Voetbalzone Reviews 59

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ze zijn het helaas helemaal kwijt bij voetbalzone.. Met slecht geschreven artikelen, een onredelijke hoeveelheid click bait, moderators die er niks van snappen, etc.. ging het al niet best. Trouwe com... See more

Rated 1 out of 5 stars

1 ster is nog te weinig. VZ is een parodie geworden op alles wat met journalistiek, berichtgeving, nieuws en voetbal te maken heeft. Beschamend slecht. Clickbait, misleidende titels en slecht geschrev... See more

Rated 1 out of 5 stars

Voetbalzone is finished. Vroeger kon je nog gezonde feedback geven over hun clickbait titels maar sinds ze de reacties hebben uitgeschakeld zijn ze helemaal over de scheef gegaan. Nee hoe graag ik ook... See more

Rated 1 out of 5 stars

Totale oplichting middels misleidende titel en valse quotes zijn dagelijks veelvuldig aan de orde. Deze vorm van clicks winnen is wat mij betreft strafbaar. Medewerkers als Wessel Antes hebben geen ru... See more

Company details

1. Media Company

Written by the company

Voetbalzone is het meest bezochte voetbalplatform van Nederland met gemiddeld ruim vijf miljoen unieke bezoekers per maand.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Update app waardeloos

Was een fijne, makkelijk te gebruiken voetbalapp. Sinds de
update een onhandige app geworden. Zéér gebruiksónvriendelijk. Ik ga een andere app zoeken.

2 October 2024

Voetbalzone is ajaxzone

Voetbalzone is zo pro ajax omdat het veel likes,oplevert. Over PSV wordt vaak veel negativiteit geschreven omdat dit op dit platform met veel ajax fans veel reacties oplevert. Kunnen beter hun naam veranderden in ajax zone

11 August 2024

Met de dag slechter

Zoals veel omschreven is er bij voetbalzone geen ruimte voor grapjes en als een mening niet in het juiste hokje past dan wordt deze verwijderd, krijg je punten in mindering en/of een ban (in het geval dat je een impopulaire mening hebt en deze blijft verdedigen). Als je eenmaal een volledige ban hebt, op basis van ip adres, is het schier onmogelijk om ooit nog een account aan te maken. In een gevangenis heb je dus in principe meer mogelijkheden dan op voetbalzone, want in de gevangenis is een tweede kans wel nog mogelijk.

Hun site en app werkt met de dag slechter en daarover klagen mag niet, want ban. Zelf delen ze onjuiste informatie, maken ze titels die verhitte discussies kan creëren. Maar al komt er een verhitte discussie dan wordt dat niet gewaardeerd.

Verder snapt denk iedereen wel dat clicks werken. Ook snapt iedereen dat Ajax nationaal de grootste club is. Dat betekent niet dat je nieuws van andere clubs niet of verschrikkelijk laat moet brengen. Het heet voetbalzone... Ik kan zien wat de tussenstand is van een vriendschappelijke wedstrijd tussen Nicaragua en Taipei, maar nieuws over een willekeurige kkd club is soms nergens te bekennen.

Verder is live meepraten drama, de app drama.

1 ster is het maximale.

8 August 2024

Niet meer wat het was

Voetbalzone is niet relevant meer. Ze teren op hun goede naam uit het verleden. Inmiddels is het een hoog Driessen en Verweij gehalte en hoewel er door vrijwel alle leden wat van gezegd wordt, levert het clicks op en blijft het dus staan. De leden zijn niet belangrijk.

Veel moderators kunnen zich als clowns gedragen, het wordt toch toegelaten. Vaste leden spreken zich hier meermaals over uit, maar het wordt genegeerd.

En het wordt allemaal recht gepraat hoor. Moderators worden neergezet als fanatieke gebruikers die de topics in goede banen moeten leiden. Zie ook de reviews hieronder. Als je een scheet laat heb je een ban. Is een moderator het niet met je eens? Ban. Zeg je iets verkeerds over het goddelijke duo Verweij en Driessen? Ban.

Censuur ten top en dat in NL.

11 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jammer dat er bij iedere review het…

Jammer dat er bij iedere review het zelfde wordt geantwoord als de vraag gaat over moderators.

Er is extreme clubvoorkeur en willekeur.

Kinderlijk machtsmisbruik noem ik het maar.

Zo jammer dit.

1 March 2024

Ha Bas van Hest,

Wat jammer om te horen! Met meer dan 250.000 leden is de discussie beheren een behoorlijke klus. Hiervoor is er gelukkig een grote groep actieve leden die dit op vrijwillige basis doet. Deze oplossing is zeker niet perfect, maar bij ons weten wel de best mogelijke.

De 10 spelregels zijn duidelijk, maar de interpretatie is natuurlijk altijd persoonlijk en sommige moderators zullen strenger handhaven dan anderen. Wanneer je het er ergens niet mee eens bent, kun je daarom een hoofdmoderator inschakelen.

Mocht er een specifieke casus zijn waarbij we je kunnen helpen, stuur ons dan vooral een mailtje.

