Vi var på ophold på Hotel Hjallerup Kro her i weekenden. Det var en oplevelse af de helt store. Vi blev mødt af et imødekommende personale, og fik endda en rundvisning på Hotellet. Kokken havde valg... See more
Company replied
Hjallerup kro er et virkelig dejligt sted. Fine og rene værelser og rigtig sød og opmærksom betjening fra alle medarbejdere. Vi fik både morgen - og aftensmad, som er helt i særklasse. Vi var der o... See more
Company replied
Hyggelig og pænt sted.Nyligt renoverede værelser og restaurant. God dansk mad og fin morgenmad. Venligt personale. God placering format udforske Nordjylland. Meget værdi for pengene. 1000 kr pr perso... See more
Company replied
Rent, hyggeligt og meget venligt og imødekommende personale. Selvom vi ikke var mange gæster denne dag blev der serveret en verdensklasse morgenmadsbuffet. HOLD nu op et morgenbord. Stort udvalg a... See more
Company replied
Velkommen til Hotel Hjallerup Kro. Den ”bette” lokale kro i centrum af den lille hyggelige by Hjallerup, med nem adgang til hele Nordjylland. Kroen er centralt placeret mellem Aalborg og Frederikshavn og er et oplagt stop på rejsen, før eller efter en lang færgetur, eller som udgangspunktet for ferien i det nordjyske. Vores kro indbyder til et autentisk nordjysk ophold, i traditionel stil med charmerende og hyggelige omgivelser. Her oplever du at tiden går lidt langsommere og du bliver altid taget godt om af vores venlige personale. Kom ned i gear og oplev ægte ”noårjysk” gæstfrihed. Med et ophold i Hjallerup har du en central base for dit ophold i Nordjylland, oplagt for hele familien, kultur- og naturelskere. Uanset om I søger oplevelser, kultur, by, natur eller aktiviteter, er du lige i smørhullet af muligheder for alle aldre. Som en del af Hjallerups historie, med tæt på 170 år på bagen, er kroen et skønt lille sted, med plads til lokalbefolkningen og gæster langvejs fra, både i Danmark, Norge og Sverige. Kroen er også samlingsstedet for livets fester og kurser. I vores restaurant byder vi indenfor til klassisk dansk mad og spændende sæsonmenuer til både aften og frokost. Vi glæder os til at tage imod dig på Hotel Hjallerup Kro!
Søndergade 1, 9320, Hjallerup, Denmark
No recent history of asking for reviews
Aug. i 2020 afholdte vi konfirmation på Hjallerup Kro.
Det blev simpelthen så fin en dag.
Hele vejen fra reservation, til planlægning af menu, til afholdelse af festen har vi være så trygge ved at samarbejde med Hjallerup Kro. De har været gode til at rådgive og de har håndteret alt meget professionelt. Også på selve dagen. Personale var smilende, hjælpsomme og fleksible.
En anden gang holder vi gerne en fest på Hjallerup Kro.
Vi har også prøvet deres Mexikanske buffetmenu. Det levede fuldstændig op til vores forventninger.
Prøv i øvrigt deres orange chokolade - det smager fantastisk!
Kan ikke anbefales
2 dages ophold incl. Mad er rigeligt....
Værlset var nedslidt, dårlige senge, dyner og puder. Lå i stuplan ud til offentlig sti, vej og parkering. Meget larm og natteuro, umuligt at have et vindue åbent.
Den mexicanske buffet den første aften: her var maden ikke varm og kartoflerne var rå.... Bar præg af præfabrikation.
Der var sparet på serveringspersonalet, hvilket betød at de fleste gæster, os inklusive, først fik drikkevarer halvt henne i måltidet.
