Bilhusetthybo Reviews 113

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God information omkring bilen. Sælger meget venlig og havde tid til alle vores spørgsmål. Levering og alt gik meget fint.

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe ros til Ford Thybo for helt igennem fantastisk service! Både da jeg fik lavet service på min Ford Mustang Mach-E – og igen i dag – er jeg blevet mødt af venlige, hjælpsomme og ekstremt... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Min oplevelse med bilhuset thybo Mmmm ved ikke hvordan jeg næsten skulle starte men har aldrig mødt så ubehagelige ejer og og medarbejdere. Købte en Ford kugle og tænkte jeg vil støtte lokale og... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

En behagelig modtagelse en hurtig vurdering af skade og tidshorisont på afslutning. Ved afslutning bliver bilen leveret vasket. Et værksted hvor man glæder sig til at komme igen.

Company details

1. Car Dealer

Written by the company

Autoriseret Ford værksted i Vissenbjerg på Fyn.

4.5

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 40% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Godt samarbejde med forretningen

Godt samarbejde med forretningen. Tingene spiller altid som de skal!

27 February 2025

Hej Jesper
Tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at I er lige så glade for samarbejdet som vi er.

Oplevelse omkring garanti reparation

Dette er baseret på mine oplevelser med bilhusetThybo i forbindelse med en simpel garanti reparation, hvor der var en knap i rattet som ikke virkede, men som endte ud i at min helt nye bil til 387.000 stod på deres værksted med adskillige fejl på sikkerhedssystemet og andre softwarefejl, som den ikke havde, da bilen ankom.
Gennem hele forløbet, skal jeg trække alt information ud af værkføreren og det var først efter 14 dage at det kom frem, at bilen fejlede andet end den fejl på knappen, som den ankom med.
Jeg prøver at få dem til at komme med en plan for udbedringen af fejlene, men det eneste svar jeg får, er at det er Fords problem og de kan ikke gøre mere.
I det efterfølgende forløb bliver jeg mødt af arrogance fra ejeren af bilhusetThybo som ikke mener han har et problem selv om fejlene er opstået på hans værksted i Bred. Han vil ikke tage ansvar og få løst sagen.
Efter en måned beder min advokat om ophævelse af bilkøbet, da bilhusetThybo ikke kan give en tidshorisont på udbedring af de fejl som der er forårsaget hos dem.
I det efterfølgende forløb kommer der flere påstande, dokumenter og udsagn fra ejeren, som i stor grad er omgåelse af sandheden.

Derfor vil jeg slutte min anmeldelse med at advare andre mod at købe og få serviceret deres bil hos bilhusetThybo, for opstår der problemer, må du sejle din egen sø og håbe det bedste, for du får ikke nogen hjælp fra forhandleren.

17 February 2025

Hej Jesper
Tak for din henvendelse.
Vi er naturligvis kede af, at din bil stod på vores værksted i flere uger med en fejl på en knap i rattet. Vi har nøje forsøgt at forklare dig forløbet, og hvordan vi desværre ikke kunne få kontakt til bilen. Vi havde både Ford Danmark og Ford Europa indover sagen, hvor flere ingeniører (dem der bygger bilerne på fabrikken) koblede sig på bilen, men uden held. Det endte med, at en tekniker fra fabrikken i Köln kom og rettede fejlen og din bil blev kørerende igen.

Vi beklager at processen har været lang, men vi har helt klare retningslinjer, som vi skal følge når det handler om en garantireparation.
Ligeledes må vi understrege, at du har haft en gratis lånebil i hele perioden.

Hvis du ønsker ovenstående uddybet, så er du velkommen til at kontakte værkstedet på 64471165.

God service, god pris!

6 January 2025

Hej Michael
Tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerne. Dem sætter vi stor pris på. Tak for tilliden endnu engang.

Rated 5 out of 5 stars

Som sædvanlig er der en god service og…

Som sædvanlig er der en god service og omhyggelig betjening, når man kommer i Bilhuset Thybo.

6 January 2025

Hej Olav
Tak for din anmeldelse og for mange års tillid som betyder utrolig meget for os! Vi glæder os til, at du besøger os igen.

Rated 5 out of 5 stars

Stor ros til Bilhuset Thybo.

Stor ros til Bilhuset Thybo.
Jeg fik tilsendt en video, af mekanikeren der gik reparationen igennem, efter de nye reservedele var monteret, men inden motoren var samlet igen. Dette gav en følelse af tryghed i kvaliteten af arbejdet, udover at bære præg af overskud og god kundeservice.
Derudover havde værkstedet imødekommet min forespørgsel på at se de gamle reservedele. Jeg var indstillet på, at min forespørgsel for at se de gamle dele kunne blive glemt i løbet af en hektisk dag, specielt når jeg nu nævnte det kort i forbindelse med indleveringen af min bil, men igen må jeg give en stor ros her.

