Superkeukens - Zutphen Reviews 25

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

Pollaan 50, 7202 BX Zutphen, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Het team van Superkeukens Zutphen heeft mij goed en eerlijk geadviseerd. Tegen een scherpe prijs hebben wij een zeer mooie keuken gekregen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Kortom een echte a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken, er werd door Allard fijn meegedacht, zonder druk en met onze persoonlijke wensen voorop. Heel fijn persoonlijk contact, en er werd goed de tijd... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hadden een supervriendelijke, geduldige en zeer deskundige adviseur, (Kevin), die ook heel goed meedacht. De winkel ziet er verzorgd uit, met mooie opstellingen van keukens in allerlei stijlen... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Superkeukens is dé keukenwinkel voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken met een eerlijke prijs, betrouwbare kwaliteit en uitstekende service. Wij maken het kopen van een keuken overzichtelijk, betaalbaar én leuk. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: bij ons vind je keukens in alle stijlen en prijsklassen. Met A-merk apparatuur, slimme indelingen en duurzame materialen. Bij Superkeukens krijg je altijd een helder advies, een transparante offerte en een gratis 3D-ontwerp van je droomkeuken. Geen verborgen kosten of kleine lettertjes, maar duidelijke keuzes en een directe, scherpe prijs. We geloven in service zonder gedoe. Daarom regelen wij ook het inmeten en de montage met betrouwbare vakmensen. En met 10 jaar garantie sta je nooit alleen. Met tientallen showrooms door heel Nederland is er altijd een Superkeukens-winkel bij jou in de buurt. Plan een afspraak of loop gerust eens binnen voor inspiratie en persoonlijk advies. Je bent van harte welkom! Superkeukens – Alles om jou super blij te maken.

Contact info

1-star

Replied to 93% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Eerlijk, aan alles gedacht en perfecte nazorg

Het team van Superkeukens Zutphen heeft mij goed en eerlijk geadviseerd. Tegen een scherpe prijs hebben wij een zeer mooie keuken gekregen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Kortom een echte aanrader!

25 May 2026

Reply from Superkeukens - Zutphen

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te lezen dat het team van Superkeukens Zutphen goed naar jullie wensen heeft geluisterd en eerlijk advies heeft gegeven. Mooi dat jullie tegen een scherpe prijs een keuken hebben gevonden waar jullie blij mee zijn.

Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

eerlijk? eerlijk.

Enorm goed geholpen door Allard

Enorm goed geholpen door Allard. Hij gaf ons goede tips en was totaal niet opdringerig wat betreft (extra) aankopen/opties. Hij gaf goede uitleg en liet de keuze aan ons. Super fijn! Heldere prijs. Duidelijke uitleg en afspraken. We heben een erg mooie keuken uitgekozen en hopen dat de ervaring zo blijft (gezien de keuken nog niet geleverd is).

1 March 2026

Reply from Superkeukens - Zutphen

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door Allard. Het is belangrijk voor ons dat je rustig keuzes kunt maken en eerlijk advies krijgt, zonder dat het opdringerig voelt. Mooi dat je zijn tips, uitleg en werkwijze zo positief hebt ervaren.

Mooi dat jullie een keuken hebben uitgekozen! We gaan er natuurlijk voor zorgen dat het verdere traject – van bestelling tot levering – net zo prettig verloopt.

Alvast veel voorpret met jullie nieuwe keuken!

Met hartelijke groet,

Rated 5 out of 5 stars

Super goed geholpen bij het uitzoeken…

Super goed geholpen bij het uitzoeken van de keuken, er werd door Allard fijn meegedacht, zonder druk en met onze persoonlijke wensen voorop. Heel fijn persoonlijk contact, en er werd goed de tijd genomen.
Informatievoorziening over het leveren en plaatsen van de keuken was top.
Keuken ziet er fantastisch uit, super mooie kwaliteit en goed afgewerkt. Fijn keukenapparatuur, en het oogt super netjes. Wat een verademing om alles zo netjes en als één geheel te hebben!
Wij kunnen geen minpunten benoemen..
Dankjewel SK!

18 December 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat een mooie review — hartelijk dank voor jullie enthousiaste woorden! Wat fijn om te horen dat Allard van Superkeukens Zutphen jullie zo prettig heeft begeleid bij het uitzoeken van de keuken, met oog voor jullie wensen en zonder druk. Daar staan we bij Superkeukens graag voor.

