Hotel Hjallerup Kro Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi var på ophold på Hotel Hjallerup Kro her i weekenden. Det var en oplevelse af de helt store. Vi blev mødt af et imødekommende personale, og fik endda en rundvisning på Hotellet. Kokken havde valg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hjallerup kro er et virkelig dejligt sted. Fine og rene værelser og rigtig sød og opmærksom betjening fra alle medarbejdere. Vi fik både morgen - og aftensmad, som er helt i særklasse. Vi var der o... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hyggelig og pænt sted.Nyligt renoverede værelser og restaurant. God dansk mad og fin morgenmad. Venligt personale. God placering format udforske Nordjylland. Meget værdi for pengene. 1000 kr pr perso... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rent, hyggeligt og meget venligt og imødekommende personale. Selvom vi ikke var mange gæster denne dag blev der serveret en verdensklasse morgenmadsbuffet. HOLD nu op et morgenbord. Stort udvalg a... See more

1. Family Hotel
  2. Assembly Room
  3. Hotel

Written by the company

Velkommen til Hotel Hjallerup Kro. Den ”bette” lokale kro i centrum af den lille hyggelige by Hjallerup, med nem adgang til hele Nordjylland. Kroen er centralt placeret mellem Aalborg og Frederikshavn og er et oplagt stop på rejsen, før eller efter en lang færgetur, eller som udgangspunktet for ferien i det nordjyske. Vores kro indbyder til et autentisk nordjysk ophold, i traditionel stil med charmerende og hyggelige omgivelser. Her oplever du at tiden går lidt langsommere og du bliver altid taget godt om af vores venlige personale. Kom ned i gear og oplev ægte ”noårjysk” gæstfrihed. Med et ophold i Hjallerup har du en central base for dit ophold i Nordjylland, oplagt for hele familien, kultur- og naturelskere. Uanset om I søger oplevelser, kultur, by, natur eller aktiviteter, er du lige i smørhullet af muligheder for alle aldre. Som en del af Hjallerups historie, med tæt på 170 år på bagen, er kroen et skønt lille sted, med plads til lokalbefolkningen og gæster langvejs fra, både i Danmark, Norge og Sverige. Kroen er også samlingsstedet for livets fester og kurser. I vores restaurant byder vi indenfor til klassisk dansk mad og spændende sæsonmenuer til både aften og frokost. Vi glæder os til at tage imod dig på Hotel Hjallerup Kro!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Skuffende madoplevelse og service

Skuffende madoplevelse og service

Under vores bookede ophold på Hotel Hjallerup Kro og Hotel, blev vi desværre skuffede over både madoplevelsen og serviceniveauet.

Maden var af ringe kvalitet med små portioner og tør flæskesteg samt hårde, ikke sprøde svær. Derudover blev den angivelige rødvinssovs ikke genkendt som sådan, og flødeskummet var tydeligt overpisket.

Servicen var også en udfordring, da vi gentagne gange måtte opsøge tjenere for at få mere mad, og selv da var der kun én tjener til at håndtere vores selskab som også havde andre selsskaber at servicere. Dette resulterede i forsinkede serveringer og undertiden kold mad.

Vi føler ikke, at vi fik den forventede værdi for pengene, og det er derfor, vi ikke kan anbefale Hotel Hjallerup Kro og Hotel baseret på vores oplevelse. Vi håber, at ledelsen vil tage vores feedback til sig for at forbedre kvaliteten af ​​deres mad og service.

Helle

27 April 2024

3 dags ophold

Vi har været på 3 dags ophold helt fantastisk mad og personale flinke og imødekommende dejlig værelse hel igennem super ophold kommer hel sikkert igen 👍👍👍👍👍

8 August 2023

Mange tak for din fine anmeldelse

Rated 2 out of 5 stars

Middelmådigt kro /hotel

Middelmådigt kro /hotel.
Værelse med slidte senge, skimmelsvamp i badeværelset og loftet var på vej ned, rengøring kunne være bedre.
Morgenmad skuffende ikke hotel standart, med ringe udvalg desværre

1 July 2023

Beklage
Vi tager kritikken til efterretning

Morgenbuffet himlen……😊

Rent, hyggeligt og meget venligt og imødekommende personale.
Selvom vi ikke var mange gæster denne dag blev der serveret en verdensklasse morgenmadsbuffet. HOLD nu op et morgenbord. Stort udvalg af frisk bagerbrød, ost, lun leverpostej, lækkert pålæg m.m. 🤩🤩🤩🤩
Et super ophold, der levede helt op til forventningerne og fuldt ud var prisen værd.
Skynd jer at købe/bestille 😊

12 February 2023

Reply from Hotel Hjallerup Kro

Mange tak for din fine anmeldelse, dejligt at høre i har haft et godt ophold.
Håber vi kan byde jer velkommen en anden gang
Venlig Hilsen
Hotel Hjallerup Kro

Rated 3 out of 5 stars

Frossen Carpaccio

Bestilte carpaccio til forret. På
menukortet var denne ret beskrevet: Carpaccio med bla. pesto og brød. Vi fik serveret frossen carpaccio uden hverken pesto eller brød. Da vi spurgte efter brød, varmede køkkenet lige et par skiver franskbrød.
Okay stjerneskud til hovedret.
Sød og venlig betjening.

