Kontaktlinse Instituttet Reviews 36

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et trygt og yderst professionelt sted for pleje af øjnene. Kommet hos Kontaktlinseinstituttet igennem mange år.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er en yderst tilfreds kunde, og har været det i omkring 35 år. Særdeles serviceminded og professionel personale. Jeg vil gerne fremhæve min optiker Ariana Ghafouri, der med sin skarphed og vedh... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været kunde i Kontaktlinseinstituttet i 40 år og det taler for sig selv. Kunne ikke drømme om at gå andre steder hen. Sikkerhed, service, stor vilje til at finde den rigtige løsning til mig... See more

1. Contact Lenses Supplier
  2. Eye Care Center
  3. Glasses Store

Written by the company

Kontaktlinse Instituttet er Danmarks største specialklinik for kontaktlinser. Vi har samlet Danmarks mest avancerede og specialiserede klinikker inden for synspleje i Øjengaden bag Salling. Øjengaden består af Kontaktlinse Instituttet, Buris Briller og Øjenlægernes Center. Vi hjælper dig med dine kontaktlinser, briller eller øjenbehandlinger — Vi hjælper dig med at finde den rigtig løsning for dine øjne.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Et trygt og yderst professionelt sted…

9 May 2026

Kære Ove,
Tusind tak for de 5 stjerner og dine flotte ord. 🙂
Det betyder virkelig meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Det er altid en stor fornøjelse at have dig på besøg hos os, og vi sætter stor pris på din tillid og loyalitet. 🙏🏽
Vi glæder os allerede til at se dig igen om tre måneder! 💙

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er en yderst tilfreds kunde

Jeg er en yderst tilfreds kunde, og har været det i omkring 35 år.
Særdeles serviceminded og professionel personale. Jeg vil gerne fremhæve min optiker Ariana Ghafouri, der med sin skarphed og vedholdende insisterende på at få mine øjne tjekket ved en øjenlæge fik bremset grøn stær hos mig. Tak for dig Ariana og til resten af personalet. Vil og har altid anbefalet kontaktlinse instituttet, for her kan man være sikker på, kvalificeret og professionel behandling.

6 March 2026

Reply from Kontaktlinse Instituttet

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Hanne – og for din tillid gennem hele 35 år. Det er en stor fornøjelse at have kunder som dig, der har været med os så længe.

Vi er især glade for, at du fremhæver Ariana. Hendes faglige skarphed og store engagement i vores kunders øjensundhed er noget, vi værdsætter højt, og det er skønt at høre, at hendes indsats har gjort en forskel for dig.

Dine ord om vores service og professionalisme gør os både stolte og taknemmelige, og vi sætter stor pris på, at du anbefaler os videre.

Endnu en gang tak for din fine anbefaling – vi glæder os til at byde dig velkommen mange år endnu.

De bedste hilsner 💙
Dit team hos Kontaktlinse Instituttet

Altid en god service

Altid en god service, jeg har kommet der i 18år og aldrig fået en dårlig behandling!

11 March 2026

Kære Lene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for dine 5 stjerner ⭐️

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser hos os gennem hele 18 år. Din loyalitet og tillid er noget, vi sætter utrolig stor pris på.

Vi glæder os til at tage imod dig og dine kære mange gange endnu – I er altid hjertelig velkommen hos os 💙

Supertilfreds kunde i 40 år

Sikkerhed, service, stor vilje til at finde den rigtige løsning til mig gennem et liv med et syn, som naturligt forandres livet igennem.

7 January 2026

Kære Sanne
Tusind tak for dine meget fine ord – og for din tillid gennem så mange år. Det betyder utrolig meget for os at få lov til at følge dig og dit syn gennem livet. Vi er glade for, at du føler dig tryg hos os, og vi ser frem til mange flere år sammen. 💙
Kærligst
dit Team hos Kontaktlinse Instituttet og Buris Briller

Dygtige og servicemindet.

