Jeg tilmeldte mig otte ugers bootcamp hos Anja for at få et Kickstart til en sundere livsstil. Anja’s positive sind, store viden og engagement hjalp mig rigtig godt i gang, tak for det 💪🏻
See what reviewers are saying
Jeg har deltaget i par-træning og efterfølgende Hold-formen. Begge træningsforløbet var over 8 uger. Jeg deltog for at gøre noget godt for mig selv og bytte fedt ud med muskler. Og helt overordnet f... See more
Company details
Ørsted Bygade 4, Ørsted, 4622, Havdrup, Denmark
- sundhedogfokus@outlook.com
- sundhedogfokus.dk
No recent history of asking for reviews
Bootcamp…
Nu har jeg snart gået til træning hos…
Nu har jeg snart gået til træning hos Sundhed og Fokus, Anja, i 4 år🏋♀️💪 Startede med Bootcampen i 1 1/2 år - Og da jeg havde tabt, hvad jeg skulle --> VILLE, som jeg kom for, gik jeg over til træningsholdet. Man kan slet ikke stoppe hos Sundhed og Fokus, når man først er startet🥳 Der er højt til loftet - For vi får både snakket og grinet😆, samtidig med, at vi også laver, hvad vi kommer for🏋♀️💪
Og til saunagus hos Anja, kan jeg også bare sige, at det er det hele værd🔥🙏☺️
Så tøv ikke med at starte med træning; samt saunagus🙏
Til sidst, men ikke mindst - Kan hendes 2 kostbøger, med masser af skønne og sunde opskrifter altså også anbefales🥰
Go For It All - You Can Do It👊🤩
Dejligt saunagus i skønne omgivelser
Dejligt saunagus i skønne omgivelser.
Vi glæder os til at komme igen.
Fantastisk sauna gus
Jeg var til fuldmåne sauna gus, i skønne omgivelser. Anja var så hjertelig og imødekommende. Virkelig god oplevelse.
Anja er helt igennem fantastisk og kan…
Anja er helt igennem fantastisk og kan kun anbefale både Sauna Gus og træning ❤️
Du vil ikke fortryde at tilmelde dig
Jeg tilmeldte bootcamp i august 2023, med et mål om vægttab og en hjælpende hånd til at nå målet. Det blev til 5 bootcamps, mit sidste vejning på bootcamp (juni 2024) sagde vægten minus 25 kg som målet var inden sommerferien 2024.
Siden august 2024 har jeg været tilmeldt på træningsholdet. Anjas træninger er fantastisk, og alle kan være med. Hun er opmærksom på om man laver øvelserne rigtigt, og er der øvelser man ikke kan grundet skader finder hun lyn hurtigt et alternativ. Alle de hold jeg har gået på, har humøret altid været i top.
Var i februar forbi Anja og hendes vægt, der skrev vægten minus 30 kg. Dette udelukkende ved at følge Anjas anbefalinger og træninger.
Så jeg vil helt klart anbefale at man tilmelder sig et af forløbene hos Anja.
Har desværre kun prøvet saunagus 1 gang. Jeg gik ind med tanken om at enten gik det godt eller også var det sidste gang. Det bliver ikke sidste gang. Jeg var positiv overrasket
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Træning og bootcamp
Jeg elsker at træne hos Sundhed & Fokus! Det er et sted, hvor man føler sig velkommen fra første dag, og hvor der altid er plads til individuelle behov. Jeg startede på bootcamp for at tabe mig og styrke kroppen. Uanset mine skavanker, fik jeg professionel hjælp til både at tabe mig og træne på en måde, der styrker min krop uden at overbelaste den.
Det er super tilrettelagt træning hver gang, og man går altid derfra med en glad og tilfreds følelse. Anja er fantastisk, og stemningen er helt i top. Kan kun anbefale det til alle, der ønsker en tryg og motiverende måde at tabe sig på, og samtidig en både sjov og effektiv træning!
#SundhedOgFokus #TræningMedGlæde #SjovOgEffektivTræning
Har nu kendt Anja i 5 år og der er…
Har nu kendt Anja i 5 år og der er bestemt en grund til jeg bliver ved med at vende tilbage.
Elsker dine lækre sauna gus oplevelser og roen derefter og dine gode og hårde træninger med en varm hånd i ryggen
Kort sagt jeg kan jo ikke undvære dig ❤️
Nydelse
Det gør noget, at det er en saunaovn til brænde. Ildens flammer, udsigten ud på aftenhimlen og havens lyskugler forkæler mig. Jeg kigger ud, nyder og lytter til musikken.
Super skønt sted 😍- meget smukke og…
Super skønt sted 😍- meget smukke og hyggelige rammer for træning, saunagus og isbad…
Fantastisk skøn oplevelse! Jeg kan give mine bedste anbefalinger. Prøv det - du kommer igen! Det lover jeg dig! ❤️
Tak for den skønneste aften i Isbad
Tak for den skønneste aften i de bedste omgivelser. Saunagus hos Anja er en dejlig oplevelse, hun er super kompetent, og ikke mindst meget omsorgsfuld når vi går i det kolde gys. Desuden er Anja sjov og fuld af humor på den dejlige måde. Kæmpe anbefaling
Første gang jeg fik prøvet Saunagus
Første gang jeg fik prøvet Saunagus, og bestemt ikke sidste gang.
Saunagus kan anbefales
Super dejlig oplevelse, som gav godt velvære bagefter. Hyggelig stemning, smukke omgivelser og Anja er rolig og meget omsorgsfuld.
Vh Dorte
Bootcamp hos Sundhed og Fokus
Jeg tilmeldte mig 8 ugers Bootcamp for primært at få værktøjer til bl.a. HIIT og TABATA træning. Det er blevet 100% indfriet. Jeg er efter 8 uger udstyret med en forbedret kondition og en værktøjskasse af Cardio / styrke øvelser.
Lækker måde at afslutte dagen
Lækker måde at afslutte dagen. Dejlig saunagus og iskoldt dyp - Det kan altså bare noget. Anja er en skøn gasmester som roligt styrer slagets gang. Hyggeligt stemning og lækker forplejning.
Mvh. Karin
Skøn gus og koldt gys
Det var en skøn oplevelse for krop og sjæl. Anja er god til at guide både gus og det kolde gys med dyb vejrtrækning. Desuden lækre snacks i pauserne.
Sauna gus
Sauna gus , super fint . Dejligt med små hold og ro til fordybelse . Kommer snart igen
Anja er en rigtig god gusmester
Anja er en rigtig god gusmester. Hun har skabt en lille stemningsfuld oase i Ørsted med en sauna med brændeovn, et koldtvandsbassin med plads til to og et fint klæde om - hus. Med udsigt til marker, skov og sø. I saunaområdet er der hyggeligt, og det er tænkt på alle detaljer. Anja virker passioneret og kompetent, og hun ved meget om kroppens forskellige reaktioner og behov, når man udsætter den for varme, kulde og æteriske olier. Anja er god til at skabe en tryg og anerkendende atmosfære, der forder motivation fremfor pres. Jeg kan på det varmeste anbefale saunagus hos Anja, Sundhed og Fokus.
En pause i livet
Hvis man skal have en pause, prøve sine grænser med isbadning eller bare have noget mig tid, så er dette stedet med saunagus. Hold op det var hyggeligt, lækkert og meget befriende. Det er helt sikkert noget jeg vil give mig selv i gave igen. TAK🙏🏼