30 September 2022

Fantastisk personale

Fantastisk personale, som virkelig forsøger at gøre det bedste for alle. Lækkert mad, fine værelser.
Ophold og pris hænger sammen.

29 July 2022

Mange tak for din fine anmeldelse

Fantastisk ophold

Dejlig og venlig modtagelse.
Pænt og rent værelse.
Rigtig lækkert velsmagende mad.
Venlig og hjælpsom personale.
Gode udendørs forhold.
Ligger lige ved centrum, ved nogle tøjbutikker.
En oase af legeplads lige over for bag ved biblioteket.

Kommer helt sikkert igen

Kan kun sige gode ting om dette sted 😊

25 July 2022

Reply from Hotel Hjallerup Kro

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi ser frem til at byde jer velkommen en anden gang.
Mvh
Hotel Hjallerup Kro

skuffende frokost

Det var dælme en skuffende frokost.

En fiskefilet af ubestemmelig art, som smagte af friture og intet andet.

Rejer på tørt rugbrød

Hønsesalat helt uden smag.

Osten havde de glemt, så efter 25 min kom der en nærmest frossen brieost på bordet uden brød, som de fik skaffet efter yderligere 10 minutter.

Vi kommer ikke igen.

27 June 2022

Hej
Det var en kedelig oplevelse. Men kokken genkender ikke menuen. Kan du give mig dato på oplevelsen.

Kommer ikke tilbage...

Kommer ikke tilbage...
Vi havde glædet os til et ophold med en lækker 3-retters sæsonmenu efter kokkens valg, men vi blev desværre slemt skuffede. Til hovedret fik vi en omgang pomfritter vi kunne dele, på tallerkenen var der en håndfuld kogte ærter sammen med en skål af mørbradgryde. Hvordan kan pomfritter være efter sæsonens råvarer? Vores skuffelse over hovedretten blev dog gjort til skamme, da vi modtog en frygtelig "dessert". En halv honningmelon hver, skåret over i et sik-sak mønster som var det et græskar. Lidt andet frugt var propper ned i, toppet af med en klat flødeskum fra dåse. Ikke værd at spise. Jeg vil aldrig anbefale det... Da vi skulle til at sove, var der stadig meget lyst, da de tynde, røde gardiner på ingen måde kunne holde sommerlyset ude. Sengene var frygtelig hårde og det som skulle forestille at være en dobbeltseng, var to enkeltmands senge sat sammen.
Så som I nok kan gætte, så kommer jeg ikke(!) tilbage hertil.
Mvh. En slemt skuffet gæst

22 June 2022

Genåbningstilbud 3 nætter

Genåbningstilbud 3 nætter, god oplevelse både omkring service og mad. Venlig betjening af receptionist og tjener. Det er ikke sidste gang vi kommer.

20 March 2022

Reply from Hotel Hjallerup Kro

Mange tak for responsen, det betyder meget for os.
- Nanna, receptionist

Yderst serviceminded personale.

Yderst serviceminded personale.
Hvis man ønsker et luksus ophold så skal man finde et andet sted.
Men hvis man tager det for overnatning, som vi gjorde, så er det rigtig fint i forhold til andre, og også omkring liggende hoteller. Morgenmads buffeten var super. Receptionisten som vi talte med både før opholdet og under opholdet, tror det var den samme, hun var simpelthen så sød, hjælpsom og serviceminded.
Vi havde virkelig en god oplevelse og vi booker på Hjallerup kro når vi kommer på de kanter igen.

