TheGreenCat.nl Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige vilten katten mand! Twee gekocht, 1 als cadeau en 1 voor mezelf! Esthetisch gezien: 1woord prachtig, de meeste manden zijn lelijk Gemoedstoestand Vd kat: de kat is er weg van! Mijn kat li... See more

Rated 4 out of 5 stars

fijne meedenken, snelle reageren en inzicht geven en verder helpen. Ik had een viltmuisje gekocht die na 20 minuten spelen kapot was. The Green Cat

Company replied

Company replied

Company details

1. Pet Store

Written by the company

TheGreenCat is een katten webwinkel met een duurzaam concept. In deze groene webshop vind je een kleine selectie van duurzame katten artikelen gemaakt met natuurlijke materialen. We houden van FairTrade - FairMade - biologisch, gerecycleerde materialen - natuurlijke producten. Om te zorgen voor het milieu, kiezen wij voor een circulaire verpakking (hergebruikte dozen en inpakpapier) groene hosting, strenge productselectie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Koos is heel blij

Snelle bezorging, mandje was precies als verwacht, mijn kat is reuze blij

16 November 2024

Reply from TheGreenCat.nl

Hartelijk dank voor deze fijne review, Janny! Dat vind ik erg leuk om te lezen.

Overzichtelijke en goede service

Overzichtelijke site, snelle verzending en bezorging..

3 October 2024

Reply from TheGreenCat.nl

Hartelijk dank voor je bestelling en voor deze review. Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent!

Geweldige vilten katten mand

Geweldige vilten katten mand! Twee gekocht, 1 als cadeau en 1 voor mezelf!
Esthetisch gezien: 1woord prachtig, de meeste manden zijn lelijk
Gemoedstoestand Vd kat: de kat is er weg van! Mijn kat ligt voortdurend in dit mandje, helemaal aan het genieten! Voorheen wisselde ze voortdurend van slaapplek maar nu is het alleen de mand! 10 verdiend!

31 July 2023

Goed product

Verzending was snel en de kattenmand is prachtig, mooier dan op de foto eigenlijk. Omdat het echte wolvilt is, ruikt het heerlijk en dat trekt de kat aan.

25 May 2023
Rated 3 out of 5 stars

Vriendelijk en snel

Vriendelijk en snel. Helaas geen Antwoordnummer om een product terug te sturen, dus je betaalt 2 X verzendkosten als je iets wilt retourneren.

20 December 2022

Reply from TheGreenCat.nl

Hartelijk dank voor uw feedback.

Helaas kunnen wij geen gratis verzending aanbieden voor artikelen die retour zijn verstuurd omdat de koper ze niet meer wil.
Wij kiezen hiervoor omdat we dit niet duurzaam vinden en omdat de kosten te hoog zouden zijn voor een kleine webshop.

Wij bieden wel gratis retourneren aan wanneer het product beschadigd aankomt bijvoorbeeld.

Fijne dag!
Emilie, TheGreenCat.nl

Uitstekend ervaring

Het begint al op de website. De artikelen zijn gewoon op voorraad waardoor je ze kunt bestellen! Vervolgens verloopt het bestellen en betalen vlotjes en krijg je keurig een bevestiging in de mail. Vervolgens worden de goederen bezorgd volgens planning. De speeltjes voldoen aan de verwachting.
Al met al een positieve ervaring.

25 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Poes is helemaal tevreden!

Een prachtig Nepalees poezenmandje. Poeslief is er erg blij mee! Ze kan er in wegkruipen en heeft ook nog genoeg ruimte om lekker te draaien en met haar staart te spelen! Ruikt lekker puu naar wol. Bestelling was vlot geleverd.

17 October 2022

Reply from TheGreenCat.nl

Hartelijk dank voor deze fijne review. Erg leuk om te lezen dat de kattenmand in de smaak valt! :)

Fijne probleemloze service

Fijne probleemloze service, waarbij alles top-top in orde is …. supermooi natuurlijk product, snelle en verzorgde levering

13 April 2022

Beste Marianne,
Fijn om te lezen! Hartelijk dank voor deze mooie review.
Groeten,
Emilie, TheGreenCat

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look