Skin Heal Reviews

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig fin kundeservice. Bestilte et brusefiltre, som blev hurtigt leveret, da jeg først skulle give den som en gave senere hen. Jeg fik lov til at penge tilbage garantien startede fra dagen, at gav... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fik tilsendt en defekt vare i dag fra dem. Tror der er sket en fejl hos dem for har handlet der flere gange og det har været uden problemer og super service. Spaer frem til at få den ombyttet.

Rated 5 out of 5 stars

Har købt 2 brusehoveder fra skin heal nu. Købte først en til vores hus, hvilket vi var super glade for, og besluttede derfor at købe en til vores datter da hun flyttede hjemmefra. V havde lidt udfordr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har siden november følt min krop brændte efter jeg havde været i bad, så købte jeg bruserhovedet fra skinheal og det er bare fantastisk. Det føles som om du bader i regnen og min krop brænder slet... See more

1. Health and Beauty Shop

Written by the company

Hos Skin Heal sælger vi filtre til badet, hvis formål er at forbedre din hud, dit hår og din sundhed. Vi har skabt vores version af, hvad vi mener er det perfekte brusehoved, og heldigvis er over 2000+ glade kunder også enige.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

SUPER Glad for den!!

SkinHeal er fantastisk!

Efter en uges brug oplevede jeg forbedret hud- og hårtone og en spa-lignende bruseoplevelse.

Jeg anbefaler stærkt SkinHeal helbredende brusehoved for en foryngende og personlig bruseoplevelse, der fremmer sund hud og hår.

19 April 2023

Hej August,

Tak for din positive anmeldelse af SkinHeal. Det lyder som om, at du har haft en fantastisk oplevelse med produktet. Det er dejligt at høre, at du har oplevet forbedret hud- og hårtone efter blot en uges brug og at du har nydt en spa-lignende bruseoplevelse.

Vi værdsætter din feedback og takker for, at du har delt dine positive erfaringer med os. Hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os.

All pengene værd

Jeg har kun haft mit brusehoved i et par uger, men jeg har været meget glad for det indtil videre. Mit gamle hoved sprøjtede ud til alle sider, og jeres brusehoved har nogle langt bedre stråler. Jeg er også glad for at det kan indstilles.

12 April 2023

Hej Viktor,

Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med dit nye brusehoved og at det har været en værdifuld investering for dig. Det er godt at høre, at strålerne fra det nye brusehoved er mere effektive end dit gamle. Tak for din anmeldelse, og vi håber, at du fortsætter med at nyde dit nye brusehoved i lang tid fremover.

Jeg har været meget glad for mit Skin Heal brusehoved

Jeg har brugt en masse penge på forskellige ansigtsrens og hudcremer, der desværre aldrig har hjulpet. Men jeg er virkelig overrasket over jeres brusehoved og hvor stor en forskel det har gjort for min hud og desuden også mit hår. Efter at have brugt Skin Heal i flere måneder, har jeg bemærket ret store ændringer på min hud og mit hår. Min hud er mere klar og glødende, og mit hår ser sundere ud. Jeg tror, at maifan stenene er grunden til dette, da de hjælper med at rense min hud og hår på en mere naturlig måde.

Jeg er også virkelig glad for, at brusehovedet var nemt at installere, og at det passer på alle slanger. Jeg behøvede ikke at købe nye dele til mit badeværelse, og jeg kan nemt skifte mellem de tre forskellige indstillinger på brusehovedet afhængigt af mine behov.
Alt i alt vil jeg varmt anbefale Skin Heal brusehovedet til alle, der ønsker at tage sig af deres hud og hår på en mere naturlig og økonomisk måde. Det har helt sikkert gjort en stor forskel for mig, og jeg er sikker på, at det også vil gøre det for andre.

9 April 2023

Hej Helene,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har oplevet store ændringer i din hud og hår efter at have fået Skin Heal. Det er rigtigt, at maifan stenene i brusehovedet kan hjælpe med at rense din hud og hår mere naturligt, og det er godt at vide, at det har gjort en forskel for dig.

Det er også dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med installationen af brusehovedet og fundet det nemt at skifte mellem de forskellige indstillinger.

Vi håber, at du vil fortsætte med at nyde fordelene ved brusehovedet i lang tid fremover.

Super godt brusehoved

Super godt brusehoved. Kan mærke at vandet der kommer ud er meget blødere, og mere behageligt. Kan klart anbefales!

6 April 2023

Hej Peter,

Tak for din positive anmeldelse af brusehovedet. Det er godt at høre, at du har haft en behagelig bruseoplevelse og at vandet føltes blødere.

Godt brusehoved

Godt brusehoved med en blød stråle 😊

13 January 2023

Hey Anna,

Tak for din anmeldelse af vores brusehoved - det værdsætter vi meget🙏

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med det og nyder den bløde stråle.

Rated 5 out of 5 stars

Brusehovedet fra Skinheal giver en…

Brusehovedet fra Skinheal giver en superbehagelig stråle, der føles blød. Håret føles efter flere ugers brug blødere, og jeg får flere krøller end jeg plejer. Og så gør det ikke noget, at brusehovedet er vandbesparende!
De bedste anbefalinger herfra.

14 January 2023

Kære Emilie,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er fantastisk at høre, at du har haft en behagelig oplevelse med vores produkt og at det har gjort en forskel for dit hår. Vi sætter pris på din støtte og anbefalinger.

Lækker produkt

Jeg er meget tilfreds med dette brusehoved, som sparer en del vand, og får håret til at føles blødt og lækkert. En sidegevinst er at der ikke afsættes nær det samme kalk i brusekabinen. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

1 January 2023

Hey Hans,

Tusind tak for din positive anmeldelse af vores brusehoved! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet og har bemærket dets vandbesparende egenskaber.

Det er fantastisk at høre, at dit hår føles blødt og lækkert efter brug af vores brusehoved, og at det også bidrager til at reducere kalkaflejringer i brusekabinen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af vores produkt.

Rated 5 out of 5 stars

Meget imponeret over mit skinheal…

Meget imponeret over mit skinheal brusehoved- jeg har nu haft det i godt og vel en måned.
Min hud er blevet en del blødere og det samme er mit hår.
Kan klart anbefale det!

28 December 2022

Hey Thea,

Tak for din positive anmeldelse af vores Skinheal brusehoved! Vi er glade for at høre, at du har bemærket en forskel i din hud og dit hår efter brug af vores produkt i en måned.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af vores brusehoved.

Rated 5 out of 5 stars

Mit nye brushoveder er virkelig…

Mit nye brushoveder er virkelig fantastik, virkeligt blødt vand der kommer der fra, for hold til vores tideliger hoved.

masagse strålene er virkelig efektiv.

9 December 2022

Hey Jakob,

Tusind tak for din positive anmeldelse af vores brusehoved! Vi er glade for at høre, at du finder det fantastisk og har bemærket en forskel i den bløde vandstrøm sammenlignet med dit tidligere hoved.

Vi sætter pris på din støtte og takker dig for at vælge Skinheal.

Rated 5 out of 5 stars

Er super glad for mit nye brusehoved

Er super glad for mit nye brusehoved.
Maifan stenene virker efter hensigten og jeg har efter kort tids brug, mærket en positiv forskel på mit hår og min hud.

18 November 2022

Hey Linda,

Tak for din positive anmeldelse af vores brusehoved med Maifan sten! Vi er glade for at høre, at stenene virker efter hensigten og at du allerede har bemærket en positiv forskel på både dit hår og din hud efter kort tids brug.

Vi sætter stor pris på din støtte og takker dig for at vælge Skinheal.

Take a closer look