Fik leveret 12 ud af 18 flasker. Lidt lang leveringstid og svartid på de manglende 6 flasker. Det har sammenlagt taget 14 dage og en del mail korrespondence
Company replied
Har handlet hos jer mange gange. Produkter, leveringstid og pris er i orden. Ikke noget at klage over. Har imidlertid flere gange oplevet at jeres transport firma Xpressen kører med møgbeskidte biler... See more
Company replied
Fantastisk sted at handle. Vi købte 6 fl. champagne til under 300,- /fl. Og de burde bestemt have kostet meget mere. Der er tale om Champagne Douard Christian, Tradition Brut. Skønne skønne bobler. Ta... See more
Company replied
Blev ramt af en annonce som man må sige var spot-on. Nem bestilling, hurtig levering - og fremragende bobler. 5/5 stjerner, kommer helt sikkert tilbage.
Company replied
Vi er stolte af, at vi med 100 års erfaring gennem Excellent Wine, nu også kan tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsvine fra hele Verden til dig gennem Wineshop.dk. Vi er 100 % danskejet, og holder til i Lind udenfor Herning. Vi tilbyder udover unikke vine også spiritus, øl og et varieret sortiment af delikatesser. Vin direkte fra producenten til dig Vi gør en dyd ud af at finde de rette producenter og vores mangeårige tætte samarbejder gør, at vi sammen kan tilbyde vin lige fra små partier, egne blends til anderledes og alternative vine. Vi har valgt mellemledet fra, så vi kan tilbyde vine til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Besøg også gerne vores egen fysiske butik i Lind, hvor vi hver uge fra onsdag - fredag står klar med kompetent rådgivning og vinsmagning for at finde den helt rette vin til dig. Vi tilbyder også at arrangere spiritus- og vinsmagninger i vores hyggelige og autentiske rammer, hvis du står over for et privat arrangement med vennerne, kollegaerne mm. Ring eller send gerne en mail til info@wineshop.dk så står vi klar til at hjælpe dig. Vil du med på vinrejsen? Vi vil så gerne have dig med på vores vinrejse, så du kan gå på opdagelse i vin fra hele verden og få udvidet din horisont, med bl.a. inspiration og tips og tricks fra os. Hvis du vil med, kan du holde dig opdateret ved at følge os på Facebook og Instagram, hvor der løbende også vil være gode tilbud og konkurrencer.
Industriparken 16a, 7400, Herning, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Super nemt at bestille, bliver leveret ved døren og står pænt

Reply from Wineshop
Let at bestille på hjemmesiden. Åbnede en af de tilsendte vine og fandt, den havde urimeligt højt syreniveau, så skrev til wineshop herom. Fik straks refunderet hele kassens værdi - uden at skulle bøvle med dokumentation eller sende retur. Det er enestående fin service.

Reply from Wineshop
Fine priser og god vin. Lidt bøvl med at link til at følge ordre i ordrebekræftelsesmail ikke virker og leder til fejlside. Ved forsøg på rest af password via link i mail, man modtager ved "glemt password" ryger man også på en fejlside: "Server Error in '/' Application.
A potentially dangerous Request.Path value was detected from the client (:). " .... liiiidt bøvlet - men tænker det kan fixes ??

Reply from Wineshop
Har købt hos wineshop flere gange og er aldrig blevet skuffet.
Leveringen kan godt være en smule længere end hos andre der måske har dag -dag levering , men priserne er gode og så er det værd at vente de 2-3 dage længere på det man har købt

Reply from Wineshop
Nemt at bestille og hurtig levering

Reply from Wineshop
Super billigt tilbud på en vin sammenlignet med andre steder. Gratis fragt selvom beløbet var lavt. Hurtig levering. Whats not to like?!

Reply from Wineshop
Wineshop har det største udbud, kvalitets- og prisspænd, jeg er stødt på.

Reply from Wineshop
Fantastisk købsoplevelse. Det var nemt at finde, bestille, og betale.
Men selvom jeg skrev at pakke skulle stilles i skuret, i carporten. Valgte jeres transportør at stille den ved døren lige ud til vejen! -Desuden ringede de ikke på, så selvom jeg var hjemme, viste jeg ikke at jeg havde fået besøg om formiddagen. Så det var rent held at de ikke var forsvundet i løbet af dagen.

Reply from Wineshop
Vinen lever fuldt op til prisen og mere til. Rioja ja da..... den kan noget her.

Reply from Wineshop
Rigtig godt køb - gode vin e som fuldt ud levede op forventninherne

Reply from Wineshop
Super, det eneste jeg manglede var lidt løbende information omkring forsendelsen

Reply from Wineshop
I er bare gode. Det virker det hele og priserne er rigtig gode. Tak.

Reply from Wineshop
Fantastiske priser og hurtig levering 🍷🍷🍷🍷🍷

Reply from Wineshop
Hurtigt nemt og til en super fin pris, handler helt klart der igen 😎👌

Reply from Wineshop
Fantastisk hurtigt levering og service!
Kunne følge min levering fra transport firma Xpressen fra begyndelsen indtil jeg modtog mine varer.

Reply from Wineshop
Gode priser og hurtig levering
Og ikke mindst et kæmpe udvalg af gode vine til fornuftige priser