VoetbalzoneReviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ze zijn het helaas helemaal kwijt bij voetbalzone.. Met slecht geschreven artikelen, een onredelijke hoeveelheid click bait, moderators die er niks van snappen, etc.. ging het al niet best. Trouwe com... See more

Rated 1 out of 5 stars

1 ster is nog te weinig. VZ is een parodie geworden op alles wat met journalistiek, berichtgeving, nieuws en voetbal te maken heeft. Beschamend slecht. Clickbait, misleidende titels en slecht geschrev... See more

Rated 1 out of 5 stars

Voetbalzone is finished. Vroeger kon je nog gezonde feedback geven over hun clickbait titels maar sinds ze de reacties hebben uitgeschakeld zijn ze helemaal over de scheef gegaan. Nee hoe graag ik ook... See more

Rated 1 out of 5 stars

Totale oplichting middels misleidende titel en valse quotes zijn dagelijks veelvuldig aan de orde. Deze vorm van clicks winnen is wat mij betreft strafbaar. Medewerkers als Wessel Antes hebben geen ru... See more

Company details

1. Media Company

Written by the company

Voetbalzone is het meest bezochte voetbalplatform van Nederland met gemiddeld ruim vijf miljoen unieke bezoekers per maand.

Contact info

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

Moderators en reclames..

Verschrikkelijke schermvullende reclames in de app, die je niet/moeilijk kan wegklikken. Daarnaast (zoals ik hier vaker lees) bannen ze makkelijk leden. Op 1 vd laatste reviews wordt door VZ gereageerd dat de Moderators gewoon gebruikers zijn en dus losstaan van het platform. Dat is natuurlijk veel te makkelijk, want deze moderators hebben ontzettend veel macht en zijn vaak inderdaad gewoon studenten. Ik ben persoonlijk zonder duidelijke reden geband (geen provocatie, scheldwoorden of iets, maar alleen maar inhoudelijke reacties). Ik krijg geen reden van mijn ban. Dan is het te makkelijk om te verschuilen achter ''Moderators staan los van het platform''. Want het platform wordt voor mij gemaakt door de mogelijkheid om te discussiëren met mede voetballiefhebbers, echter wordt dit mij ontnomen. Moderators kunnen dus iemand bannen al zou diegene iets zeggen wat hun persoonlijk niet aanstaat, zelfs al blijft het binnen de kaders van de regels die gelden op VZ. Dan zou VZ tenminste kunnen controleren of de Moderators terecht iemand bannen (en dit corrigeren in veel gevallen).

5 June 2023

Ha Japie,

Bedankt voor je feedback.
Voetbalzone is een gratis website en wordt betaald doormiddel van reclames. We proberen dit op een zo prettig mogelijke manier te serveren. Mocht je tegen bepaalde zaken aanlopen, dan horen we het graag.

Wat betreft het reageren: de meeste grote websites hebben deze functie inmiddels in de ban gedaan, omdat het erg kostbaar is en je het eigenlijk nooit goed kunt doen. Op Voetbalzone hebben we gemiddeld ongeveer een half miljoen bezoekers per dag, dat vraagt heel veel moderatie en controle. Dat kan niet zonder hulp van gebruikers.

Daarnaast is het een belangrijk grondbeginsel dat de moderatie losstaat van de redactie. Dit zorgt voor meer objectiviteit, zeker als er kritische noten worden gekraakt ten opzichte van ons platform.

Soms gaat er wel eens iets mis. Daarom zijn er gelukkig veel manieren om contact te zoeken met de (hoofd)moderators die situaties kunnen (her)beoordelen. Hiervoor kun je ook altijd mailen naar moderator@voetbalzone.nl of een DM sturen. Bans worden alleen uitgedeeld bij het schenden van de gedragsregels en staan los van persoonlijke voorkeuren. Dit is een laatste redmiddel en wordt alleen toepast na herhaaldelijk waarschuwen. In onze ervaring wordt er ook altijd (uitgebreid) toelichting gegeven als de situatie daar om vraagt.

Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Clickbait

Clickbait meer hoef ik niet te zeggen slaat nergens op verdraaien elke interview dat het meer clicks krijgt

11 May 2023

Hoi Arext!

