Vi havde en helt fantastisk oplevelse…
Vi havde en helt fantastisk oplevelse hos Clara på Restaurant Odette, og jeg føler virkelig, at den fortjener en stor ros.
Fra det øjeblik vi kom ind ad døren, blev vi mødt med en varme, venlighed og professionalisme, som man sjældent oplever. Clara formåede med det samme at skabe en utrolig behagelig og afslappet stemning omkring os. Man kunne virkelig mærke, at hun brænder for sit arbejde og for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse.
Servicen var helt i top hele vejen igennem. Clara var opmærksom, nærværende og havde en naturlig evne til at få os til at føle os velkomne og godt taget hånd om. Hun var både smilende, imødekommende og utrolig professionel – præcis den slags service man håber på, når man besøger en restaurant.
Det er tydeligt, at Clara går den ekstra mil for sine gæster. Hun havde styr på detaljerne, var hurtig til at hjælpe og gjorde virkelig sit bedste for, at vores aften blev helt speciel. Den slags engagement gør en kæmpe forskel og løfter hele oplevelsen.
Så en stor tak til Clara for en virkelig dejlig aften. Hvis alle restauranter havde medarbejdere som hende, ville restaurantbesøg altid være noget helt særligt. Vi kommer helt sikkert igen – og håber at blive mødt af Clara næste gang også.
5 store stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
5 March 2026