12 December 2024

Hej William
Tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner! Vores team er virkelig glad for din tilbagemelding og at vi kunne leve op til din efterspørgsel og forventninger. Vi håber meget at se dig igen en anden gang.

Super kompetente folk

Super kompetente folk, altid et smil på læben og altid fantastisk service.
Kan kun anbefale dette værksted.

18 April 2024

Reply from Bilhusetthybo

Hej Anette. Tusind tak for dine fine ord og flotte fem stjerne. Vi sætter stor pris på det. Tak for dit besøg. Vi glæder os til at se dig snart igen. Hilsen Katrine, bilhusetTHYBO

Super service!

Suveræn god behandling og altid en fornøjelse at komme hos Thybo Biler!

Sindsyg dygtige mennesker, kan KUN anbefales!...

18 April 2024

Reply from Bilhusetthybo

Hej Søren. Tak for din fine anerkendelse! Vi sætter stor pris på det. Tak for besøget. Vi er glade for at servicere din Fiesta. Vi glæder os til at se dig. Hilsen Katrine, bilhusetTHYBO

Rated 5 out of 5 stars

Altid an fornøjelse at besøge bilhuset…

Altid an fornøjelse at besøge bilhuset Thybo. Altid
et smilende personale. Man bliver i så godt humør af snakke med Jan. Frank er ligeledes meget behjælpsom.
Thomas er det samme. Huset er altid meget rent. Ligeledes toilettet.

8 April 2024

Hej
Tak for din anmeldelse og fem stjerner. Det sætter vi stor pris på og er glade for at leve op til dine forventninger.

Rated 2 out of 5 stars

Useriøst

Alt virkede fint ved første møde med dem (bagkofangeren skulle reppes samt sensorerne). Da jeg kommer ned for at hente min bil er bagklappen ridset og sensorerne er ikke lavet selvom det bliver påstået. Ny tid bliver lavet så de kan rette op på fejlen og alle kan selfølgelig lave fejl. Da jeg så henter bilen anden gang ved dem er sensorerne stadig ikke lavet. Og som alle gangene før bliver jeg aldrig ringet op og skal tvinge en forklaring ud. Syntes firmaet virker en smugle useriøst.

25 March 2024

Hej Jeppe.

Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid efter at give vores kunder en god oplevelse og vi kan kun beklage at det ikke lykkedes her.
Vi har repareret en bagskade på din bil og det er de forreste sensorer på bilen der ikke virker. Det er desværre ikke en del af din forsikringssag at vi må reparerer dine sensorer foran.
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 64 47 11 65.

Rated 1 out of 5 stars

Fik lavet en skade hos dem

Fik lavet en skade hos dem, super fint arbejde. Samme dag jeg henter min bil, virker lin bakkamera ikke. Jeg ringer til dem og får besked på at komme ned, så ville de kigge på det. Det gør jeg så, men bliver sendt hjem med meldingen om, “at det er bare en sammentræf og det er ikke deres skyld”. Men det er sket under deres varetægt af bilen, og fungerede 100% fint da jeg afleverede den. Benytter bestemt ikke dette amatør værksted igen.

21 April 2023

Hej Jasmin
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med dit bakkamera. Da du ringede og snakkede med værkstedet gav du udtryk for, at det virkede de første gange du kørte i bilen efter den havde fået udbedret skaden. Det er halvanden måned siden vi udbedrede din skade og hvis bakkameraet ikke virkede med det samme så skal du reagere når du henter bilen.
Yderligere har vi ikke arbejdet i nærheden af bakkameraet. Skaden var en bule under højre baglygte og udskiftning af bagkofangeren. Dit bakkamera sidder i bagklappen.

Super god service.

Bor i København, men har fået ny tandrem og service på min Focus 1,0 fra 2016. På trods af køreturen, har der været en meget stor besparelse, og en super god service, lige fra bookning, aflevering, videogennemgang samt afhentning og udlevering. Kan varmt anbefales.

19 February 2023

Hej Flemming
Tak for din fine anmeldelse og 5 flotte stjerner. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at leve op til dine forventninger, og at vi var køreturen værd.

