God information omkring bilen. Sælger meget venlig og havde tid til alle vores spørgsmål. Levering og alt gik meget fint.
See what reviewers are saying
Kæmpe ros til Ford Thybo for helt igennem fantastisk service! Både da jeg fik lavet service på min Ford Mustang Mach-E – og igen i dag – er jeg blevet mødt af venlige, hjælpsomme og ekstremt... See more
Company replied
Min oplevelse med bilhuset thybo Mmmm ved ikke hvordan jeg næsten skulle starte men har aldrig mødt så ubehagelige ejer og og medarbejdere. Købte en Ford kugle og tænkte jeg vil støtte lokale og... See more
Company replied
En behagelig modtagelse en hurtig vurdering af skade og tidshorisont på afslutning. Ved afslutning bliver bilen leveret vasket. Et værksted hvor man glæder sig til at komme igen.
Company details
Written by the company
Autoriseret Ford værksted i Vissenbjerg på Fyn.
Bredgade 74, 5492, Vissenbjerg, Denmark
- thybo@bilhusetthybo.dk
- www.bilhusetthybo.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 40% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
God og hurtig service
Det hele var lidt presset med tiden for mit vedkommende. Så at de var med på det hele skulle gå lidt hurtigt, var en kæmpe hjælp.
Kæmpe ros til Ford Thybo for helt…
Kæmpe ros til Ford Thybo for helt igennem fantastisk service!
Både da jeg fik lavet service på min Ford Mustang Mach-E – og igen i dag – er jeg blevet mødt af venlige, hjælpsomme og ekstremt tålmodige medarbejdere.
Jeg har ikke den store viden om elbiler (endnu 😉), men det har på ingen måde været et problem. De forklarer tingene i et sprog, man kan forstå, tager sig tid og får én til at føle sig tryg hele vejen igennem.
Man mærker tydeligt, at de gerne vil hjælpe – ikke bare “ekspedere”. Det betyder virkelig meget.
Klar anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Bilhusetthybo
altid hjælpsomme hvis der opstår…godt værksted at komme på
altid hjælpsomme hvis der opstår problemer i forbindelse med ens køretøj

Reply from Bilhusetthybo
Julehilsen - Som altid en fornøjelse at frekventere…
Som altid en fornøjelse at frekventere Thybo Biler, der rent fagligt ved hvad de har med at gøre. Og alle er venligheden selv.
Fin dialog med kontor og værksted
Fin dialog med kontor og værksted
God dialog og rådgivning
God dialog og rådgivning.
Meget professionel og servicemindet firma.
Super service og god behandling
Vi har handlet med Jan Thybo i næsten 40 år. Vi har altid fået god service og god behandling. Har der været udfordringer er de altid blevet løst til vores fulde tilfredshed.
Altid god service
Altid god service. Er kommet hos dem i 4 år efterhånden og er kun blevet behandlet pænt
Den var iorden da jeg fik den igen og…
Den var iorden da jeg fik den igen og de var flinke og veltalende
Var til eftersyn
Var til eftersyn, flinke og rare mennesker og alt udført til ug
God oplevelse
Alle aftaler vedr. besøg overholdt lige fra
god kundemodtagelse, ved hvad opgaven går ud på
gode ventefaciliteter og estimeret tid for udførelse overholdt.
Tillidsbrud
Jeg fik at vi vide at mine vinterdæk var for dårlig. Var til vi syn med dem på dagen efter. Der fik jeg at vide at der var mønster nok og de var fuldt lovlige.
Som altid fungerer det hele
Som altid fungerer det hele. Klar til tiden og venlighed over hele linjen.
Servicen og glæden ved at at få en ny bil
Det var 3.gang vi købte en ny bil hos Bilhuset Thybo og også denne gang en fornøjelse- man gør virkelig alt for at vi føler os tilfredse/godt behandlet
Absolut bedste service og behandling -
Absolut bedste service og behandling -
Trods afstanden kommer vi igen når der skal udføres service på bilen.
Skulle have ny Bil hurtigt
Skulle have ny Bil hurtigt, de var meget behjælpelige, gav god service og jeg fik ny bil hurtigt
God oplevelse ved køb af bil
Har altid kune fået en god behandling
Har altid kune fået en god behandling - Rigtigt godt serviceværksted
Dårlig reparerer
Virksomhed skal aflevere bilen som de får. De laver fejl på bilen og bagefter få penge til at lave fejl.
køb af Puma elbil.
Som ALTID hos Bilhuset Thybo mødes man med en glæde og forståelse for ens behov og ønsker.
Vores oplevelse mht. køb af elbil beviser hvorfor vi er kommet her de seneste 26 år !!
Birte & Anders