We verpakken onze content inderdaad zo aantrekkelijk mogelijk, dat is nodig om ons gratis platform draaiende te houden. Overigens misleiden we hierbij niet, mocht je dit tegenkomen, spreek ons er dan vooral op aan!

Rated 1 out of 5 stars

Schandalige site en app vriend.

Schandalige site en app vriend.
al reageer je normaal, wordt er gezegd dat je reactie niet normaal is.
tegenwoordig kan je niks meer zeggen bij VZ.
moderators die je zomaar bannen of je reacties verwijderen.
ze moeten VZ BANNEN!

8 May 2023

Hey Tuncay!

De moderators zijn een groep gebruikers die proberen de orde te bewaren op Voetbalzone. Deze leden staan dus helemaal los van het platform zelf.

Rated 5 out of 5 stars

Gebruiksvriendelijke nieuwssite met oog voor de gebruiker

Gebruik a.u.b. een andere nieuwssite voor je voetbalnieuws. Deze site werkt voor geen meter. Als je bijvoorbeeld tegelijkertijd muziek aan het afspelen bent, wordt deze gepauzeerd door de advertenties met geluid op de site van Voetbalzone. Denk je de advertentie weg te klikken en je muziek te hervatten? Helaas, dat gaat niet. Ze starten de advertentie gelijk weer opnieuw, met geluid. Daarnaast werken video's vaak niet, krijg je allemaal pop-ups in beeld en laden de comments voor geen meter.

(Update) omwille van de lengte van de review even een korte samenvatting. Voetbalzone heeft het probleem van de video player opgepakt na meerdere klachten. Zelf via hier en via de mail contact gehad met Voetbalzone. Netjes geholpen. Autoplay staat op alle video's uit. Alleen moet je bij het scrollen wel oppassen dat je niet zelf per ongeluk een video aan klikt. Dit deed ik zelf per ongeluk. Nu ik dat weet kan ik weer fijn gebruik maken van Voetbalzone. Dank!

26 April 2023

Dag Wouter,

Bedankt voor je review! Vervelend dat je problemen ervaart. We zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van ons platform. Met de reclames en video's wordt onze website gratis gehouden voor onze gebruikers, maar het is wel de bedoeling dat het geluid hiervan uitstaat. Waar ondervind je precies dit probleem (mobiele website, app, browser, type desktop/toestel?)

Het klopt dat Voetbalzone een verzamelwebsite is van al het relevante voetbalnieuws waarbij vaak naar andere websites wordt verwezen. Daarnaast bieden we ook een flink stuk eigen content, herkenbaar aan het VZ-logo bij het artikel.

Fijne dag!

Update:
Ha Wouter, dat is niet de bedoeling. Het klopt dat onze videoplayer een reclame afspeelt, daar wordt de website mee draaiende gehouden. Na het wegklikken ervan zou dit echter niet weer terug moeten komen. Als dit wel het geval is, ontvangen we daar heel graag een screengrab van, zodat we dit kunnen oplossen. Deze kun je mailen naar justus.dingemanse(at)footballco.com.

Update 2:
Ha Wouter, dankjewel! Het klopt dat er een periode is geweest waarin de video's met geluid (1%) zijn afgespeeld. Dit was een instelling die de FC Player (zo heet het videoproduct) wereldwijd heeft ingevoerd bij alle titels van Footballco (en waar wij eerlijk gezegd nog niet van op de hoogte waren ten tijde van jouw bericht). Als redactie hebben verzocht dit terug te draaien (door klachten als de jouwe). Overigens is onze app op dit moment volledig video vrij. Fijne dag!

Update 3:
Waar merk je dat Wouter? Sinds gister is als het goed is zelfs (voorlopig als test) de autoplay uitgezet. Nu zou je er op moeten klikken om de video (met geluid) te zien. Horen het graag!

Update 4:
Bedankt voor het rapporteren! We zien dat dit niet onze FC Player is, maar de embedded videoplayer van Kijk. We zullen deze settings vandaag nog aanpassen. :)

---

Thanks Wouter, fijn dat je meehelpt onze site beter te maken! Laat het vooral weten als er nog eens wat is!

