Har lige handlet bil med Søren fra Hja biler, Det har været en rigtig god oplevelse, kan virkelig anbefales Alt gik som aftalt og mere til 😊👏👍
See what reviewers are saying
Virkelig prof og pålidelig bilforhandler. Købte elbil af Søren fra HJA Biler tilbage i januar 2024. Han yder brugtvognsgaranti, og ikke mindst, en kanon service. Der har været lidt småskavan... See more
Written by the company
Oktober 2023 åbnede vi HJA biler, her overtog vi domænet og hjemmesiden hja.dk Et nyt Bilshus, men med stor erfaring! HJA Biler er ejet af Søren Ruseng og Annette Abild, der begge har mere end 20 års erfaring inden for bilhandel. Vores mål er at levere nyere biler til konkurrencedygtige priser, uden at det går udover kvaliteten og kundeoplevelsen. Vi har valgt at bruge eksterne værksteder til vores biler. Dette gør at vi altid kan lave autoriseret service, så ved vi at vores biler er i orden efter bilproducentens forskrifter. Derudover kan vi sikre vores kunder at de altid kan bruge deres lokale Værksted, hvor vi ved der er tillid til at det korrekte arbejde udføres. Annette Abild har siden 2005 arbejdet med import af biler fra vores nabolande. Hun har et stort netværk i udlandet hvilket sikres os at vi kan købe de rigtige biler. Søren Ruseng har siden 1999 arbejdet med salg af nye og brugte biler, Han har siddet som salgschef og filialchef. Derfor ved han at man det er vigtigt at der skal være stor fokus på kundetilfredshed og at man skal holde det man lover. Vi håber at du får lyst til at besøge os. Vi har altid omkring 40-50 biler på pladsen, alle som er kontrolleret og klar til deres næste ejer, Vi giver altid 6 måneders garanti på vores biler. Og vi tager gerne din brugte bil og motorcykel i bytte.
Randersvej 65, 8870, Langå, Denmark
- sr@hja.dk
- www.hja.dk
No recent history of asking for reviews
Har lige handlet bil med Søren fra Hja…
Har lige handlet bil med Søren fra Hja biler,
Det har været en rigtig god oplevelse, kan virkelig anbefales
Alt gik som aftalt og mere til 😊👏👍
Virkelig prof og pålidelig…
Virkelig prof og pålidelig bilforhandler.
Købte elbil af Søren fra HJA Biler tilbage i januar 2024.
Han yder brugtvognsgaranti, og ikke mindst, en kanon service.
Der har været lidt småskavanker med bilen gennem garantiperioden, som udløb hen over sommeren her.
Søren er løsningsorienteret, fleksibel, og hurtig med svar, som gør, at hele købsoplevelsen og det efterfølgende forløb gør HJA Biler anbefalelsesværdige.
Vi køre gerne den lange vej igen, en anden gang, hvis vi skal have ny, brugt bil igen. Han har et godt udvalg.
Top professionel...
Købte bil af Søren i tirsdags.
Alt klappede bare og der er top styr på tingene.
Hurtig og professionelt. HJA Biler kan bestemt anbefales.
Tak for handlen Søren!
fantastisk positiv oplevelse !
Vi havde en fantastisk positiv oplevelse med at handle med Søren fra HJA biler. Lige fra første snak, prøvetur, til underskrevet slutseddel og levering af bil på den røde løber. Vi kan stærkt anbefale alle at handle hos HJA biler. Vi var trygge og fik god behandling hele vejen igennem!
hja biler har købt en vw id4 en dejig…
hja biler har købt en vw id4 en dejig bil at køre i, alle aftaler blev overholdt tak for det søren ruseng.
v.h bente og egon jensen
Super service. Levering til tiden. Overholdelse af alle aftaler. Fin aftale med lokalt værksted.
Meget tilfreds
God, ærlig og hurtig kommunikation. Service ok.
Reel pris på på både ny og den gamle bil. Handel trygt med Søren.
HJA hjalp mig med at finde og importere…
HJA hjalp mig med at finde og importere min nye brugte bil.