Ook super dat jullie zo tevreden zijn over de informatievoorziening én het eindresultaat. Een keuken die er fantastisch uitziet, perfect afgewerkt is én goed functioneert — dat is precies wat we willen afleveren.

We wensen jullie heel veel kookplezier in jullie nieuwe droomkeuken!

Rated 5 out of 5 stars

prachtige keuken, prachtig geleverd en geïnstalleerd.

Bij superkeukens Zutphen nemen ze alle tijd voor je. Ik ben wel 5 keer terug geweest met vragen en aanpassingen. Iedere keer weer is men even behulpzaam en geduldig. Gaetan bedankt, het was heel prettig om samen de keuken bij elkaar te zoeken. De afspraken over de montage lopen allemaal precies zoals ze beloven. De monteur is super deskundig, en werkt heel mooi en netjes en is ook nog een hele aardige man waar je goed contact mee kunt krijgen. Ries, dank je wel voor de extra schapjes die je hebt gemaakt! Top!De keuken zelf is prachtig geworden, in een dag volledig geïnstalleerd, alles klopte. Super tevreden met superkeukens Zutphen!

1 December 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat een mooie review — heel erg bedankt voor je uitgebreide en positieve verhaal! Wat fijn om te horen dat je je zo welkom en serieus genomen voelde in onze winkel, zelfs na meerdere bezoeken. We vinden het heel normaal om alle tijd voor je te nemen, zeker bij zo’n belangrijke aankoop als een nieuwe keuken.

Gaetan en Ries van Superkeukens Zutphen zullen je complimenten met een grote glimlach ontvangen. We geven ze uiteraard aan hen door! En ook de monteur krijgt van ons de waardering die hij verdient.

We wensen je heel veel plezier met je prachtige, nieuwe keuken. Super dat alles zo soepel is verlopen!

Review voor Superkeukens Zutphen

Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe bijkeuken, geleverd door Superkeukens Zutphen. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering is alles perfect verlopen. De voorbereiding was zorgvuldig, het inmeten bij ons thuis verliep professioneel en het 3D-ontwerp gaf ons direct een goed beeld van het eindresultaat.
De bouw en realisatie zijn vakkundig uitgevoerd, waarbij het team netjes werkte en al het afval direct werd afgevoerd. Ook de nazorg verdient een compliment: er werd goed meegedacht en alles werd tot in de puntjes afgewerkt.
Wat deze ervaring extra bijzonder maakt, is dat het hele traject en de kwaliteit van de bijkeuken onze verwachtingen ruimschoots hebben overtroffen – zeker in vergelijking met de keuken die we recent bij een grote firma hebben gekocht. De bijkeuken van Superkeukens is van hogere kwaliteit en het persoonlijke contact was veel prettiger.
Wij geven Superkeukens Zutphen een dikke 10+ en raden hen van harte aan!

1 December 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat een mooi compliment voor het team van Superkeukens Zutphen! Het is duidelijk dat het hele traject – van het eerste contact tot de oplevering – met veel zorg en aandacht is uitgevoerd. Zo’n waardering maakt dat extra speciaal.

Dat de kwaliteit en het persoonlijke contact zo positief opvielen, geeft precies weer waar Superkeukens voor staat.

Wij wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe bijkeuken en we blijven vanzelfsprekend klaarstaan voor toekomstige vragen of wensen.

Rated 1 out of 5 stars

In november 2022 hebben wij een keuken…

In november 2022 hebben wij een keuken gekocht bij Super Keukens Zutphen, die in juni 2023 geplaatst is. Helaas is dit vanaf het begin niet vlekkeloos verlopen. Er waren meerdere fouten: een te korte smetplint, een plank van de bovenkast niet besteld, een beschadigd frontje, verkeerde hoge kasten voor koelkast en vriezer, en een lade die niet mooi sloot. De meeste dingen werden uiteindelijk wel opgelost, behalve die ene lade.

Voor die lade is er meerdere keren een monteur geweest, er zijn nieuwe geleiders geplaatst en zelfs een compleet nieuwe lade, maar het probleem bleef bestaan. Uiteindelijk is zelfs iemand van de fabrikant komen kijken, maar ook die kon het – ondanks overleg – niet oplossen.

