Ze zijn het helaas helemaal kwijt bij voetbalzone.. Met slecht geschreven artikelen, een onredelijke hoeveelheid click bait, moderators die er niks van snappen, etc.. ging het al niet best. Trouwe com... See more
See what reviewers are saying
1 ster is nog te weinig. VZ is een parodie geworden op alles wat met journalistiek, berichtgeving, nieuws en voetbal te maken heeft. Beschamend slecht. Clickbait, misleidende titels en slecht geschrev... See more
Voetbalzone is finished. Vroeger kon je nog gezonde feedback geven over hun clickbait titels maar sinds ze de reacties hebben uitgeschakeld zijn ze helemaal over de scheef gegaan. Nee hoe graag ik ook... See more
Totale oplichting middels misleidende titel en valse quotes zijn dagelijks veelvuldig aan de orde. Deze vorm van clicks winnen is wat mij betreft strafbaar. Medewerkers als Wessel Antes hebben geen ru... See more
Company details
Written by the company
Voetbalzone is het meest bezochte voetbalplatform van Nederland met gemiddeld ruim vijf miljoen unieke bezoekers per maand.
Contact info
Atoomweg 50, 3542ab, Utrecht, Netherlands
- justus.dingemanse@footballco.com
- voetbalzone.nl
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Update app waardeloos
Was een fijne, makkelijk te gebruiken voetbalapp. Sinds de
update een onhandige app geworden. Zéér gebruiksónvriendelijk. Ik ga een andere app zoeken.
Onbetrouwbare website
Onbetrouwbare website. Technisch een wanorde.
Voetbalzone is ajaxzone
Voetbalzone is zo pro ajax omdat het veel likes,oplevert. Over PSV wordt vaak veel negativiteit geschreven omdat dit op dit platform met veel ajax fans veel reacties oplevert. Kunnen beter hun naam veranderden in ajax zone
Met de dag slechter
Zoals veel omschreven is er bij voetbalzone geen ruimte voor grapjes en als een mening niet in het juiste hokje past dan wordt deze verwijderd, krijg je punten in mindering en/of een ban (in het geval dat je een impopulaire mening hebt en deze blijft verdedigen). Als je eenmaal een volledige ban hebt, op basis van ip adres, is het schier onmogelijk om ooit nog een account aan te maken. In een gevangenis heb je dus in principe meer mogelijkheden dan op voetbalzone, want in de gevangenis is een tweede kans wel nog mogelijk.
Hun site en app werkt met de dag slechter en daarover klagen mag niet, want ban. Zelf delen ze onjuiste informatie, maken ze titels die verhitte discussies kan creëren. Maar al komt er een verhitte discussie dan wordt dat niet gewaardeerd.
Verder snapt denk iedereen wel dat clicks werken. Ook snapt iedereen dat Ajax nationaal de grootste club is. Dat betekent niet dat je nieuws van andere clubs niet of verschrikkelijk laat moet brengen. Het heet voetbalzone... Ik kan zien wat de tussenstand is van een vriendschappelijke wedstrijd tussen Nicaragua en Taipei, maar nieuws over een willekeurige kkd club is soms nergens te bekennen.
Verder is live meepraten drama, de app drama.
1 ster is het maximale.
Niet meer wat het was
Voetbalzone is niet relevant meer. Ze teren op hun goede naam uit het verleden. Inmiddels is het een hoog Driessen en Verweij gehalte en hoewel er door vrijwel alle leden wat van gezegd wordt, levert het clicks op en blijft het dus staan. De leden zijn niet belangrijk.
Veel moderators kunnen zich als clowns gedragen, het wordt toch toegelaten. Vaste leden spreken zich hier meermaals over uit, maar het wordt genegeerd.
En het wordt allemaal recht gepraat hoor. Moderators worden neergezet als fanatieke gebruikers die de topics in goede banen moeten leiden. Zie ook de reviews hieronder. Als je een scheet laat heb je een ban. Is een moderator het niet met je eens? Ban. Zeg je iets verkeerds over het goddelijke duo Verweij en Driessen? Ban.
Censuur ten top en dat in NL.
Jammer dat er bij iedere review het…
Jammer dat er bij iedere review het zelfde wordt geantwoord als de vraag gaat over moderators.
Er is extreme clubvoorkeur en willekeur.
Kinderlijk machtsmisbruik noem ik het maar.
Zo jammer dit.

Trage reacties op wedstrijden
Het valt mij op dat Voetbalzone traag geworden is als er een aftrap/einde wedstrijd/goal/rode kaart is gegeven. Voorheen waren jullie de eerste. Dit is best jammer. Gaat dit nog veranderen?