Godt arbejde.
Magen til arrogante mennesker skal man…
Magen til arrogante mennesker skal man lede længe efter, kørte ned for at kikke på en billig bil sidst på dagen og kommer derned i åbnings tiden og der er ikke et øje. Ringer så til ham. Hvor og han så fortæller at han er hjemme men manden gider ikke komme ud så vi kan snakke om bilen, og det ender med at han smider røret på til sidst og jeg må gøre igen, virkelig dårlig stil i min verden, og total spild af tid. Hold jer væk derfra
Hold jer langt væk!
Købte i 2019 en brugt 2015 Ford S-Max af HJA, som de havde importeret fra Tyskland, og alt virkede som det skulle. Fik så for nyeligt skiftet batteriet i bilen, og når man gør det skal man bruge en kode til at genopstarte hele radio/gps enheden, men den havde HJA ikke og kunne heller ikke hjælpe med at skaffe den, selvom jeg havde købt den gennem dem.
Da jeg så foreslog at hvis de ikke kunne skaffe den, så kunne de sætte en ny (evt. brugt) radio/gps enhed i min bil, afslog de, og sagde at det var mit eget problem!!
Nu kører jeg rundt i en ubrugelig bil uden mulighed for klima anlæg, radio/lyd, håndfri tlf. samt uden GPS!!
Ingen tilbagemelding.....
Købte en bil som er helt fin - og god købsoplevelse, men da jeg skulle benytte reservehjulet var det alt andet end brugbart. Jeg har en naiv forventning til, at en forhandler har været hele bilen igennem inden salg. Jeg har kontaktet Henrik for en løsning, men han vælger ikke at vende tilbage. Jeg har svært ved at have tillid til mennesker/foretninger som ikke gør hvad de siger.
En god oplevelse at handle med Henrik…
En god oplevelse at handle med Henrik Jørgensen, når man ringer bliver man mødt med høflighed og svar og action Wupti så er man på værksted og problem er løst, giver mine varmeste anbefalinger handl trygt i Langå
God oplevelse at handle hos Henrik
Vi har flere gange handlet biler hos Henrik til videresalg igennem vores eget firma, alle gange er handlerne baseret på ærlighed og åbenhed fra hans side. Bilerne er som beskrevet. Forstår godt man vælger at gå til ham hvis man vil have en fin vogn og en god behandling. Vi køber gerne biler her igen.
Har købt en Ford Mondeo fra 2011
Har købt en Ford Mondeo fra 2011. Alt var klart ved afhentning af bil, og alle aftalte ting lavet. Efterfølgende fandt jeg nogle små fejl ved bilen, som blev lavet hurtigt og uden det mindste bøvl!
Henrik Jørgensen med det flotte ydre.
Henrik Jørgensen med det flotte ydre.
Hold jer langt væk fra ham.
Jeg har desværre købt bil hos ham en Ford Mondeo, som faktisk var en fin bil lige indtil jeg fik gennemset af et Ford værksted.
Gear kasse og turbo var utæt, Henrik sagde at det skylle han nok få laver.
Det viser sig han bruger et værksted som man ikke en gang kan finde nogen steder, altså et fusker værksted.
De gange de havde min bil havde den altid kørt op til 100km til hans egen private adresse og alle mulige andre steder.
Da jeg spørg til hvorfor de kører så meget rundt i min bil, så nægter han alt.
Torsken ved bare ikke jeg har GPS skyhost i bilen, så jeg har alt sort på hvidt.
Det er endt hos Fdm og min bil blev lavet hos brdr. Hosbond Ford, de kan sgu lave biler.
Red jer selv, og find et andet sted.
Købte en Ford mondeo med alt i udstyr.
Købte en Ford mondeo med alt i udstyr.
God service fra henrik, om udstyr på bilerne der var flere vi kiggede på.
Der var lidt som skulle laves inden den kunne leveres,
bla. et anhængertræk, nye dæk "Michelin" service på bil samt automat gearkasse, og et par opdateringer som Ford havde kaldt bilen ind til.
Alt dette var lavet til ug, ved levering af bilen som aftalt.