Op 28 maart 2025 kregen wij bericht dat er een nieuwe corpus/kast besteld zou worden voor de lade. Dat gaf ons weer even hoop. Maar daarna bleef het oorverdovend stil. Maandenlang geen informatie. Na lang wachten ons wederom gemeld bij Super Keukens. De collega die ons de keuken had verkocht keek verbaasd en had ons zeker niet verwacht. Nadat hij voor ons in de computer heeft gekeken bleek onze klacht zelfs in hun systeem als "afgehandeld" te staan! Ondertussen was er nooit een monteur met een nieuwe kast bij ons geweest. Waar was de corpus / kast ? Na zoeken bleek de corpus / kast gewoon al sinds april 2025 beneden in hun magazijn te staan, maar niemand had de moeite genomen dit te checken of ons te informeren.

We zijn nu in oktober 2025, 2,5 jaar na aankoop, en het probleem met de lade is nog steeds niet opgelost. Onze kast staat nog steeds in het magazijn en een monteur heeft ons nooit gebeld, ondanks beloften. Inmiddels is ons geduld volledig op. We voelen ons totaal niet serieus genomen, worden niet op de hoogte gehouden en moeten zelf constant achter elke stap aan.

Een keuken koop je niet elke dag en je verwacht goede service, zeker bij zulke bedragen. Helaas kunnen wij na deze ervaring Super Keukens Zutphen absoluut niet aanraden.

AANVULLING :
Ontzettend jammer om te zien dat super Keukens niet reageert op mijn post terwijl ze de positieve reviews die op het zelfde tijdstip of zelf later als mijn review zijn gepost wel reageren.
Super keukens ik ben ontzettend benieuwd hoe jullie dit alles gaan oplossen.

UPDATE:
Afspraak was gemaakt inderdaad voor woensdag 22 oktober. Alard nadrukkelijk gezegd dat we alleen in de ochtend thuis zijn. Was geen probleem. Bevestiging over de mail gehad dat de monteur in de ochtend zou komen. Met goede moed gisterenavond de keuken leeg gepakt zo dat de monteur meteen zou kunnen beginnen. Nu inmiddels kwart over 2 nog geen monteur gezien. Er is niet met ons gecommuniceerd dat ze vertraagd zijn of niet komen. Wij zijn het meer dan beu. Waar gaat het toch fout Super Keukens? Communicatie probleem misschien ? Wij zijn zo mee gaand en afwachtend geweest. Zo onderhand mogen jullie ons wel eens tegemoet komen na 2 en een half jaar wachten en 0 communicatie.

3 October 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Het spijt ons zeer dat dit probleem al zo lang aansleept en dat u telkens zelf achter de oplossing heeft moeten aangaan. Dat is absoluut niet de service waar wij voor staan. Wij hebben contact opgenomen met de vestiging met de vraag om dit zo spoedig mogelijk voor u op te lossen. Wij hebben inmiddels vernomen dat er met u gesproken is en een afspraak is gemaakt.

Aanrader!

Onze nieuwe keuken hebben we uitgezocht en samengesteld bij SuperKeukens in Zutphen. We zijn zeer tevreden over hoe Kevin ons vakkundig, geduldig en met enthousiasme heeft geholpen om alle wensen te realiseren. Het onderlinge contact was erg prettig. Een hele goede en fijne ervaring. Aanrader! Kevin, bedankt.

13 September 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Dankjewel voor deze mooie review! Onze keukenadviseur Kevin in Zutphen zal met een grote glimlach lezen dat zijn enthousiasme, geduld en vakkundigheid zo gewaardeerd worden. Fantastisch dat al jullie wensen zijn gerealiseerd en dat het contact zo prettig verliep. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Rated 1 out of 5 stars

Slecht!

Vreselijk bedrijf met een vreselijk management. Nemen geen enkele verantwoordelijkheid als zaken niet goed gaan. Niet tijdens montages en ook niet als er naderhand problemen zijn. Het probleem ligt altijd bij de klant.
Verkoop ging wel lekker vlot….

