Jysk Totalservice ApS Reviews 8

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Yderst professionel oplevelse med Gitte…

Yderst professionel oplevelse med Gitte og hendes søde og dygtige team. Vi har før haft udfordringer med, at rengøringsfirmaer ikke kunne sætte sig ind i vores behov som virksomhed, hvilket har været til gene og irritation. MEN her har vi fået en god dialog fra start, hvor vores virksomhed kommer først i køen, som gør at alt bare kører streamlined. Og vi har faktisk trygheden til bare at læne os tilbage på denne post nu, for vi ved, det bliver gjort, og gjort godt. Tak for godt samarbejde, som vi gerne ser fortsætter langt ud i fremtiden!

17 November 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale dem!

Kan ikke anbefale dem!
Skulle have lavet flytterengøring. Da de var færdige tog jeg op og kiggede. Komfuret var ikke taget, radiatorer var ikke taget og kalk på fliserne. På min foranledning tog de ud dagen, og tog det de havde “glemt”. Alligevel til flyttesyn opdager vi at der er ikke gjort rent ovenpå køkkenskabene, så den skal jeg betale for.
Jysk totalservice gav et afslag på 500,-.
Mener ikke det burde være nødvendigt at tjekke deres rengøring!

12 May 2023
Jysk Totalservice ApS logo

Reply from Jysk Totalservice ApS

Tak for din anmeldelse, vi er rigtig kede af din dårlige oplevelse og beklager rigtig meget.
Vores assistenter er mennesker og ikke maskiner, og der bliver begået fejl og derfor havde vi jo også den snak hvor du fortæller at du skulle betale op til 500 kr. til boligforeningen,
det er selvfølgelig os der skal betale de 500 kr. som vi aftalte.
vi begår fejl en gang i mellem, men vi løber ikke fra dem og derfor havde vi også dialogen bagefter.
Endnu en gang beklager vi rigtig mange gang.

De Bedste hilsner
Jysk Totalservice

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en rigtig god oplevelse

Kan helt klart anbefale Jysk Totalservice Aps

Jeg havde brug for hjælp til flytterengøring, og blev mødt med en professionel og venlig imødekommenhed fra start til slut.

De sørger for at dobbelttjekke om kunden er tilfreds med arbejdet før afregning, og har rimelige priser.

5 stjerner!

7 June 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look