28 November 2021

Super godt

Købte en deal til Hjallerup kro og vi havde en super god oplevelse med lækker morgenmad og fantastisk aftensmad. Kan absolut anbefales

27 October 2021

Virkelig dårligt

Havde købt en sweet deal til forholdsvis billige penge. Og hold da op, pris og kvalitet følges ad. Aldrig har vi da været så skuffede. Da vi kom onsdag aften og skulle spise, gik der 20 min, inden vi fik lov til at bestille drikkevarer. Der var en ung tjener. Til 36 mennesker. Vi sad nok 2,5 time for at spise 3 retter mad. Og dagen efter en anden ung tjener, en pige, der stikker fingrene ned i glassene, når hun samler dem ind til vask. Virkelig dårlig stil.Morgenmads buffeten var den største skuffelse, vi længe har oplevet. 3 forskellige slags pålæg. 5 skåle med marmelade, og en leverpostej, der aldrig blev fyldt op. Og to små skåle med agurk og peber. Der var ikke gjort noget som helst ud af, at lave det lidt lækkert og tillokkende. Og værelset, porno gardiner og der lugtede total jordslået derinde. At der så også står 2 plastik krus på badeværelset, det gør det da ikke bedre. I disse tider, hvor vi snakker så meget om brugen af plastik. Nej, vi kommer der aldrig mere, og anbefaler det ikke til nogen. Tværtimod, så nævner vi for alle vi kender, hvor dårligt det er.

29 August 2021
Rated 1 out of 5 stars

Vores oplevelse af Hotel Hjallerup Kro.

Vores oplevelse af Hotel Hjallerup Kro.
Jeg havde bestilt et værelse til to, jeg gjorde opmærksom på at jeg sidder i kørestol, så jeg havde en forventning af at vi fik et værelse som var kørestolsvenligt. Da vi ønskede at overnatte to nætter, og vores gavekort kun var til én overnatning, ringede jeg og reservererede endnu en overnatning, også her, gjorde jeg opmærksom på at jeg sidder i kørestol, så jeg havde en forventning af at vi fik et værelse som var kørestolsvenligt, hvilket receptionisten skrev ned.
Da vi så kom fik vi tildelt værelse 13.
Badeværelset var så lille at der kun var plads til armstøte på den ene side, den anden side var optaget af brusekabinen, kørestolen stod i vejen for at døren kunne lukkes, så jeg måtte sidde på toilettet og være i bad for åben dør.
Sengenes placering gjorde at kørestolen ikke kunne være mellem væg og seng, så vi måtte flytte sengene for at jeg kunne komme i seng. Boxemaddrasserne skulle ha været skiftet ud for 10 år siden, de var trykket fuldstændig igennem, der var pletter på lagnet.
Gulvtæppet var snavset, der var spindelvæv over det hele, lige som der var maste edderkopper på loftet, generelt var der snavset over det hele.
Vi havde et gavekort hvor der var aftensmad i prisen, Da jeg selv ønskede at afgøre hvad vi skulle spise havde jeg betalt ekstra for det. Men det viste sig at det skulle man forudbestille dagen før. Alle fik den samme tre rettes menu, to skiver flutes, et lille stykke kylling m. kartofler og sovs og is til dessert, det var jo ikke noget man kunne blive mæt af, der gik ca 45 min. mellem retterne, menuen er den samme hele ugen, de 200,- jeg havde betalt ekstra var spildt.

27 August 2021

4 skønne overnatninger,hjælpsomt…

4 skønne overnatninger,hjælpsomt personale, og super lækker morgen buffet og luxus aftensmad. Den 5 stjerne ville i have fået, hvis værelset havde været helt rent vi fandt tånegle og dyrefoder på gulvtæppe, samt en del nullermænd og hår på badeværelses gulv. Ellers et dejligt ophold vi kommer gerne igen.

5 August 2021
Rated 4 out of 5 stars

Vi tilbragte 4 skønne dage hos jer.

Vi tilbragte 4 skønne dage hos jer.
Servicen var i top både i receptionen og restauranten. betjeningen og forplejningen var isoleret til 5 stjerner.
Værelserne var store og rummelige og rengjorte men trænger meget til opdatering😊Vi ser frem til at komme en anden gang. Alle var meget serviceminded og fleksible.
Hilsen Kjeld og Anni

29 July 2021

Ingen interesse i covid-pas

Jeg var som en del af forening til regional forsamling, og i korrespondancen blev der aftalt at kroen skulle se covid-pas på alle der skulle deltage.
Jeg blev ikke selv spurgt, men vidste mit ved indgangen/receptionen og personalet virkede ligeglad. Efterfølgende er jeg blevet gjort bekendt med at der er flere der ikke blev spugt. Jeg kan kun glæde mig over at ingen var testet positiv efterfølgende, da en slet ikke var blevet testet inden.
Den enkelte stjerne er for smørrebrød.

29 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

Havde booket ophold med halvpension

Havde booket ophold med halvpension, og det fortrydes ikke. Venlig, personlig og professionel betjening. Mega lækker 3 retters middag incl kaffe og hjemmelavet chokolade. Værelset lidt kedeligt, men rent og der var hvad der skulle være shampoo, sæbe mv. En positiv oplevelse.

3 June 2021

Take a closer look