Dygtige og servicemindet.
Efter næsten 40 år med linser kan jeg kun anbefale dette sted.
Faglig i toppen og altid med smil og positiv optræden.
Det findes ikke bedre !!! Tak

17 December 2025

Kære Klaus,
Tusind tak for de helt vidunderlige ord ✨
At få sådan en tilbagemelding – især efter næsten 40 år med linser – varmer mere, end vi kan forklare (og ja, vi smiler stadig).
Vi er virkelig glade for din tillid og for at måtte være en del af din synsrejse. At kunne kombinere faglighed med god stemning er præcis det, vi stræber efter hver dag, så det betyder meget, at det bliver mærket.
Endnu en gang tak for anbefalingen og de pæne ord – de ryger direkte i motivationsbanken 💙
Vi glæder os til at se dig igen.
Dit Team hos Kontaktlinse Instituttet og Buris Briller

Virkelig god service

Virkelig god service igennem mange, mange år

3 September 2025

Reply from Kontaktlinse Instituttet

Tusind tak, Lene 🌸 Det betyder virkelig meget for os, at du har været med gennem så mange år – den tillid sætter vi stor pris på! - Og vi glæder os allerede til at hilse dig velkommen igen hos os!

Kærligst

Rated 5 out of 5 stars

Alt kan lade sig gøre hos Kontaktlinseinstituttet

Proffessionalitet, ekspertviden på højeste niveau, altid super service og kærlig imødekommenhed - og altid smil og godt humør bag skranken. Alt kan faktisk lade sig gøre hos Kontaktlinseinstituttet.

3 September 2025

Kære Sys,
hvor bliver vi bare glade i hjertet af din anmeldelse 💙 Tusind tak fordi du deler dine oplevelser – det giver os masser af energi og lyst til at blive ved med at gøre vores bedste for dig.

De kærligste hilsner

Kompetente og engageret medarbejdere

Kompetente og engageret medarbejdere
Altid smil og venlighed
Løsningsorienteret og kunden er altid i fokus og først
Går en ekstra meter for at finde den rette løsning
Up to date med hvad der rør sig
Man er altid velinformeret og orienteret om produkter og lign.

15 August 2025

Reply from Kontaktlinse Instituttet

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏✨
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både smil, venlighed og kompetent rådgivning, når du besøger os. Vi gør os umage for altid at have kunden i fokus og finde den løsning, der passer bedst – så det er fantastisk at mærke, at det bliver værdsat.
Vi glæder os til at tage godt imod dig igen næste gang 🌸

De kærligste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Fuldstændig fantastisk oplevelse med…

Fuldstændig fantastisk oplevelse med masser af tålmodighed med kontaktlinser til en 12 årige...

17 July 2025

Kære Hanne,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💙

Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har haft en god oplevelse – især når det gælder noget så vigtigt som kontaktlinser til børn. Vi ved, at det kræver både tålmodighed og tryghed, og det glæder os at høre, at I følte jer godt taget hånd om.

Vi håber, at de nye linser gør hverdagen lidt nemmere – og vi står altid klar, hvis I får brug for os igen! 💙

De varmeste hilsner,
Bo Lauenborg
Kontaktlinse Instituttet & Buris Briller

Professionelle

Jeg kan kun givet Kontaktlinse Instituttet min bedste anbefaling. Min datter og jeg havde en utrolig imødekommende, personlig, kompetent og ikke mindst professionel oplevelse, da vi fik kontaktlinser hos Kontaktlinse Instituttet, så bestemt den bedste oplevelse man kan tænke sig, når man skal have kontaktlinser.

27 June 2025

Kære Ulla,
Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! 🙂 - Din tilbagemelding betyder virkelig meget for os, og det glæder os, at vi kunne hjælpe dig og din datter godt videre med kontaktlinserne. Vi brænder for at finde den helt rigtige løsning til hvert enkelt øje – og hver eneste positive kommentar giver os endnu mere lyst til at gøre os umage. 💙

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen – til linsetjek, en snak eller hvad end I har brug for. 😊

Kærlig hilsen
Teamet hos
Kontaktlinse Instituttet

Super god oplevelse

Super super god oplevelse. Har været kunde i et par år. Og det har altid været god behandling! Kan varmt anbefale Kontaktlinse Instituttet!

31 May 2025

Kære Aske,
Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – hvor er det bare dejligt at læse! 🌟
Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og det betyder virkelig meget, at du har taget dig tid til at dele det. - Du er altid mere end velkommen hos os – vi glæder os allerede til at se dig igen!

