VanillaFly Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har fået et par bukser og en vest fra VanillaFly i gave som jeg havde ønsket mig. Jeg er desværre meget skuffet over kvaliteten. Efter kun et par timers brug begyndte bukserne allerede at fnu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fin strik i god kvalitet. Hurtig ekspedition. Ikke sidste gang jeg handler her

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet flere gange hos VanillaFly Har både vaser lysestager lampe krukker og div småting. Når man handler er der hurtig levering de er utrolige søde. Jeg kan kun anbefale dem. Hold øje... See more

Company details

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 85% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

66 reviews in the last 12 months

Write a review

Skøn butik!

Nem bestilling, hurtig levering og lækre varer. Helt enkelt. Jeg kommer igen!

13 February 2025

Reply from VanillaFly

Tusinde tak for søde ord Lotte, det varmer og også mange tak for de 5 flotte stjerner.
VanillaFly

Fantastik smukke puder

Fantastik smukke puder, flot syede - fineste service og håndtering af ordren - korrespondance i top undervejs:-)

8 February 2025

Kære Lise,
Tusinde tak for dine flotte ord og 5 stjerner. Det er så dejligt med glade og tilfredse kunder, og virkelig skønt at du bruger tid på at skrive om os på trustpilot.

Flot kvalitet

Som altid en god oplevelse at handle hos jer!
Super service og meget flot kvalitet på pudebetræk.

11 February 2025

Kære Lena,
Dejligt når du handler hos os :-) og tak for de søde ord.

Super flotte puder.

Jeg bestilte tre flotte velour puder, der,som andre bestillinger hos Vanillafly, er lige så fine som på fotoet.
Hurtig levering. God pris.

1 February 2025

Kære Hanna,
Hvor er du sød at skrive så fint om os, og tak for de 5 stjerner - det varmer mere end du regner med.

Lækre sofapuder

Hurtig levering, fin bytte og returnering. Havde egentligt ikke brug for nye puder, men hold nu op hvor de pyntede . Lækker kvalitet på både betræk og monteringspuder. Mon ikke der bliver kikket forbi en anden god gang , det tror jeg.

3 February 2025

Reply from VanillaFly

Tusinde tak for alle dine søde ord. Vi morer os lidt over din bemærkning om, at du ikke havde brug for nye puder :-) :-) :-) .....så skønt at du alligevel kiggede forbi vores shop :-)
Mange hilsner
VanillaFly

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service. Jeg bestilte flere puder og ved en fejl havde jeg bestilt en monteringspude for meget. Firmaet ringede for at høre om det var en fejl før de sendte afsted. Det synes jeg er virkelig god kundeservice. Puderne er skønne og de kom allerede dagen efter bestilling. Jeg anbefaler gerne og køber helt sikkert herfra igen.

11 January 2025

Kære Jane,
Tusinde tak for dine søde ord og 5 stjerner, det er virkelig pænt af dig :-)
Vi er mega glade for, at du syntes at puderne er skønne :-)
Kh

Skønne produkter

Nem bestilling og hurtig levering af skønne produkter.

23 December 2024

Hej Jane,
Tusinde tak fordi du bruger tid på at anmelde os på trustpilot - det betyder alverden :-)

Superflotte pudebetræk

Superflotte pudebetræk. Hurtig levering.

5 December 2024

Kære Kirsten,

Tusinde tak for dine fine ord samt 5 flotte stjerner. Det gør os så glade:))

Mvh. Merethe

Rated 1 out of 5 stars

Der er én måde at stave “undskyld” på: u n d s k y l d

Min negative anmeldelse handler først og fremmest om kundekontakt. Forvent ikke imødekommenhed og service fra VanillaFly, hvis der opstår problemer.

D. 17.november købte jeg en stak pyntepudebetræk. To dage senere returnerede jeg dem, jeg ikke kunne bruge. Jeg undrede mig over ikke at få refunderet beløbet, men tænkte at det skyldtes juletravlhed. D.30. november skrev jeg og bad dem undersøge sagen. 3.december får jeg at vide at de ikke har modtaget pakken, selvom jeg har kvittering for indlevering af pakken ved PostNord og kan se at den allerede er afleveret d.19 på butikkens adresse. Herefter følger en alenlang mailkorrespondance, hvor indehaverne fastholder, at de ikke har modtaget pakken. Til trods for at jeg sender screenshots af PostNords tracking, hvori der står at pakken er afleveret hos dem, bliver jeg igen og igen afvist. Til sidst bliver jeg ringet op og overfuset. “Den ligger hos dig, det har ikke noget med os at gøre” gentager en sur medarbejder. Jeg føler at rollerne er helt byttet om: Jeg er den forurettede kunde, men det er mig, der er rolig og konstruktiv. Sælger er aggressiv og træt af at hun “har brugt over en time på sagen”. Hun beder mig rette henvendelse til Shipmondo.com.
Da jeg skal til at oprette en sag til dem med dokumentation for alt, opdager jeg at min ordre på butikkens hjemmeside pludselig er korrigeret. De HAR mao modtaget min returforsendelse. Det skriver jeg til dem og beder om at få overført det beløb, jeg nu har haft hængende i 3 uger. De “takker for tålmodigheden” og påstår nu, at de uden held har forsøgt at overføre pengene. Hvorfor i alverden har de så ikke kontaktet mig? Hvis jeg var indehaver, ville jeg være helt forfærdeligt flov og pinligt berørt.

Hvis jeg havde modtaget en uforbeholden undskyldning, hvor medarbejderen påtog sig skylden fuldt ud og beklagede mange gange for at have angrebet mig for noget, som skyldes en fejl fra deres side, ville jeg være mildere stemt, men ovenstående måde at forholde sig til kunderne på, synes jeg ikke er i orden.

9 December 2024

Kære Mie Sofie,
Vi er meget kede af din oplevelse i forbindelse med køb hos VanillaFly. Som du kan se i langt de fleste af vores anmeldelser her på trustpilot, går vi rigtig meget op i glade og tilfredse kunder.

Det var mig du talte med i telefonen den dag, og jeg må ganske enkelt sige, at jeg på ingen måde genkender din beskrivelse af samtalen - på ingen måde. Som jeg nævnte i telefonen, gjorde vi derimod ALT for at hjælpe dig i forbindelse med, at lokalisere din returpakke. Vores kontor og lager, ligge i en stor bygning, og din pakke var, som vi beklagede, afleveret forkert i bygningen af Postnord.

Altid en sikker vinder

Hver gang jeg handler på VanillaFly er det altid god service både online og offline. Elsker alle deres design og det kan bare pifte noget enkelt op!! Damerne bag er mega hjælpsomme og har også hjulpet min familie med at style hjemmet og en fest vi skulle holde (borddækning)!! Varm anbefaling.

23 November 2024

Kære Maja,
Wow sikke en flot og fyldig besked med smukke ord og 5 stjerner. TUSINDE tak fordi du har brugt tid på at skrive her på trustpilot, det betyder utrolig meget for os.

Take a closer look