Et sted der absolut ikke kan anbefales
Vi er lige kommet hjem fra et rigtigt dejlig ophold. Vi har boet på Hjallerup kro mandag til fredag og har absolut intet at klage over. Vi havde booket opholdet før vi gik ind på Trustpilot som havde en del dårlige anmeldelser men må sige at vi blev positivt overrasket. Vi føler at vi har fået mere end vi har betalt for. Vi vender gerne tilbage og vil også anbefale Hjallerup kro til familie og venner.
Efter at have læst dårlige anmeldelser var vi noget skeptiske, men valgte at give Hjallerup Kro en chance.
Og vi har absolut INTET at klage over!
Rigtig god service fra ankomst til afrejse.
Lækker aftenbuffet begge dage med rigelig frisk og veltilberedt mad.
Dejligt morgenbuffet med noget for enhver smag.
Man får hvad man betaler for, så dem der brokker sig og giver dårlige anmeldelser har måske forventet en noget højere standard, men så skal der sgu flere penge op af lommen.
Vi har prøvet lignende ophold til samme pris og der ligger Hjallerup kro i den bedre ende, så helt klart de bedste anbefalinger herfra.
Vi har været mere end tilfredse.
Sweetdealophold - fantastisk pris, stod ikke mål med opholdet. - Fine rene værelser - flotte komplette buffeter begge aftener, morgenmaden alsidig og fuldt tilfredsstillende - Servicen venlig og naturlig.
Alt i alt - Forstår ikke tidligere anmeldelser i den lave ende - Men nu ny sæson - det må have hjulpet - vi har intet at klage over!
Vi var en flok søskende og dertilhørende på ophold, og den service vi modtag var fantastisk fra ende til anden. God mad, dejlige værelse, ekstraordinær god service og velvillighed fra personalet, som gjorde alt for, at vi fik den oplevelse, vi havde håbet på.
Vi kan afgjort anbefale et ophold på dette hotel. Tak.
Har nu i 2 Dage forsøgt at booke et værelse. Det kan åbenbart ikke lade sig gøre da telefonen ikke bliver taget. (Har fundet ud af noget andet)
De fik en chance.. nu ryger de altså op offentligt - jeg synes ikke jeg vil byde nogle at tage ophold på dette hotel. 🙄
Find et andet sted både at sove og spise.
Ulækkert, beskidt, slidt hotel med dårlig mad. 🤢
Hotel Hjallerup Kro er det sørgeligste sted vi nogensinde har besøgt!
Min mand og jeg havde fået et gavekort på overnatning, velkomstdrink, middag og morgen buffet. Vi valgte at prøve at besøge dette hotel.
Når man kommer ind ser entreen og krostuen ganske pænt ud , men værelserne og maden er en katastrofe - mildt sagt. Værelserne er slidte og ulækre beskidte. Brændmærker i gulvtæppet, pletter på sengetæppe, beskidte vægge også ved hovedpuderne, under sengen lå gammelt affald, edderkoppespind i hjørnerne, fedtede spejle, stolens betræk var skåret op, badeforhænget var klamt gulligt og jordslået, der var afføring på toiletbørsten, en brun kant af skidt om vandhanen, sorte hår i vasken (vi har ikke sort hår), sæbe rester på vask og gulv, de små gæstesæber var brugte. Da vi skulle spise blev vi budt på mexicansk buffet som var helt til grin! Lidt bland selv salat , en skål ostepops og tacoskaller. Vi klagede til hotellet efter opholdet, de beklagede og sagde at de var igang med en renovering og forbedring af hotellet. Vi var der i juli i år. De tilbød os et nyt gratis ophold med det hele og lovede at de ville have rettet op på tingene hvis vi kom igen senere på året. Nu har vi lige besøgt hotellet igen (29-30 november) for selvfølgelig skulle de have en chance. Men vi gik derfra med præcist samme oplevelse INTET er lavet om. (Okay de havde fået nye badeforhæng) og det var det! Lige så beskidt som før og brugte sæber. Denne gang var menuen “italiensk buffet” og igen .. helt til grin. Lidt brød, lidt pesto, nogle hvidløg, tomat, en skål kedelig pasta salat osv. jeg forstår ikke hvordan man kan byde sine gæster det. Ville man ikke have italiensk kunne man vælge nogle ovn kartofler og kalvesteg var det vist - kartoflerne var rå og næsten kolde og kalvestegen var is kold. (Vi kom lige da maden var sat frem) morgenbuffeten var kedelig og bar præg af at være arrangeret dagen forinden, og højdepunktet, der var varm leverpostej - døde hurtigt da leverpostejen også var helt kold inden i. Og nårh ja .. vores velkomst drink til middagen, var forresten et champagneglas med isterninger og øl i . Velbekomme. Vi sætter aldrig vores ben på det hotel mere - om det så var gratis. Det er simpelthen for sølle. Eneste positive oplevelse var den unge mandlige tjener - der betjenende os ved begge ophold, han var venlig og imødekommende. Synd for ham at han skal ligge ansigt til sådan et sted.
