Hindsgavl Camping Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En lille fin campingplads midt i naturen. Fine faciliteter med nye toiletter. Meget søde og imødekommende værter. Man kan selv tjekke ind og samtidig let at komme i kontakt med værter. Direkte adgan... See more

Rated 2 out of 5 stars

Da vi booker et campingophold spørger vi til regler/gebyr ved annullering. Af vores booking bekræftelse fremgår det vi er blevet oplyst: Der opkræves gebyr hvis opholdet aflyses mindre end 6 uger fø... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den dejligste plads, Hindsgavl camping. Vi havde bestilt en weekend i en familiehytte til seks personer. Alt var i orden i hytten og virkelig dejligt rent. Vi havde fin kommunikation med pladsens... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

En lille fin campingplads midt i…

Direkte adgang til Hindsgavl dyrehave med masser af dyre og fugleliv. Vi kommer helt sikkert igen.

28 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Skøn campingplads med naturen i centrum

Vi har haft en forårsplads med campingvogn på Hindsgavl Camping de seneste ca 8 år og elsker at være på en plads, hvor omgivelserne giver ro og skønne muligheder for at gå lange ture i skov med dyreliv og tæt ved strand med udsigt til broerne. Tæt på Middelfart by i gå- og cykelafstand.
Alle anmelder fra før 1.1.2024 bør slettes, da der er kommet nye ejere, som gør en kæmpe indsats for at få campingpladsens faciliteter opgraderet - og samtidig opleves de som et varmt værtspar, der gerne vil imødekomme at tingene fungerer til fuld tilfredshed for os campister.

20 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super skøn og dejlig campingplads

Vil gerne ønske en rigtig glædelig jul🎄🧑‍🎄 til det bedste værtspar der findes👍og jeres familie😘, den skønneste campingplads man kan ønske sig🥰🌺, og hvor man altid føler sig velkommen🙏
Tusind tak for endnu et fantastisk camping år hos jer🙏😘🌺🎄🧑‍🎄🌟🌟🌟
🌟🌟
Glæder mig til næste sæson og til alle de nye fasaliteter i har gang i👍😘🤗

20 December 2025

Fantastisk campingplads.

Hindsgavl camping er en fantastisk campingplads med gode faciliteter. Her er pænt og rent. Nyrenoverede toiletter og køkken.
Naturen udenom er helt uovertruffen.
Der er masser af læ og ro på pladsen.
Kan varmt anbefales.

21 June 2025

Den dejligste plads

Den dejligste plads, Hindsgavl camping.
Vi havde fin kommunikation med pladsens ejer Liselotte forinden og hun bød os hjerteligt velkommen, da vi var der. Også hendes ægtefælle hilste vi på.
Pladsen er gammel. Jeg var der sidst for 62 år siden. Men selvfølgelig er det meste ikke den alder. Men det betyder, at der er den fineste læ og mange gamle frugttræer.
Min familie anbefaler varmt pladsen til alle.

3 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk campingplads med de mest…

En fantastisk campingplads med de mest fantastiske, søde og imødekommende ejere, som efter de har overtaget kæmper en brav kamp for, at rette op på de fejl og mangler der tidligere har været. En virkelig hyggelig plads med rigtige gode faciliteter og et sted som emmer af hygge og ikke mindst en fantastisk god stemning. Man føler sig virkelig velkommen og hjemme på Hindsgavl Camping. Kan kun give de bedste anbefalinger og opfordre til, ikke at lade sig farve, af de tidligere beskrevet dårlige anmeldelser. Sådan er det bestemt ikke mere…. Vender helt sikkert tilbage næste år.

11 June 2024

SUPER DEJLIG CAMPINGPLADS

SUPER DEJLIG CAMPINGPLADS.
Er kommet her i over 10 år og må bare sige : Dejlig og hyggelig plads og meget tydeligt at se, der er kommet nye ejere. De er super energiske og kæmper en brav kamp for at rette op på tidligere fejl og mangler. De er meget smilende og imødekommende. Vender helt sikkert tilbage. Købmanden

11 June 2024

Super hyggelig campingplads.

Super hyggelig campingplads.

Er nu kommet der for 3 år i træk i forbindelse med rock under broen. Og jeg må sige at man tydeligt kan se at der er kommet nye ejere i år. Fantastisk service, gode priser og bare super hyggelige omgivelser.

Jeg vender gladeligt tilbage næste år.