16 September 2025

Beste meneer Schoonhoven,

We waren enigszins verrast door uw email van maandagochtend met betrekking tot de luchtafvoer van uw kookplaat. Volgens uw bericht zou deze niet correct zijn aangesloten. Diezelfde dag ontvingen wij ook een factuur voor herstelwerkzaamheden die door een extern bedrijf zijn uitgevoerd.

Uw keuken is inmiddels ruim 2,5 jaar geleden geplaatst. Het is voor ons dan ook jammer dat we van dit probleem nu pas horen, en dat wij geen gelegenheid hebben gekregen om zelf de situatie te beoordelen of een eventuele oplossing aan te bieden. Uiteraard staan wij altijd open voor service en nazorg, maar in dit geval zijn wij buiten het proces gehouden.

Daarnaast willen wij erop wijzen dat bij de installatie destijds niet volledig is voldaan aan onze aan u toegezonden leidingvoorschriften voor de diameter van de luchtafvoer. Dit kan mogelijk hebben bijgedragen aan het ontstaan van het probleem. Vanuit dat oogpunt achten wij ons dan ook niet verantwoordelijk voor de herstelkosten. We denken graag met u mee, maar vertrouwen erop dat u begrip heeft voor ons standpunt in deze situatie.

Superkeukens Zutphen

Prettig geholpen, goede ervaring

Er werd niet gepusht, zoals bij andere keukenwinkels wel eens het geval is, om de keuken direct te kopen.
We hadden een zeer goede ervaring bij Superkeukens

Geertjan en Inge Pasman

27 July 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat een fijne review, dank jullie wel Geertjan en Inge! Wat mooi om te horen dat Kevin van Superkeukens Zutphen jullie zo prettig en deskundig heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt en in alle rust de juiste keuze kunt maken – en dat is bij jullie gelukkig helemaal gelukt. Geniet van alle voorpret én straks van jullie nieuwe keuken!

Fijne samenwerking

Vandaag zijn we langs geweest bij Superkeukens Zutphen en zijn we ontzettend goed geholpen door Allard van Hardeveld. Hij nam echt de tijd om mee te denken en alles rustig door te nemen. De samenwerking liep verliep erg goed.

Echt een fijne ervaring!

27 July 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat fijn om te lezen dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad bij Superkeukens Zutphen! Allard van Hardeveld heeft duidelijk de tijd genomen om met jullie mee te denken en alles zorgvuldig door te spreken – precies zoals we het graag zien.

Heel mooi dat de samenwerking zo prettig verliep. Bedankt voor jullie vertrouwen, en veel plezier met de verdere stappen richting jullie nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

bij superkeukens in Zutphen ben ik fijn geholpen door Kevin…

Bij superkeukens in Zutphen ben ik fijn geholpen door Kevin.
Heeft geduld, luisterd naar je wensen en denkt mee met het ontwerp.
Heeft alle tijd voor je.
Fijne verkoper.
Ik zal iedereen aanraden om daar een keer heen te gaan.

18 May 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat een mooie complimenten voor Kevin van Superkeukens Zutphen! Wat fijn dat hij de tijd nam, goed luisterde en echt met jullie meedacht. Zo hoort het – persoonlijk, geduldig en met oog voor detail. Dankjewel voor de aanbeveling!

Rated 5 out of 5 stars

Bij Superkeukens in Zutphen zijn wij prima geholpen door Kevin. Je kan met vragen altijd bij hem terecht. Hij heeft veel verstand van zaken en denkt ook goed mee met de klant.

2 May 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over Kevin in Zutphen! Zijn kennis en betrokkenheid maken echt het verschil, en het is geweldig dat jullie steeds bij hem terechtkonden met al jullie vragen. Dank voor jullie mooie compliment!

Rated 5 out of 5 stars

Super vriendelijk en meedenkend…

Super vriendelijk en meedenkend geholpen vandaag. Kundig advies gekregen met aspecten waar wij zelf niet aan gedacht hadden tijdens het ontwerpen en realiseren van onze droomkeuken onder het genot van een kopje koffie met een koekje ;)

19 April 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat een fijne sfeerbeschrijving! Het klinkt alsof jullie niet alleen goed geholpen zijn, maar ook echt hebben genoten van het proces. Zo hoort het: deskundig advies, een warm welkom én samen toewerken naar jullie droomkeuken.