Til trods for at jeg har betalt for mit ophold bliver de ved med at reservere et beløb svarende til det opholdet kostede nu her snart 14 dage efter 👎🏼👎🏼
Dårligste oplevelse nogensinde! Får kun 1 stjerne for en sød betjening! Værelserne er slidte og virker snuskede og beskidt, det samme gælder badeværelset. Opholdet inkluderede en tre retternes menu som var en buffet med kartofler fra glas ( sådan smagte de men ikke noget jeg ved sikkerhed) koldt kød og en hjemmelavet jordbær tærte der var totalt uspiselig, kunne ikke engang skære bunden igennem med en kniv og gele’n var så tyk at det føltes som vingummi. Vi gik sultne fra bordet fordi maden var så elendig at vi ikke gad spise den. Senge og møbler på værelset trænger til udskiftning det samme gælder for gardiner og sengetæpper. En totalt dårlig og dybt skuffende oplevelse!!!! Kan ikke anbefales
Jeg havde sammen med min mor købt et ophold, som inkluderede enten en tre-rettes menu eller en buffet. Begge dele blev beskrevet, at det blev tilberedt med gode danske råvarer. Så vi glædede os!
Aftenen før vi ankom modtog jeg pludselig en SMS om at de havde ændret deres koncept, og nu bestod maden pludselig af enten italiensk eller mexicansk tapas - SMS kunne ikke besvares, og man kunne ikke kontakte Hotel Hjallerup Kro den pågældende dag - men først dagen efter, hvor vores ophold skulle begynde.
Da vi ankommer spørger vi til ændringen, og får fortalt af en meget opgivende receptionist, at det var "bestemt ovenfra" og de modtog mange klager.
Vi mødte op til aftensmaden, og håbede alligevel det var godt - selvom det ikke var det vi havde købt og betalt for.
Men hold nu op, hvor blev vi skuffede!!!!
Der var ikke meget at vælge imellem, min mor kunne ikke bide spegepølsen over, og kunne man (som vi) ikke lide pesto var der ikke meget at putte på sin tallerken udover det kolde hvide brød.
Det lignede, at det kun var forretten der var fundet frem, men det viste sig at være hele aftenmenuen!!! Absolut ikke, hvad vi havde bestilt og købt, så vi endte med at gå i Fakta og købe mad så vi kunne blive mætte.
Rigtig ærgerligt, når maden de reklamerede med, netop var en afgørende faktor for vores valg af overnatningssted!
Vi havde købt en sweet deal sammen med et vennepar .Vi kom fredag,og alle rede der kunne vi se der var mange konfirmationer på Hotellet.Der var meget at se til ,og personalet virkede stresset.vi skulle så spise aftensmad,som var med i prisen.Da alt var optaget,blev vi henvist,oven på i et rum,hvor der allerede sad,andre gæster.Der var meget varmt,og mangel på plads.Maden smagte godt,men det var synd,for maden var svært at nyde,når man sad så indeklemt.Vi snakkede med de andre gæster,og de havde det på samme måde.