Heb je een voorbeeld van een artikel waar dit het geval is? Voor zover wij weten staat het overal uit. Wellicht dat er een individuele fout is gemaakt ergens. Horen het graag! :)

Graag! Wil je hem mailen naar justus.dingemanse@footballco.com?

Waardeloze website

Waardeloze website, veel knip en plakwerk, veel clickbaits. Forums worden ongelofelijk slecht geleid door moderators.

1 March 2023

Hey Red!

De laatste maanden hebben we veel veranderingen doorgevoerd en we zijn benieuwd wat jij van de veranderingen vindt!

Ps. Voetbalzone is nog wel steeds een verzamelwebsite met het belangrijkste voetbalnieuws plus een stuk eigen aanbod. De moderatie wordt gedaan door de leden zelf en opereert dus onafhankelijk. Mocht je daar klachten over hebben, dan zijn er hoofdmoderators beschikbaar om mee te kijken!

Dramatische site

Dramatische site, je wordt gek van de advertenties, niet gebruiksvriendelijk en zeer slecht geleid. Ik gebruik het omdat ik hier alles kan bijhouden, maar dat is ook het enige postieve.

12 December 2022

Ha Ferdy!

De afgelopen maanden zijn er behoorlijk wat wijzigingen gemaakt aan onze website. We zijn erg benieuwd of hierdoor je mening wat is bijgesteld.

We horen het graag!

Voetbalzone: Waardeloze website

Waardeloze website, nutteloze organisatie die zich meer druk maakt om reclame banners op de website, dan dat ze zich bezig houden met het leveren van degelijke betrouwbare voetbal content.
Bijna elke artikel titel is een click-bait. Voetbalzone verdraaid interviews om op de meest belachelijke titels te komen. En gebruiksvriendelijkheid van de website is 25 keer bagger!! Vaak terwijl je keest worst je beeld (zonder te vragen) verschoven naar boven of beneden om ruimte te maken voor een reclame die plots ergens tussen de tekst verschijnt. Vaak moet je telkens scrollen om te zoeken waar je bent gebleven. En ten einde heb je van de machtswellustig operators die blijkbaar vroeger op school gepest werden, want in de voetbalzone wereld is het de ene bully-actie na de ander. Gretig om mensen te blokken, bannen en om waarschuwingen uit te delen. Het is een belachelijke slappe website, maar vanwege gebrek aan andere outlets heeft voetbalzone de ruimte gekregen om terrein te winnen. Maar, het is en blijft een waardeloze website met waardeloze mensen aan het roer die een waardeloze bedrijfsbeleid erop na houden.

31 October 2022

Hoi Ge Gi!

Vorig jaar was je behoorlijk kritisch op ons. Inmiddels hebben we wat wijzigingen doorgevoerd en zijn we benieuwd hoe je onze site nu ervaart. Mocht je ervoor open staan, dan zouden we er graag eens over van gedachten wisselen.

Fijne dag!

Enorm slechte voetbalsite

Enorm slechte voetbalsite. Enorm partijdige moderators. Enorm irritante leden.

Nee, voetbalzone haalt het niet bij bijvoorbeeld een voetbalprimeur of een voetbal international. De moderators zijn Ajax/Barca fans en je mag niks over deze 2 clubs zeggen of je hebt een ban aan je broek hangen.

Als ze je bannen krijg je het tekstje ''ga daar maar een even over nadenken'' alsof je een klein kind bent. Mooie baan als moderator, dan heb je het echt gemaakt.

14 October 2022

Hoi!

Onze moderators zijn allemaal zelf vrijwillige gebruikers van Voetbalzone. Met meer dan 250.000 leden is het best een uitdaging om de discussies in goede banen te leiden. Mocht je het niet eens zijn met een beslissing, dan kun je aan de bel trekken bij de hoofdmoderators.

We hopen je nog eens terug te zien!

Voetbalzone is drama

Niet alleen de slechte artikels, redactie en moderators, is ook de app zelf enorm slecht geworden.

Om te beginnen bij de artikels, zijn deze vaak met clickbait, wordt weinig in benoemd, vaak over de zelfde clubs, reacties worden verwijderd als het ze niet aanstaat, zelfs al zijn het volkomen positieve reacties.
Artikels worden geplaatst met titel om vervolgens de tekst ‘Snel meer’ te lezen.