Groet, Voetbalzone

Trage reacties op wedstrijden

Het valt mij op dat Voetbalzone traag geworden is als er een aftrap/einde wedstrijd/goal/rode kaart is gegeven. Voorheen waren jullie de eerste. Dit is best jammer. Gaat dit nog veranderen?

17 February 2024

Oe, pittige review Thom!

Voor dit soort data zij wij afhankelijk van onze leverancier. Op de exacte timing hebben wij helaas geen invloed.

Wel goed om te weten dat de snelheid blijkbaar is afgenomen, dank daarvoor!

Rated 5 out of 5 stars

24/7 Gratis voetbalnieuws

Fijne website voor een compleet overzicht van voetbalnieuws. Vooral de reacties zijn leuk om te lezen.

Er is inderdaad best veel reclame, maar het is ook een gratis site. De moderators zijn soms wel streng (zoals sommigen hier zeggen), maar de kwaliteit is daardoor wel een stuk beter dan op sommige andere nieuwssites.

12 February 2024

Beste VZ,

Beste VZ,

Hoe is het mogelijk dat iets waar ik niks vanaf weet mij toegeschreven kan worden en dan ook nog zoiets ernstigs. Ik wil met jullie in contact komen want dit is niet ideaal communiceren. Ik ga het weer schrijven, ik ga waarschijnlijk nooit meer gebruik maken van jullie site alleen mijn frustratie zit in het feit dat ik word beschuldigd van iets wat niet waar is. Ik ben dat niet, heb nooit dubbelaccounts gemaakt etc.
Hoe kunnen we deze casus makkelijker bespreken dan elke keer een review te schrijven op Trustpilot?

Zoals je weet steek ik er behoorlijk wat tijd en energie in en dat zal ik blijven doen, want dit klopt gewoonweg niet. Graag reactie

8 February 2024

Hoi!

Als het goed is, sta je reeds in contact met de hoofdmoderator. We hebben het dossier ook nog vanuit VZ bekeken en zijn, net als zij, tot de conclusie gekomen dat er veel accounts zijn vanaf jouw IP-adres. Er is ook een dubbelaccount aangemaakt met een mailadres dat bijna identiek is aan de gebruikersnaam die je hier hanteert. Deze combinatie is op zijn minst zeer opmerkelijk.

Uiteindelijk zijn wij niet van de recherche. Wij bieden een gratis dienst waarbij we de leden (noodgedwongen) zelf verantwoordelijk houden voor de activiteiten op hun IP-adres. Dat moet ook, anders wordt VZ onleefbaar. Met ruim 250.000 leden zijn we gedwongen op deze manier te werk te gaan. Bij deze sluiten wij deze zaak.

Wellicht tot een later moment!

Waardeloze Site

Waardeloze Site.

Irritante reclames wat er op de mobiel voor zorgt dat mijn muziek steeds uitvalt. Moderators die onnodig toegevoegde reacties verwijderen. Clickbait artikelen en stukken die dubbel worden geplaats met 2 verschillende titels.

9 February 2024

Ha Edo,

Met de reclames blijft onze site gratis, maar het is niet de bedoeling dat deze je muziek onderbreekt. Die zou alleen moeten gebeuren wanneer je een video aanklikt. Waar ervaar je dit probleem?

Rated 1 out of 5 stars

Waarom worden de wedstrijden en standen…

Waarom worden de wedstrijden en standen zo slecht weergegeven??

8 February 2024

Hoi Andries,

We zijn recent overgestapt van dataleverancier. De nieuwe updates zijn onderweg, nog even geduld! :)

Rated 1 out of 5 stars

Wat een afschuwelijke site zeg

Wat een afschuwelijke site zeg, er is geen ruimte voor humor. Voetbal en humor gaan hand in hand, ik neem
Aan dat de moderators figuren zijn die enkel internet kennis hebben en geen stadions van binnen zien en al helemaal geen uitwedstrijden bezoeken of Europa doorvliegen, het MOET allemaal
Inhoudelijk en zinvol zijn……dat terwijl men oud nieuws opnieuw inpakt en post. Regelmatig lokken ze ruzië uit verzinnen zelf dan koppen zodat Ajax versus Feyenoord lekker uitgevochten wordt opengooi niveau ….zeer triest

31 December 2023

Reply from Voetbalzone

Hoi! Bedankt voor je bericht.

Met ruim 250.000 geregistreerde leden, is het noodzakelijk redelijk scherp te modereren om de site leefbaar te houden. Dit wordt gedaan door een groep gebruikers die zelf lid zijn van Voetbalzone. Voor humor is zeker ruimte, zolang het bericht on topic is en daarnaast ook inhoudelijk van toegevoegde waarde is.

Hopelijk zien we je nog eens terug in de toekomst!

Rated 1 out of 5 stars

Helaas kwam hier meestal voor wat…

Helaas kwam hier meestal voor wat voetbalnieuws maar ze hebben de hele website onoverzichtelijk gemaakt. Wedstrijden die moeten worden gespeeld zijn niet meer te zien in 1 oogopslag, ad-filmpjes spelen automatisch af, dus ook op mobiel. Daar gaat je data.

Helaas ik zoek een andere site.