Efter et par dage opdager vi at el-bagklap ikke lukker som den, skal,
Det tog et par gange på deres værksted at få det lavet, uden at det lykkedes for dem, "låne bil var stillet til rådighed."
Da de ikke kunne lave El-bagklap. sendte de den på Ford værksted hvor den er lavet til UG.
Alt i alt en god oplevelse at handle med HJA,
En god service og god pris for bytte bil
Købte en Volvo v70 til 400000kr ved hja og aftalte at der skulle laves forskelligt motor optimering og service og træk alt var lavet ved afhentning og da vi havde haft bilen i nogle måneder kom der fejl på awd= firehjulstræk det blev lavet uden beregning på Volvo værksted.
Alt arbejde er lavet på Volvo værksted. Han gav helt klart den højeste pris for vores gamle bil det var en del mere end vi kunne få andre steder.
Hvis der skal siges noget om firmaet så er det deres åbnings tider fra 9 til 17 i hverdage og ikke åbent i weekend så det kan godt være lidt svært når man arbejder😊. Havde ingen problemer med og få lavet de ting der var så kan anbefales her fra👍
Til alle der måtte overveje at handle…
Til alle der måtte overveje at handle med Henrik fra HJA, må jeg anbefale jer at læse dette indlæg først.
Jeg købte i August 2017 en BMW 520d til lige under 400.000 kr. Da jeg kommer for at afhente bilen bliver jeg gjort opmærksom på en fejl i forbindelse med gearskifterne ved rattet. Han fortæller mig at jeg blot kan kontakte eget BMW værksted, få det ordnet og sende ham regningen. Ingen problemer der.
Et par måneder senere er bilen til service ved selvsamme autoriseret BMW værksted for at få skiftet bremseklodser. Her bliver jeg af værkstedet gjort opmærksom på, at bremseskiverne er i så dårlig en stand at bilen ikke ville kunne synes. Jeg har altså købt en bil til lige godt 400.000 kr. som ikke lovligt kan køre på vejen. Jeg gør Henrik opmærksom på det. Han indvilliger i at dække udgiften for de nye bremseskiver. Heller intet problem der.
Her i Februar gør jeg så Henrik opmærksom på endnu en fejl ved bilen. Stikket til anhængertrækket virker ikke. Det viser sig at ledningerne er knækket. Jeg oplyser derfor Henrik, at jeg har tid på mit faste BMW værksted til udbedring. Det skal tage Henrik 6 dage at svare på min mail. Han vender tilbage dagen før min aftale med værkstedet kl. 19:30 Og beder om et overslag.
Da jeg ikke på nogen måde har mulighed for, at komme i kontakt med værkstedet kl. 19:30, vælger jeg at tage af sted næste morgen for at få udbedret fejlen. Jeg sender efterfølgende opkrævningen til Henrik, som ved tidligere udbedringer af fejl.
Denne gang skal det også tage Henrik 6 dage, at svare på min mail.
Han vil dække 1000 kr. af den samlede udgift på 2000 kr. med argumentet om, at han ville kunne have gjort det billigere. Jeg vælger at acceptere dette, og gør ham opmærksom på at transportudgifter skal medregnes. Jeg bor på Sjælland, temmelig langt fra Randers.
I 15 dage hører jeg ikke fra Henrik, men så kom svaret i dag. Han vil gerne trække sit tilbud tilbage og vil nu kun dække 20 kr. idet han ville være kommet til Sjælland og udbedre fejlen selv. Jeg kan simpelthen ikke tro, at det jeg læser er korrekt. Jeg ringer derfor til Henrik og gør ham opmærksom på, at jeg jo har accepteret hans første tilbud. Her til svarer han, at han fuldstændig ligeglad og ikke har mere at sige i denne sag.
Jeg har nu fremlagt hele sagen for FDM's jurister og fremsendt dem hele vores mailkorrespondance.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE MANDSPERSON.
SUPER BEHANDLING VENLIG utrolig …
SUPER BEHANDLING VENLIG utrolig velviden handler der gerne igen Jesper Bruhn