Bestilte et vinkøleskab med…
Bestilte et vinkøleskab med hjemmelevering den 24/9. Dagen efter modtog jeg en mail, hvor de fortalte, at skabet var ved at blive klar til afsendelse og at jeg ville høre nærmere, når det skete. Samtidigt blev pengene hævet på min konto.
Den 25/9 (sent om aftenen) skrev jeg for at høre, om de havde en nærmere dato for, hvornår de ville levere.
Den 26/9 omkring kl. 13 får jeg en mail, hvor de spørger om jeg ikke har fået besked fra fragtmanden og at det gerne skulle leveres i dag (den 26/9). kl. 15:30 skriver jeg, at jeg ikke har modtaget noget leveringsadvis fra fragtmand og vil hører, hvor længe fragtmanden kører. kl. 19:30 får jeg så en mail, hvor de beklager at det ikke blev leveret den 26/9, men at det 100% bliver leveret den 27/9.
Den 27/9 kl. 13:00 får jeg så en mail, at der er sket en fejl i sortering hos fragtmand, så skabet bliver først leveret den 30/9 (efter weekenden) - som plaster på såret tilbyder de en flaske vin (god service tænker jeg).
Den 30/9 bliver vinkøleskabet leveret - fragtmand ringer 30 min. før - så alt klapper her.
Jeg kigger dog stadigvæk langt efter en flaske vin, som de har lovet...
30 September 2024
Unprompted review