Kaløvig Strandgård Camping Reviews 18

4. Cottage Rental
  5. Non-Smoking Holiday Home
  6. Pet-Friendly Accommodation

Written by the company

Our site is located between Aarhus and Ebeltoft with dramatic views of Kalø Bay and direct access to the beach. We provide heated pool, child pool, playground with trampoline, cafe, beer garden, outdoor games like mini golf and kayak rental. Shared laundry and kitchen facilities are available. Private luxury huts, tent sites, and caravan pitches with power and drainage are available overlooking the East Sea.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hjertevarme værter og fantastisk natur

Super søde værter, og det rareste personale og ungarbejdere. Campingpladsen ligger i de mest fantastiske omgivelser og er passet og plejet, så alt står snurre lige. Campingpladsen er bestemt et besøg værd.

Her er der virkelig tænkt over detaljerne – både de praktiske og de hyggelige. Fællesfaciliteterne er rene og indbydende, og det er tydeligt, at pladsen løbende vedligeholdes med omhu. Beliggenheden tæt på vandet og med udsigt til Kaløvig og Slotsruinen gør det let at koble af og nyde naturen.

Der er masser af muligheder for både store og små – fra legeplads og hoppepude til gåture i Nationalpark Mols Bjerge. Stemningen er rolig og afslappet, og man føler sig velkommen fra første øjeblik. Vi glæder os allerede til næste gang!

3 May 2025

Fantastisk beliggenhed

Fantastisk beliggenhed, pæne og rene faciliteter. En hyggelig cafe med rigtig god mad, rart og venligt personale. Absolut et sted man gerne vil tilbage til.

22 August 2024

Den skønneste plads.

Virkelig en skøn plads med flot beliggenhed og udsigt. Hyggelige omgivelser.
Ejes af de sødeste og venligst personer.
Tæt på Mols Bjerge med skøn natur, Ebeltoft - en gammel hyggelig by.
Vi kommer bestemt igen.

15 June 2024

Kan kun anbefales!

Dejligt sted, skøn service, fine og rene hytter og ikke mindst fantastiske omgivelser! 😍

27 January 2024
Kaløvig Strandgård Camping logo

Reply from Kaløvig Strandgård Camping

Tak for din søde anmeldelse

Rated 5 out of 5 stars

En dejlig pæn og altid ren plads

En dejlig pæn og altid ren plads. Fantastisk beliggende med den smukkeste udsigt. Vi har været der nogle gange både med vores vogn og en enkelt gang kun med telt, vi nyder det hver gang, og kommer helt sikkert igen. De bedste anbefalinger giver vi 😉👌

17 October 2021
Rated 3 out of 5 stars

Dejlig område

Dejlig plads, men den har ikke kapacitet til at være fuld besat.
Poolen er lille og mest til børn
Toilet og bad er pænt og hvis der ikke var fuld besat ville den almindelige daglige rengøring være ok, men i coronatider var rengøringen ikke god nok.
Området er skønt og udsigten fantastisk

20 July 2020
Rated 1 out of 5 stars

Vi har gentagne gange prøvet at komme i…

Vi har gentagne gange prøvet at komme i kontakt med campingpladsen via e-mail efter booking af ophold. Det var først efter vores fjerde henvendelse, at der var respons. Vi ville gerne have annulleret vores ophold, det var dog ikke muligt. Vi spurgte, om vi ikke som det mindste kunne få refunderet rengøringsgebyret, da de jo ikke har skullet yde den service. Det har vi stadig ikke fået svar på trods mange henvendelser. At ignorere deres kunder, er åbenbart deres praksis.

Så lad være med at betal noget på forhånd, og forvent tæt på nul respons på dine henvendelser.

16 June 2019
Rated 1 out of 5 stars

Ikke anbefalelsesværdig

Vi var på Kaløvig camping og vi vil ikke anbefale nogen at besøge den. Det var en meget uproffesionel modtagelse vi fik. Faciliteterne er som sådan udmærket, der er bare for lidt af dem i forhold til pladsens størrelse og så bliver de ikke gjort ordentlig ren. Gulvet bliver godt nok vasket, men toilet, håndvask og bruserum bliver ikke rengjort. Der er ikke lys på pladsen om natten, hvilket er meget ubehageligt når man skal på wc. Køkkenet er meget lille, med 3 gasblus og 3 køkkenvaske. Der er ikke ordentlig udluftning nogen steder, hvilket betyder at man altid føler sig klam, både når man er på wc og i baderummene. Det giver også et meget dårligt indeklima. Samtidig er det kun på de 2 familie bade der er rygning forbudt, der henstilles bare til at man ikke ryger på toiletterne og i køkkenet står der slet ingen ting. Der er kun 2 familie rum, 3 bade rum hos damerne og 7 toiletter, hos herrerne 2 baderum og 7 toiletter og vi var virkelig mange mennesker på pladsen. Vi oplevede også at fra den afdeling af pladsen vi lå på, kunne campister ikke trække deres campingvogn op ad bakken, uden de havde rigtig meget fart på, hvilket er farligt, da bakken slår et højre sving på toppen. Ejerne virker som om det kun er ren forretning for dem og ikke har sjælen med i det. Helt igennem en skuffende oplevelse.

28 July 2014

Take a closer look