De varmeste hilsner
Hele teamet hos Kontaktlinse Instituttet 💙

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lidt af ekstremt tørre øjne i…

Jeg har lidt af ekstremt tørre øjne i over 10 år og har været under behandling på AUH i 6 år, hvor jeg har har fået plugs i tårekanalerne, injektion med Botulinum og prøvet alt i øjendråber. Derudover også akupunktur uden noget har haft effekt.
En bekendt anbefalede Kontaktlinse Instituttet og det skulle da prøves. Adriana satte mig igang med varmemaske og massage og Bo tog over med Scleral linser og nu har jeg fået "livet" tilbage.
Alle er så professionelle og imødekommende, så de kan varmt anbefales.
Jeg vil også nævne Manuela og Susan, som altid tager varmt imod mig

22 May 2025

Kære Jonny,

Tusind tak for din flotte og rørende anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har fået “livet tilbage” – det er præcis dét, vi arbejder for hver eneste dag.

Vi er glade for, at både Ariana, Bo, Manuela og Susan har kunnet gøre en forskel for dig, og det er en fornøjelse at have dig i klinikken. Tak fordi du valgte os – og for at dele din oplevelse så generøst.

Hele holdet hos
Kontaktlinse Instituttet & Buris Briller 💙

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været så heldig at blive…

Jeg har været så heldig at blive undersøgt og behandlet af Finn Abildgaard i filialen i Charlottenlund.
Jeg havde store problemer med mit samsyn/dobbeltsyn som han sammen med neurolog har fået under kontrol.
Jeg er nu i gang med brugen af kontaktlinser, og dette har generelt været en god oplevelse. Jeg har lige skulle vænne mig til brugen og håndteringen af linserne, men føler, at jeg er på rette vej nu. TAK🙏

14 March 2025

Kære Tina,
Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Finn Abildgaard, og at dit samsyn er kommet under kontrol. Det er dejligt at vide, at du er på rette vej med dine kontaktlinser – vi er her altid, hvis du har brug for hjælp. 💙
De bedste hilsner fra alle os hos Kontaktlinse Instituttet og Buris Briller

Bedste oplevelse

Jeg kan ikke anbefale Kontaktlinseinstituttet og optiker Ariana nok! Ariana er ufattelig dygtig og kompetent – hun forklarer tingene på en måde, man virkelig kan forstå, og hun går op i at finde den helt rigtige løsning til én.

Tidligere har jeg altid fået at vide hos Profil Optik, at jeg havde brug for briller eller kontaktlinser. De målte min styrke til -1,75, men hos Kontaktlinseinstituttet opdagede de, at min styrke var alt for høj. Med Arianas hjælp har jeg gradvist trappet ned – og i dag bruger jeg SLET INGEN STYRKE! Hun opdagede at problemet var en helt anden, og at spændinger skyldes at man troede jeg skulle have minusstyrke.

Det mest imponerende er, at de her ikke er ude på at tjene penge, men oprigtigt vil hjælpe deres kunder. Jeg er dybt taknemmelig for den professionelle og ærlige vejledning, jeg har fået.

Hvis du vil have den bedste optikeroplevelse, så book en tid hos Ariana hos Kontaktlinseinstituttet – du vil ikke fortryde det! 🙌😊

11 March 2025

Kære Freja,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos Kontaktlinse Instituttet – og især med Ariana! Hun er virkelig en stjerne ⭐, og vi er så glade for, at hendes faglighed og ærlige vejledning har gjort en forskel for dig.

At du nu slet ikke behøver styrke, viser netop, hvor vigtigt det er at få den rette vurdering – og vi er så glade for, at vi kunne hjælpe dig på den rejse, selvom vi jo ikke kommer til at se dig igen 🥲 (forløbelig) . Vores mål er altid at finde den bedste løsning for vores kunder, og din tilbagemelding bekræfter, at vi gør en forskel.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for dine varme ord. Det betyder alt! ❤️

De bedste hilsner,
Hele teamet hos Kontaktlinse Instituttet 👓😊

Rated 5 out of 5 stars

Super søde medarbejder og servicen er i top

Jeg kan varmt anbefale Kontaktlinse Instituttet! De har nogle mega søde og imødekommende medarbejdere. Servicen er helt i top – de tager sig tid til at lytte og finde den bedste løsning. Uanset om det gælder tilpasning af linser eller generel vejledning, er de super professionelle og venlige.

24 January 2025

Kære Isabella,
Tusind tak for dine varme ord og den fine anmeldelse! 🥰 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores service og vejledning har levet op til dine forventninger.
Det betyder rigtig meget for os, at du føler dig godt taget imod, og at vi har kunnet hjælpe dig med at finde de bedste løsninger. Din ros til hele teamet gør os virkelig stolte! 🌟
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang – og husk, du er altid velkommen, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning.
De bedste hilsner,
Teamet hos Kontaktlinse Instituttet 👓✨

Rated 5 out of 5 stars

Tak til Kontaktlinse Instituttet og…

Tak til Kontaktlinse Instituttet og alle deres profesionelle og søde medarbejdere for en super god oplevelse.

