Company details

1. Medical Technology Manufacturer
  2. Beauty Product Supplier
  3. Medical Equipment Supplier

Written by the company

Wasserman Medic AB är ett internationellt medicintekniskt företag med huvudsäte i Sverige. I företaget finns över 15 års erfarenhet inom ärrbehandling och vi har ett nära samarbete med specialister inom plastikkirurgi och dermatologi. I samråd med ledande plastikkirurger och dermatologer har vi utvecklat patenterade silikonbaserade och vattenresistenta stift för ärrbehandling med solskyddsfaktor 50 samt nya silikonplattor för användning på ärr under beklädda hudytor. För att få silikon av den allra senaste och bästa kvalitén har vi en nära kontakt med de stora silikonproducenterna runt om i världen. Silikon har använts för behandling av ärr sedan 1980-talet och det finns ett flertal kliniska studier där man använt olika silikonprodukter på ärr och bevisat dess effekt och säkerhet. Silikon är den produkt (substans) vilken rekommenderas som ”golden standard” (förstahandsalternativ) vid behandling av ärr och förebyggande mot hypertrofiska ärr och keloider. Vår målsättning är att vara världsledande när det gäller ärrbehandling och kunskapen kring detta. Det betyder att vi alltid jobbar i samråd med specialister inom plastikkirurgi och dermatologi både nationellt och internationellt när vi utvecklar nya produkter och följer upp de produkter som vi redan har på marknaden.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Mycket nöjd och rekommenderar starkt produkten.

Jag är verkligen nöjd med behandlingen av Improscar Stick 50 på mitt ärr efter genomförd handoperation. Resultatet visade sig snabbt redan kort tid efter påbörjad behandling då ärret allt eftersom blev mindre syntes. Slutresultatet var mycket bra och jag är mer än nöjd med produkten. Jag kan varmt rekommendera Improscar Stick 50 för behandling av ärr, mycket smidig produkt som man kan ha med sig i princip över allt och tar inte någon plats, är mycket användarvänlig, enkel att applicera och har en god hållbarhet. Produkten var även perfekt för mig då jag reste en del under sommaren och vistades mycket i sol med starkt UV, då stiftet har solskyddsfaktor 50, vilket underlättade behandlingen markant.

28 November 2025

Fantastisk produkt!

Wow vilken produkt och vilka resultat! Rekommenderar alla dagar i veckan 🌟

11 December 2025

Reply from Wasserman Medic

Tack Emma för ditt fina omdöme :)

Väldigt nöjd!

Blev tipsad om ett stift (Improscar Stick 50) från Wasserman Medic som skulle fungera mot mina nyblivna ärr. Stiftet har fungerat långt över mina förväntningar och nu ser man dem knappt, vilket är en otrolig lättnad!

Min läkare nämnde att jag skulle undvika att utsätta ärren för sol, och eftersom stiftet även ger solskydd har det verkligen underlättat läkningsprocessen. Utöver detta är stiftet lätt att applicera och smidigt att ha med sig.

Är väldigt nöjd med mitt resultat och den hjälp jag fått!

10 December 2025

Hej Oliver,
Tack för att du tog dig tid att lämna en så detaljerad recension. Det gläder oss att höra att vårt stift gav ett så bra resultat på dina ärr!

Rated 5 out of 5 stars

Har använt stiftet på ett ärr och är…

Har använt stiftet på ett ärr och är jättenöjd med resultaten av det! Enkelt och smidigt att använda. Kan varmt rekommendera!

Hej Saga,
Tack för din fina recension av vårt stift för ärrbehandling. Vi är glada att du är nöjd med resultatet.

Rated 5 out of 5 stars

Jag har provat deras ärrstift och är…

Jag har provat deras ärrstift och är väldigt nöjd. Det är lätt att använda och fungerar precis som utlovat. Rekommenderar verkligen!

15 August 2025

Reply from Wasserman Medic

Tack för din fina recension. Vi är glada att du är nöjd med våra produkter!

Rated 5 out of 5 stars

Jag har använt stiftet på ärr efter…

Jag har använt stiftet på ärr efter uttag av bröstimplantat, och resultatet har varit jättefint. Ärret under bröstet har blivit mycket finare och mjukare och stiftet är enkelt att använda.
Jag är väldigt nöjd och rekommenderar det varmt till andra som vill förbättra ärr.

Reply from Wasserman Medic

Hej Sandra. Tack för att du delar med dig av din erfarenhet efter användning av våra produkter. Vi är glada att höra att du är så nöjd med resultatet.

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt nöjd med produkten!

Väldigt nöjd med denna produkt, kan starkt rekommendera till alla med ärr. Jag är supernöjd med resultatet!

Reply from Wasserman Medic

Hej Tilda. Tack för ditt fina omdöme och rekommendation av våra produkter för ärrbehandling.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk produkt som ger fina…

Fantastisk produkt som ger fina resultat!

1 September 2025

Reply from Wasserman Medic

Hej Linn. Det gläder oss att du är så nöjd med ditt resultat efter användning av våra produkter.

Fantastiskt

Wow. Kan inte annat än att vara nöjd! Så otroligt bra. Rekommenderar starkt!🌟

1 December 2025

Reply from Wasserman Medic

Hej Nikita. Tack för ditt fina omdöme!

Rated 5 out of 5 stars

Toppenprodukt som ger otroliga…

Toppenprodukt som ger otroliga resultat! Rekommenderar verkligen!

1 July 2025

Reply from Wasserman Medic

Hej Felicia. Tack för ditt fina omdöme och det glädjer oss att höra att du är nöjd med resultatet av din ärrbehandling.

Rated 5 out of 5 stars

Smidig produkt som ger fina resultat

Smidig produkt som ger fina resultat! Rekommenderar 🌟

5 December 2025

Reply from Wasserman Medic

Hej Paul och tack för ditt omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter

Rated 5 out of 5 stars

Otroligt nöjd med både Improscar Patch…

Otroligt nöjd med både Improscar Patch & Improscar Stick 50 till mitt ärr efter kejsarsnitt! Upplevde att det gjorde stor skillnad under läkningsprocessen & är väldigt nöjd med resultatet!🤩

16 October 2025

Reply from Wasserman Medic

Hej Cornelia. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter vad gäller användning av våra produkter efter kejsarsnitt. Vi är glada att höra att du är så nöjd med resultatet!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look