Rigtig fin kundeservice. Bestilte et brusefiltre, som blev hurtigt leveret, da jeg først skulle give den som en gave senere hen. Jeg fik lov til at penge tilbage garantien startede fra dagen, at gav... See more
Company replied
Fik tilsendt en defekt vare i dag fra dem. Tror der er sket en fejl hos dem for har handlet der flere gange og det har været uden problemer og super service. Spaer frem til at få den ombyttet.
Company replied
Har købt 2 brusehoveder fra skin heal nu. Købte først en til vores hus, hvilket vi var super glade for, og besluttede derfor at købe en til vores datter da hun flyttede hjemmefra. V havde lidt udfordr... See more
Company replied
Jeg har siden november følt min krop brændte efter jeg havde været i bad, så købte jeg bruserhovedet fra skinheal og det er bare fantastisk. Det føles som om du bader i regnen og min krop brænder slet... See more
Company replied
Hos Skin Heal sælger vi filtre til badet, hvis formål er at forbedre din hud, dit hår og din sundhed. Vi har skabt vores version af, hvad vi mener er det perfekte brusehoved, og heldigvis er over 2000+ glade kunder også enige.
Nupark 51, 7500, Holstebro, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
SkinHeal er fantastisk!
Efter en uges brug oplevede jeg forbedret hud- og hårtone og en spa-lignende bruseoplevelse.
Jeg anbefaler stærkt SkinHeal helbredende brusehoved for en foryngende og personlig bruseoplevelse, der fremmer sund hud og hår.

Reply from Skin Heal
Jeg har kun haft mit brusehoved i et par uger, men jeg har været meget glad for det indtil videre. Mit gamle hoved sprøjtede ud til alle sider, og jeres brusehoved har nogle langt bedre stråler. Jeg er også glad for at det kan indstilles.

Reply from Skin Heal
Jeg har brugt en masse penge på forskellige ansigtsrens og hudcremer, der desværre aldrig har hjulpet. Men jeg er virkelig overrasket over jeres brusehoved og hvor stor en forskel det har gjort for min hud og desuden også mit hår. Efter at have brugt Skin Heal i flere måneder, har jeg bemærket ret store ændringer på min hud og mit hår. Min hud er mere klar og glødende, og mit hår ser sundere ud. Jeg tror, at maifan stenene er grunden til dette, da de hjælper med at rense min hud og hår på en mere naturlig måde.
Jeg er også virkelig glad for, at brusehovedet var nemt at installere, og at det passer på alle slanger. Jeg behøvede ikke at købe nye dele til mit badeværelse, og jeg kan nemt skifte mellem de tre forskellige indstillinger på brusehovedet afhængigt af mine behov.
Alt i alt vil jeg varmt anbefale Skin Heal brusehovedet til alle, der ønsker at tage sig af deres hud og hår på en mere naturlig og økonomisk måde. Det har helt sikkert gjort en stor forskel for mig, og jeg er sikker på, at det også vil gøre det for andre.

Reply from Skin Heal
Super godt brusehoved. Kan mærke at vandet der kommer ud er meget blødere, og mere behageligt. Kan klart anbefales!

Reply from Skin Heal
Brusehovedet fra Skinheal giver en superbehagelig stråle, der føles blød. Håret føles efter flere ugers brug blødere, og jeg får flere krøller end jeg plejer. Og så gør det ikke noget, at brusehovedet er vandbesparende!
De bedste anbefalinger herfra.

Reply from Skin Heal
Jeg er meget tilfreds med dette brusehoved, som sparer en del vand, og får håret til at føles blødt og lækkert. En sidegevinst er at der ikke afsættes nær det samme kalk i brusekabinen. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

Reply from Skin Heal
Meget imponeret over mit skinheal brusehoved- jeg har nu haft det i godt og vel en måned.
Min hud er blevet en del blødere og det samme er mit hår.
Kan klart anbefale det!

Reply from Skin Heal
Mit nye brushoveder er virkelig fantastik, virkeligt blødt vand der kommer der fra, for hold til vores tideliger hoved.
masagse strålene er virkelig efektiv.

Reply from Skin Heal
Er super glad for mit nye brusehoved.
Maifan stenene virker efter hensigten og jeg har efter kort tids brug, mærket en positiv forskel på mit hår og min hud.