy w Holandii. Jak i cała strona wygląda na skrojoną pod jakość europejską . Jednak od momentu realizacji zamówienia ujawnia się że proces ma początek w Chinach.
Nie chcecie żałować?, Przestrzegam unikajcie w Noirski zakupów.
Oszustwo na produkcie
Oszustwo na produkcie - kompletnie niezgodny ze zdjęciem. Brak możliwości zwrotu (gdyż jest droższy niż produkt)
Sweter, który nie zawodzi
Noszę go regularnie i ciągle wygląda dobrze. Fajny kolor, materiał trzyma kształt.
Oszuści
Zamówiona jedwabna koszula (100% jedwab) w rozmiarze 3XL. Dziś (po około miesiącu) dotarła koszula z powycinanymi metkami (zostały tylko miejsca wszycia metek), zapakowana w przeźroczysty worek foliowy. Rozmiar około XS / S. Materiał to raczej poliester, metki wycięte dla ukrycia składu materiału. Odradzam jakiekolwiek zakupy u tego sprzedawcy.
Bluza idealna na spacer
Miękka, wygodna, fajnie dopasowana. Trochę długa, ale dzięki temu lepiej chroni przed zimnem.
Sweter do jeansów
Bardzo fajnie wygląda z jeansami. Krój prosty, ale dobrze leży. Materiał odrobinę cienki, ale ciepły.
Kurtka przetestowana na wietrze
Sprawdziłem ją przy mocnym wietrze i serio daje rade. Kaptur dobrze siedzi, nic nie podwiewa.
Bluza, którą można brać w ciemno
Bluza wygodna, miękka, pasuje praktycznie do wszystkiego. Po praniu minimalnie się rozciąga na dole.
Sweter z dobrym dopasowaniem
Sweter dobrze dopasowany, nie obciska, ale też nie wisi. Materiał ok, trochę szorstki na początku, potem jest lepiej.
Bluza odpowiednia do auta
Idealna do jazdy samochodem — nie jest za gruba i nie podnosi się na plecach. Kaptur trochę ciężki, ale ogólnie super.
Dramat
Dramat. Kurtka skórzana nie leżała nawet obok skory. Przyszła z Chin, totalny szajs. Szkoda, że nie można dołączyć zdjęć kurtki zamówionej i otrzymanej. Polecam omijać tego POŚREDNIKA szerokim łukiem.
Kurtka na codzienne sprawy
Lekka, wygodna kurtka. Dobra na szybkie wyjścia, nie grzeje za bardzo. Tylko kieszenie mogłyby być troche głębsze.
Zwykli oszuści sprzedają produkty z…
Zwykli oszuści sprzedają produkty z Chin, szkoda że nie zobaczyłem wcześniej na opinie i sam dałem się na to naciągnąć
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.