8 June 2024
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig hyggelig ren og plads

Rigtig hyggelig ren og plads. Nye ejere fra i år, og man kan roligt sige de knokler for at få pladsen flot. Der er så rent og pænt hvor vi har været, utrolig venlige og hjælpsomme ejere, og andre mennesker på pladsen. Billigt at ligge der, skoven ligger lige op af, sletten med en masse dyr, og 150 m nede af venden er vandet. Hindsgavl Slot og natur centeret lige omkring pladsen.
Må sige at det er klart en plads som vi vil komme tilbage til. Jeg vil klart give mine varmeste anbefalinger til at benytte Hindsgavl Camping.

5 May 2024

Ny ledelse

Ny ledelse. Pænt og rent. Fine velholdte pladser. Ligger lige op til Dyrehaven og tæt på Lillebælt med bade muligheder. Vi kommer igen

30 September 2023

Gode hytter

Vi var 2 halvgamle søstre, det fik 4 gode overnatninger i luksus hytte.
Der var alt hvad vi havde behov for samt søde personaler.
Vi kommer meget gerne igen😊

3 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Luksus hytte😬den var møg beskidt

Luksus hytte😬den var møg beskidt, glassene sad fast i bunden af skabene, grunden de var møgbeskidte. Hyldne under spejlet på badeværelset manglede, så ingen steder at sætte tandbørsten, blandningsbatteriet i bruseren kunne ikke justeres, brusehovedet var piv dårligt og virkede kun op tre kraftige stråler, kaffemaskinen samt køkkenlåger og skabe var smurt ind i kaffe fra tidligere lejere. Det flyder med ting ved check ind og generelt ikke en særlig lækker plads. Kommer helt sikkert aldrig igen.

5 August 2023

0 er ikke muligt

0 er ikke muligt, så det må blive 1 ⭐️.

Lejede en lille hytte, da vi bare skulle sove der, men jeg troede ikke der fandtes sådan en standard i Danmark for noget man tager penge for. Pladsen er hvad den er, fred være med det. Men der er virkelig ulækkert, det lugter som om der aldrig har været luftet ud, spindelvæv, støv og skidt overalt. Sengene som er en madras med 4 små ben var fyldt med pletter af alle mulige spændende slags. Man skulle have sengetøj eller sovepose med i følge hjemmesiden, men der er ikke dyne og pude. Hytterne fremstår nymalede på hjemmesiden, men virkeligheden er en hel anden afskallet maling og intet afslører hvilken farve der er malet med.
Bestyreren virker ugidelig og uforstående overfor kritik. Vores 800 kroners to overnatninger blev til ca 15 minutters indcheckning hvorefter vi sagde farvel og nej tak. Receptionen bærer også præg af at det ikke just er 5 stjernet.

26 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg vil ikke anbefale denne plads

Jeg vil ikke anbefale denne plads. Pladsen er generelt slidt og ikke ret godt vedligeholdt. Vi havde lejet en "luksus" hytte. Den var ikke i ret fin stand. Dårlig rengjort og manglende vand så vi ikke kunne gå i bad. Der manglende også vand i fællesbadet. Endvidere havde vi problemer med lyset i hytten.

På pladsen var de flinke til at hjælpe, men pladsen kvalitet er desværre i bund. Derudover, kan du høre toget i baggrunden og har larm der fra.

6 May 2023

klammeste campingplads !

Fortjener ikke engang den røde stjerne!
Mine venner og jeg havde booket en hytte da vi skulle til rock under broen.
Vi var 5 afsted og glædede os - glæden var dog kort!
Fredag aften vil vi hurtigt rede sengene op så vi kan komme ind og høre musik, men den hytte vi har lejet var fyldt med spindelvæv og mug, under al kritik - men campingfatter er ligeglad, han har ikke tid til at den kan blive gjort ren - men vi kunne få en anden hytte - dog kun med plads til 4 personer - hvilket vi jo ikke mener er godt nok da vi havde booket til 5 og vores booking er 2 år gammel grundet corona.
Men det var den vi kunne få eller også kunne vi få vores penge og smutte.
(Mange sure ord blev udvekslet og ikke alle var pæne hverken fra vores eller campingfatters side bevares)
Toiletter var ikke rene, badene var ikke rene - de har åbenbart ikke nogle der tager sig af det.
Og hytterne skal man selv gøre rene efter brug - ellers sender de en ekstra regning!
Vi blev KUN fordi alle andre steder var optaget og vi skulle til koncert.
Dårligere betjening skal man lede længe efter.

Campingfatter forbød min veninde nogen sinde at komme igen.

TROR MIG - ingen af os sætte nogensinde vores ben der igen.

9 July 2022
Rated 2 out of 5 stars

Havde Lejet en luksus hytte

Havde Lejet en luksus hytte. Men der var ikke ret meget luksus over hytten. Meget beskidt og med en udsigt til en gang rod af gamle trailere og skure. Meget rodet for and receptionen.

5 August 2021

Is this your company?