24/7 Gratis voetbalnieuws
Fijne website voor een compleet overzicht van voetbalnieuws. Vooral de reacties zijn leuk om te lezen.
Er is inderdaad best veel reclame, maar het is ook een gratis site. De moderators zijn soms wel streng (zoals sommigen hier zeggen), maar de kwaliteit is daardoor wel een stuk beter dan op sommige andere nieuwssites.
Beste VZ,
Beste VZ,
Hoe is het mogelijk dat iets waar ik niks vanaf weet mij toegeschreven kan worden en dan ook nog zoiets ernstigs. Ik wil met jullie in contact komen want dit is niet ideaal communiceren. Ik ga het weer schrijven, ik ga waarschijnlijk nooit meer gebruik maken van jullie site alleen mijn frustratie zit in het feit dat ik word beschuldigd van iets wat niet waar is. Ik ben dat niet, heb nooit dubbelaccounts gemaakt etc.
Hoe kunnen we deze casus makkelijker bespreken dan elke keer een review te schrijven op Trustpilot?
Zoals je weet steek ik er behoorlijk wat tijd en energie in en dat zal ik blijven doen, want dit klopt gewoonweg niet. Graag reactie

Waardeloze Site
Waardeloze Site.
Irritante reclames wat er op de mobiel voor zorgt dat mijn muziek steeds uitvalt. Moderators die onnodig toegevoegde reacties verwijderen. Clickbait artikelen en stukken die dubbel worden geplaats met 2 verschillende titels.

Reply from Voetbalzone
Waarom worden de wedstrijden en standen…
Waarom worden de wedstrijden en standen zo slecht weergegeven??

Reply from Voetbalzone
Wat een afschuwelijke site zeg
Wat een afschuwelijke site zeg, er is geen ruimte voor humor. Voetbal en humor gaan hand in hand, ik neem
Aan dat de moderators figuren zijn die enkel internet kennis hebben en geen stadions van binnen zien en al helemaal geen uitwedstrijden bezoeken of Europa doorvliegen, het MOET allemaal
Inhoudelijk en zinvol zijn……dat terwijl men oud nieuws opnieuw inpakt en post. Regelmatig lokken ze ruzië uit verzinnen zelf dan koppen zodat Ajax versus Feyenoord lekker uitgevochten wordt opengooi niveau ….zeer triest

Reply from Voetbalzone
Helaas kwam hier meestal voor wat…
Helaas kwam hier meestal voor wat voetbalnieuws maar ze hebben de hele website onoverzichtelijk gemaakt. Wedstrijden die moeten worden gespeeld zijn niet meer te zien in 1 oogopslag, ad-filmpjes spelen automatisch af, dus ook op mobiel. Daar gaat je data.
Helaas ik zoek een andere site.

Voetbal nieuws
Super leuk voetbal nieuws alleeen al die filmpjes die ik verplicht wordt te kijken wat een onzin zit op voetbalzone niet op YouTube

Updates zijn dramatisch
Updates zijn dramatisch, veel speler info is weg en goals + assists niet meer te zien. Filmpjes die automatisch starten, zelfs wanneer je het geluid uit hebt staan. 1: dit wil je niet 2: niet leuk voor de lady naast je in bed die net slaapt soms
Op zoek na 10+ jaren na een nieuwe voetbal app.. het waren mooie jaren. Maar ontwikkelen en verbeteren is niet Voetbalzone zijn ding.

Reply from Voetbalzone
Muziek luisteren + voetbalzone kijken gaat niet
Muziek luisteren en Voetbalzone kijken op je telefoon gaat niet op door de filmpjes die op mijn scherm gepusht worden. Dit is de enige site die ik ken die dit op zo’n irritante manier doet. Daarnaast veel clickbait artikelen met geen nieuws. Ik kijk mijn voetbalnieuws wel ergens anders!

Reply from Voetbalzone
Filmpjes die uit zichzelf starten
Interessante artikelen, niet alles even voetbal-gerelateerd. Gaat namelijk ook te veel over social media en dergelijke onzin.
Grootste punt van ergernis is reclame en filmpjes die uit het niets starten. Ik heb me voorgenomen dat telkens als ik de site bezoek en er uit het niets een filmpje begint af te spelen ik de site sluit. Hierdoor heb ik al twee maanden geen artikel meer uit kunnen lezen. De sitemaker zou zich er goed aan doen zich meer bezig te houden met UX en minder met streams.

Reply from Voetbalzone
Online uitsluiting door mod team
Ik mag geen nieuwe account maken omdat ik ergens in het verleden een andere account heb gehad. Als je navraag doet bij het mod team krijg je niet eens antwoord.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.