10 September 2024

Kære Lene,
Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os og vi bestræber os, at gentage succesen når vi ses igen...
Kærlig hilsen
Dit Team hos Kontaktlinse Instituttet og Buris Briller

Rated 5 out of 5 stars

Fagligt højt niveau og altid meget…

Fagligt højt niveau og altid meget venlig og imødekommende service fra samtlige ansatte. Jeg har brugt linser siden 1976, men er nu pga sygdom desværre nødt til at skifte til briller. Og det er samme butik under navnet Burris briller. Samme faglige niveau og samme smilende service.

12 June 2024

Kære MK Aarhus,
din fine anmeldelse betyder rigtig meget for os alle hos Kontaktlinse Instituttet og Buris Briller. Den viser, at vores bestræbelser for at værne om vores kunders øjenhelbred er lykkedes. 🙏 Vi ser frem til at byde dig velkommen i mange år endnu! 🤗Tusinde tak for din tillid! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Sympatisk personale og god kundeservice

Jeg har brugt Kontaktlinse Instituttet igennem de sidste mange år, og har altid følt at jeg blev mødt med kompetente hænder. De er hurtige til at hjælpe og går ofte lidt længere end forventet mht. hjælp.
Først til linser og sidste besøg til at få lavet et par 'kørebriller'.
Desuden er det altid muligt at booke tider i den nære fremtid hos dem.

Havde én uheldig oplevelse, da jeg skulle have lavet et par briller, men som sædvanligt blev det løst.
Jeg fik lavet en meget udførlig synstest (som jeg ønskede pga. problemer med mine tidligere optikere) af en meget grundig medarbejder, Thilde. Har tidligere været forbi mange af de andre optikere i Ryesgade, men her var der tid til en omhyggelig synstest - meget værdsat.
Desværre havde brillen et problem med styrken og hæftningen i stellet, men det hele blev i sidste ende løst af Bo (og en anden medarbejder), som også gerne går den ekstra mil.

Prikken over i'et var, at Bo lagde mærke til, at jeg havde et bygkorn. På eget initiativ valgte han at hjælpe mig med at få det væk.

5 January 2024

Kære Mick,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Dine rosende ord betyder meget for vores lille team, som sætter en ære i at opfylde hver enkeltes kundes behov efter bedste evne.
Bedste hilsner
Bo Lauenborg

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har kun rosende ord til…

Jeg har kun rosende ord til Kontaktlinseinstituttet i Århus. Siden 1976 har jeg fået kontaktlinser hos dem og altid med den bedste service og dygtighed. Det er næsten med sorg jeg stopper mit abonnement. Dette er kun fordi jeg er blevet opereret for grå stær og ikke har brug for linserne mere. Tak for den ekspertise i har vist når der ind imellem var bøvl med øjnene. Tak for de 43 år hos jer.

4 October 2023

Kære Anette,
Først kommer her et hjertelig TAK for dine varme, venlige ord! Vi glæder os over at vi har formået at servicere dig og værne om dit syn i så mange år… Det var en sand fornøjelse og en ære, at følge dig og dine øjne i denne lange tid. 💙
Derefter vil vi selvfølgelig tilbyde dig vores hjælp, skulle du have brug for læsebriller følgende din grå-stær-operation. Men husk, at der skal gå mindst 6-8 uger fra operationen, før du får taget en ny synsprøve 😉. Det ville være dejligt at se dig igen, kære Anette! 🤗

Professionel og personlig behandling

Jeg har haft kontaktlinser i 15 år og har tidligere haft en anden optiker. Jeg har aldrig oplevet noget så professionelt og trygt som kontaktlinse instituttet. De tjekker ens øjne så grundigt og er altid søde og meget hjælpsomme. Når man ringer til dem, har de allerede slået en op inden man kommer igennem, og giver en personlig behandling

10 November 2022

Reply from Kontaktlinse Instituttet

Kære Line Louise, Tusinde tak for dine rosende ord - de betyder rigtig meget for vores team 🙏🏼😊. Du må have en dejlig dag! - De bedste hilsner - Kontaktlinse Instituttet 💙

Take a closer look