De app zelf is echt verschrikkelijk geworden , vijf jaar deze gebruikt op mijn telefoon. Deze is ontwikkeld naar een slechtere app.
Als je op de app wilt krijg je eerst een laadscherm van 10 seconden, ook als je even naar een andere appt bent, zonder het te sluiten. Enorm veel advertenties , waar voornamelijk gokken wordt gepromoot.
Ook wordt je tijdens het lezen van een artikel op willekeurige momenten naar een wedstrijd gesprongen.

5 October 2022

Hoi!

Bedankt voor je feedback. Onze app was inderdaad behoorlijk traag geworden eind 2022. Inmiddels zijn er updates geweest en draait deze een stuk soepeler. We zijn benieuwd of deze je nu beter bevalt!

Rated 1 out of 5 stars

Echt absurd!!! voetbalzone is een SCHANDE!!!

Zij kunnen helemaal niet tegen kritiek en heel erg kinderachtig. Overduidelijk Partijdig, Alles wat Barcelona doet is goed 1% kritiek op Barcelona betekent ban. En zij mogen "zelf" alles over andere clubs en supporters zeggen dat mag allemaal weer wel. Verschrikkelijk echt waar en gaan zij jou nog zogenaamd de weg wijzen HAHAHAHAHHAHAHA. Dag tot nooit. Een ster is al heel veel!!

15 February 2022

Ha Neshko,

Het klinkt alsof je het met onze moderators aan de stok hebt gehad. Dit zijn enthousiaste gebruikers die proberen de discussies in goede banen te leiden.

Mocht je het niet eens zijn met een beslissing, dan kun je contact opnemen met de hoofdmoderators. Mochten wij als Voetbalzone iets voor je kunnen betekenen, laat het dan vooral weten!

Echt waardeloze moderators

Echt waardeloze moderators. Proberen iedereen hun mening op te leggen en bannen mensen als ze iets kritisch zijn. Allemaal oude seniele mannetjes die niks te doen hebben en anderen via internet vertellen heo ze in het leven moeten staan.

Ik gebruik het nooit meer, wat een losers.

27 October 2021

Hoi Goekkk!

De moderators zijn enthousiaste gebruikers die vrijwillig de discussies op Voetbalzone leiden. Met ruim 250.000 leden is dat een flinke klus waarbij ook wel eens wat misgaat. Inmiddels hebben we een nieuw gebruikersbeleid, wellicht dat dit een aanleiding is om het eens een nieuwe kans te geven?

Rated 3 out of 5 stars

nog geen beoordelingen over een nieuwssite die ruim twintig jaar bestaat, tot de 500 best bezochte websites behoort en onderdeel is van een vermogend wereldwijd media gigant? Misschien gaat het balletje nu vanzelf rollen.. (geen woordspeling)

ik ben na vele jaren van afwezigheid weer eens komen kijken nu er Europees kampioenschappen voetbal werden gespeeld en ik word er gelijk weer aan herinnerd waarom ik hier liver niet meer terugkeerde. De grootste doorn in het oog is die belachelijke clickbait waarom ze berucht staan, het is geen geheim dat dit hun tactiek is om aan de kliks=inkomsten te komen. Ik ben best bereid om dat een beetje door de vingers te zien, maar dit gaat toch echt veel te ver. Het nieuws wordt dusdanig verdoezeld in headlines dat je wel op die links moet klikken. Het meerendeel van alle nieuwsberichten zijn "citaten". Ik zou graag willen dat alles weer op het overzichtelijk niveau was van eind jaren 90 en begin 00 toen op VI bijvoorbeeld alle berichten netjes onder elkaar stonden en niet per dagdeel het nieuws waarnaar je zoekt al op bladzijde vier stond. Ik kan veel door de vingers zien, maar die vreselijke klikaas daar gaat mijn bloed van koken.

12 July 2021

Ha Comanchero!

Twee jaar geleden was je behoorlijk kritisch op ons. We zijn benieuwd hoe je nu naar Voetbalzone kijkt!

Voor ons is het noodzakelijk dat mensen meer dan alleen de kop lezen om ons gratis platform draaiende te houden. We hebben echter onze regels omtrent de koppen wel wat aangescherpt.

Hopelijk zien we je nog eens terug!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look