Hudklinik Hj Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Ubehøvlet forretning.

Ubehøvlet forretning.

Jeg ringer for at få en tid, og jeg ringer netop fordi jeg er ligeglad med hvor langt det er fra min bopæl, men fordi jeg har brug for en tid, og her var ventetiden markant kortere end nærområderne. Klinikken er 100+ km fra mig, men afstand er ligegyldigt.

Jeg bliver hurtig slået ned med at folk langvejs fra udebliver og jeg skal finde mig en klinik tættere på.

Hvis du ønsker en klinik der tager dig seriøst så det ikke her.

23 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Respektløs og Provekerende sekretær. Find jer en anden klinik!

Umoden og flabet sekretær. Det er et sted som er ligeglad med dig! De går meget mere op i din pengepung! De udførte et røveri med stil! De truer en direkte med rki! har aldrig oplevet noget ligne! Ikke nok med det har de flere ugers ventetid! som ikke passer! De sortere patienter! Var nummer 1 i køen i hele 40 minutter!!

1 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Særdeles sympatisk personale

Tidsbestilling i telefonen - hvor man i modsætning til nogle andre hudlæger rent faktisk kunne komme igennem - behagelig og uproblematisk.
Lidt svært at finde: Ligger på 3. sal i Horsens Centret (ikke Horsens Sundhedshus!), indkørsel til P-hus ved siden af "Power" - kør helt op på 3. P-etage, selv om skiltningen siger at dét kræver særtilladelse.
Hudlæge Lone Hvid og sygeplejerske Bibi fremstår særdeles behagelige og kompetente.

13 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Lægen er super sød

Lægen er super sød, god til at rådgive og fortælle. Og ikke mindst tager hun ens problem seriøst :)
Dog lang ventetid, men det er der vidst ved alle hudlæger

21 May 2021

totalt UBEHØVLET sekretær

totalt UBEHØVLET sekretær, der end ikke gad at læse min søns henvisning fra lægen og blot sagde vi har altså ikke tider før august her. Jeg var ved at spørge ind til om dette også gjaldt når der stod akut i henvisningen....
men så blev røret smidt på!

Godt der findes andre mere kompetente klinikker i Odense ! dem her kontakter jeg i hvert fald ALDRIG igen.

25 March 2021
Rated 1 out of 5 stars

Blev sendt hjem uden behandling

Blev sendt hjem uden behandling.
Kom til dem med rosacea, diagnose som jeg fik fra den anden hudlæge. Diagnose blev bekræftet og jeg fik en gangs behandling med deres IPL. Jeg har de på hele ansigtet, men der er kun kender som blev behandlet. Igår skulle jeg til den anden behandling, men når jeg kom, fik jeg bare “det er ikke så slemt, du skal bare til kosmetolog”. Rosacea er en diagnose ( det er hud sygdom) som skal behandles af HUDLÆGE!!! Jeg kæmper for at bare få behandling i løbet af sidste 2 år, jeg fik 2 hudlæger og 0 resultat. Jeg tror det er lige præcist hvor min skat går, direkt i lommer af sådan “du har det ikke så slemt” læger. Tak for ingen ting igen! Skam!

17 September 2020
Rated 1 out of 5 stars

Lang ventetid, grov service, FLYGT!!

(Det var så kærestens facebook jeg var logget ind på åbenbart. Forløbet drejer sig om mig, Anders Munk Petetersen)

Jeg ringer og har en henvisning fra egen læge, og sidder i kø i over 20 minutter. Det kan naturligvis bare være fordi de har travlt, og det er også OK.

Da jeg så ENDELIG får fat i sekretæren ligger hun ud med en grov tone, og man føler sig på ingen måde velkommen. Da jeg så fortæller hende at henvisningen ligger på henvisningshotellet, får jeg bare fortalt at det gør den ikke, og jeg må ringe igen i morgen (i en grov gå-nu-vææææk-tone). Jeg insisterer på at den ligger der, for det har jeg lige fået fortalt af egen læges sekretær, og hun siger bare at "det kan jeg ikke gøre noget ved, så længe jeg ikke kan se henvisningen får du ingen tid"

Jeg siger så: Er du klar over at jeg har siddet i kø i 22 minutter?
Hvortil hun svar: DET KAN JEG SØRME IKKE GØRE NOGET VED

Aldrig har jeg oplevet noget lignende! FLYGT!

16 April 2013

Is this your company?