Næste dag skulle vi spise i Restauranten,og det var en hel anden oplevelse.
Værelserne er godt slidte,og sengene trænger til en udskift.
Personalet var søde og venlige.
Er netop kommet hjem efter 3 dejlige dage på denne hotel/ kro, kan varmt anbefale stedet, rimeligt værelse, rigtig god mad både til morgen og om aftenen, dejligt venligt personale der er søde og rare og samtidig er opmærksom på gæsternes behov..
Badeværelset var ikke rent. Beskidt badeforhæng (som ikke var bredt nok), brusehoved var tilkalket, og sidste dag kom der vand ned 5 steder fra badeværelset oven over! Madrassen var kun på det jævne. Middelmådig morgenmad uden "det varme".
Vi var på et 3-dages ophold (2 overnatninger). Værelset var rent og i orden, og morgenbuffeten var også ganske udmærket, - især rullepølsen var super god.
Aftensmaden var forholdsvis kedelig med meget gammeldags og tung kødmad og uspændende tilbehør.
Sødt til kaffen bestod af nogle dåsesmåkager den første dag, men manglede på andendagen, men vi gad ikke bede om dem, da de var kedelige.
Det er slet ikke alle ophold, der inkluderer kaffe, men det gjorde vores altså.
Men hvor meget kan man i grunden forlange til den billige pris? Alt i alt var vi tilfredse.
Har lige været på 3 dages ophold, og kommer gerne igen.
Maden var OK og til 3,5 stjerner, og betjeningen var til 4 stjerner. Værelset får også 4 stjerner for et stort og pænt værelse.
Vi har lige i denne weekend været på Hjallerup kro først og fremmest for at se Michael learns to rock fredag aften en helt igennem god koncert men må sige at der var mange ting der haltede de havde ikke styr på vores ophold og de tjenere der var der havde ikke mange smil på læben og den hovedret vi fik måtte de gå ud med igen da den var uspiselig den steak vi fik og morgenmaden var heller ikke noget at råbe hurra for så alt i alt en kedelig oplevelse ved ikke om vi kommer igen hotellet var hyggeligt og værelserne også ok
Har været her i denne weekend. Og må sige, at jeg ikke er helt tilfreds. Normalt er jeg ikke den der brokker mig eller stiller mig utilfreds.
Betjeningen under maden var meget stressende og virkede lidt irritabelt. Ved godt de måske har travlt, men stadig behøver de ikke stille tingene hårdt ned på bordene pga. de er stresset, det giver ikke et særlig godt indtryk. Og deres service er heller ikke særlig rent, teskeer med gamle syltetøjsrester på osv og knive der heller ikke er særlig rene.
Og på det værelse jeg boede på, lå der brugte toiletruller på badeværelse gulvet, det synes jeg ikke er i orden, der burde være gjort ordentligt rent inden der kommer nye gæster. Og samtidig synes jeg også, at radiatorerne skal være tændte hele tiden og ikke slukket, så der er koldt, når man træder ind på værelset.
Og morgenbuffeten var heller ikke noget at skrive hjem om, normalt er der Nutella som smørepålæg og det er måske en bagatel at gå op i, men for mig er det bare en ting der skal være der. Dog var deres appelsinjuice rigtig god.
Men alt i alt vil jeg sige, at det er et acceptabelt sted, dog med visse ting der ikke var i orden, som skal være i orden.
Vi var på en 3 dags deal ophold på kroen,kr.998, værelserne var ok til prisen, men maden var bare super godt,første dag flæskesteg (og der var sprød svær) med sovs og rødkål, dertil 2 fadøl, anden dag 5 rettes menu, som vi måtte springe en ret over, vi var bare mætte,dertil 1 fl. rødvin kr. 295, regningen blev 1619. kr. ialt med miljøtillæg og drikkevarer, det nok ikke sidste gang vi besøger dem.
Hilsen Sonja og Vagner