21 December 2023

Reply from Voetbalzone

Ha Mark, bedankt voor je reactie!

Kun je misschien vertellen hoe je gebruik maakt van onze site? Op de (mobiele) website staan onder het kopje 'wedstrijden' alle duels van de dag en in de app ook.

De video's worden in principe alleen afgespeeld wanneer je er op klikt. Als dat bij jou niet zo is, horen we graag waar je dat ervaart!

Hopelijk kunnen we je hierbij helpen en anders bedankt voor je bezoek de afgelopen jaren! :)

Rated 3 out of 5 stars

Voetbal nieuws

Super leuk voetbal nieuws alleeen al die filmpjes die ik verplicht wordt te kijken wat een onzin zit op voetbalzone niet op YouTube

14 December 2023

Reply from Voetbalzone

Hey Tim! Bedankt voor je reactie. :)

Hoe bedoel je ‘verplicht wordt te kijken’? Als je ze niet aanklikt, starten ze niet toch?

Horen het graag! Groet, VZ

Updates zijn dramatisch

Updates zijn dramatisch, veel speler info is weg en goals + assists niet meer te zien. Filmpjes die automatisch starten, zelfs wanneer je het geluid uit hebt staan. 1: dit wil je niet 2: niet leuk voor de lady naast je in bed die net slaapt soms

Op zoek na 10+ jaren na een nieuwe voetbal app.. het waren mooie jaren. Maar ontwikkelen en verbeteren is niet Voetbalzone zijn ding.

11 December 2023

Reply from Voetbalzone

Hoi Gervin, bedankt voor je beoordeling. Feedback van onze gebruikers is erg belangrijk!

Je noemt een aantal zaken, zou je die voor ons nog wat willen toelichten:

- Welke spelerinfo en goals/assists mis je? En waar precies?
- De autoplay functie voor video is inmiddels al een poosje uit. De startbutton is nog wel wat gevoelig, daar wordt naar gekeken.

Op dit moment worden er een hoop updates (ook qua layout) doorgevoerd. Hierdoor ontstaan helaas links en rechts ook altijd eerst wat kleine problemen die we vervolgens zo snel mogelijk proberen op te lossen.

We hopen je nog eens terug te zien en anders veel plezier bij een van onze collega’s! :)

Veel nep nieuws

Veel nep nieuws. Slechte moderaters

7 September 2023

Hoi!

Bedankt voor je reactie! Een groot deel van ons nieuws is een verzameling van een breed scala aan voetbalmedia, de originele bron wordt daarbij altijd genoemd.

De moderators zijn enthousiaste gebruikers die de reacties monitoren. Deze staan verder los van Voetbalzone.

Rated 1 out of 5 stars

Muziek luisteren + voetbalzone kijken gaat niet

Muziek luisteren en Voetbalzone kijken op je telefoon gaat niet op door de filmpjes die op mijn scherm gepusht worden. Dit is de enige site die ik ken die dit op zo’n irritante manier doet. Daarnaast veel clickbait artikelen met geen nieuws. Ik kijk mijn voetbalnieuws wel ergens anders!

16 August 2023

Reply from Voetbalzone

Ha Marvin, bedankt voor je feedback. Deze hebben we meegenomen in onze laatste update. Je zou nu gewoon muziek moeten kunnen luisteren, tenzij je zelf actief de filmpjes aanklikt.

Onze artikelen hebben inderdaad vaak een kop met clickbait. Hierbij is de regel wel dat we verleiden en niet misleiden. We zijn een gratis platform en kunnen alleen bestaan als mensen de artikelen (en niet alleen de kop) lezen.

We hopen je nog eens terug te zien!

Rated 2 out of 5 stars

Filmpjes die uit zichzelf starten

Interessante artikelen, niet alles even voetbal-gerelateerd. Gaat namelijk ook te veel over social media en dergelijke onzin.
Grootste punt van ergernis is reclame en filmpjes die uit het niets starten. Ik heb me voorgenomen dat telkens als ik de site bezoek en er uit het niets een filmpje begint af te spelen ik de site sluit. Hierdoor heb ik al twee maanden geen artikel meer uit kunnen lezen. De sitemaker zou zich er goed aan doen zich meer bezig te houden met UX en minder met streams.

15 August 2023

Hoi!

Bedankt voor je feedback! Inmiddels is de autoplay-functie uitgezet en kun je weer rustig de artikelen lezen. Het is wel zo dat Voetbalzone een combinatie is van actualiteit, opinie en entertainment. Mocht je hoofdzakelijk geïnteresseerd zijn in journalistieke producties, dan zijn daarvoor betere alternatieven.

We hopen je weer eens terug te zien!

Rated 1 out of 5 stars

Online uitsluiting door mod team

Ik mag geen nieuwe account maken omdat ik ergens in het verleden een andere account heb gehad. Als je navraag doet bij het mod team krijg je niet eens antwoord.

11 August 2023

Hoi AM!

Mocht je dit probleem nog steeds ervaren, wil je dat een mail sturen aan de redactie (gegevens in onze colofon). Dan zullen wij kijken of we je verder kunnen helpen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look