Rigtig fin kundeservice. Bestilte et brusefiltre, som blev hurtigt leveret, da jeg først skulle give den som en gave senere hen. Jeg fik lov til at penge tilbage garantien startede fra dagen, at gav... See more
Company replied
Fik tilsendt en defekt vare i dag fra dem. Tror der er sket en fejl hos dem for har handlet der flere gange og det har været uden problemer og super service. Spaer frem til at få den ombyttet.
Company replied
Hos Skin Heal sælger vi filtre til badet, hvis formål er at forbedre din hud, dit hår og din sundhed. Vi har skabt vores version af, hvad vi mener er det perfekte brusehoved, og heldigvis er over 2000+ glade kunder også enige.
Nupark 51, 7500, Holstebro, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Bruseren ér god, men kalket hurtigt til, og så synes jeg det er tankevækkende, at de sten i filteret, som skal skiftes, er steget med 100% på de fem måneder der er gået siden købet af bruseren 🤔 i februar måned 2024 kostede de bare 50 kr, men nu er prisen 100... I februar stod der i hvert fald ikke noget om, at der var særtilbud på filtret...

Reply from Skin Heal
Jeg har både Skinheals mineral brusehoved og Premium filter, og det har gjort enorm forskel. Mit vand indeholder mindre kalk, og både min hud og hår er mærkbart sundere. Kombinationen af filtere.

Reply from Skin Heal
Har købt 2 brusehoveder fra skin heal nu. Købte først en til vores hus, hvilket vi var super glade for, og besluttede derfor at købe en til vores datter da hun flyttede hjemmefra. V havde lidt udfordringer med at få det leveret inden hun flyttedde ind, men med god hjælp fra kundeservice lykkedes det alligevel at få en pakken så hun kunne få den med som indflytter gave. Alt i alt, kan varmt anbefale Skin Heal!

Reply from Skin Heal
Fungerer rigtig godt den første måned, herefter stikker strålerne og de 3 funktioner virker ikke. Vi har forsøgt med grundig rens, som hjælper i ca. 1 uges tid før det samme sker igen, selvom vi kun tager ca. 3-4 bade i alt på vores adresse om ugen, resten andre steder. Så vær obs på at man skal bruge rigtig meget tid på hele tiden at gøre brusehovedet rent, hvis du køber herfra.
Dog gør den håret og huden blød :)

Reply from Skin Heal
Fantastisk brusehoved, kunne mærke på mit hår og krop hvor blødt vandet er.

Reply from Skin Heal
Helt fantastisk brusehoved! Min hud har det bedre, og mit hår er blødere end før, og jeg tror at det har noget med maifan stenene at gøre. Kan i hvert fald anbefales.

Reply from Skin Heal
Føles behagelig og giver den effekt som jeg har forventet. Jes har fået filteret i fødselsdag gave og jeg er mega glad for den. TAk.

Reply from Skin Heal
Jeg fik lov til at penge tilbage garantien startede fra dagen, at gaven blev modtaget. Det er min tredje gang, jeg bestiller et brusefiltre herfra. Resultaterne og servicen har været det samme, hver gang. Jeg vil helt klart anbefale skinheal til andre!

Reply from Skin Heal
Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Min hud føles meget bedre og renere. Irritationer såsom kløe og uren hud er i klar bedring efter få bade.

Reply from Skin Heal
Jeg bestilte et brusehoved fra skinheal med høje forventninger. Jeg fik mit første brusehoved som fungerede optimalt i 3 uger. Så begyndte stråler at stikke og strålefunktionen kunne ikke ændres. Jeg fik tilsendt et nyt fra skinheal, men præcis samme er sket igen. Jeg undrer mig over at det bare ikke fungere. Jeg tror desværre produktet kræver flere justeringer før det er helt klar til markedet. Vandet er koldt når det kommer ud af brusehoved, strålerne er ubehagelige og gør ondt når de rammer huden, og den luksus oplevelse det skulle være med skiftende stråler, går desværre tabt. Jeg er rigtig øv over produktet ikke lever op til de lovede forventninger. Kundeservice var dog behjælpelige første gang brusehovedet blev skiftet. Ønsker egentligt en refundering for kan ikke bruge brusehovedet til noget.
Opdatering:
Felix fra skinheal kontaktede mig pr telefon d. 29/4. Vi havde en god samtale. Han var enormt venlig og ville refundere uden problemer. Vi talte om de forbedringer de havde gjort sig til fremtidige købere, samt hvad jeg tænkte kunne forbedre dem. Det er sgu god stil. :) tak for det!

Reply from Skin Heal
De skriver rigtig flabet til en! Og sender rykker selvom de påstår at de har sendt originale regning!!!
Du kan ikke skrive mails til dem uden at få et svar tilbage, fra noget der ligner en 5 årige
De kimer en ned

Reply from Skin Heal
Hurtig levering og mit bruser hoved lever op til forventningerne. Blødt vand, som regn der rammer kroppen

Reply from Skin Heal
Giver som lovet blødt vand og blødt hår. Brusehovedet giver desuden gode og blide vandstråler.

Reply from Skin Heal
Har kun nået at bruge den 3-4 gange, men allerede første gang, føltes mit hår mere blødt. Er spændt på effekten over længere tid.

Reply from Skin Heal
Jeg har siden november følt min krop brændte efter jeg havde været i bad, så købte jeg bruserhovedet fra skinheal og det er bare fantastisk. Det føles som om du bader i regnen og min krop brænder slet ikke mere, mit hår føles sundere og blødere og min hud er helt blød

Reply from Skin Heal
Har nu brugt brusehoved i 2 måneder, og kan varmt anbefale det. Jeg synes at den har en dejlig blød stråle. Jeg har også mærket en positiv forskel på både min hud, og mit hår, som føles blødere efter at jeg er begyndt at bruge den.

Reply from Skin Heal
Skin Heal er et godt produkt, som holder hvad de lover. Jeg kan klart anbefale det.

Reply from Skin Heal
Super lækkert brusehoved. Kan klart anbefales🥰

Reply from Skin Heal
Jeg er såå glad for mit brusehoved. Vandet er blødt som regn når det rammer huden.
Mit hår og hud er så blød, at det er helt ubeskriveligt.
Der sætter sig ingen kalksting på fliser og armatur, så rengøring er også blevet meget nemmere.
Designet er også okay til at passe ind, så det brusehoved er kommet for at blive.

Reply from Skin Heal
Er lige startet med at bruge vores nye bruser, og kan fra 1. dag mærke forskellen. Der er meget kalk i vandet, hvor vi bor. Men det føles som om det bliver neutraliseret af stenene i den nye bruser. Den giver en meget behagelig blød stråle, og hud og hår føles mindre udtørrede. Glæder mig til at se om virkningen holder på længere sigt❤️