Simbaprisen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Simba Festival og Simba Prisen

Vi var til Simba Festival og Simba Prisen i dag og må desværre sige, at oplevelsen var virkelig skuffende.

Allerede ved ankomst var der ingen form for overblik. Ingen skilte, der viste, hvor noget var, og personalet virkede totalt uforberedte og kunne ikke svare på simple spørgsmål.
Madudvalget var ekstremt begrænset kun to madboder og priserne var alt for høje i forhold til kvaliteten.

Da vi nåede til optakten til selve showet, blev det ikke meget bedre. Der var overhovedet ikke styr på noget. Arrangementet var forsinket med omkring 15 minutter, og guldløberen var så lille, at det næsten var umuligt for publikum at se de kendte, der ankom. Det virkede som om arrangørerne var mere optaget af, at Pluto TV fik deres optagelser, end at give publikum en god oplevelse.

Vagterne virkede uinformerede og ufleksible vi oplevede, at de nægtede at lade os gå ud for at ryge under optakten og i stedet begyndte at diskutere med os.

Da showet endelig gik i gang, var lyden så dårlig, at det skar i ørerne, og det var svært at høre, hvad der blev sagt.
Alt i alt var det en meget rodet og uprofessionel oplevelse helt klart det dårligste Simba Show til dato.
Ikke pengene værd.

18 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Manglende repræsentation og diversitet i nomineringer

Jeg vil gerne starte med at sige, at jeg synes, det er vigtigt at have en prisuddeling som Simba-prisen, der hylder dansk talent og indflydelse. Men jeg vil også gerne gøre jer opmærksom på en bekymring, jeg — og mange andre — har lagt mærke til:

Selvom Danmark er et mangfoldigt samfund, virker det som om, at nomineringer og vindere næsten udelukkende repræsenterer etniske danskere. Der findes mange dygtige content creators, især med indvandrerbaggrund, som har stor rækkevidde og skaber positiv forandring — men de bliver sjældent nomineret eller fremhævet.

Fx var de få, der i år blev nomineret med minoritetsbaggrund, YouTubere — og ingen af dem vandt. Imens bliver mange andre stærke profiler slet ikke nævnt, selvom deres indflydelse og engagement er tydeligt.
Jeg skriver ikke dette som en kritik for kritikkens skyld, men fordi jeg tror, Simba-prisen har potentiale til at gå forrest i at repræsentere hele Danmark. Det kræver dog, at man aktivt arbejder for en mere inkluderende nomineringsproces og jury, så talent fra forskellige baggrunde bliver set og anerkendt. Jeg håber, I vil tage dette med i jeres overvejelser til næste år.

18 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

I ka ikk høre om klima, men at vise hendes “numse” er fint

Imagine at have en kategori der hedder “årets stemme”, men så at smide dem ud for at snakke om vigtige emner?. For den sags skyld også lufte hendes kjole op, hvor i så viser hendes “numse, men gud nej man så forbudt at se noget om klima og krig, men at vise hendes “numse” til børn, genialt. Boycut simbaprisem

28 September 2024

Is this your company?