Company details
Written by the company
Studio Gasoline biedt kwaliteitsvolle car detailing producten en diensten aan: 1. Carwash @Home | Office om u te ontzorgen en tijd te besparen. Inclusief banden opblinken en waterafstotende laag op de lak. Voor een waxlaag komen er extra kosten bij. Mogelijkheid tot 10-beurtenkaart, wekelijks of 2 wekelijks abonnement aan zachtere prijzen dan aparte wasbeurten. 2. Polierwerk om krassen te verwijderen of de oorspronkelijke glans terug te krijgen 3. PPF en coatings om uw prachtige autolak jarenlang te beschermen tegen krassen, steenslag, ingebakken insecten of vogelpoep 4. Wrapping voor een nieuwe kleur of een unieke print. 5. Tuning is ook mogelijk, uiteraard alleen legale tunings. 6. Opknapping en/of verkoop van tweedehandswagens. 7. In onze webshop vindt u aangepaste poetsproducten en toebehorens indien u liever zelf uw wagen poetst. We hebben producten voor zowel het interieur als het exterieur, voor zowel glanzende als matte lakken, voor mild alsook voor hardnekkig vuil, voor zowel velgen als voor de ruiten. Breng een waterafstotende laag aan, een sealant of zelfs een wax, afhankelijk van uw noden en wensen. Wij gebruiken deze producten zelf voor onze dienstverlening dus mooie en snelle resultaten zijn verzekerd. Bij elke aankoop krijgt u een digitale folder mee met alle info over het product of de producten, en hoe het te gebruiken. Bij aankopen vanaf 100€ krijgt u een fysiek, door ons samengesteld, praktisch handleidingboekje mee, nergens anders te vinden.
Contact info
Burgemeester Leon Cornettepad 4, 2170, Merksem, Belgium
- +32(0)456/41.34.65
- info@studiogasoline.eu
- studiogasoline.eu
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.