Køb af biler hos Thybo Ford Vissenbjerg

Vi købte en Focus for 4 år siden, vi fik en rigtig fin behandling af specielt Frank M. Værkstedet giver også en god oplevelse, dette gælder også kontoret. Vi var inviteret til Nytårs Kur i år. Vi prøvekørte en Kuga Hybrid, faldt pladask for den, skøn bil at komme ind i når man har dårlig ryg. Vi kørte op og fik en snak med Frank M. hos Thybo Ford Vissenbjerg. Får man så god en oplevelse som vi fik, så køber man en ny bil. Man får en fin instruktion af Frank, han giver sig tid.
Mange hilsner fra Erna og Erik S.

8 January 2023

Hej Erna og Erik.
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på!
Vi håber, at I bliver glade for bilen og glæder os til at se jer igen.

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg oplevet så dårlig og…

Aldrig har jeg oplevet så dårlig og amatøragtig service.
Mega dårlig kunderservice
Løgn og uerfarenhed
Tvunget til at betale efter aftalen er det gratis

27 September 2022

Hej
Du kommer i forretningen velvidende at din bil er udløbet af garanti og vil have os til at undersøge din bil på garanti. Da den er under to år er der umiddelbart garanti på. Vi sætter tester på bilen og konstaterer fejlen. Efterfølgende kan vi se, at den har overskredet serviceinterval og der derfor IKKE længere er garanti på bilen. Derudover er den importeret fra England og solgt med engelske garanti bestemmelser. Ford Danmark stiller derfor ikke garanti på bilen – alt dette er du bekendt med.
Efterfølgende vil du ikke betale for den service vi yder, hvor vi konstaterer din fejl på bilen. Du mener, at vi skal arbejde gratis.
Du har endda prøvet dig af på andre Ford værksteder, som heller ikke kan få godkendt det arbejde som de har udført på garanti.
Vi har sendt dig en kreditnota på det fulde beløb.

Top service

Top service, venligt og imødekommende personale, dejlig kaffe og hurtig udførelse af service på bilen. Thybo kan kun anbefales til andre, som vil være godt og glad kørende.

13 September 2022

Hej Anders
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og sætter stor pris på dine 5 stjerner!
Vi glæder os til at se dig igen.

Katrine, bilhusetTHYBO

Rated 5 out of 5 stars

Vores Kuga Hybrid har netop været på…

Vores Kuga Hybrid har netop været på værksted (sikkerheds-indkaldelse) - og igen var det en god oplevelse at træde ind i bilhuset 😊 - Bliver hilst godmorgen ved navn og med smil. Kaffe og avis i ventetiden - som oven i købet kun blev til ca 25 minutter frem for den annoncerede time - what’s not to like 👍
Kh Linda

5 September 2022

Hej Linda
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at leve op til dine forventninger. Tak for dit altid gode humør.
Hilsen bilhusetTHYBO

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig godt behandlet.

Jeg har over en årrække handlet og fået udført service og reparation hos BilhusetThybo.
Medarbejderne udviser stor kompetance og udfører et seriøs stykke arbejde.
Det er altid en behagelig oplevelse.

5 August 2022

Hej

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at se dig igen.

Hilsen bilhusetTHYBO

Dårlig oplevelse efter aftale

Havde lavet en aftale om at komme og prøvekøre en Fiesta. Denne aftale var fra onsdag og vi kom søndag. Vi kommer langvejsfra med intentionen om at købe bilen, og bliver slemt skuffede da vi efter en prøvetur kan konstatere at a/c’en er gået. Vi får ikke information inden om dette, så enten har de ikke styr på deres bilers stand ellers så forsøgte de at skjule det. Hvad end det er, så er begge lige dårlig stil. Da vi kommer retur og fortæller det var en varm tur og a/c’en ikke duer, virker sælger sur og arrogant og siger bare “nå da”. Vi valgte at finde en anden forhandler. Vi havde nok ønsket at få besked om manglen inden vi var kørt så langt, eller at sælger i det mindste havde beklaget eller sagt at den ville blive repareret. Dårlig oplevelse.

26 June 2022

Kære Mette
Tak for dit besøg og henvendelse på vores brugte Ford Fiesta.

Vi beklager at a/c anlægget ikke virkede – vi har set på det allerede, og fejlen/manglen er udbedret.
Det handler om at være tryg når man køber bil, derfor yder vi også 12 mdrs. reklamationsret og
gennemgår alle biler inden leveringen mekanisk og kosmetisk, så de er i orden når den leveres til kunden,
som sælgeren gjorde opmærksom på ville fejle på a/c bliver rette før levering.

Håber det giver lidt klarhed.

Take a closer look