Rated 5 out of 5 stars

Attente medewerkers met veel aandacht voor ons

Onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij Superkeukens Zutphen. We zijn ontzettend goed geholpen door Allard en Kevin. In alle rust hebben we met hulp en adviezen van Allard de juiste keukenopstelling en apparatuur uitgekozen, rekening houdend met ons budget.
Het inmeten en installeren gaat al snel gebeuren, we kunnen er niet op wachten!

11 April 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat leuk dat jullie bij Superkeukens Zutphen zo fijn zijn geholpen! Allard en Kevin nemen echt de tijd om mee te denken en te adviseren, precies zoals het hoort. Geweldig dat jullie samen tot de perfecte keukenopstelling zijn gekomen binnen jullie budget. Spannend dat de installatie al bijna begint — dat wordt genieten!

Rated 5 out of 5 stars

Wij waren ter oriëntatie bij…

Wij waren ter oriëntatie bij Superkeukens. Er werd ons een vrijblijvende offerte en tekening aangeboden, wat ons inzicht gaf in het totaalplaatje inclusief kostenplaatje. Wij zijn super goed geholpen en er werd enorm goed meegedacht. Wij zijn super tevreden.

30 March 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat fijn dat jullie je bij ons zo goed geadviseerd voelden tijdens de oriëntatie! Een vrijblijvende offerte en tekening geven inderdaad veel duidelijkheid – mooi dat dit jullie geholpen heeft om het totaalplaatje scherp te krijgen. Super dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor!

geweldige keukenkast!!

Wat ben ik blij met mijn mooie nieuwe keukenkast en wat is het hele proces ook prettig verlopen! Korte lijntjes, snelle reacties, meedenken in mogelijkheden , kortom: een erg goede en correcte communicatie! De ervaring met Allard van Superkeukens en de keukenbouwer Ries Jansen was ook super! Ik ben erg blij met alles en kan Superkeukens dan ook alleen maar de complimenten geven en aanbevelen.

24 March 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat een enthousiaste review, dank je wel! Wat fijn dat je zo blij bent met je nieuwe keukenkast én met hoe alles is verlopen. Allard van Superkeukens Zutphen en keukenbouwer Ries Jansen zullen dit met een grote glimlach lezen. We zijn blij met zulke toppers in ons team én met klanten zoals jij!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn super blij met onze keuken.

Wij zijn super blij met onze keuken.
Ook heel erg goed geholpen met onze keuze door Kevin.
Wij bevelen hem dan ook ten zeerste aan.

24 March 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken! Kevin van Superkeukens Zutphen zal vast trots zijn dat zijn hulp zo gewaardeerd wordt. Fijn dat jullie met zo’n goed gevoel terugkijken op het hele proces.

Rated 4 out of 5 stars

We zijn heel fijn geholpen Kevin heeft…

We zijn heel fijn geholpen Kevin heeft fijn meegedacht.

21 February 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Bedankt voor jullie review! Fijn om te horen dat Kevin van Superkeukens Zutphen goed met jullie heeft meegedacht. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Met superblije groet

Prettig en kundig

Allard is prettig, zeer kundig en professioneel, luistert goed naar de klant en komt met opties en oplossingen.
Goed om te weten dat ze met een vaste monteur werken, waarmee de lijnen kort zijn.

26 December 2024

Reply from Superkeukens - Zutphen

Bedankt voor je complimenten, met speciale vermelding van onze keukenadviseur Allard! Mooi om te lezen dat zijn professionele aanpak en het meedenken in oplossingen jou hebben geholpen. Ook fijn dat je de samenwerking met de monteur op prijs stelde – korte lijnen maken een groot verschil. Alvast veel kookplezier in je nieuwe keuken!

Kevin

We zijn super geholpen door Kevin bij Superkeukens in Zutphen. Dacht goed met ons mee, had ook leuke ideeën!
Kevin was ook heel geduldig alle tijd om te beslissen.

12 January 2025

Reply from Superkeukens - Zutphen

Dankjewel voor je fijne review, dat doet ons goed! Wat geweldig om te horen dat onze keukenadviseur Kevin jullie zo goed heeft geholpen met zijn leuke ideeën en geduld. Het is mooi dat jullie de tijd hebben gekregen om samen tot de beste keuzes te komen. Veel plezier met jullie Superkeuken!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look